מחזור 8 בליגת העל: ק"ש וב"ש ממשיכות לנצח

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Nov 6, 2014.

1. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

פרס טיפש השנה מוענק השנה לחואן פאבלו.

Nave likes this.
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא רק שוער חלש, גם טיפש גדול.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיט ייני עצר כדור כשוער, גוטמן עוד יכול לתת לו את אפודת השוער הראשון על חשבון מרציאנו.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

איזה שוער טיפש... אולי זה יוריד אותו לספסל לצמיתות וייתנו לברק לוי את ההזדמנות סוף סוף.
    מצחיק לראות את ייני בשער, ועוד לוקח כדורים לא רע בכלל.

5. Civil Anti Madridista

זאת לא הפעם הראשונה שההגנה של נתניה מחלקת מתנות ליריבות שלה
    הבישול המביך של רומאריו לפריצה בשער השלישי היה העתק מדויק לבישול של סארגי לקוראץ' במשחק מול בית"ר ירושלים

6. oFiRzZz Member

קאיודה ועוד 10 . על כל משחק שהוא אצלנו צריך להגיד תודה .
    צלישר צריך לעוף מההרכב מהר . שחקן חלש שכבר 3 שנים האוהדים נותנים לו קרדיט לא מובן.
    3 עונות והוא לא השתפר בכלום , רק קיבל קצת בטחון .
    על ההגנה אין מה לדבר .. הגנה של תחתית ליגה לאומית .. בלאומית הייתה לנו הגנה טובה יותר .

מכבי ת"א שיחקה לא טוב היום . מול ההגנה החלשה שלנו הם לא הבריקו אז מה יהיה נגד ק"ש ?

סה"כ מה שאני לוקח מהמשחק הזה -
    *חסן ועידו לוי לא יכולים להיות בלמים במכבי נתניה . מחכה לחזרה של גביש או להצבתו של אבו עביד
    המוכשר כבלם (איפה קנדה?) .
    *צלישר לספסל ומהר .
    *למרות השער המטופש (לא יכולים להשתחרר מהמתנות ליריבים , זה פשוט קורה כל משחק) , הייתי
    נותן עוד זמן לרומאריו . לא שחקן חלש .
    *שריקי , רול - מבזבזים את הזמן על המגרש.
    *בהמשך לסעיף למעלה , הגיע הזמן שסבע יפתח .

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איזה ספורטאי ענק שרן ייני.
    לא מבין כאלה שיורדים עליו, הוא פשוט נכס.

David De Gea and Nave like this.
  8. Raulito Madridista

http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1803834-18.Xxx

קצת שקט. ניצחון מאוד חשוב היום אחרי אירועי הדרבי, שוב - לא במשחק גדול, בעיקר מלחמה וניצול מצבים סביר וזה מה שחשוב. גוזלן חתום על שלוש נקודות ובכלל היה הבולט בחלק הקדמי בזמן שורמוט היה חלש מאוד ובחלק האחרון של המשחק הוא קיבל הרבה כדורים באיזור המסוכן אבל תמיד פיספס את הבעיטה - וגם זגורי לא הגיע לעונה הזו. על שלומי אזולאי האנטי כדורגל אני בכלל לא רוצה להרחיב. שתי הקבוצות היו חלשות, הכרטיס האדום והשמירה הכפולה על נאווקמה(מילים טובות לפאלח) - די הפחיתו את הלחץ. גם עידוד טוב היום לשם שינוי ופחות התעסקות בטפל, וזה ברור - למשחקי חוץ מגיעים רק השרופים באמת. והאמת שהאצטדיון הזה בנתניה - אני אוהב אותו. ניצחנו שם בעונה שעברה את עכו, את רעננה, את בית"ר וגם היום. מאזן מושלם מבחינתי. אפילו הנסיעה הביתה הייתה מהירה.

עד שבית הדין יתערב ויזמבר לנו את הצורה מחר(אני מאוד חושש מהפחתת נק' מוגזמת) - הפועל במקום ה-4 עם 13 נקודות מתוך 21 - אפשר לחיות עם זה.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמחים שנהניתם, חובבי הכדורגל בישראל. שוער יוצא בכרטיס אדום, כשלקבוצתו לא נותרו חילופים, מה שמאלץ שחקן שדה להיכנס לשער. תודו שבשלב הזה גם אם הראש שלכם לפני כן לא ממש היה במשחק, לפתע זה נהיה מעניין וכבר אי אפשר להישאר אדישים. איך יצליח שרן ייני לתפקד בשער? הוא יהיה מסוגל להתמודד מול כדורי גובה? הוא ידע לתזמן את היציאות שלו מול כדורי עומק של היריבה? שאלות חסרות עניין כשהיריבה היא מכבי נתניה, שלא הצליחה להגיע למצב הבקעה אחד נגד הפועל חיפה, כשהיא ביתרון מספרי במשך 20 דקות.

המועמדת מספר 1 לירידה בסוף העונה, שהסיכוי היחידי שלה להישאר הוא לרי קיודה.

10. EuropeGuy Member

מעניין איזו רמה של שוערות ברק לוי ידרש לתת בעוד שבועיים כדי להחליף בהיררכיה את חואן פאבלו.

11. עידן444 Member

למה מועמדת? יורדת בטוחה!
    באמת מי מפסיד למכבי ת"א בבלומפילד גורלו לרדת ליגה. לקחת את המקום הראשון כאוהד הכי היסטרי לעונת 2014/2015 עד כה.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן444 - ציפיתי לתגובה כזו. אתה מסתכל על האריזה: משחק חוץ, האלופה, פערי תקציב ואיכות... תסתכל על התוכן: אפשר להפסיד בכדורגל והעונה הוכחנו שאנחנו מסוגלים להפסיד בכל מצב, אבל למה להפסיד כמו נמושות? כולם מסכימים פה אחד שזו הייתה ההופעה הרעה ביותר של מכבי תל אביב העונה. 13 דקות+זמן פציעות שיחקנו ביתרון מספרי והיריבה שלנו נאלצה לשחק עם שחקן שדה בשער והיינו בדיחה. אשכרה הכנסנו את כל בלומפילד להלם של 2 דקות ואז כל היציעים הריצו דחקות על העניין כשהבינו שלא קיימת כל סכbה מהצד שלנו.

גם נגד הפועל חיפה היינו ביתרון מספרי במשך 20 דקות. והיא לא האלופה והיא אפילו לא אירחה אותנו במגרש הביתי שלה. האם העובדה הזו פוגעת בסיכויים שלי לזכות בתואר האוהד ההיסטרי לעונת 2014/5?

13. abcd Member

לא חושב שמכבי ת"א היו כל כך חלשים כמו שאתה מתאר. במחצית הראשונה לדעתי הם שיחקו בסדר גמור ויותר מזה, לא נתנו לנו לנשום, תקפו עם כל הכלים והפכו יחסית בקלות את התוצאה. במחצית השנייה אנחנו קצת העזנו יותר והם אולי קצת הורידו את הרגל מהגז אבל עדיין לא יכול להגיד שהם שיחקו חלש.
    באמת אחרי ההרחקה משום מה פתאום נראינו הרבה פחות טוב. אני לא חושב שזה שנכנס שחקן שדה לשער אומר שצריך להתחיל לבעוט מהחצי אבל כן לנסות להגביה כמה שיותר כדורים לרחבה מה שאי אפשר לעשות שיש שם שוער "אמיתי" ואת זה לא עשינו.
    בסה"כ המשחק הזה לא באמת שינה משהו, אם לדעתך אנחנו מועמדים מספר אחד לירידה אז כנראה שגם היינו לפני.

14. עידן444 Member

בוא נתחיל בזה שלא פעם ראשונה שאני רואה ששחקן שדה נכנס לשער והקבוצה היריבה לא הופכת את המשחק באופן אוטומטי לחגיגה. עדיין יש למכבי ת"א את האיכות להחזיק את המשחק גם ב- 10 שחקנים. ברוב המשחקים בליגה שלנו הם ינצחו גם אם ישאירו את השער ריק. פערי האיכות עצומים. מכבי ת"א כבשה היום שלושה שערים. אם היא היתה מגיעה למצבים שאנחנו הגענו במשחק הזה היא היתה כובשת חמישיה. אתה רואה שפריצה צריך מצב שניים בראש וזה בפנים. אין פה הרבה מקום לבלבול. מצד שני אתה רואה את רן רול עומד היום כבר פעם חמישית או שישית העונה מול שוער ובועט עליו. וגם קאיודה עם כל הכבוד מפספס לא מעט. ערן לוי במצב שחייב להשאיר את קאיודה מול שער ריק וגם לא יוצא מזה כלום... מצד שני שוב טעות קריטית של שחקן זר... והופ- 3-1... Game Over. ובדקות שה- 2-2 היה באוויר... זה מה יש... במקום להשאיר את הסגל של עונה שעברה + 3,4 קילרים שישדרגו אותה, החליפו כאן את כל הקבוצה בשחקנים לא טובים בהרבה מאלה שהיו... חבל... אבל לפחות הרוויחו סגל רחב שמאפשר למזרחי לא מעט אופציות. אני חושב שזה יסייע לו להביא את הקבוצה לחוף מבטחים.

נגד הפועל חיפה וק"ש ראית קבוצה מבוהלת. קבוצה בטראומה. קבוצה שלא מתפקדת. מה שקרה במשחק מול מכבי פ"ת פשוט הימם את המערכת, שגם ככה היתה מעורערת אחרי שלא עשתה בקיץ הזה כמעט שום דבר נכון! תן לי את הפועל חיפה אחרי הניצחון על סכנין או הפועל פ"ת ואני מבטיח לך שזה היה נגמר אחרת. אגב, שלא תטעה- אם הגול של שריקי לא נכנס נגד סכנין אתה גם חוטף בטדי ובחיים לא חוזר נגד הפועל פ"ת. מומנטום הוא שם המשחק בכדורגל ובעיקר בכדורגל הישראלי שקבוצות חיות ומונעות כאן מכוח האנרציה בלבד... בתקופה טובה הכל הולך, וכשלא הולך אפילו הרכב עם חלק התקפי נוצץ כמו של מכבי חיפה לא מחבר שני פסים נגד הפועל עכו... הקבוצה ידעה לצאת ממשבר שטוב שהגיע בשלב כזה של העונה והתייצבה- זה לא דבר קל!
    יש בליגה הזו 14 קבוצות- 8 קבוצות מועמדות לירידה + 2 מתנדנדות אבל קצת טובות מהשאר- בית"ר והפועל ת"א. אני גם די מחזיק מאשדוד, אבל כשקבוצה במשבר, לך תדע כמה זמן הוא ימשך ולאן הוא יכול לגלגל אותה... קח למשל את הפועל ת"א. גנבה ניצחון מולנו, ומול הפועל פ"ת. היום לא יודע איך שיחקה אבל ניצחה גם את רעננה. זה מראה שהיא יודעת לעשות את העבודה במשחקים האלה, וזה משהו שאם ימשך יביא אותה מהר מאוד לחוף מבטחים. שורה תחתונה, גם היא לא טובה יותר מרוב הקבוצות. הליגה צמודה. הליגה משוגעת. קשה מאוד לדעת מה יוליד יום. להגיד שאנחנו מועמדים מספר אחת לירידה זה פשוט לא רציני..

abcd likes this.
  15. yros1 Member

הכדורגל כמו השיפוט פה הם קרקס אחד גדול.
    זה מתחיל להזכיר יותר את ההאבקויות המתוסרטות של ה-WWE..
    אם אין כדורגל נעשה 'שואו' לקהל. פעם פיצוץ משחק. פעם משחקי הכס לשוער.
    פעם שופט ששורק 3 שריקות מוטעות בזה אחר זה..
    אוקיי הבנו, אז לא נראה יותר כדורגל אלא דרמה-כאילו שמתוסרטת על ידי שופטים.