איזה יופי: חורר בן-חושף יהיה בשבועות הבאים חולה/פצוע/סידורים אישיים, ישדר קולות של "לא מרוצה" דרך החבר הטוב שלו והסבל האישי הלא הוא התוכי של קורנבלוף. וכבר מהיום אחרי ההפסד, תראו כתבות בגנות המוטיבטור, וזריקת בוץ על מתן בראשי. הדפוק עלה עם לירון דיאמנט. הכל חרטא בבית"ר.
אין לי מושג מאיפה קלמי סבן בדיוק הגיע והביא את היכולת הזו ועוד בתור מגן שמאלי. ברגע שאורי כהן נפצע וצ'קול לא היה בסגל משום מה(אז בשביל מה איווניר הביא אותו?), הייתי בטוח שסבן יישחק כבלם וייני יהיה כמגן שמאלי אבל איווניר הימר והפעם צדק. וקולאוטי זה קולאוטי... סקורר תמיד נשאר סקורר. אתמול בנוסף לגול הוא חילק מספר מסירות טובות והיה די נייד.
ואיפה הסקורר קולאוטי היה שנה שעברה? מה אמרתם עליו אז? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
הוא היה בכושר נוראי. לדעתי בכושר הכי רע בקריירה שלו, לכן אין שום סיבה שלא נבקר אותו. התרומה שלו הייתה אפסית יחסית למה שציפו ממנו. מה רצית שנגיד עליו? נכון לעכשיו הוא נמצא בכושר טוב והוא מצליח להוכיח לכל מי שחשב עליו שהוא כבר הרבה מעבר לשיא (כולל אני) שהוא עדיין חלוץ קטלני. הלוואי וימשיך להוכיח לי שטעיתי לגביו, אין לי שום בעיה עם זה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
יש! בעיטה ראשונה של בית"ר לשער סכנין בדקה ה 26! "התקציב שלנו השנה מהגדולים בליגה, יש לנו סגל רחב" אבל אין מטרות, רק... אדלר&לוין והממטרות. לא נורא 1:0 לסכנין: במחצית השניה כל השחקנים בבית"ר יחזיקו את המותניים מחוסר אוויר, כושר ירוד, וכל הכבוד לקורנבלוף על מחנה האימון המוצלח בגרמניה אוסטריה והולנד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
הקבוצה הטובה יותר מובילה ובמזל זה לא היה יותר. שי חדד משחק כמו תחת פשוט אוויר על המגרש ולא עושה כלום, סטיבן כהן מדי פעם עושה משהו יפה אבל אין לו כבר אוויר והוא משחק בהליכה, פורטיז'ו מפחיד אותי וריקן עולה יפה להתקפה אבל כמה חורים באגף שלו ודיאמנט סתם שחקן לא טוב. ברוכיאן היחיד שמנסה וכל פעם בא לקבל כדור ואין לו עם מי לשחק, שי מוטאי מפתיע לטובה ומציג משחק סביר. להרוש היה חלק בשער של סכנין למרות הבעיטה החדה עדיין זה היה כדור לפינה הקרובה. לא רואה אותנו מוציאים תיקו, שיגמר מינימלי ב1-0.
ברוכיאן היחיד שמנסה? אני חושב שהוא נגע אולי פעמיים בכדור במחצית, ואני באמת שלא מגזים. דיאמנט העב"מ הזה, פשוט חסר מושג. התמונה של בית"ר ועתידה נראה עגום מתמיד.
מה רציתם אני לא מבין? ניצחנו כמה משחקים בתחילת העונה אז אנשים נהיו מפונקים. היה ברור שבית"ר תהיה קבוצה מאוד חלשה העונה, זאת קבוצה שעברה הרבה טראומות עם עתיד לוטה בערפל בלי מגרש ביתי(לפחות עד החודש הבא) ועם המון שחקנים צעירים שמקבלים הזדמנות בפעם הראשונה. ותזכרו שבן-שושן ומויאל חסרים וגם פיליאבסקי הוא סוג של חיסרון כי הוא יכל לתרום לנו יותר מפורטיז'ו ותומר, ובסגל קצר מבחינת איכות כמו שלנו אז רואים את זה בבירור, שים היום בהרכב את עמית, קובי ופיליאבסקי במקום פורטיז'ו, חדד ודיאמנט וזה הבדלים של שמיים וארץ. תהיה עונה קשה והכי חשוב זה להישאר, לא לשכוח שזה המטרה שהתחלנו איתה את העונה.
ומה גורם לך לחשוב שבמחצית השנייה בית"ר תשתפר, ותבקיע? עזוב, שבית"ר תבעט כבר לכל הרוחות לשער?!?!? Nigel de Jong, היכולת והתוצאות לא מפתיעות אף אחד. אבל פאק, כ"כ הרבה שחקנים צעירים, במקום להילחם בשביל הסמל ובשביל הכבוד לשחק בבית"ר, במיוחד במשחק טעון כמו זה, כולם הולכים לי על המגרש. וכל זה כשהקהל לא מפסיק לעודד, למרות שנכנסו מאוחר וכל העוול שהמשטרה עושה? המחאות לגיטימית, חרף המצב. נמאס כבר לשמוע מהתירוץ הזה. זה לא תירוץ להליכה על המגרש, לחוסר אכפתיות.
לא יודע הרגשה כזו שבית"ר לא מפסידה. יש סיכוי גדול שאני טועה אבל גם יש סיכוי קטן שלא. ד"א זה פשוט בזיון שעד דקה 40 אוהדי בית"ר המשיכו להיכנס לאיצטדיון. אין שום סיבה ש5500 אוהדי סכנין יושבים ביציעים בשריקת הפתיחה ואוהדי בית"ר לא נכנסו עדיין. במקום השופט אני לא מתחיל את המשחק עד שכל הקהל לא בפנים.
אז לאן הולך כל התקציב של בית"ר? בשביל מה משלמים ל"סקאוט" 450,000 ש"ח נטו אם הוא מביא זבלים כמו חורטילו ודיאמנט? בית"ר מתנהלת כמו עיריית פ"ת!
אולי זה נכון לגבי מכבי והפועל, כנראה מכבי חיפה תמשיך במסגרת האירופאית, והבעיה שלה סביר להניח תמשיך גם אחרי שלב הבתים. (בלי קשר ליכולת שלדעתי לא תשתפר גם עם נודח כבר בשלב הבתים).