מחזור 8 בליגת העל: ק"ש וב"ש ממשיכות לנצח

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Nov 6, 2014.

1. yros1 Member

זה בסדר לערבים מותר לשרוף רכב של יהודי בטייבה - כל פשעו היה שנסע בטייבה וניצל ברגע האחרון -
    ועל זה לא תשמע יללות מזועבי גלאון ומפלגות מחב"ל (מרצ חדש בלד..)
    זה לא מעניין אותן.
    אני על טקס ההוקרה לבשארה הייתי פוסק הפסד טכני לסכנין,
    אז אולי היו חושבים שנית על פרובוקציות טקסי ההוקרה המטופשים והנפות דגלי האויב שלהם.
    גם קריאת שם המגרש דוחא ועצם קבלת תרומות מקטאר - איך נאמר "רק אצלנו"..

kufsa likes this.
  2. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק לי זה נראה כמו ירידת מתח של מכבי במשחקים מול הקטנות?
    טיבי למרות השער היה לדעתי מאוד חלש אתמול.
    מכל הקבוצה אתמול יש לי מילים טובות להגיד רק לאלברמן (שאפו על התעלמות מערן לוי לאחר ה"איפון", שחקן אחר היה מזמן מתנגח בערן)
    מיטרוביץ ממשיך ביכולת הטובה שלו
    וכמובן M.V.PRICA :) שללא מקורבים פשוט אמר את האמת בתום המשחק: "מקווה שהוכחתי את מקומי במגרש".
    לא מבין את היציאה המטומטמת (אין דרך אחרת להגדיר זאת) של חואן פאבלו אבל היא גם נגררת של שמירה לקויה של טיבי.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מכבי פירקה את עכו ואשדוד. איזו ירידת מתח?
    טיבי החזיק את מרכז ההגנה אתמול, ולאלברמן הייתה מחצית ראשונה פנטסטית, אבל ברבע שעה ששיחק בשנייה הציג יכולת נוראית והרבה לאבד כדורים באופן כללי.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

שמע, אתה לא יכול להכחיש שזה לא יכול להמשיך ככה שהקבוצה סופגת לפחות שער במשחק, כל משחק. זה אומר שמשהו מאוד לקוי מבחינת ההגנה.

5. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפרק בהילוך ראשון זה הכי קל.
    אני ממש לא חושב כמו פאקו שאומר שאין לו בעיה לנצח כל משחק 5-2.
    אני רוצה 5-0.
    חייב לשפר את משחק ההגנה.

6. עידן444 Member

אני חושב שמכבי ת"א העונה חזקה יותר מהקודמות. לוחצת חזק קדימה ובהרבה דקות, כל הזמן חושבת התקפה. בשל החשיבה הזו היא גם סופגת יותר. זה הכל. ההגנה אותה הגנה. הקישור עם אלברמן ומיטרוביץ' אפילו טוב יותר חזק הגנתית מאשר עם אלברמן וראדי, אבל הגישה היא יותר התקפתית. נראה לי שמכבי ת"א תכבוש העונה יותר. אולי גם תספוג קצת יותר. לי נראה שהיא הרבה יותר מרתיעה ככה.

7. EuropeGuy Member

לדעתי הרתעה של קבוצה ישראלית מתחילה קודם כל מהגנה חזקה, כי התקפה ובלגאן זה בדי אן איי של הכדורגל הישראלי. ברגע שקבוצה ישראלית נתקלת בקבוצה שיודעת להגן בצורה איכותית, היא מאבדת את הסבלנות ואת הראש. הדבר הכי מרתיע במכבי של סוזה היה הידיעה שאם נקלעת לפיגור נגדה כנראה שאין לך סיכוי לחזור. מכבי הנוכחית היא הרבה יותר מהנה לצפיה, אבל פחות מרתיעה כרגע.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה אין ספק ולא טענתי אחרת, אני פשוט לא מזהה ירידת מתח מול הקטנות כפי שנטען.

9. Love Is Red Member

בלי להעליב או לרדת על מכבי תל אביב של פאקו, היא מזכירה לי קצת את מכבי חיפה של יצחק שום, קבוצה התקפית מובהקת אבל ההגנה פחות טובה.
    הבעיה שנגד רוב הקבוצות (12 קבוצות להערכתי) העניין הזה עובד ולמכבי חיפה ההיא זה לא עבד ובגלל זה היא איבדה את האליפות למכבי תל אביב של קלינגר עם הצעירים ונמני.

להערכתי מכבי באמת צריכה לשפר את ההגנה עונה הבאה אם פאקו וג'ורדי ישארו ואם היא תרצה להפוך לקבוצה אימתנית באמת...

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מכבי של פאקו משחקת הרבה יותר מסודר ודומיננטי, פשוט יש בעיה בהגנה שלא תלויה בשחקן זה או אחר, אלא בסוג של ויתור מודע.

11. Bon Argumentum Ad Hóminem

המשחק של מכבי תחת פאקו יותר ישיר ולפואנטה וזה בא על חשבון סגירות מושלמות בשליטה האובססיבית של אוסקר למשל.

12. Love Is Red Member

גם אצל סוזה זה היה ככה, רק שאצל סוזה זה היה שילוב בין פאקו לבין אוסקר גארסיה.
    פאקו זה מאמן התקפי מאוד טקטיקן מאוד, אבל התקפי מאוד, רוב הפעמים שאומרים טקטיקן חושבים על מאמן הגנתי, במקרה של פאקו מדובר במאמן שנושם כדורגל ומבין כדורגל בצורה מדהימה (אם כי גם לו יש טעויות) והוא מביא את זה עם כדורגל התקפי מאוד וזה דבר מבורך.
    חוץ מזה גם אני מעדיף קבוצה שמנצחת 5-2 מקבוצה שמנצחת 1-0 מסכן...

13. סמואל אטו Member

לא חושב שכזה מסובך.
    כמו שאמרו פה קודם, עם הכלים שיש לו פאקו יכול ומעדיף לנצח 5-2 מאשר 2-0.
    הוא שם דגש מאוד חזק על כדורגל התקפי עם קו הגנה גבוה ולחץ בהתאם. הדגש הזה בא על חשבון הביטחון בהגנה, אבל בסופו של דבר הצד ההתקפי מספיק חזק כדי לבטל את החוסר ביטחון הזה.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי קופר דיבר בדיוק על זה בטור שלו לקראת הדרבי -

ynet ?“?¨?š ?‘?™?Ÿ ?¢?™?¨?•? ?™?× / "?”?›?œ ?ž?§?¦?•?¢?™" - ???¤?•?¨?˜

"
    העיקרון המרכזי של פאקו הוא מהירות. המאמן הספרדי רוצה כמה שיותר התקפות וכמה שיותר מהירות. משחק כזה מייצר יותר הזדמנויות, לשני הצדדים. אצל פאקו מכבי בועטת יותר לשער מאשר בתקופת סוזה. אם רוצים לדייק היא בועטת שלוש פעמים יותר למשחק, שזו עלייה של כמעט 20 אחוז מהעונה שעברה. בעקבות המשחק המהיר וריבוי ההתקפות, המספרים עולים גם בצד השני. יריבות מכבי בועטות העונה כשתי בעיטות יותר למשחק מאשר אצל סוזה, עלייה של יותר מ-20 אחוז.

פאקו עובד לפי עיקרון שמנחה הרבה מאמנים של קבוצות גדולות - ככל שיהיו יותר התקפות במשחק, אפילו לשני הצדדים, לקבוצה הטובה יותר יש סיכוי גדול יותר לנצל את יתרון האיכות שלה.

"

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בשורה התחתונה אם הגישה הזאת של פאקו נכונה או לא נראה במשחקים של מכבי באירופה.
    שם, כל טעות של ספיגת שער תעלה ביותר, ואני בספק אם מכבי תמיד תוכל לחזור בכיבוש שערים רב יותר. אבל זה עוד יש זמן, ויכול להיות שהוא או שישנה מערך או שיחליף חלק מהשחקנים שנמצאים כרגע בקבוצה.