אמרתי מאז ומעולם שאלישע הוא מאמן לקבוצות קטנות והנה זה מתפוצץ לכולם בפנים אני עדיין אומר שאת האליפויות הביאו לא אחרים מאשר השחקנים,ושחקנים כמו שהיו בחיפה הם שחקנים לאליפות. אלישע לוי תת רמה לקבוצת צמרת יאללה שחר תפטר את אלישע ותביא את התלתלים לחיפה ולצערי אם חיפה לא תנצח במחזור הבא היא יכולה למצוא את עצמה בסביבות המקום ה13-12 שזה עצוב
נראה לי שאני היחיד ששותף להרגשה שיש לנו ליגה מצויינת השנה. הקבוצות הגדולות לדעתי לא כאלה בינוניות, כמו שכמעט כל משחק הוא משחק מאוד קשה בליגה הזאת. אני מאוד מקווה שהסטטוס קוו יישמר עד לישורת האחרונה, כי יש 5 הראשונות הן קבוצות כדורגל ברמה גבוהה לליגה שלנו ואין משחקים בטוחים.
מחצית ראשונה חלשה שלנו אבל במחצית השנייה כשדור מיכה, הילד הכל כך מוכשר הזה נכנס, שיחקנו הרבה יותר טוב, הבקענו את השער והחמצנו לא מעט. לקראת סיום המחצית, כששמענו על ההפסד של הפועל ומכבי חיפה, כל הקהל נכנס לטירוף, התחיל להשתגע וכך גם הכניס את השחקנים לטירוף וזה בטוח גם מה שאמרו לשחקנים בחדר ההלבשה. אם לא היינו מנצחים אתמול, היינו פראיירים אמיתיים, אבל מסתבר שהשנה אנחנו גם ווינרים, ניצחנו, יצאנו המנצחים הגדולים של המחזור וחזרנו למקום הראשון. אני רק חייב להגיד משהו על גולסה ועזריאל - לא ראיתי הרבה זמן עבירות כל כך מגעילות בכדורגל הישראלי, פשוט דוחה, מגעיל, ביזיוני, מביש, איכס איכס איכס. אם זה היה באנגליה, היו מרחיקים אותם ל3 משחקים בחוץ.
יש יותר מתח, הרמה פחות טובה. כי אם ככה אתה צודק, מבחינת רמה, הפועל הרבה מתחת לרמה של העונה שעברה, במיוחד לפני שנתיים, וגם חיפה הנוכחית פחות טובה משנים קודמות. מכבי של איווניר מנצלת חולשה של ליגה, גם היא רחוקה להיות קבוצה גדולה.
רק עכשיו יצא לי לראות את התקציר של חיפה-ק"ש. לא יאומן אוראל דגני, מערוב בכל גול של ק"ש, המון טעויות שלא הובילו לגולים וזה רק מהתקציר! אולי עדיף לקרוא לו חוראל דגני. מה לעשות, הבחור מגן ימני, לא בלם (כן, הוא שיחק כמה פעמים בנתניה בלם אבל לדעתי הוא הרבה יותר טוב בתור מגן).
משחק קשה מאוד יש לבית"ר היום, אבל אני לא יכול להגיד שהתוצאות של אתמול לא עודדו אותי. לראות קבוצה כמו קריית שמונה פשוט מביסה קבוצה כמו מכבי חיפה בביתה נותן אופטימיות שאתה בא כאנדרדוג למשחק כזה, והפערים בינינו לבין סכנין לא גבוהים מהפערים שבין ק"ש לחיפה ואף נמוכים יותר בקיצור - אני מאמין שאפשר לחזור גם עם ניצחון למרות שזה לא סביר.
מילה על המשחק אתמול של מכבי בבלומפילד - כשמגיע אז מגיע, אמנם מכבי לא הבריקה אבל כמה דברים, הראשון נהנתי מאוד לראות את הקבוצה נלחמת, סוף סוף לאחר כחודש זה הזכיר בקצת את היכולת מפתיחת העונה. דבר שני, הקהל היה מעולה בניגוד למשחק הבית האחרון מול מכבי חיפה, כל הכבוד על העידוד. ועוד פעם הוכח שההחלטה להשאיר את קולאוטי היתה נכונה, אין הרבה שחקנים כמוהו שיעשו גול מכלום. למרות הגיל, עדיין יש לו את הטאץ' להבקיע.
קולאוטי חלוץ רחבה נפלא. הוא כולה בן 29 וכבר אנשים קוברים אותו בגלל הגיל שלו. הוא יכול להיעלם 90 דקות ופתאום לכבוש מחצי הזדמנות, למרות שאתמול הוא רץ המון ביחד עם דהאן. מחוץ לרחבה אין לו מושג, בתוך הרחבה הוא גולר אמיתי. צריך לציין לטובה גם את דאבור שלמרות ההחמצות נתן משחק טוב ואת סבן שנכנס במקום אורי כהן והיה מצוין גם בהגנה וגם בהתקפה למרות שהוא שיחק בצד שמאל בכלל. נקווה שזה לא חד פעמי.
הליגה שיוויונית פחות או יותר ומותחת, רק בגלל העובדה שאין אף קבוצה שהיא בלבל אחד מעל שאר הקבוצות, אין אף קבוצה שדוהרת לאליפות ובאמת רוצה אותה. עושה הרושם כאילו כולן מנסות להימנע מהן כשמגיע 'תורן' לתפוס את המקום הראשון. כ"כ אבסורדי, שהמצב הוא שאם בית"ר מנצחים - הקבוצה רק 3 נק' מהמקום ה1, מכבי ת"א. מכבי חיפה בינונית להחריד, הפועל ת"א מגמגמת (ועם הזמן יוצא כל הרפש), ומכבי השתפרה יחסית לעונה שעברה, אבל היא לא באמת הקבוצה הדורסנית שהיא עשתה רושם בתחילת העונה שהיא. יש קבוצות מפתיעות שמשחקות יפה יחסית כמו נתניה וק"ש, אך הן הגיעו לאן שהגיעו בין היתר בגלל הבינוניות של הגדולות, ולא להיפך. לפחות מותחת הליגה הזו, ובלי השטות של ההפחתת נק'. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לאחר ארבעה מחזורים רצופים ללא ניצחון, בבית"ר ירושלים מקווים להשיג ניצחון מול יריבתם המושבעת. המאמן לשחקנים: "יש לנו מה למכור". למכור את המשחק? מילאת ווינר? גל יוסף מילא? התוכי של קורנבלוף מילא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
הליגה משקרת בינואר כשכל ה"אירופאיות" כבר יסיימו את הדרך ייפתח הפער מכבי נתניה וק"ש לא ייאבקו עד הסוף גם שנה שעברה ק"ש נאבקו עד סוף הסיבוב הראשון והיו אפילו לפרקים מקום ראשון ואז נרגעו
הרכב בית"ר: הרוש דסה - פורטיז'ו - בראשי - ריקן איינבינדר - מוטאי - חדד סטיבן כהן - ברוכיאן דיאמנט על הספסל: סיידוף, בן-יוסף, אביתר ברוכיאן, קריאף, עמרם, אליחן, עומר נחמני. פצועים: בן-שושן, מויאל, עדן נחמני, פיליאבסקי, קוזוקין, ---- בן-יוסף על הספסל במין סטירת לחי עבורו ואני לא יודע עד כמה זה משנה שפורטיז'ו החלש פותח במקומו אבל לפחות יובל נעים הבין שהבלם הטוב ביותר בסגל זה מתן בראשי והוא נשאר ב-11 הפותחים. בהתקפה דיאמנט הוא החלוץ חוד היחידי בסגל וזה למה הוא מוצא את עצמו בהרכב, היום יש לו הזדמנות להוכיח שמקומו בבית"ר. אופיר עמרם לראשונה מאז שהגיע לקבוצה יושב על הספסל אחרי שהוא חוזר מהפציעה שלו ואולי יעשה היום הופעת בכורה. פסימי אבל נקווה שהיהודים ינצחו. יאללה בית"ר!