השופט הזה די חדש ולא מנוסה, לא פרצוף שראיתי מתישהו בליגת העל הוא בטח עשה אתה החישוב שאם בדקה כזאת של המשחק יש לו שני אדומים במכבי המשחק הזה הולך למקומות לא טובים,מאבד שליטה ומתפוצץ לא בידיים. אדום 100% לטריקה, אבל כנראה שהוא עשה בשבילו את הדבר הנכון אין מה לדבר, קיפוח של נתניה- אגב.. גם צהוב הוא לא הוציא!
http://www.palletown.net/hapoel-pt/pic/2006/leg/derby1/4.Xxx התפאורה המדהימה של אוהדי הפ' פ"ת מהדרבי בשבת,פשוט מדהים! ללא מילים.
הטבלה הסופית עונת 2005-6 : מקום 1 - מכבי חיפה מקום 2 - בית"ר י-ם מקום 3 - מכבי ת"א מקום 4 - הפועל ת"א מקום 5 - מכבי פ"ת מקום 6 - הפועל פ"ת מקום 7 - בני יהודה ת"א מקום 8 - מ.ס. אשדוד מקום 9 - נצרת-עילית מקום 10 - מכבי נתניה מקום 11 - בני-סכנין מקום 12 - הפועל כפ"ס גביע המדינה עונת 2005-6 : מחזיקת הגביע: מכבי פ"ת סגנית: מכבי חיפה שחקן השנה: יניב קטן (ואני אוהד הפועל ת"א...)
אז כל הכבוד להנהלה של פ"ת שנתנה כזה סכום לאוהדים. מקווה שעוד קבוצות ילכו אחריה וישקיעו באוהדים סכומים דומים.
בני יהודה- מכבי חיפה (20:50, בלומפילד) ליגת העל נלחמת על חייה, והכתומים, שתיפקדו עד עכשיו כבורג קטן מאוד במערכת, הם היחידים שיכולים להציל אותה מפני המכונה הירוקה. במשחק העונה שיענה לנו על כמה שאלות מרכזיות: הראשונה מהן, היא בני יהודה- לאן? האם נראה מהזהובים מאבק על האליפות? או שמא היום יתחיל תהליך ההתרסקות? אם הקבוצה שנמצאת בכושר הכי טוב בליגה לא תוכל למכונה הירוקה, אז מי כן?. שאלות אילו ואחרות ייפתרו הערב סופית בבלומפילד. בני יהודה,הטוענת לכתר בפוטנציה, מגיעה למשחק הזה לאחר 5 ניצחונות רצופים, כשהאחרון היה בקופסא בשבוע שעבר. הזהובים הראו עד עתה הרבה מאוד אופי ונחישות, והם בטוחים ביכולתם לעצור את מכבי חיפה, אך האם זה יספיק להם?. למרות ההצהרות המפוצצות בתקשורת, ניצן שירזי יודע שמכבי חיפה עדיין טובה יותר, וכבר תירגל השבוע הרכב בו שלושה בלמים ( התירוץ הרשמי הוא פציעות) כאשר אימורו לוקמן הקשר האחורי יירד לספסל. אך בימים האחרונים שוב חלה תפנית בגישתו של המאמן, וכרגע הוא נותן עדיפות להרכב בו 2 בלמים, ואלי ביטון שוב על הספסל. גם אדריאן גמאן עשוי לשלם את המחיר, כי במערך כזה יניב אלול ויאיר אזולאי ייפתחו על חשבונו. מה שבטוח, זה ממש לא בריא להתלבט יותר מדי בנושא ההרכב הפותח, תשאלו את אברם גרנט. http://images.one.co.il/images/d/gg44658.Xxx שירזי- מתלבט בצדק? הרכב משוער: אניימה; אברבנל, אלול, אזולאי, גפני; לוקמן (גמאן), בלדוט, קובאצ'ביץ', בטורינה (אלי ביטון), בן לוז; משה ביטון במכבי חיפה מנסים להתרכז במשחק, למרות פרשת האונס שמעיבה על הקבוצה. הקבוצה,שבמאזנה מלוא הנקודות, מתרכזת כרגע רק בדבר אחד- להמשיך ביכולת הטובה שלה מפתיחת העונה, ולא לעמוד הערב במשחק הכי חשוב עד עתה. המאמן רוני לוי, שחוגג היום 39 שנים, ייעשה כנראה רק שינוי אחד לעומת ההרכב שפתח בשבוע שעבר: הצבתו של קלמי סבן בעמדת המגן הימני על חשבונו של חרזי הפצוע. כאשר גם שילובו של קולאוטי המחלים מפציעה על חשבון ארבייטמן בא בחשבון, אך לא יותר מזה. http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/664477/33-010_wa.Xxx שחקני מכבי חיפה- יעניקו לרוני לוי מתנת יום הולדת? הרכב משוער: דוידוביץ'; סבן, אולארה, בנאדו, קייסי; טל,דירסאו, זנדברג, קטן, בוקלי; ארבייטמן (קולאוטי)
משחק חם, משחק שיכול להציל את העונה כולה להרבה קבוצות. אני חושב שלבני יהודה אין כלים להאבק באמת בצמרת הגבוה של הליגה ולקחת אליפות. אבל כן יש לה את היכולת לנצח במשחק בודד את מכבי חיפה. בעיקר בכושר הנוכחי של השתיים. אני חושב אנחנו ניראה פה משחק מאוד מהנה. כאשר בני יהודה ששחק פתוח (אין לי ספק).. תנסה להפתיע
כדאי... ובאמת היום כל הליגה רוצה שבני יהודה, שאולי משחקת את הכדורגל הכי יפה לעיין בליגת העל, תחזיר את התחרות על האליפות, או לפחות תצליח לאשלות אותנו עם תחושה כזו, גם זה משו...
בני יהודה פראירים ופחדנים , בפתיחה פתחו טוב לחצו , הגיע למצבים חזרו אחורה קיבלו גול (שנפסל בצדק בנבדל) ואח"כ קיבלו עוד גול חוקי למהדרין .
פשוט מבאס, בני יהודה שיחקה מעולה ובפיגור רק בגלל טעות אחת בהגנה. נקווה שבן לוז החלש יצא ובמקומו יכנס ראובן עובד או אלי ביטון.
בושה וחרפה ששדר כמו מאיר איינשטיין משדר בליגת העל, ובכלל בטלויזיה, גם אם זה בסודן!!!!!!!!!!!!!! אחרי כל הזדמנות טובה של חיפה הוא אומר שזאת הראשונה שלה ושסוף סוף היא התקרבה לרחבה של בני יהודה, הבעיה שה**** הזה שברוגז עם הספר, לא שם לב שהוא אמר את זה בכל חמשת ההזדמנויות ה"משיות" של חיפה, אז 15 שעה בני יהודה שלטה ב-10 דקות האחרונות הכדור לא עבר את עיגול האמצע לכיוון רחבת בני יהודה והמטומטם אומר שהשער לא מגיע לחיפה, וגם רן בן שמעון הלקקן הזה, צמד מטומטמים אני מקווה שאני לא אראה אותם בגרמניה בקיץ...
בהחלט פראיירים. משה ביטון יכל לכבוש בכיף שני שערים, לולא דוידוביץ' והקורה. חיפה גרמה לבני יהודה לשלם על זה וב20 הדקות האחרונות שלטה יותר במגרש ובסופו של דבר זנדברג ניצל חוסר עירנות וכיסוי לקוי בהגנת הזהובים על מנת להכניע את אניימה ולקבוע 1-0. בני יהודה הוכיחה בפתיחת המשחק, שוב פעם, שיש לה פשוט קבוצה מצויינת. עכשיו ניצן שירזי כנראה יצטרך ללכת לספסל שם יש לו את אלי ביטון שכבש הכי הרבה שערים ביחס לדקות שהוא מקבל.