מחזור 8 בליגת העל: מכבי ת"א מפסידה לבית"ר, הפועל ב"ש במקום ה-1

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Oct 22, 2015.

1. Raulito Madridista

המשחק שאתה מדבר עליו משה הוא ה-3:0 בעונת 2010/11 לדעתי, בן-שהר נתן הצגה וכבש שער אחרי סלאלום מחצי מגרש, הפועל הייתה קבוצה גדולה באותה עונה אבל באמת נראתה כמו ברצלונה ובן-שהר נראה קטלני כמו לואיס סוארז.
    כמובן שהיום זה ממש לא המצב. באר-שבע תנצח גם אם תעלה עם הקבוצה השנייה שלה. תבוסה ביתית קשה כמו נגד סכנין לא נעלמת תוך שבוע, השחקנים מאוד חסרי ביטחון. יש לנו שוער חלש שכל בעיטה היא חצי גול ואמנם זה 'יפה' להחנות את האוטובוס, להגיע כדי להתבנקר ולמזער נזקים - אבל במצב כזה אתה לא מסוגל להחזיק כדור בגלל וככה הלחץ של באר-שבע יהיה בלתי-פוסק. אני מאוד חושש משער מהיר של באר-שבע. כבר אמרתי שהרצף הזה שלכל קבוצה בליגה יש משחק נגד באר-שבע ואז נגד מכבי - הוא לא פשוט בכלל. אני מקווה שלא נתבזה. שחקן המפתח שלי הוא וינטרה. הוא מראה קלאסה בחלק מהפעולות שלו, לכאורה מנוסה, שקט וקר-רוח. החיסרון הבולט - האיטיות. הוא צריך לעזור לנו לשרוד הערב.

לגבי מכבי חיפה אני חושב שיש סגל ששווה מקום 3. הרמה בליגה מאוד נמוכה ורק הקהל של מכבי חיפה אמור לתת לה כמה נקודות כמאמר הקלישאה. רוני לוי לא חף מטעויות. נעזוב לרגע את אלירן עטר וסטויקוביץ' או ואליינטה שעליהם יש קונצנזוס רחב מאוד. גם חן עזרא הוא קראק לכל דבר בליגה שלנו, ואני מתומכיו הגדולים ביותר.

2. Hapoel_Tel_Aviv Member

אני חושב שהיה פנדל, לא יודע מה ניר לוין אומר אבל אני רואה דחיפה ברורה של אבו עביד.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פנדל מיליון אחוז לבאר שבע, ניר לוין עיוור.

4. Civil Anti Madridista

תענוג לראות את ב"ש

5. alexshw Member

קבוצת כדורגל. אבל עדיין להערכתי יספיק רק לסגנות

קשר שמאלי likes this.
  6. Hapoel_Tel_Aviv Member

פברואר 2013 חוזר
    לטובת באדיר אני מקווה שמחר בבוקר יודיע לכבירי שהוא לא מוכן לאמן יותר. אחרת יקללו אותו וזה יגמר לא טוב ובניגוד לאבוקסיס זה באמת לא מגיע לו.
    המשחק הכי גרוע של הפועל שראיתי אי פעם. עוקף את ה1:1 מול ק"ש ב2013

Last edited: Oct 25, 2015
  7. קשר שמאלי Member

ספורי נוראי
    לא מבין למה שגיב יחזקאל לא משחק

8. Raulito Madridista

לא משנה כמה ננסה להדחיק - זה כואב. לא לזה ציפינו. האכזבה היא לאו דווקא מההפסד או התבוסה יותר נכון בבאר-שבע(שער ניחומים - שלא מנחם אף-אחד), את זה לקחתי בחשבון, אלא מהעונה הכללית עד עכשיו. גם בלי חלוץ, גם עם טריליון שחקנים חדשים - זה היה חייב להיראות טוב יותר, יש כמה שחקנים עם ניצוצות של פוטנציאל. והכי כואב שהדרבי מגיע ביום שבת ולמכבי אין את הצ'מפיונס לפני. מרחם על באדיר, השאלה מי כן ירצה לקחת את הפועל כרגע. וינטרה מאכזב מאוד, שיימן לא הגנה ולא התקפה. אני כמובן לא עשיתי את הדרך הארוכה לדרום מפאת חוסר זמן, אבל חבר מהמכללה כן עשה את זה ואמרתי לו שהוא מזכוסיט.

הזכירו כאן את אבוקסיס - רצף כזה גרוע אני לא זוכר מעולם. אשמתו של יוסי היא בחלון ההעברות בינואר - אלמוג כהן במקום זהבי, ועוד שורה של זרים הזויים כמו רוצ'לה, קוסטה ועוד ועוד. מילא שחקן אחד היה סביר, אחד!!

אפילו הגול העלוב שלנו הוא יותר נזק מתועלת כי מכבי חוזרת למקום הראשון. סתם, צוחק. "לפעמים יש אכזבות והפסדים - אבל קבוצה לא מחליפים".

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הוא לא עיוור, בסך הכל אינטרסנט מסריח.
    ציין במהלך המשחק נצחונות לא רלוונטים של נתניה על הפועל ב"ש, בתקווה (שלו כמובן) שנתניה תפתיע את הבאר שבעים בשבוע הבא.
    בשלב מסוים שכנר העיר לו, ניר לא-מבין בתגובה: "אני מציין עובדות, תפקידו של הפרשן לציין עובדות"
    מיד עם השער המצמק של נאסר, הוא דואג לציין שבעקבות הספיגה, באר שבע מאבדת את הפסגה. אמנם עובדה, אבל כשזה בא מהפה שלו זה מסריח, כיאה לאינטרסנט מסריח.

10. Turgi Guest

גוטמן יגיע לפני הדרבי?

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אוהדי הפועל שרו בסוף כאילו לקחו אליפות. אני לא מבין איך אפשר לעודד את הקבוצה שלך אחריי תצוגות נפל כאלה, צריך לעשות קצת רעש.

והפועל מועמדת לירידה, חד וחלק. כל עוד באדיר מאמן אין להם סיכוי להרבה.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כמה שאני אשמח לראות את זה קורה, אתה מסתכל מסביבם ומבין שלא כדאי לרתום את העגלה לפני הסוס. זו ליגה חלשה מאוד והם יישארו בה ללא קושי.

oFiRzZz, Turgi and קשר שמאלי like this.
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי את באר שבע תחת אלישע יותר משנתיים, בשום שלב לא נהנתי מהקבוצה שלו כמו שאני נהנה העונה מזו של בכר.
    גם כשלא הולך, היא לפחות מנסה לשחק כדורגל. מנסה לשחק מסודר עם התקפות מתוכננות. כיף לראות את הקבוצה הזאת והלוואי שהיא גם תצליח לזכות בתואר.

בנוגע להפועל, קיבלה 4 מסכנין, קיבלה 3 היום ולהערכתי גם תקבל 3 ממכבי בשבת בדרבי.

14. Raulito Madridista

להפועל יש יכולת כלכלית לצרף שחקנים בינואר אם המצב יהיה כל-כך חמור(נניח חלוץ, למשל, עמדה שזועקת לשדרוג עוד מהקיץ, למרות שכמובן יש דברים נוספים שלא עובדים - כלום לא עובד בינתיים), לא שהשוק הזה הוא שוס גדול ונדיר למצוא מציאות סטייל טלקיסקי וטופוזאקוב או אפילו עומרי קנדה, אבל עכו לא יכולה להתחזק וגם לא כפר-סבא או מכבי נתניה. הפועל ת"א חלשה מהן? ממש לא. אנחנו גם יותר טובים מהפועל חיפה בוודאות ולטעמי גם מבני-יהודה למרות הכישרון של עגייב והעובדה שיש להם שובר שיוויון מסוים כמו גלבאן. באר-שבע גם הייתה יכולה לתת לבית"ר שביעייה בטדי ועל הנייר בית"ר קבוצה טובה מהפועל בגלל שהסגל רץ כבר פרק זמן יותר ארוך יחד(וגם בגלל אצילי), אז מה אנשים ציפו.
    לא יודע לגבי היום, אולי אנשים כבר אומרים לעצמם - נסענו עד באר-שבע, למה להיות שליליים. אני אישית סלדתי מהשירה לשחקנים אחרי התבוסה בבלומפילד נגד סכנין. יש לשיר 'לפעמים יש אכזבות והפסדים', שיר שהפך למנטרה קבועה בשלוש עונות האחרונות המדכאות, ויש לעודד, זה כבר גובל בטמטום.

גוטמן לא יגיע בכלל, הוא לא צריך את הכאב ראש הזה כרגע. וגם אם יפתו אותו בתמורה להרבה מאוד כסף - אין לו שום סיבה להגיע לפני הדרבי.

כשמדברים על מאמנים, מבחינתי יש שתי קבוצות: הקבוצה הראשונה היא של קשטן ואלישע לוי עם עוד שמות לא ריאליים כמו רב"ש שאולי עם הנהלה נורמלית יכול להצליח או רוני לוי שהוא כרגע במכבי חיפה, ויש את הקבוצה השנייה שכוללת את איווניר וקלינגר שהם מאמנים כושלים, כלום ושום דבר, ומבחינתי באדיר עדיף עליהם בלי קשר להיותם מכביסטים. אולי יעלו את השם של גיא לוזון, הוא נכשל בגול ב-2007 אבל היו לו נסיבות מקלות. גם לגביו אני לא החלטי.

15. hbs7 Member

תודה לך בכר, תודה ענקית לך אלונה.
    זו הקבוצה שחלמנו לראות.

רק ששהר ובוזגלו סוף סוף יחזרו.
    גורדנה וארביטמן במומנטום שלילי ובכל פעם שנכנסים מורידים את הרמה.

טוני&מליקסון, ללקק את האצבעות. איזה שת"פ יראבק.

Sir Alex Ferguson likes this.