אם זה היה קורה במהלך המשחק ולא במצב נייח אז היה אמת בדבריך אבל השער השני הגיע ממצב נייח, כך שההגנה פשוט לא עמדה נכון. כל המשחק היא הייתה לא רע למרות גילם המתקדם של שני הבלמים.
השער השני היה סתם בגלל שלשחקני בית"ר ירד כל החשק להמשיך במשחק(שזה מאוד חמור). פשוט מאוד - שלא הולך, אז לא הולך. אין מה להגיד מעבר לזה. בית"ר שיחקה מצוין, הפועל ת"א כמו שצריך עקצה, זה הכדורגל. בית"ר עוד תגיע עם ראובן עטר להישגים טובים. יש לו את זה.
האמתי משחק באמת טוב יחסית לליגה הישראלית, משחק ברמה גבוהה יותר מאשר המשחק בשני האחרון בחיפה. לביתר הגיעה לנצח, אבל בכדורגל זה מתסתכם בתחלס, ובמקרה הזה הפועל היא המנצחת הגדולה. לגבי ברוכיאן, קודם כל ברבקוביץ' קצת יותר מדי מתלהב ממנו (טוב שלא התחיל להשוות אותו למסי או למפארד), אבל באמת שהוא צריך לעבור לאירופה. בכלל ברקוביץ' כפרשן מתחיל לעצבן אותי, כל הזמן האנטי בואטנג ואבוטובל שלו הפרו ברוכיאן ושות, אסור לו לשכוח שהוא פרשן ולא אוהד ...
צריך להתלהב מברוכיאן. אולי בגלל האובר-התלהבות של ברקוביץ' לכולם יפתחו העיניים ויראו איזה שחקן גודל פה במדינה. הוא בטח לא כמו שברקוביץ' מתאר אותו, הוא יותר טוב מהליגה הזאת אין ספק, אבל עדיין חסר לו את העוצמה הזאת שיש לגדולים. צריך לאיים הרבה יותר, להעיז יותר, למרות שאני זוכר אותו מהשנים הקודמות ואת הדברים האלה הוא בכלל לא היה עושה. הוא עבר שיפור גדול והתחיל לקחת מושכות.
המשחק הכי טוב ומרתק בכדורגל הישראלי בשנים האחרונות, בעיקר בזכות בית"ר. האליפות לא תשאר בירושליים כבר העונה, אבל אם כל משחק בית"ר תציג חצי מהיכולת שהציגה היום בהמשך המשחקים אני אהיה מרוצה. אגב, אחרי יוסי מזרחי וראניירי, ראובן עטר הוא המאמן בעל ההשפעה הכי גרועה במהלך המשחק, במיוחד החילופים הלא מובנים שלו.
לברוכיאן יש חוצפה חיובית וזה לעתים טוב ולעתים לא, כיום במשחק הוא פשוט היה איש המשחק ללא ספק, לא יבואה שהבקיע צמד, לא יצחקי שסיים כמלך ההחמצות במשחק, אפילו לא אניימה למרות שהוא היה במשחק טוב מאוד. אבירם נתן משחק אדיר היום, אין לי ספק שהוא צריך לפתוח בהרכב בנבחרת, הוא יקבל גם שם יותר חשיפה ואני מאמין שהוא ייצא לאירופה עוד בינואר, ואני לא מגזים, ובית"ר תעשה עליו קופה, בהחלט שחקן מוכשר.
שתי הקבוצות הגיעו במטרה לנצח וזה מה שהפך את המשחק לנעים מאוד לצפייה. ביתר ירושלים יצרה המון מצבים, אבל לא הצליחה לנצל אותם. הפועל תל אביב שיחקה בצורה חכמה ולקראת הסיום באה על שכרה. לאדומים יש חלוץ גדול. אלי גוטמן נראה כמו אחד שכבר חלם על המשחק אתמול בלילה. הוא ידע לעשות כל שינוי בדיוק בזמן הנכון. אצל הירושלמים הטיב לשחק אבירם ברוכיאן, שהוא בלי תחרות השחקן הטוב בארץ. גם ברק יצחקי, למרות הפספוסים, שיחק טוב. דריו פרננדז היה המנוע במרכז המגרש.
שם המשחק - תעוזה http://images.one.co.il/images/d/dmain/nz/gg838580.Xxx המשחק הזה הוא פשוט נקמה על ההפסד שלנו בטדי לפני שנתיים בדקות האחרונות, זה היה אז כל-כך לא הוגן, זה היה שוד לאור היום. אם היינו מנצחים אז בטדי אי-אפשר לדעת מה היה קורה, אבל אני מאמין שהפועל של שום הייתה הולכת הרבה יותר חזק על האליפות. למרות שהמשחק הזה הוא כבר היסטוריה, אני לא אשכח אותו לעולם, התמונות של אבוקסיס משתגע על השלומיאליות של איבוד היתרון, דגו עומד על קו השער באומללות אחרי שבמקום להדוף מהקו את הכדור של בן שושן, זה פגע בו ונכנס... סוף סוף אוהדי בית"ר חווים את ההרגשה של לשבת על השער של היריבה ולהגיע להמון מצבים, ובסוף לרדת מנוצחים משתי הברקות. עוד מוקדם להספיד את בית"ר, היא שיחקה היום טוב והסגל שלה הכי מוכשר בארץ, אבל בהחלט יש שם ירידת מתח, ירידה ברמה, בית"ר של שנה שעברה הייתה מנצחת את המשחק הזה. השחקנים סובלים מחוסר ביטחון, ומרכז המגרש של הקבוצה לא מספיק חזק. ראובן עטר נראה בינתיים חסר אונים, הוא כבר אובד עצות. אני מאמין שבית"ר תביא חיזוק בינואר, אבל עד אז היא חייבת להחזיר את השליטה במשחקי הבית, היא לא הצליחה להשיג בטדי עדיין ניצחון! ככה אי-אפשר לרוץ לאליפות. אבל למה לדבר על בית"ר שיש את הפועל? אין לי דרך לתאר את ההרגשה אחרי שאבוקסיס מניף ידיים באוויר והשתיק את כל הקהל הבית"רי(בייחד עם גוטמן), שכמובן לא נשאר להודות לשחקנים על המאמץ שעשו, אלא הלך הביתה אחרי השער הראשון כבר. אבל למה אפשר לצפות מהם?; בכל-אופן, הניצחון היום הוא גם נקמה של גוטמן, בקהל שעשה לו פשוט ביזיון בשנת 01\2000, דבר כזה לא חזר בכדורגל הישראלי עד היום. היום גוטמן באמת יכול לחייך כשהוא ייזכר בטדי. הפועל באה היום לשחק כדורגל. זה ברור שבית"ר קבוצה איכותית יותר, ושיש שחקנים מהפועל שעדיין לא רגילים למעמדים כאלו, כמו ערן זהבי למשל, ידין ודה סילבה עדיין לא בפורמה, אבל הנקודה שאני רוצה להדגיש זה שניסינו לשחק כדורגל וגם הגענו למצבים. לא עוד הנעת כדור סתמית, הפעם באמת הגענו להזדמנויות, שחקנים עשו תנועה ללא כדור ולא ברחו מהכדור סוף סוף. וורמוט התחיל לבעוט לשער(לקראת הסיום הייתה לו דריבל על הקו, אני מרוצה מהפעולות הללו שלו), גם אבוטבול ניסה, חבל שנאתכו התמהמה, אבל הוא שיחק טוב מאוד. עומרי קנדה סתם היום הרבה פיות. משחק הגנתי נפלא שלו וגם בהתקפה הוא תמך. כמה אני שמח שהוא בישל את השער, הלוואי וזה יחזור לו עוד יותר את הביטחון. במשחק הקודם נגד בית"ר, זנדברג סיבב את קנדה, אבל היום זה פשוט לא קרה. גוטמן החליט להכניס את טלקיסקי מאוחר יותר מהמתוכנן, לא אהבתי את זה, אבל אני חייב להודות שכבר כמעט שכחתי מקיומו של הבולגרי על המגרש, עד שהוא מסר לקנדה את הכדור בשער הראשון. הבולגרי צריך לתת יותר מעצמו, להיות יותר מעורב. הפעם הוא הוצב בצד ימין, בעמדה הטבעית שלו, אבל הוא פשוט עדיין חסר ביטחון. מדהים ששמרנו על שער נקי במשחק כזה, לבית"ר היו המון הזדמנויות אבל יצחקי היה חלש ולא הזכיר את השחקן של המחזור הקודם. העובדה שטופוזאקוב לא שיחק הורגשה, אבל חייבים לתת לבאדיר ודה סילבה את הקרדיט על משחק הקרבה יוצא מן הכלל. גם נאתכו עזר להם יפה, וכמובן ידין. רק אבוטבול, שוב, היה רע. אבל היום אני באמת רוצה להתעסק רק בחיוב ולא בשלילה. הגול של סמואל יבואה מדהים, כל נגיעה שלו בכדור זהב, מה כבר לא אמרתי עליו?; אני מודה לאלוהים שהוא הגיע להפועל, פשוט מלך. שישה שערי ליגה בשמונה מחזורים, חלום!!!; שנתיים לא ניצחנו בטדי וכנראה שזה יותר מידי עבורינו. אני גאה בשחקנים שהשיגו את הניצחון. סוף סוף הם שיחקו כמו גברים ולא באו צנועים, אלא עם מטרות, עם תעוזה. הניצחון הזה מביא לי הרבה אמונה לקראת ההמשך, שאנחנו כן יכולים לעשות צרות בצמרת, אבל אני עדיין ריאלי, אליפות כנראה לא ניקח. זה ניצחון שני רצוף שלנו, וצריך להמשיך בעבודה נגד מכבי פ"ת בבית, למרות שלא יהיה קל. מה שבטוח, אחרי משחק כזה, יהיה תענוג לבוא לבלומפילד נגד מכבי פ"ת. ושמעון גרשון מביט מהיציע... ציונים: אניימה - 7 קנדה - 7 באדיר - 6 דה סילבה - 6 אנטבי - 6 ידין - 6 אבוטבול - 4 נאתכו - 6.5 וורמוט - 7 זהבי - 5 יבואה - 8 מחליפים - לאלא - 4 טלקיסקי - לוז - http://www.ynet.co.il/PicServer2/28102008/1688492/GP5L1650_wa.Xxx http://www.ynet.co.il/PicServer2/28102008/1688511/GP5L1620_wa.Xxx תודה לך הפועל!!!
נקודה מעניינת, היא דווקא כאשר גוטמן ביצע את 2 החילופים הראשונים (להלא וטלקיסקי) ועבר לשחק עם 2 חלוצים, הפועל די נעלמה ואיבדה קצת את המשחק, שי אבוטבול היה מאוד עייף והיציאה של נאתכו גרמה לחוסר הבנה איך בדיוק הפועל אמורה להפעיל את החלוצים, ואז באו השערים...
לדעתי הציונים בהפועל צריכים להיות בערך כאלה: אניימה - 10 קנדה - 6 באדיר - 5 דה סילבה - 5 אנטבי - 3 ידין - 4 אבוטבול - 4 נאתכו - 4 וורמוט - 4 זהבי - 1 יבואה - 10
היית רחמן מדי איתו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx משחק גרוע של זהבי, אולי הכי גרוע שלו מתחילת העונה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx חבל שלא יכלתי לראות את המשחק מטעמי עבודה, מהתקציר שראיתי נראה שגם השבוע היה משחק מרכזי נפלא. הקלות בה ברוכיאן וקטן משחקים העונה רמה מעל הליגה מדהימה אותי, רק שימשיך ככה. כיף לראות שחקנים מסוגם. ועוד משהו קטן - כמה שבנאדו מגעיל אותי... כל העבירות הקטנות האלה שלא נשרקות ,פשוט להקיא עליו
הבלון מתפוצץ ובית"ר מתפרקת. עוד חודש לא יזכרו מי זה גאידמאק ואיך הוא בא.העיקר שהוא רץ לראשות ירושלים במקום לברוח מהאץ ולהציל את עצמו.פשוט הזוי. פוצ'ימוי גאידמאק?
לא יודע בקשר להשפעה שלו על השחקנים, אבל הוא עושה חילופים כאלה מטומטמים. מוציא שחקן כמו זנדברג שבהברקה אחת גומר משחק, היחיד שמייצר מצבים עבור הקבוצה ביחד עם ברוכיאן. הוא בכלל לא היה צריך להכניס את טל. במה הוא כבר עוזר למשחק?
הצ'יפ האלכסוני של ברוכיאן- וואו, באירופה אני לא רואה הרבה דברים כאלה. לראות וללמוד, פשוט תענוג של טכניקה וראיית משחק.