מחזור 9 בליגת העל - חיפה ומכבי נעצרות, ב"ש דוהרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏4/11/16.

1. alexshw Member

דלקת ריאות

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/16
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אנחנו מקום חמישי כי הליגה הזו ליצנית אבל היכולת שלנו הרבה יותר קרובה לתחתית מאשר לצמרת. אשדוד יכלה לנצח אותנו בדיוק כמו שניצחה את הפועל היום, גם בני יהודה.

זה בדיוק כמו שאמרו לנו ״למה אתם צועקים לאלי כהן תתפטר התוצאות שלכם בסדר״ ואז באה שלישייה במחצית מול ק״ש בבית. תאמין לי שלא סתם כל הקהל התהפך עליו.

Nigel de Jong ו-לירן אוהבים את זה.
  3. DRORIKO Member

אז שוב,אני חושב שבינואר נהיה יותר חכמים. שם כבר אפשר לעשות סיכום כללי של בית"ר. תראה אם הייתי יודע שיש לך שחקנים שאפשר לטרוף איתם את הליגה הייתי אומר "וואלה אפשר לשנות לפני שיהיה מאוחר מדי" (כאילו שבחוץ יש מאמן טוב יותר) אבל איזה שחקנים יש לך בדיוק? שכטר הליצן? ורד הלא יציב? אינבינדר הנגר? פריירה השיכור? עד עכשיו רב"ש עושה עבודה סבירה לחלוטין. תנו לו זמן, אל תהיו פרימואים.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

איינבינדר נגר, ורד לא יציב... יש לי שאלה, בלי להתייחס לכל השאר שכתבת - אתה רואה את בית״ר בכלל שאתה מוציא הבלים כאלה מהמקלדת שלך? או שאתה סתם מתייחס מבלי להכיר בכלל את המצב בקבוצה? קורא לנו פרימואים, הפוסל במומו פוסל גבר.

על שכטר אני לא כותב כי אתה אוהד חיפה והדבר האחרון שבא לי עכשיו זה לנהל דיון עם אוהד חיפה על שכטר.

5. alexshw Member

בלי קשר למה רב"ש עושה נכון או לא נכון, הלך הרוח ביציעים נגדו ובית"ר תמיד התנהלה לפי זה.
    גם פרצו לו לאימון והפריעו לו לעבוד בלי שום התנגדות מהמועדון ואולי אף בעידודו של טביב. הוא גמור סביר להניח.
    פשוט הרוויח היום קצת זמן.

ראיתי את בית"ר מול בני יהודה וורד היחידי ששיחק שם כדורגל. הופתעתי שלא פתח היום. באופן כללי הבעיה של רב"ש שהוא עקשן וגרוע מזה פלצן שמנסה להוכיח למישהו איזשהי נקודה שלו. לכן הוא קורס בקבוצות עם לחץ אמיתי.

6. DRORIKO Member

ורד היה אצלנו 5 שנים,ככה שאני "קצת" מכיר אותו.
    את אינבינדר אני מכיר ממכבי, שחקן נחמד, לא יותר מזה. לא נראה לי שאוהדי מכבי מרגישים יותר מדי בחסרונו.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מסכים איתך מיליון אחוז בפסקה האחרונה.

המועדון הוא שבוי של הקהל. אין שום הצדקה למה שהיה בשישי אבל בסופו של דבר זה השכונה והקהל המטומטם שלנו, אותו קהל מטומטם ששורק בוז לפריירה שעם כמה שהוא גרוע ממש לא ראוי לכך.

8. Butragueño מנהלים

אייבינדר סידר הערב יותר מצבים ליריבה מאשר לבית"ר. ורד לדעתי נהדר ורואים שיש לו התלהבות כשהוא משחק. הייתי רוצה אותו ביכולת כזו אצלנו. בקשר לאיתי שכטר, אני לא מבין אם המקצוע שלו זה לכבוש שערים או לסחוט פנדלים שלא היו. בחייאת, שיחליף את הסוכן שלו לרוברטו. יסדר לו כמה אודישנים.

EsheD אוהב/ת את זה.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הבנתי. אתה לא רואה וסתם כותב. אז אם אני פרימו, אתה שלמה שרף?

10. alexshw Member

ורד אחלה שחקן רוטציה בקבוצה בכירה ואחלה שחקן הרכב לקבוצות בלי שאיפות לאליפות. הבעיה במכבי חיפה שלא הבינו שהוא לא זה שיביא אליפויות ולא זה שינהיג אלא יכול רק להיות שחקן משלים. בשביל בית"ר הנוכחית זה רכש ישראלי די טוב. גם מחובר טוב למועדון.

11. DRORIKO Member

יכול להיות אחלה סופר-סאב מהספסל אין ספק. אבל אני דיברתי עליו בתור שחקן פותח. בתור שחקן פותח ומנהיג הוא יביא אותך לתחתית הפליאוף העליון, איפה שבית"ר ממוקמת כרגע.

12. alexshw Member

ביכולת הנוכחית אין שום סיבה שלא יפתח בבית"ר. עם מי הוא מתמודד שם על מקום בהרכב? עם זר שלא רוצה להיות פה ולא עושה כלום בגלל זה?

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בתור שחקן פותח הוא מצוין. חושב תמיד לעומק, עושה המון תנועה, מביא מספרים ומרים את הרמה הכללית של הקבוצה. לדעתי הוא בין שחקני ההתקפה הטובים ביותר בארץ מפתיחת העונה, לא אומר שהוא ממש בטופ ואחד מהסטארים אבל בהחלט ראוי לזימון שקיבל לנבחרת.

מה שכן, אם יש שחקן ישראלי בבית״ר שיכול להיות בהרכב בכל קבוצה בארץ, זה קלטינס.

@alexshw זה לא נכון לגביי סאבו.

14. DRORIKO Member

קלטינס אכן שחקן איכותי. גם לי קצת מוזר הקטע עם לשים אותו בלם. אבל שוב, אני חושב שצריך לתת לכל מאמן את החופש המלא שלו,גם אם הוא עושה דברים שלא מובנים לנו.

15. alexshw Member

מה לא נכון? שסאבו לא רוצה לשחק בבית"ר?