מחזור 9 בליגת העל: מכבי חיפה מובסת בביתה ע"י ק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/11.

1. סטפן שאלוי Member

אלי גוטמן. המאמן הכי טוב כרגע בארץ, והוא פנוי. הוא כבר הוכיח שמשחקנים בינוניים אפשר להוציא הרבה.

כסף? אם נעיף את קורנבלוף, הסקאוט, התוכי שלו, מנהל הבוגרים, ויו"ר הנוער, יהיה מספיק כסף להביא מאמן ראוי וטוב, וגם...לדשא נורמלי עבור קבוצת הנוער.

אבל עתיד המועדון הרי לא חשוב, רק קורנבלוף וחבורתו שהשיר האהוב עליהם הוא "אני חולב אותך בית"ר".

לגבי המשחק הגרוע של בית"ר, אין לי כבר מה להוסיף. לגבי מה שקרה עם האוהדים: ככה נראית המשטרע שלנו, וככה נראה ה"ארגון" הדפוק של הנהלת סכנין. בושה לליגת-העל, ולמדינת-ישראל.

אם בית"ר תישאר, זה יהיה נס.

שבוע הבא רמת-השרון, עוד משחק-בית "קל".

העיקר שהרוש וברוכיאן רוצים לאירופה, או לספרד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אלי גוטמן לא רוצה לאמן.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

וגם אם יחזור לאמן, זה יהיה לנבחרת ישראל, במקסימום לקבוצה גדולה בארץ, לא לבית"ר חסרת השחקנים ומבלי כסף לחיזוק.
    מה שכן, אין לי ספק שעם פביאבסקי בהגנה, מויאל בקישור ובן שושן בהתקפה, אתם תראו טוב יותר.

4. Mr Mahamid Member

תמונה שמצאה חן בעיני במשחק של אתמול

http://www.alarab.net/data/news/2011/10/24/406538/20111024214858alarab036854.Xxx

5. Don Joan Roman Member

בהחלט תמונה יפה.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה תענוג לראות את סכנין אתמול...אולי לא הצגה מדהימה אבל רואים קבוצה שיודעת בדיוק מה שהיא רוצה מעצמה עם הגנה טובה קישור נהדר והתקפה טובה... סוף סוף אחרי שנים לא קצרות בסכנין יש קבוצה מאוזנת ושלמה מכל הבחינות ועל זה מגיע כל הכבוד לשלומי דורה המצוין שמאז שהגיע לסכנין שינה לגמרי את הקבוצה והפך את דוחא למגרש בלתי אפשרי לנצח את סכנין (מאז שהגיע אם אני לא טועה אין שום הפסד בית גם בעונה שעברה)

קצת חששתי מהמשחק אתמול בגלל שאני לא רגיל לזה שסכנין פייבוריטית מול בית"ר אבל כבר מהשניה הראשונה ראו בדיוק מי באה להילחם להתאבד ולנצח ומי באה בחשש ועם רגליים רועדות, מוזר לי חוסר המלחמה של בית"ר..ברור שהשחקנים נתנו את המקסימום אבל ציפיתי דווקא מהקבוצה הזאת שיודעת טוב מאוד כמה שנאה יש בין המועדונים ומה זה בשביל הקבוצות ניצחון במשחק הזה שנראה דם גליצ'ים ומלחמה מצד בית"ר ומנגד הקבוצה נראיתה פוחדת ואפטית

7. Ice Cream חסה

SAY WHAT?!

8. סטפן שאלוי Member

איזו התבכיינות על כמות הכרטיסים:

סכנין היקצתה 500, הגיעו משהו כמו 200. אם כבר, אז צריך להתלונן על צורת המכירה שאפילו בעולם-שלישי לא קיימת, קופה בתוך טנדר, בחניון נטוש של חורשה. טוב שלא ניסו למכור שם גם בננות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

הכישלון הגדול הוא של המשטרה, כמו בכל שנה. בזיון. טוב שלא בית"ר מימנה את ה"אבטחה" הזו.

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

גם בית"ר מוכרת לפעמים באוטו גלידה

10. סטפן שאלוי Member

?

מאיפה הבאת את השטות הזו? בית"ר מוכרת בקופות מסודרות, ולקבוצות היריבות מעבירה את הכרטיסים המיועדים למשרד כרטיסים.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפעמיים שהייתי בטדי את הכרטיסים קנינו מאוטו גלידה כזה רק שזה היה בחניון.. ואם כבר אז אחרי המשחק נשארנו במגרש בערך 40 דקות לאחר שהסתיים (ולא ממש התלוננו כי זה מה יש וזה מה שעושים בכדורגל) אז לא ממש מבין למה היו תלונות על הקטע הזה שעושים אותו בכל העולם שקודם מחכים לקבוצת הבית שהקהל יעזוב את המגרש ואז משחררים את קהל החוץ

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הייתי בטדי בשנים האחרונות לפחות 5-6 פעמים
    בכולם קניתי כרטיס מאוטו גלידה מעפן

13. סטפן שאלוי Member

בית"ר מוכרת רק בקופות! האוטו גלידה היה כנראה של ספסרים.

בכל מקרה: על דברים מהסוג הזה, ולא משנה בכלל מי הקבוצה, צריכים להתלונן!

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שום ספסרים
    בקופות הפנו את האוהדים לאוטו גלידה כשהם מדגישים שכרטיסים להפועל פ"ת נמכרים אך ורק באוטו גלידה

15. סטפן שאלוי Member

אז אם זה נכון, לאוהדים שלנו אין בכלל על מה להתלונן על מה שקרה אתמול בסכנין!

יחס גורר יחס.

זה צריך להיפסק: קבוצה צריכה להעביר למשרד כרטיסים בעיר של היריבה, ולאפשר מכירה מסודרת.

ואחר-כך רוצים אירופה, ומונדיאל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx