מחזור 9 בליגת העל: ה.ת"א מנצחת 0:2 את מכבי חיפה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Nov 5, 2010.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שי, מה שחר, מה?
    האשמה היחידה שלו אולי שהוא ממשיך להאמין בלוי.
    מאמן בינוני יוביל גם את ברצלונה או אינטר לעונות בינוניות. שיטת משחק של להכנס בקיר קיימת רק במילון של אלישע.
    שיחזור לבית שאן

2. שגיא Guest

טוב, קצת יותר עמוק עכשיו.

האמת, היום אי אפשר לבוא בטענות למשחק ההגנה. בסך הכל הגול הראשון היה בהתקפה בודדת של הפועל תל אביב במחצית השניה. אולי אפשר להתעכב על סגירות יותר הדוקות וכו', אבל בגדול אי אפשר לשים אשמה על מישהו ספציפי בגול. מצד שני, החלק ההתקפי ממשיך להיות לוקה בחסר. עד עכשיו גם במשחקים חלשים, תמיד היה לנו את מזל לכבוש את השער. היום נתקלנו בשוער הכי טוב שנחת פה וזה כל ההבדל. מעולם לא ידענו לדרוף אחרי קבוצה כשאנחנו בפיגור. דיברתי עוד יותר מוקדם על הפאניקה של אלישע לוי. שלומי אזולאי אולי לא היה מרשים במיוחד, אבל בסופו של דבר הוא היה כמעט היחיד שאיים על השער. את השער צריך לחפש בתחילת המשחק ולא לחפש אותו בדקה ה90. השער שספגנו בדק ה90 מן הסתם כבר לא משנה.

פיספסנו פה הזדמנות אדירה להתחיל למעשה את העונה. מומנטום טוב בפתיחת המשחק, ולמרות שער שנפסל קיבלנו מתנה בדמות כרטיס אדום. הכל מוכן כדי לנצח ניצחון שבעיקר היה יכול להוות בוסט מוראלי בשלב הזה. במקום זה קיבלנו סתירה. די כואבת. מאותו יריב שכבר הפיל אותנו לקרקע לפני כמה חודשים.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עודכנו כל הסעיפין בדיון הסטטיסטיקה! לרבות הטבלה כמובן.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי זו ממש אותה השוואה נכון? משחק ליגה/פלייאוף לעומת גומלין חצי גמר ליגת האלופות מול הקבוצה הכי טובה בעולם...

---

אגב למי שלא הפנים עדיין: האליפות תהיה אצל הפועל ת"א/מכבי ת"א. מכבי חיפה ז"ל.

Last edited: Nov 9, 2010
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, שחר אוכל את הדייסה שהוא בישל. אתה אוהד שטוגארט נכון? נדמה לי שבעונה שעברה הקבוצה פיטרה לקראת סיום העונה את ברונו לאבדיה, לא? אני אמרתי כבר מהרגע הראשון שאלישע לוי בבעיה רצינית. איבוד האליפות הכניס את הקבוצה לשוק ויעקב שחר עזר בזה כששחרר כמעט את כל השחקנים שרצו ללכת. חוץ מקינן שלדעתי גמר את החוזה שלו שחר לא היה צריך לשחרר אף שחקן. העובדה שכל המשוחררים כרגע לא עושים דבר באירופה רק מחזק את הטענה שלי שהם פישרים.

בליגת לוזון הכל יכול להיות, אבל כרגע אני שם את כספי על האדומה מתל אביב. היא תקבל כנראה בעיות מתל אביב הצהובה. חיפה הירוקה תשאר מאחור.

6. Fanatic Member

את חיפה אפשר לתאר במילה אחת, פראיירים.

מצד שני, משחק גדול של הפועל. לנצח את חיפה בקריית אליעזר ב10 שחקנים זה הישג גדול. הפועל מראה המון אופי. כל הכבוד.

אה, ואניימה פשוט שוער אדיר, שמישהו יקח אותו מכאן כבר!

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חכה...חכה...כולה מחזור 9...המשחק הזה, כמו שאמרתי כאן בהתחלה, לא קובע כלום ונכון שבהפועל מאושרים על הניצחון, אבל פרה פרה..יש עוד הרבה הרבה זמן + קיזוז.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איך אני שונא להיות צודק במקרים האלו.
    יש לי הרבה מה להגיד אבל המצב כרגע די כואב ורגיש.
    במחינתי האשמה בגול היא אך ורק על הקישור באמצע, הפועל שיחקה עם 3 קשרים, שניים מהם בכלל לא עברו את החצי, ובסוף קשר אחורי מוצא את עצמו פנוי לגמרי בלי שאף קשר ישמור עליו. מילא קולמה שעוד סגר פינות, אבל איפה מיסטר בוקולי? מגיע להסתכל על הכדור נכנס..

לא במקרה אנחנו מקום 13 בליגה בניסיונות הבקעה, עוד משחק שאנחנו פשוט הולכים בו לאיבוד מול קבוצה שמתגוננת.

משהו צריך לעשות כבר את השינוי הזה שלא נמשיך להפסיד לעיני קרית אליעזר מלא.
    הלכתי לדפוק את הראש... בקיר.

9. קטלוני Member

אל תספיד את מכבי חיפה עדיין,בטח שלא בשלב כזה של העונה,ובטח לא בליגה עם קיזוז.

כל הכבוד לאוהדים של מכבי חיפה בג' שאשכרה עמדו ומחאו כפיים לקבוצתם לאחר הפסד.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פראיירים? ממש לא. לוזרים זו ההגדרה המושלמת. אם תחפש במילון את המונח תמצא את מכבי חיפה 2009-11.

אם אניימה עם היכולת העצומה שלו, לא עוזב בקיץ, לכל מקום איפה שלא יהיה באירופה, הוא חייב להיות אחד השחקנים הטיפשים עלי אדמות...

11. איגור .פ. Member

אפשר להגיד הרבה דברים אחרי המשחק הזה אבל דבר אחד בטוח ,הקבוצה בעונה הנוכחית של הפועל ת"א ועונה שעברה זה אחת הקבוצות הגדולות שהיו לקבוצה ישראלית.
    אם כל הכבוד למיץ' גולדהאר ולכמות הכסף שהוא שפך במכבי ת"א לא יגרום לכך שהאליפות תעבור לצד הצהוב.
    הפועל ת"א עם ניהול נכון ,צוות מאמנים מצוין ,אלי גוטמן עושה עבודה מצוינת ,בקצב שלו הזה עוד יגיע לאמן באירופה כמו שהוא רוצה.

לגבי מכבי חיפה ,עד שיענקלה שחר לא יתעשטת אין מה לדבר על חיפה כמועמדת לאליפות לצערי ,כי הקבוצה שאני הכי רוצה שתצליח במדינה זה חיפה.

ספציפית לגבי המשחק היום.
    אניימה ובאדיר פשוט אנשי המשחק עבודה מצויינת ,איש המשחק היו צריכים לקבל שניהם ,אחד בעבודת שוערות מצויינת ,והשני בהתאבדות לכל כדור.
    כל הכבוד להפועל ת"א שבלי דה סילבה ,ידין ,שכטר ועשרה שחקנים כמעט 70 דקות הצליחה לנצח.

לגבי חיפה חיפה שיחקה טוב אבל מה לעשות שהסיומת הסיומת היית בעיה גדולה.
    חיפה חייבת בדק בית גדול בתוכה.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מאכזב, מאוד מאכזב. תחושת פספוס ענקית, אבל זה לא מפתיע אותי, כלל לא מפתיע אותי.
    כשהמוציא לפועל שלך (קטן) מאט את המשחק ונמצא ביום חלש, זה משפיע על השאר. איפה כל אלה שהמליכו את פוזאלוב וטענו שזו הולכת להיות העונה שלו? אמנם מוכשר אך היה ונשאר פוזאיסט מסריח, מאחל לו שלא יתקדם לשום מקום, אפס. קולמה מוגבל ביותר, אמרתי ואחזור על זה מאה פעמים אם צריך, הוא לא ראוי להיות בסגל של קבוצת צמרת עם שאיפות, פשוט לא. מחכה בקוצר רוח שמשומר יעוף לכל הרוחות, צפרדע גוססת, שיחזור לכפר סבא. לא אתחיל לנתח כל שחקן ושחקן, רק אגיד שאינני שואף אופטימיות להמשך העונה, במצב שאנו נמצאים בו גם הקיזוז לא יעזור לנו.

ראובן עטר, הדלת פתוחה בפניך, מקווה שזה יהיה עוד העונה, אך לצערי לא רואה את זה קורה.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השער בנס כבר לא נפל במחצית הראשונה...(ההחטאה הידועה של האדון תמוז). כשרואים עד כמה שחקני הפועל ת"א קיבלו חופש בשער הזה!?! פשוט מדהים.

אנחנו מתקשים להבקיע כי שחקן כמו רפאלוב משחק בשביל עצמו. דני נוימן לא סתם אמר כל הזמן שהשחקן צריך לעבור לאמצע וקטן לקו. העניין הוא שיש לרפאלוב יותר מהירות, אבל ברגע שהוא נכנס כל פעם לשטח המחייה של קטן אנחנו בבעיה. אגב לא היה מובן לי איך שלומי אזולאי פתאום שיחק בצד שמאל. קיצוני הוא לדעתי לא נכון?

אלא דברים קטנים, דברים שכנראה אצל האדומים הרבה יותר טובים. מה לעשות, שם יש גם מאמן על הקווים...הוא אולי בכיין לא נורמלי, אבל הוא כן מאמן מצויין. הוא גם אימן היום עם ביצים כשהוציא קשר ולאוו דווקא חלוץ. אם אלישע לוי היה בסיטואציה דומה הוא היה מוציא היום את טוטו תמוז. תהיו בטוחים שהוא היה עושה את זה.

לצערי התחזית שלי מתגשמת למרות שאנחנו מדברים על הליגה הישראלית בעידן לוזון...

14. איגור .פ. Member

יעבור עוד הרבה זמן עד שעטר יקבל מושכות בחיפה ,ואני לא אומר שלא מגיע לו ,מגיע לו ,הוא מאמן מצוין ועושה עבודה טובה בנתניה.

15. alexshw Member

יש גבול לקמצנות. או שאתה מחליט לעמוד בסטנדרטים או שתמכור. זה כבר בלתי נסבל.
    אלישע, העלה הרכב זהה בתכליתו להרכב הכישלונרי של הפליי אוף.
    לבנות על בוקולי וקטן במצב הנוכחי זה לירות לעצמך בראש.
    אני מאוד מחבב את אלישע, אבל רבאק, אתה פוגע בעצמך.
    אם זה ימשך ככה, מבחינת יכולת, השלט של כביש החוף הוא בשבילך.