שי חדד זבל, במקום למסור לסטיבן כהן הערס הזה בועט לקיבינמט. נמצא בהרכב רק כדי לעזור לקובי מויאל במכות, כי כדורגל הוא לא יודע. נעים ממשיך עם השיטה שמבטלת שני שחקנים שלא מבינים מה רוצים מהם. אין לנו משחק התקפה כי ברוכיאן וסטיבן כהן צריכים לרוץ כמו 4 שחקנים, ואין לנו משחק הגנה כי שני הקשרים האחוריים בצדדים לא מכפים על המגינים. סכנין לא קבוצת כדורגל טובה, בית"ר לא קבוצת כדורגל. דיאמנט הזה השחקן הכי גרוע שראיתי לובש את המדים שלנו. וואו איזו כניסה מכוערת. עודד אלקיים צריך לשבת בבית עד סוף העונה. גרם לכניסה של חן עזריאל להיראות כמו משהו ספורטיבי.
בינתיים התחזית שלי נכונה, רק שלא יהיה יותר גרוע, ואיזה אדום או שניים בגלל התיסכול. ביום שישי, "עליה לאימון" עם השלטים הרגילים ב 6 שנים האחרונות: "אין לכם כבוד".
איזה מטומטם אלקיים.סכנין מוליכה 2:0,רבע שעה לסיום,בחצי של בית"ר,איזו סיבה יש לו להיכנס ככה בלי כדור בשחקן בית"ר?
עוד יותר מטומטם זה ההגנה של בית"ר, שהצליחה לספוג מ2 שחקנים כשהייתה עם 5 שחקני הגנה. כל פעם אני חושב שבית"ר לא יוכלו להפתיע אותי כבר... בלה בלה בלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
איזו הגנה נהדרת יש לבית"ר: מול סכנין ב 10 שחקנים, חוטפים את השלישי. סכנין פשוט חוגגת על חשבון בית"ר. זה גרוע יותר מה 4:1 שחטפנו מהם. קורנבלוף בתגובה: "ידענו שיהיו ימים קשים". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
צריך לבדוק את הנושא: מאז שסכנין שיחקה נגד בית"ר לראשונה ב-2003/04 - לדעתי יש לה יותר נצחונות במפגשים האלה מאשר לבית"ר. בכושר של סכנין בדוחא ועם הסגל הדליל והקבוצה הלא משכנעת של יובל נעים - לא היה לה סיכוי לבית"ר. אבל מילא, להפסיד - בטח לא להיראות ככה. וזה לא המאמן - זה פשוט הסגל. הגול השלישי מביך - שני שחקנים של שחקני מול הגנה מלאה של בית"ר ובכל-זאת החלוץ דוחף את הרגל וכובש. מה נגיד על ראדי? השחקן הכי טוב בארץ בעמדה שלו היום, באחריות. שלומי דורה מוביל את סכנין לפתיחת עונה מטורפת, הם בחיים לא נתנו כאלה הצגות בדוחא. ועוד הורידו לה שתי נקודות. בלי הנקודות שלקחו לה סכנין במקום השלישי אחרי מכבי ת"א והפועל ת"א.
10 נקודות ב 9 משחקים = 37 אחוזי "הצלחה". יש מאמן פנוי? קלינגר? אה, נכון: מי שמחליט בבית"ר זה גל יוסף, הפטרון של יובל אפסים, ודיאמנט.
מילא להפסיד לערבים אבל 3-0 זה מוגזם ומבייש, בית"ר קבוצה חלשה מאוד שתיאבק על הישארות בליגה. סכנין קבוצה טובה יותר מבית"ר ולדעתי סכנין של השנה טובה יותר מהקבוצה שזכתה בגביע וזאת של בוזגלו ויבוריאן לפני כמה שנים. השחקן המצטיין של בית"ר מתחילת העונה לא איכזב גם היום, הקהל שהמשיך לעודד עד הסיום והולך עם הקבוצה באש ובמים. ראשון הבא חייבים לנצח את רמה"ש משחק על 6 נקודות, גם נגד קבוצה שתיאבק איתנו עד הסוף וגם כי אז יש לנו מכבי בחוץ ואז חיפה בטדי. "והפזמון תמיד נשאר...שישרף לכם הכפר" ניפגש בסיבוב הבא בטדי.
ידעתי שסכנין הולכת לנצח את בית"ר ובגדול.. חוץ מהכניסה הטיפשית של אלקיים הכל היה אחלה.. סכנין פשות קבוצה גדולה ויהיה לה מה להגיד בעונה הזאת, אני רואה אותה מסיימת במקום ה5 אם לא הרביעי... אבל באמת איזה ק-ה-ל יש לסכנין! מזמן לא ראיתי כל כך אקשין ביציעים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx... הכי חשוב! הכל נגמר בלי "דגלי X", קללות,.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מקווה שיהיו לנו הרבה משחקים כאלה בעונה הזאת..
אמרת שכל תוצאה אפשרית, איך זה נהיה שידעת שהם ינצחו בגדול? ועל איזה קהל אתה מדבר? זה שחצי יציע הולך בתוכו מכות?
מאז עונת 03/04 היו בין בית"ר לסכנין 21 מפגשי ליגה ( כולל היום ) סכנין ניצחה ב7 משחקים 9 מפגשים הסתיימו בתיקו בית"ר ניצחה 5 משחקים מה שאומר שסכנין לקחה 30 נקודות מתוך 63 אפשריות
למכבי חיפה יש סגל מספיק ארוך ועמוק בשביל לשחק בשני המסגרות. אל תשכחו שאלישע לוי הביא את כל השחקנים האלה בשביל ליגת האלופות ולא בשביל הליגה, אבל מה לעשות שהחלוץ שהביא, חן עזריאל, עסוק בלקצץ רגליים במקום לשחק כדורגל. אל תהיו הפועל ותבכו אחר כך שיש לכם עומס.
ביתר ירושלים במצב אנוש ואני לא רואה איך היא מצליחה למשוך את עצמה כלפי מעלה. ביום נתון, רוב השחקנים שאמורים להתעלות ולעזור לקבוצה הם אלה שקורסים. אני זוכר ימים (לא רחוקים) בהם אריאל הרוש לא סופג לפחות שני שערים מאלה שספג. בני סכנין קבוצה יעילה מאוד. אני לא חושב שהיא מבריקה במיוחד (וקשה להבריק כשהכוכב של הקבוצה הוא שחקן מוגבל בעצמו), אבל היא יודעת מה לעשות על המגרש. היה נחמד לראות את היציעים בדוחא כה דחוסים. כן ירבו נוכחויות כאלה של אוהדים.
אחחח מהארן מהארן איפה היית לפני 3 שנים יא כלב! גם שהוא לא מורגש בכלל הוא נותן לך 4-5 כדורים לגול במשחק, עד שאחד באמת נכנס. באמת שאם דני נוימן היה אומר את השם אופיר עמרם עוד פעם אחת הייתי שובר את הטלוויזיה, כזה טמבל אלוהים ישמור.