מחזור 9 בליגת העל: ניצחון דרמטי למכבי חיפה על הפועל ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Jakur, Nov 1, 2019.

?

איך יסתיים המשחק מחר?

Poll closed Nov 4, 2019.
  1. ניצחון להפועל תל אביב

18.8%
  2. תיקו

6.3%
  3. ניצחון למכבי חיפה

75.0%
  1. סיונרה Member

זאת הבעיה שנובעת מזה שאין לנו לא קשר התקפי באמצע ולא חלוץ מרכזי סביר. אם אחד מהם היה (אוחנה) אז המצב היה טוב בהרבה. ברמה הטקטית הקבוצה עומדת טוב על המגרש ושולטת במשחק, אבל יש לה בעיה בהגעה למצבים.

EsheD likes this.
  2. Raulito Madridista

זה לא מעניין 'מה היה קורה אם', בפועל כשאני רואה את בית"ר אני רואה בלאגן וכמה נקודות תורפה גדולות ביחס לצמרת האמיתית פה. גם למכבי חיפה יש בעייה על הקווים ועדיין, לעניות דעתי היא נראית טוב יותר. יש להם רוצחים ברחבה, שחקנים שמצטרפים מגל שני. הפועל באר שבע קצת יותר רגועה מבית"ר במשחקי הבית גם כשלא הולך לה לדוגמא למרות שאני מאמין שמעתה ואילך יהיה קשה מאוד לחלץ נקודות בטדי. אם אזולאי עולה ב-11 הוא שותף משמעותי למשחק ההתקפה, בעל ראיית משחק נהדרת. מצד שני הוא מחמיצן ואיטי, לא ממש עומד בקצב של הסילונים מקדימה (אגב אני עדיין לא הרמתי ידיים לגבי היכולת של פלומיין, העונה ארוכה והוא עוד יתרום), בעוד וארן מסיים טוב אבל לא הרבה מעבר.

בקיץ כשהיה מסע הרכש הנוצץ והניצחונות בגביע הטוטו היו קצת טובים יותר ממה שחשבו - אולי היו מטרות אחרות אבל בית"ר הייתה צריכה נפילה של אחת מהגדולות כדי להשתחל פנימה באמת. זה נכון שהם ביצעו מהפכה גדולה ודברים לוקחים זמן אבל גם באר שבע עברה שינוי. זה נראה רע נגד מכבי, לא רע נגד באר שבע ועד לרצף האחרון לא מספיק טוב נגד יריבות שבאות להתגונן ורוב הליגה תהיה ככה.

לגבי הפועל רעננה - אני מניח שהאוהד הנייטראלי לא יסכים עם זה משום שזה לא בא לידי ביטוי בטור ההבקעות. בכל מקרה, קשה לשנות DNA בכמה חודשים. מאמין שיש לה את הכוחות והאיכות לברוח מהתחתית מהר יותר מכפר סבא הנאיבית או נס ציונה וגם יותר מהר מהפועל ת"א הכושלת.

3. קשר שמאלי Member

רעננה אתמול בחצי הראשון לא ניסו לעבור את החצי, על איזה כדורגל התקפי מדובר? בחצי השני שהם קצת העיזו הם הגיעו למצבים, רק מוכיח שקבוצות רועדות בלי שום סיבה ממכבי תל אביב.

Nigel de Jong and EuropeGuy like this.
  4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד הסימנים לכך שרוב אנשי התקשורת בישראל לא באמת טורחים לצפות בכל המשחקים (ואני רואה את זה גם כן כשמנתחים את מצבה של מכבי נתניה) היא זה שמייחסים להפועל רעננה כדורגל הרפתקני רק על סמך התוצאות שהיא משיגה. בנו תיאוריות אחרי המשחק הראשון נגד מכבי חיפה ומאז מתייחסים לזה כאל אמת מוחלטת. זו בדיוק אותה הפועל רעננה של השנים האחרונות, רק עם הגנה פחות טובה ומכאן מאזן הספיגות הלא מחמיא.

yakov_y likes this.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח שאתה צודק, גם מולנו הם שיחקו התקפי וחיפשו לתקוף.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רעננה קבוצה פח וההפסד לה זה רגע השפל של בית"ר העונה, לא התבוסה למכבי.

Abu George likes this.
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אומר שהפועל רעננה לא באה לשחק כדורגל, כי זו תהיה קיצוניות לצד השני. מה שאני אומר שבשורה התחתונה זה בערך אותה הפועל רעננה של השנים האחרונות, רק שהשנה יש לה בחלק הקדמי יותר איכות מבשנים עברו ובחלק האחורי פחות איכות מבשנים עברו. זה לא שהמשחקים שלה מלהיבים בגלל האופי ההרפתקני של הקבוצה.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש להם שלישיה מאוד מעניינת מקדימה (אור דסה, יוג'ין אנסה וקייס גאנם) שיכולה לעשות בעיות לכל קבוצה, הבעיה שמתאוס לא מצליח להיכנס לנעליים של בן והבה, ושחוץ מהשלישיה הזאת כל יתר ההרכב מאוד מוגבל מבחינה התקפית (גם המגינים וגם יתר הקישור).

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, חייב לציין שאני מופתע מכך שאין אפילו תגובה צינית אחת על כך שצמד החניכים של אלי גוטמן סיימו משחק ביניהם, איך לא, ב-0:0.

10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכנסתי למשחק דקה 30. בוא נגיד שאם הייתי נכנס דקה 94 לא הייתי מפסיד דבר.

EuropeGuy and Nigel de Jong like this.
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה ששמעתי על הזוועות שהתרחשו שם(הייתי בטדי באותו הזמן) יותר מטרידה המחשבה שלמאמנים/חברים היה אינטרס משותף לתוצאה הזאת ונראה שהם די "סגרו" ביניהם על 0-0. עוד נקודה לחדרה, בני יהודה לא נכנסת למשבר. המסכנים היחידים הם האוהדים ששילמו כרטיס.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

עשינו תיקו עם נס ציונה, אני לא חושב שבאיזה שהוא עולם תיקו עם חדרה טוב לאבוקסיס.

מה שכן, זה היה נראה כאילו גם אם היו מוסיפים 50 דק ומטר גובה לשער הקבוצות לא היו מסוגלות לכבוש.

13. Morientes Member

וגם הם העיזו כי היה 1-0
    במצב של 0-0 ללא גול מהיר זה היה הופך לבונקר כולנו מכירים את רעננה

14. קשר שמאלי Member

רעננה גם בונקר לא יודעים לעשות

15. yedidel Member

הרכב מעניין ומפחיד של בכר
    נתניה יכולים לחגוג התקפית