מחזור 9 בליגת העל: נתניה בראש אחרי ניצחון בחיפה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Nov 7, 2008.

1. מרקו ואן באסטן Member

נו ומתיאוס הליצן אומר בראיון לערוץ הספורט שבמחצית השנייה מכבי חיםה שיחקו רק הגנה. זה לא אמור לעצבן אותי. אבל זה כן,לאור המשחק שנתניה שיחקה. אידיוט

2. צחי לייבמן Member

המחצית השנייה הייתה כולה רבע שלה. ברגע ששופטים יהיו גברים ויוציאו צהוב מוקדם לשוערים ולא לחכות לדקה 85 אלא להוציא כבר בדקה 60.. אז שוערים יפסיקו לשחק מגעיל כמו שטראובר.

3. Don Joan Roman Member

לא צהוב חביבי.
    אדום! רק ברגע ששוער-שניים=שלושה יקבלו אדומים על בזבוזי זמן אז הם יפסיקו עם זה, אין לי בעיה עם בזבוז זמן של הנעת כדור או ללכת לקו ולנסות להוציא קרן או לבעוט כדור למעלה אבל בזבוז זמן על כדור שוער זה הדבר הכי מעצבן ומגעיל שקיים בכדורגל, זה יכול לחרפן אותי.

4. Igi Member

עזוב את שטראובר, העלוב הזה אפילו לא שווה שיזכירו פה את השם שלו. כל שחקני נתניה היו עסוקים בבזבוזי זמן מגעילים מהדקה ה-50. יש שיגידו כל הכבוד על הבונקר ועל זה שהם הצליחו לעמוד בו, אבל כל בזבוזי הזמן, העפת הכדורים החוצה, ההצגות... לא משהו שכיף לראות.

Last edited: Nov 11, 2008
  5. FelaKaT Member

מרקו‎, כשבוקולי הלך לדגל הקרן במשחק מול מכבי זה גם עצבן אותך או שאז זה היה לגיטימי‎?‎

6. הרצליה Member

מתיאוס ליצן? הבנאדם במקום הראשון בטבלה עם סגל ששווה מקום 4 במקסימום, אחרי ניצחון חוץ ענק, ברור שהוא ליצן.

אגב זה רק אני או שמאז שברקוביץ' החליף את זוהר העילג הכדורגל כאן ברמה הרבה יותר גבוהה.

7. SusPoni Member

תראה בעמוד האחרון של הדיון תקשורת.. מישהו שם חישב את הגולים במשחקים של ברקו מול אלה במשחקים של איציק זוהר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמעו... עד היום לא היה איכפת לי ממכבי נתניה. לא היה לי שום דבר נגדה. היא אף פעם לא היתה יריבה של מכבי חיפה, אף פעם לא היו איזה סכסוכים מיוחדים בין הקבוצות, שום כלום, אם כבר אפילו סימפטתי אותם קצת בגלל העבר הססגוני וכו'. עכשיו בשבוע הבא אני אהיה בעד בית"ר השנואים כשהם יהיו נגד נתניה, אני אפילו אהיה בעד מכבי ת"א האולטרא-מגה-סופר שנואים כשהם יהיו נגד נתניה. ולא, לא כי הם יריבה לצמרת, כי אני באמת לא מאמין שעם כזה כדורגל אפשר בכלל לאיים על אליפות, פשוט כי אני אוהב ספורט. ומה שראינו היום בקרית אליעזר היה בושה לספורט. ראיתי מספיק קבוצות שבאו לשחק טקטי ומבוקר בקרית אליעזר, סגרו הרמטית את הרחבה, העיפו כדורים ארוכים, לקחו כדורים לדגל הקרן, ראיתי כבר הכל פה נגדנו... אבל הקבוצות האלו שיחקו, הכדור היה במגרש במהלך המשחק. מכבי נתניה דאגו לכך שבמחצית השנייה ישחקו נטו רבע שעה בערך כולל תוספת הזמן. אני לא יודע אם הצליחו לקלוט הכל בטלויזיה, אבל מי שישב במגרש לא יכל לפספס שיטות חדשות לגמרי לבזבוז זמן של נתניה שלא ראיתי עד היום בשום מקום אחר בעולם. בזבוזי זמן של שוער בכדורי שוער זה לא חדש, ושטראובר הוא אמן בלעשות את זה והוא לבד הוריד היום איזה 20 דקות מהמשחק ככה, אבל מה שהיה חדש עבורי היה שבשני מקרים כששטראובר כבר הניח את הכדור על תיבת החמש לקראת בעיטה באו שחקני שדה של נתניה ובעטו את הכדורים חזרה החוצה... אין דברים כאלה.

לא מבין איך אפשר להריע לכזה כדורגל, גם לא את אוהדי נתניה השרופים ביותר. נכון, אני יודע, הקבוצה מעל הכל וכשהקבוצה שלך עושה משהו רע זה לא אמור לעניין אותך ואתה אמור לשמוח מניצחון לא משנה איך הוא הושג, אבל אני באמת רוצה להאמין על עצמי שבמידה ומכבי חיפה היתה משחקת ככה הייתי סוגר את הטלויזיה ועושה ברוגז עם הקבוצה לכמה זמן. זה היה מחפיר ומעליב, גם עבור מכבי נתניה וגם עבור הכדורגל הישראלי בכלל.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

10. oFiRzZz Member

הקבוצה הזאת עוד תעשה לי התקף לב ..
    כל התקפה ואני רואה את הכדור ברשת ..
    מחצית ראשונה - בית ספר לכדורגל מבחינת מתיאוס . כל שחקן בעמדה שלו , תענוג .
    מחצית שנייה - מסכים איתכם שזה גועל נפש , אבל ,יפיי הנפש למינהם, כשאתה קבוצת חוץ , ב10 שחקנים , כשהקבוצה המאחרת לא מפסיקה ללחוץ על השער , כשזה משחק עונה , שאם אתה מפסיד כנראה ונגמרו הסיכויים . מה עדיף לעשות ?
    לחפש את ה4 ולהסתכן בלחטוף על הראש או להסתגר ולצאת עם 3 נקודות ביד , לא משנה כמה זה מגעיל ?
    אוהדי חיפה , תחשבו איך זה היה אם זה היה הפוך ?
    אם במשחק העונה הייתם מובילים 3-2 , אתם ב10 שחקנים , נתניה לוחצת ובנוסך לכל יש את הלחץ של הקהל המארח .

חבל שעיקבו אותנו רבע שעה - עשרים דקות במגרש , סתם בזבוז זמן .

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שחייבים לעשות בונקר בכזה מצב. אבל הבעיה היא לא הבונקר... אתם לא הראשונים ולא האחרונים שעושים בונקר, וכבר ראיתי בונקרים עוד יותר הגנתיים מה שעשיתם היום. הבעיה היא בזבוזי הזמן נטו. בונקרים זה לא נעים לעין, אבל זה ספורטיבי. מה שעשיתם היום היה עלבון לספורט. באמת שאין לי שום דבר נגדכם, אבל זה היה מחפיר... הקטעים שהשחקנים שלכם בעטו את הכדורי 5 של שטראובר חזרה החוצה? זו רמה של זדוניות שקשה להגיע אליה.

12. f.c gal Member

כמה קיללנו את שטראובר במשחק. גועל נפש של שחקן.

פאנטיני לא מספיק יציב לדעתי, משהו לא מסתדר בהתקפה למרות שיש שם שחקנים מצוינים.

13. Rudess Member

בפני מי אתה בדיוק צריך להתנצל אחי? כל הכבוד לנו על הנצחון ושכל אלה בתשקורת שלא מסוגלים לפרגן כבר 3 שנים למכבי נתניה הגדולה, יאכלו את הלב. בלבלו את השכל שזה לא יהיה משחק עונה, שזה יהיה אולי 1:0 מגעיל, וכרגיל מכבי נתניה לא קיבלה קרדיט. מתיאוס ענה לכולם יפה על הדשא ובמיוחד לתשקורת שרצתה לגרום לפיטוריו ,עוד לפני שהגיע לנתניה. הלוואי לכל קבוצות הליגה היו מאמנים ברמה של מתיאוס, הכדורגל והמקצוענות פה היו משתפרים פלאים!

Last edited: Nov 11, 2008
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במחצית הראשונה לותר מתיאוס הרג את מכבי חיפה. איכשהו, איתי שכטר כל הזמן קיבל את הכדור במצב שהוא רק צריך לעבור את השומר שלו וזה כבר חצי מצב למכבי נתניה. 3 שערים במחצית אחת זה משהו שאני בספק גדול אם קבוצה נוספת תצליח לעשות השנה בקרית אליעזר.
    המחצית השנייה התחילה בלחץ ענקי של מכבי חיפה שהניב לה שער. מכבי נתניה התחילה לצאת קדימה למשך כמה דקות ואז הגיע האדום הטיפשי לתיירי טזאמתה שכבר אז אפשר היה לדעת לאיזה כיוון המשחק הולך.
    בסופו של דבר, אני שמח שיש למכבי נתניה הגנה מספיק טובה כדי לשרוד את הלחץ של מכבי חיפה, שהיה גדול.

שבוע הבא ביתר ירושלים. מלחמת עולם.

15. oFiRzZz Member

ברור , גם אני לא אהבתי את זה , אבל כל קבוצה בארץ הייתה עושה את זה .
    כשאיינוגבה שבוע שעבר עצר את המשחק ובזבז זמן לפחות 10 פעמים ב20 דקות אחרונות מישהו אמר משהו ?