מספיק עם הביטוי "קומץ" זה ג' חבר, כן כן 80% אחוז מג'.. אותו ג' שזרק גם על רוני לוי.. ואותו ג' שזרק מקלות על שחקני הפועל בדרבי אולי הוא לא רוב האוהדים, אבל הוא מייצג גם לטוב וגם לרע את הקהל של מכבי חיפה. מה תעשו? יש לכם זכות לבוא בטענות, אבל לעשות את זה בדרך של בני אדם.
צרלטון, אלה שזרקו על אלישע דברים, שרקו בוז ב15.5, קוראים לשחר להתפטר וכן... הם קומץ, ובטח לא אחוזים גבוהים, וברור שיש כמה אוהדי הצלחות במכבי חיפה כמו בכל מועדון מצליח היו אוהדי הצלחות, ויש אוהדי הצלחות לכל קבוצה גדולה, אבל למכבי חיפה יש יותר קהל הצלחות מליריבות מבחינה יחסית בגלל שהיא זכתה בהכי הרבה תארים בארץ בשנים האחרונות, אך זה לא אומר שקהל שלנו הוא אוהד הצלחות כי היוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל, ואתה פשוט מעוות את המציאות למה שנוח לך.אני בטוח שאם אני יילך ויחפור בפורום שדים אני ימצא אוהדי הצלחות, בטוח.
ממש "מפתיע" שאתה מציין את הכתבה הזאת אחרי שיותר מחצי קרית אליעזר בכלל, ויציע ג' בפרט נשארו דקות ארוכות לאחר ההפסד במשחק אמש ועודדו את השחקנים, ומחו להם כפיים. מילא היית קופץ אחרי עונות שבמצבים כאלה הקהל היה שורז בוז וצועק לאלישע לוי להתפטר, אבל היום? למצוא את הרע בכל קהל תמיד אפשר. מלבד עוד דיון שאפשר להרוס בויכוח קהל באמת שאני לא מוצא עוד מטרה אחת שלשמה אתה רושם כאן את ההודעות חסרות התוכן האלו.
(עשרה) גיבורים באדום http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/865340-18.Xxx מעשה גבורה. עם נחיתות מספרית כבר משלב מוקדם של המשחק כשחיפה טובה יותר עוד לפני זה, במגרש נאחס, ללא שכטר, ידין ודה-סילבה, להשיג ניצחון כזה - מעשה גבורה. הפועל הציגה אתמול משחק הגנה מצוין במגבלות הקיימות, שיחקה בצורה חכמה עם מתפרצות קטלניות. אופי, ווינריות, הקרבה - מה שתרצו. זה אחד הניצחונות הכי גדולים של הפועל בעשר השנים האחרונות ולדעתי הניצחון הכי גדול בעידן גוטמן בהפועל ת"א, והיו הרבה משחקים מרשימים אז תבינו לבד לאן אני חותר. הפועל מנצחת בקרייה פעמיים ברציפות - מי היה מאמין? ישר אחרי שבונדר קיבל את האדום התפללתי לאלוהים שניקח כאן נקודה וחזרנו הביתה עם שלוש. אניימה הגדול. עד למשחק הזה אניימה ספג 12 שערים שיש לו חלק בכמות נכבדת, הוא היה שאנן ויהיר והוא החליט שדי - נמאס לו. אתמול ראינו את אניימה הישן והטוב, חתול שמתעופף וסוגר את כל השער - אין כניסה. אניימה לעג לשחקני חיפה ולקח שלושה כדורים פשוט אדירים. שוב הוא הוכיח שזה רק ביש מזל שהוא נמצא כאן. אני מקווה בשבילו שיגיע לאירופה כי הגיל כבר לא משחק לטובתו, אבל כמו שגוטמן אמר - מקווה שזה יקרה במאי ולא בינואר. זו האלופה, שכחתם? המשחק אתמול, לפחות מבחינתי, היווה הצהרת כוונות רצינית מצידה של הפועל - הקבוצה הטובה בארץ, אלופת המדינה ומחזיקת הגביע למי שבמקרה שכח. הבלוף של מכבי חיפה התגלה, היא הייתה חייבת לעשות יותר בטח מול עשרה שחקנים למרות שאניימה בהחלט היה ענק. חיפה תקפה בלי שכל, אותם מהלכים שבלונים שוב ושוב וגם לא ראיתי בקבוצה איזשהו אטרף להכריע את המשחק. זה מה שאתם מסוגלים לעשות כשאנחנו בלי שלושה שחקנים מרכזיים ונחיתות מספרית? כל המצבים הגיעו כתוצאה מבלאגן ברחבה ולא מאיזה מהלך מתוחכם בהתקפה. מכבי ת"א שיחקה או במשחקים ממש קשים או נגד יריבות עלובות מהתחתית(הפועל פ"ת, אשקלון, הפועל רמת-גן, בני-סכנין) והיא עוד לא התמודדה נגד אף קבוצת אמצע כמו ק"ש, מכבי נתניה, מכבי פ"ת, שיכולות לעשות צרות לכל אחת, לא היה איזון בלוח המשחקים שלה. נגד הפועל חיפה היא לא הייתה ראויה לנקודה. היא תיהיה חלק מהמאבק עד הסוף גם בגלל הקיזוז וגם בגלל סגל השחקנים הבלתי-נגמר, אבל יש לה עוד הרבה עבודה. ניהול משחק מבריק של גוטמן - אחד המפתחות העיקריים לניצחון. אחרי אניימה, האחראי הבלעדי לנקודות(יש כמובן גם את אלילת המזל) הוא אלי גוטמן כמובן. תראו לי עוד מאמן בארץ שבמצב של נחיתות מספרית מול מכבי חיפה כבר אחרי פחות מחצי שעה, ועוד בקריית-אליעזר, מחליט לוותר על קשר(טועמה) ולהישאר עם שני חלוצים. אני חושב שלצוות המקצועי היה קשה לבצע את ההחלטה הזאת כי טועמה שווה חצי גול במשחק ממצבים נייחים, אבל בהפועל בנו על המהירות של בן-סהר(בהחלט משתפר ממשחק למשחק) ועל הפיזיות של טוטו תמוז ביציאה למתפרצות. כשבן-סהר גמר את האוויר ויקטור מרעי עלה במקומו ולא הוכנס בלם כמו חוטה למשל או מגן נוסף כמו שיש. על החלטות השיפוט. - לפי דעתי רפאלוב כן היה באופסייד, קטן מאוד אבל גם מילימטר זה אופסייד. המצלמה לא הראתה מספיק טוב את קו ההגנה אחר-כך ואני לא קונה אף פעם את השטויות של אדון מאיר איינשטיין שממהר לקבוע נחרצות לכאן או לכאן. הגול הפסול של חיפה הוא למעשה תירוץ טוב עבורה כדי לנקות את השחקנים מאשמה על משחק חלש, שוב, חיפה הייתה חייבת לתקוף יותר. בוקולי שיקף את רמת המשחק שלה - המון פזיזות וחוסר דיוק. על האירוע השני - לדעתי לדני היה אסור בכלל ליצור מגע עם דבאלישווילי במצב כזה. בונדר מוכן להישבע שהוא לא נגע בו. אני חושב שזה מעט גבולי עם נטייה לאדום. הצדק נעשה עם אבוטבול.הגולאסו האדיר של שי פשוט שינה את המשחק, זה מוכיח שלפעמים יש צדק בכדורגל. אני לא מדבר על המשחק הספציפי הזה של הפועל אלא על שי בתקופה האחרונה. מי זוכר בגלל שגוטמן שקל לוותר עליו לטובת באר-שבע? מאז ששי חזר להרכב הפועל התאזנה בצורה משמעותית והוא השחקן המצטיין בכל המשחקים הגדולים - דרבי, שאלקה ואתמול(טוב, נו, שלישי אחרי אניימה ובאדיר. הבלם נתן משחק הקרבה ענק והיה מצויין). איך שתמוז הוציא פס אחורה אמרתי לעצמי 'אם הייתי צריך לבחור שחקן שיחכה לכדור שם - רק שי'. הבעיטה בהתחלה הייתה נראית גבוהה מידי אבל הכדור פתאום ירד בבת-אחת לרשם, גולאסו אדיר. ברמה האישית - ערב שיכנס לפנתיאון. לא נהנתי כמו אתמול כבר הרבה זמן. כמובן שהתחלנו בשירה של 'האליפות חזרה הביתה את הכרמל', חיכיתי לרגע הזה כל-כך הרבה זמן. היו הקנטות הדדיות מצד שני הקהלים בכניסה למגרש עד שכמה אוהדי חיפה מטומטמים התחילו לזרוק בקבוקים אבל זה כמובן לא מצביע על הקהל הירוק שהראה תפאורה יפה אתמול והיו הרבה ירוקים. היה זה יום ארוך ומאוד מתיש, מכון כושר על הבוקר, יצאתי לאוסישקין בארבע בצהריים וחזרתי הביתה מהסעת האוהדים רק ב-2:00, ישנתי בקושי שלוש שעות ואז הייתה לי משמרת בעבודה מוקדם בבוקר. אבל זה היה שווה הכל - הלכתי לישון כל-כך שמח, החיוך פשוט עדיין מרוח על הפנים ו'מסרב' לרדת. זו כנראה הנסיעה האחרונה שלי למשחק חוץ בחיפה לפני שאהפוך לרכוש של צה"ל וזו בהחלט מזכרת אדירה. המאזן שלי עומד על שני נצחונות, שתי תוצאות תיקו והפסד, להוציא את המשחק מול הפועל חיפה. לא כל אוהד יכול להתגאות במאזן שכזה.
רפאלוב לדעתי לא היה בנבדל, ז"א אולי היד שלו הייתה ס"מ אחרי קו ההגנה אבל זה מהדברים שהולכים עם ההתקפה שלא מתייחסים אליהם בכלל. בכל מקרה אני כן מסכים איתך שהנבדל הזה הוא לא תירוץ ושמכבי הייתה צריכה לנצח את המשחק הזה, היינו יותר טובים ושום דבר כולל משחק אלוהי של אניימה לא מתרץ את זה, האשמה היא עלינו ואני מקווה שבמועדון מבינים את זה ושישפרו את האספקטים החלשים, וכמובן אלישע חייב להבין שחלוץ וקשר צד זה לא אותה עמדה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx .
יד? יד לא רלוונטית במשחק הכדורגל! היא לא איבר שמשתמשים בו ולכן על פי היד אי אפשר לקבוע אופסייד. אופסייד נקבע רק על פי הרגל/ראש שגם מביא את החזה קדימה. עזוב לנצח, בוא נגיד את זה ככה, ברגע שהפועל ירדה ל-10 שחקנים, מכבי חיפה אסור היה לה להפסיד את המשחק הזה.
נכון, אבל שלא הולך פשוט לא הולך גם אם לא היינו 11 מול 10 אלא 90 מול 5 . המזל היחידי שלהם זה אניימה מדובר בשוער ענק שפשוט תפס יום משוגע . לכל קבוצה אחרת (אבל לכל קבוצה) היינו שמים לפחות שלושה שערים . בקשר לנבדל, ברור שלא היה נבדל כמו שעומר אמר היד של רפאלוב היא לא חלק מהמשחק . ואם כבר חוקים, האם לשוער מותר לתפוס כדור ביד לאחר שחזר מההגנה לאחר שעצר את הכדור עם הרגל ? (לא היה לחץ של ההתקפה עליו) .
במחצית הראשונה, וואליד באדיר (אם אני לא טועה) החזיר כדור לאניימה שעצר את הכדור ברגל וברגע שרגע את דבאלשווילי הרים את הכדור ביד ?
http://www.youtube.com/watch?v=aZy1UPUZphQ...embedded#at=218 תצפה בדקות : 72, 81, 83 ו87 ואז תגיד לי עם זה "רק" שתיים ...