מחזור 9 בליגת העל: בית"ר ירושלים מנצחת 2-1 בקופסא

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Nov 14, 2008.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לנתניה אין כלים התקפיים ? יש את שכטר, יפולסקי... וחוצמזה, זה מתיאוס ש"דאג" לזרים בינוניים ושחקנים מוגבלים התקפית, כך שהוא עצמו אשם, או אולי מלכתחילה בנה הרכב הגנתי מצויין (אם כי מתחיל להתפורר ב-2 המשחקנים האחרונים) והתקפי כמעט ולא קיים.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שי, העבירה בוצעה על קרופניק, והאדום הוא אדום זהה לכל האדומים שהשחקנים מקבלים. לדעתי עצם הבעיה היא שאצלנו בארץ מרצים עונש הרחקה בליגה במשחקי גביע הטוטו, כאן מקור הבעיה. אדום שמקבלים בליגה צריך להיות אך ורק למשחקי הליגה, כמו שאדום בגביע הטוטו לא צריך להיות קשור למשחק הליגה אחריו.
    לגבי מספר משחקי הרחקה בגין עבירות קשות, אני לא זוכר שבארץ נהוג להסתכל לאחר מכן בטלויזיה ולהחמיר את העונש, דבר שמקובל במספר מדינות באירופה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, רגע, בארץ לא מקבלים עונש הרחקה יותר ממשחק אחד? על עבירה שראינו כמו שטזאמטה עשה לפני שבוע מקבלים בהולנד לפחות 3 משחקים בחוץ. בשנים האחרונות התחילו להרחיק שחקנים גם אחרי עבירות קשות שהשופטים לא ראו ואז בהחלט מחמירים.

4. Number 8 Member

לא רק שמכבי נתניה פספסה הזדמנות גדולה לפתוח פער של שלוש נקודות ממכבי חיפה, היא גם החזירה את בית"ר ירושלים למאבק האליפות. מה שהיה נראה כמו דבר בלתי אפשרי, פתאום הופך לדבר חי ונושם. הפער רק ארבע נקודות, בית"ר עם שני נצחונות רצופים ומפה זה יכול ללכת ולהשתפר.

מתחילת העונה טענתי שמכבי נתניה לא יכולה לזכות באליפות. נגד מכבי היא הבקיעה שער בפוקס בדקות הסיום, נגד מכבי חיפה הבקיעה שלוש שערים בשלוש הזדמנויות והתבנקרה פלוס בזבוזי הזמן של שטראובר, והיום לא בעטה פעם אחת לשער מלבד הפנדל, בעוד ששטראובר הציל את הקבוצה שלו מספיגת חמישייה לפחות. בית"ר ירושלים מנצחת בצדק ומראה איך צריך לשחק כדורגל.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

פער 7 נק' ידידי, 5 נק' + 2 נק' פחות...

Last edited: Nov 18, 2008
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון שזה אבסורד אך זה המצב אצלנו בארץ.
    לא זכור לי מתי ראיתי בארץ עונש הרחקה בגין עבירה חמורה ל 2-3 משחקים בחוץ, לא קיים דבר כזה. לא בארץ לפחות.

Last edited by a moderator: Nov 18, 2008
  7. Number 8 Member

כמובן שבע, לא יודע למה כתבתי ארבע, במיוחד אחרי שראיתי את הטבלה...
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין לדעתי עם בית"ר יהיה כנראה הרבה יותר מסובך מאשר אתם חושבים. בהחלט יכול להיות שהעונה הזאת אולי לבית"ר יש עדיין סיכוי לזכייה באליפות, אבל ברור שמשהו גדול עומד לקרות שם. הדברים בבית"ר תמיד קיצוניים, לך תדע, מחר הקבוצה תעבור לכונס נכסים ופתאום חצי קבוצה צריכה להמכר. מה יקרה למשל עם בואטנג וברוכיאן? הראשון לדעתי כבר למעשה יעזוב בקרוב את המדינה ואין לי מושג אם ברוכיאן הרשים את מגלי הכשרונות שהגיעו למגרש בנתניה (בהחלט דובר גם בהולנד על אנשים מאייאקס).

מבחינת כדורגל נטו בית"ר בעוד חודש יכולה לחזור למקום הראשון, אבל כולנו יודעים שאיצטדיון טדי בנוי על הר געש...

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שהשופט היה גועל נפש, ביתר ירושלים פשוט באה עם טירוף. זה היה משחק של להיות או לחדול, והם היו שם. למרות הכל, הם ניצחו. אם במשחק שבו לירן שטראובר הוא המצטיין אנחנו יורדים מנוצחים, כנראה שזה הגיע לנו.

מקצועית, ביוואן פרנסמן הוא כל השוני. היציאה של דדי בן דיין בעצם ביטלה את היתרון שהיה לנו בעמדת המגינים ולכן חזרנו לשחק עם 2 בלמים, מה שהביא למצב שהדרום אפריקני הוסט לקישור האחורי, שם הוא פחות מסתדר.

למרות שהפסדנו, זה לא סוף העולם. מחר קמים ליום חדש. השנה אנחנו רצים עד הסוף. ויהי מה.

כי אחרי הכל, בגלל הכל, ולמרות הכל... ליבי שמור רק לך! http://www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Smilies/ari_ole.Xxx

10. אלי מתחן Member

תגידו עטר כדורים ארוכים או מה שאתם רוצים, בית"ר משחקת היום את הכדורגל הכי טוב בליגה.
    נכון שההגנה לא להיט, טוטו תמוז חתיכת אפס ואין אופציות על הספסל, אבל יצחקי - בן שושן - זנדברג - ברוכיאן מציגים כדורגל מצויין בשבועות האחרונים בתקווה שכולם יהיו כשירים.

11. דנידין Member

מי אמר שבליגה אין מתח? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

כן מאמן לא מאמן, החומר שחקנים של בית"ר דורש הביא תוצאות!
    זה סגל טוב פי 2 על כל סגל שיש בארץ והתחלת עונה רעה לא היממה אותי. הם קצת נרדמו שם אחרי עונות האליפות.
    מה גם שיש לעטר עדיין מה ללמוד, הוא צעיר וגם זמנו יגיע.

12. Igi Member

4 המילים הראשונות במשפט מסכמות בול את המשחק אתמול. מסכים בכל מילה. קצת חבל שהמשחק לא הסתיים בתיקו, זה יתן עכשיו תמיכה מוראלית עצומה לבית"ר...

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה פשוט חוק אין מה לעשות...

היה גם מלא פעמים במיוחד בליגה שלנו, הפועל פ"ת עם קשטן נגד בית"ר שבגביע ניצחה קבוצה ובליגה השנייה ניצחה.. לפני שנתיים הפועל ניצחה את בני יהודה בגביע הטוטו ובליגה יצאה בתיקו ויש עוד מלא דוגמאות...

לגבי המשחק אתמול חזרנו לראות את בית"ר החזקה והמאיימת, אבל אל תופתעו אם היא לא תנצח את פ"ת בשבוע הבא

14. beitar4ever Member

כמה נקודות על המשחק אתמול:

* סוף סוף ראינו בית"ר שרוצה לנצח ורוצה אליפות שלישית. אתמול בית"ר שיחקה משחק כדורגל פשוט לתפארת, שלולא שטראובר היה נגמר בעוד שלושה או שני שערים לטובתם.

*חיים יעקב שפט אתמול פשוט מצוין, חוץ מהפנדל שנתן לנו לאחר הצגה של תמוז. לא יודע מה אתם רוצים ממנו. כן ירבו שופטים ניטרליים כמוהו.

* אבירם ברוכיאן הציג יכולת ממש פושרת אתמול, אך למרות זאת עדיין ראינו את הקסם ברגליו, עד כמה הוא יכול להשפיע על המשחק במסירותיו הגאוניות. יכול להיות שנוכחותם של הסקאוטרים מהולנד השפיעה עליו במעט. בכל זאת, הוא העוגן הביתרי ואני מאמין שהוא יחזור ליכולת הטובה שלו כבר מול פ"ת.

* ההגנה של בית"ר הייתה מאוד הססנית. כל כדור שהגיע לרחבה(והיו מעטים כאלה) הוריד את הלב שלי לתחתונים. כ"כ חוסר תיאום יש בין שחקני ההגנה שזה משהו ממש לא מובן.
    משחקן כמו אריק בנאדו אני מצפה לקצת יותר ביטחון עצמי ומנהיגות ממה שהוא הפגין אתמול וגם במשחקים האחרונים. אני מאוד מקווה שהתקווה שלי תתממש עם הזמן.

*הדבר שהכי הפריע לי זה טוטו תמוז, שממזמן אני כבר רוצה לראות אותו מחוץ למועדון. טוטו הוא שחקן מאוד איטי שלא עשה כלום ושום דבר אתמול. השחקן הזה כ"כ סטטי, לא יוזם, לא עושה מאמץ לקבל כדור. יש לי רק מילה אחת להגיד עליו- החוצה.

* למרות הניצחון אתמול, ראינו שעדיין בית"ר מתקשה להבקיע שערים וחסרה את הרגל המסיימת בהתקפה. אני חושב שעמית בן שושן ויצחקי הם חלוצים מאוד מהירים, אך ליד אחד מהם צריך חלוץ 9 אמיתי, שיודע לשחק עם הגב לשער, חלוץ גבוה, עם משחק ראש טוב.
    אני מאוד מקווה שעטר ידע לעשות את השינוי הנחוץ הזה בינואר.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שפשוט התכוונת לאבראו???

אחד מהזרים הטובים ביותר שנחתו אי פעם בארץ ואחרי שני משחקים רשמיים וגביע טוטו אחד הוא חזר לריבר