מחזור 9 בליגת העל: ה.ת"א מנצחת 0:2 את מכבי חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/11/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב אותך הם בכלל לא ברמה של מכבי והפועל, אפילו לא מתקרבים...גם עם הקיזוז אין להם מה למכור מול מכבי ובטח מול הפועל שהיא עדיין הקבוצה הכי טובה בליגה...מעכשיו עד לסיום המחזור הפועל צפויה לטייל נגד נמושות הליגה. אין להם הגנה, אם היום, קטן, שחקן שלא שיחק כמעט 5 חודשים, הוא השחקן הבולט והשאר נראים מאוד פרווה, עם כל הכבוד ליכולת של אניימה ובאדיר שהיו אגדתיים! אבל זה נבע הרבה בגלל האדום/הבונקרון האדום. במחצית הראשונה עד למחצית אניימה והפועל ב-10 שחקנים כמעט ולא עמדו למבחן אמיתי...

2. alexshw Member

קטן בולט?
    קטן הוא זה שדופק לנו את ההתקפה.
    בלעדיו הבקענו שלישיות, אם כי לא ביכולת גבוהה ואיתו בקושי גול במשחק.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל, קטן צריך להתחיל לנגן כינור שני או אפילו שלישי. הבחור מתחיל להזכיר את ה'מהירות' של בנאדו...

אלכס, אתה הולך בקרוב לרדוף אחרי אלישע לוי עם שלט רחוב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כן, כי הקבוצה שלך משחקת טוטאל פוטבול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא כבר הכין לו - 5 מטר מ-ג - בלי קיזוז. תתפטר

6. alexshw Member

אני נגד פיטוריו, עכשיו, אבל לא צריך לספר על הקהל שלנו.
    תשמע, לא מעיפים אצלינו מאמן על ההפסד אחד, אבל קהל לא טיפש ומבין כדורגל.
    הוא לא אוהב את מה שהוא רואה ולא התבשם ממקום ראשון.
    זה הפסד צפוי כי שיחקנו אותו דבר כמו במשחקים קודמים.
    אלישע בונה לא על השחקנים הנכונים ומושיב בחוץ שחקנים שיכולים להועיל כמו סלליך וסילבה.
    הוא העלה התקף כישלונרי מהפליי אוף האחרון.
    אתה יכול לטעות, אבל לא לטעות פעמיים אותו דבר.
    לא זוכר דבר כזה שנפסיד פעמיים ברציפות לאותה קבוצה בבית. בטח לא הפועל.

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/10
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

8 משחקים שחיפה משחקת נגד נמושות הליגה (להוציא את המשחק נגדכם, למרות שמהפציעה של יצחקי גם הפכתם לנמושות) באותה צורה שהיא שיחקה היום, וכל הזמן הצליחה לנצח, פעמיים תיקו שגם לא ממש הגיע לה. אז משחק אחד הפסידו - מי אמר שהם לא ימשיכו לעשות את כל הניצחונות האלה שוב?

ומנגד, הפועל ת"א התקשתה מול 'נמושות' ליגה כגון קריית שמונה, עכו והפועל חיפה.

אז עזוב באמת עם כל השנאה שלך להפועל והשנאה שלי למכבי, יש לנו עוד זמן, נדבר במאי.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלומי אזולאי באגף זה תופעה ישראלית, לקחת חלוץ רחבה שיודע לתת גולים ולשים אותו על האגף רק כי הוא מהיר, ראינו את זה עם ארבייטמן, עזריאל, ברדה, שכטר ועוד כמה, פשוט מסרסים אותם רק כדי לומר ש"שיחקנו עם 2 חלוצים".

לא חושב שבחיפה צריכים להתרגש ממש מהמשחק הזה, הם לא שיחקו רע פשוט חסר להם שחקן שמכתיב את הקצב מאחורה וסוחב אחריו את הקבוצה בדקות שהיה צריך ללחוץ אחרי ההרחקה של בונדר והיה להם חוסר מזל עם פסילת השער וכמה החמצות במחצית השניה והפער בסה"כ נקודה שיש עוד 21 משחקים עד הקיזוז, יכול להיות שזה עניין של שבוע שבועים עד שמכבי חיפה תחזור למקום הראשון ככה שלהסיק הרבה מסקנות מהמשחק זה לא רציני, הליגה השנה הרבה יותר תחרותית והקבוצות המובילות יכולות לאבד נקודות באופן שכיח יותר מהעונה הקודמת.

אגב, טוטו תמוז אחרי ההחמצה הענקית מול שאלקה עושה את זה שוב בהחמצה זוועתית כמו שרק טוטו יודע, אבל העיקר שסר אלכס גוטמן עשה אותו שחקן שונה, בדיוק אותו השחקן והבישול הקל לאבוטבול לא ישנה את זה.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם זה קרה בעבר שמכבי חיפה הפסידה להפועל פעמיים ברציפות בחיפה, לא נראה לי שזה נראה בקרית אליעזר.

אגב!!! אם עד הסוף מכבי ת"א והפועל ת"א יהיו אלו שיילכו ראש בראש בלי מכבי חיפה, זו תהיה הפעם הראשונה שהקבוצות מתמודדות אחת עם השניה לבד על התואר, לראשונה שימו לב הנה זה בא...טררררררם (תופים), 1970!

10. alexshw Member

אין לנו קבוצה לתארים ביכולת הזו. זה לא משנה אם נשחק שוב גרוע וננצח את הפועל ר"ג.
    אין לנו קבוצה שיכולה לחזור לגדולתה במדיניות הזו.
    ככה אנחנו משחקים מתחילת השנה. אנחנו מתקשים לשים גולים.
    אלוהים ישמור עכו וק"ש כבשו יותר.
    קטן לא יכול לעבור עמוד. אז הוא מדי פעם נותן מסירה, זה לא מספיק.
    או שכבודו ילך לניתוח או שכבודו יצטרף לצוות המאמנים.

מזל שהוא לא שיחק נגד בית"ר, כי איתו היינו מפסידים.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אלישע ניסה להתחמק מהתדמית שהיתה דבוקה בו, כאשר הכניס חלוץ על חשבון בלם. בגלל החילוף הזה הוא יחשב מעתה כמאמן התקפי? זה נראה לכם הגיוני שקבוצה 20 דקות, כולל תוספת זמן, תשחק עם בלם אחד בלבד? זה החילוף הכי מטומטם שראיתי מימיי, המהלך הזה רק שידר פאניקה אצל השחקנים. המטומטם על הקווים לא יודע להתנהל במצבי לחץ וזו לא פעם ראשונה שזה קורה. שיחזור לאמן קבוצות קטנות, כמו שהוא עשה לפני שהגיע אלינו. שיקראו לי אוהד הצלחות או כל מושג בלקסיקון אוהדי הכדורגל, אלישע לא ראוי לאמן מועדון בסדר גודל של מכבי חיפה, נקודה.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

פחות מטריד אותי המשחק הזה ספציפי אלא ההופעה שלנו למשחקים הגדולים בכלל. ברגע האמת אנחנו פשוט לא מתפקדים.
    ראינו את זה מול הפועל בעונה שעברה פעמיים, מול הפועל חיפה בדרבי שקרית אליעזר היה ירוק וסיימנו רק ב 1:1, וכמובן המשחק שמיותר לציין במחזור האחרון מול בני יהודה. חשבתי שאלישע יידע לגרום לשחקנים לחזור למסורת שאפיינה את המועדון הזה בשנים האחרונות, אבל אנחנו רק ממשיכים. איך הקבוצה הזאת תשרוד פלייאוף מול הפועל ומכבי? איך היא תשרוד 5 משחקים של מאני טיים?

13. TonyAdams Member

איזה מגזים אתה. עלק לוזרים ועוד מאוהד מכבי ת"א.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

14. alexshw Member

שוק דל במאמנים.
    אלישע היה המרענן הרשמי ולא פחד ולקח אליפות.
    לא יודע מה עובר עליו בחודשים האחרונים.
    מאז הדרבי החיפאי האחרון הוא בפאניקה.

הוא גם קורבן של המדיניות. יש פער עצום בין ציפיות האוהדים לציפיות הבעלים.
    הוא נופל בפער הזה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל השנאה שלי להפועל, אין לי מה להגיד, היא הקבוצה הכי טובה בארץ, אם בשנה שעברה היא לקחה אליפות בחסדי לוזון והקיזוז (עדיין היה 6 הפרש לפני הפלייאוף...) אז היום היא הקבוצה הכי טובה בארץ. אגב לדעתי זה יהיה צדק פואתי אם הפועל ת"א תפסיד את האליפות בגלל הקיזוז בסופו של דבר.

הפועל הקבוצה הכי טובה, הקבוצה שלי אומנם עם שחקנים טובים, אבל אין לה את החיבור של הפועל, ובכדורגל, זה קובע יותר מכסף.

מכבי חיפה אומנם עד היום ניצחה 5 משחקים אבל גם סיימה 3 בתיקו. ועכשיו יש לה ולמכבי ת"א משחקים לא קלים בכלל עד סיום הסיבוב והמפגש ביניהן בפתיחת הסיבוב הבא, ואני מחשיב את הפועל עכו כיריב קשה, היא הרוויחה את התואר הזה בזכות אני חושב, לא?:

אבל בוא נזכור את מי היא ניצחה ואיך:

בני יהודה - בחסות השופט (2:3)
    מכבי פ"ת - יכולת מבישה שלה ושל פ"ת מי שזוכר את המשחק הזה (0:1)
    הפועל פ"ת - יכולת גרועה שלה (0:1) הודות לטעות של הגנת פ"ת.
    בני סכנין - פנדל מפוקפק בדקה ה-90 (1:2) במשחק לא טוב שלה.
    גם מול מכבי ת"א היה לחיפה הרבה מזל עם ההחמצות של אלירן עטר בסיום מ-5 מטר פעמיים, למרות שהיא שיחקה יותר טוב ממכבי ת"א במשחק הזה.

מכבי ת"א: הפועל עכו (ח), קרית שמונה (ב), מכבי נתניה (ח), מכבי פ"ת (ב) והפועל ב"ש (ח) (יש גם בני יהודה על הדרך אבל זה פחות קשה ממה שצוין)

מכבי חיפה: הפועל חיפה (ב), הפועל עכו (ב), קרית שמונה (ח), מכבי נתניה (ב) (יש גם אשקלון והפועל ר"ג על הדרך).