מחזור 8 בליגת העל: ושוב, תל אביב אדומה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏30/10/09.

1. Charlton Member

תגיד לי אדון מירו,זה כיף לשקר לעצמך?
    תעשה לי טובה ואתה יכול להביא אלף צילומים פה בן בסט לא עשה שום פנדל, ואתה באמת חושב שבן לולו היה צריך לקבל על זה אדום? תעשה לי טובה פחחח.. אני רוצה לראות שמשה בוחבוט ימח שימו היה שורק על זה לשחקן בית"ר ולא היית משתגע, אתה צבוע הכי קל להגיד שהייתם מנצחים 1:0 בלי טעויות השיפוט אבל מנטלית השופט הרס אותנו והיינו צריכים לפחות לצאת עם תיקו למה עשינו לכם בצפר בטדי ועל זה אל תתוכח איתי אפילו.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אהבתי בכלל את הגול שלנו , שחקן נפצע . שחקני אשדוד נתנו לרביבו ואסולין להוציא את הכדור והם לא עשו את זה ומכאן בא הגול זה היה מגעיל.

3. Mehmet Member

נכחתי במשחק של אשדוד נגד באר שבע בזכות היותי סטודנט בבן גוריון שעבר לגור 3 דקות הליכה מוסרמיל, ולצערי המשחק לא היה שווה את הכסף.
    קודם כל, הקופאית אמרה לי שמחיר כרטיס לסטודנט הוא 80 שקלים, סיננתי לעברה שהנה הסיבה שאנשים לא באים למשחקים בארץ והתכוונתי לחתוך הביתה. ראה אותי אחד המאבטחים ואמר לי שהוא יסדר לי כרטיס ב-40 שקלים כאילו אני נער ויכניס אותי פנימה למרות שאסור לו, עשה זאת, הודיתי לו ונכנסתי פנימה לקור המקפיא ששרר באיצטדיון. לשם השוואה, באשדוד סטודנט משלם 20 שקלים, ו-40 זה מחיר של מבוגר.

בנוגע למשחק עצמו-הגול ללא ספק חוקי, אבל כמו שהוא חוקי הוא גם מסריח. שחקן פצוע-תוציאו את הכדור! זה א.ב של ספורטיביות. אם הקבוצה שלי עושה דבר דומה, גם אותי זה מרגיז. החמצת הפנדל היתה סיכום מדויק לכל המשחק של אשדוד היום. מאוד קרובים, אבל חסר הגרוש ללירה.

מתי כבר ננצח משחק זו שאלה טובה. לא נראה לי שזה יקרה מול מכבי חיפה בשבת...

4. קטלוני Member

אני ממליץ לך על בדיקת ראייה כי אם תסתכל על הגוף של בן בסט ועל הגוף של טל ואפשר לראות טוב שאין פה מגע שאתה יכול לומר שזה פנדל.הצהוב השני של בן לולו הוא בזיון,אם כל שחקן כדורגל היה מקבל צהוב שני על דבר כזה,אז כל משחק היה נגמר עם 2 מורחקים לכל קבוצה במשחק אחד.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. הראל צר לי לומר לך אבל הפועל באר שבע לוזרית במשך שנים בגלל אוהדים כמוך.
    זה לא משחק ראשון העונה שבזמן משחק וכמובן זה תמיד קורה בזמן מתפרצת של הפועל באר שבע שחקני היריבה נופלים על הדשא.
    ספורטיביות הולכת ל2 הצדדים. פעמיים במחצית הראשונה שחקן של אשדוד נפל בזמן התקפה מסוכנת של באר שבע וכמובן ברגע שהכדור הועף החוצה ראו זה פלא הוא קם בלי צורך בטיפול אפילו.
    בליגות הבכירות באירופה המשחק לא נעצר בלי הפסקה, שחקנים לא נופלים בכל פעם שהם מאבדים כדור והקבוצה היריבה יוצאת למתפרצת.
    אני מצדיע לאסולין על המהלך של השער. מי שמחפש ליפול, לעצור את המשחק ולמנוע מתפרצות כשהוא מאבד כדור סופו גם לקבל שער.

2. Mehmet צר לי לאכזב אותך אבל נראה לי שהקופאית טעתה/הטעתה אותך שכן בבאר שבע מוציאים כרטיסי סטודנט במחיר מוזל. לאיזה שער רצית לקנות את הכרטיס?
    יש משה אוחיון אחד שהוא בעל הבית בוסרמיל והוא אוהד של באר שבע ככה שברור היה שהכדור של משה אוחיון המזויף ילך היום החוצה.

6. Don Joan Roman Member

מי שמשקר לעצמו אלו אתם, בוחבוט טעה ב-2 מקרים, הגול של ערן לוי והגול של טוטו תמוז כשבגול של טוטו האשמה מתחלקת גם לקוון ובגול שלכם היא נטו של בוחבוט כי זו בעיה של חוקה ולא שיקול דעת וכל הקשקושי בלבוש, והאדום הוא הכי מוצדק שיש, אולי ככה ילמדו השחקנים הנכבדים שהצגות ובזבוזי זמן מגעילים כאלה זה לא מתאים, חי בן לולו גנב חציד קה מהמשחק וכשבוחבוט העיר לו הוא גם בעט אותו, בד"כ כששחקן בועט בכדור אחריי שריקה של שופט הוא מקבל צהוב וזה שלולו כ"כ היה בטוח שבוחבוט יוותר לו זו לא בעיה של השופט אלא של הטמבל הזה.

בנוגע ליכולת במשחק: 2 הקבוצות היו גרועות באותה מידה, 90:0 היה הכי משקף.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/09
  7. Mehmet Member

רציתי לקנות לשער 9 שבו ישבו אוהדי אשדוד, והגעתי לפני כל שאר האוהדים שהגיעו מצוידים בכרטיסים מראש.

הקופאית כנראה אמרה לעצמה שאם אני אוהד את הקבוצה היריבה, כנראה שאני לא אמור לדעת כמה לוקחים למקומיים ואפשר לנסות לזמבר אותי, או שפשוט באמת לוקחים לאוהדי קבוצת החוץ יותר כסף מלקבוצת הבית (ועד כמה שאני יודע-זה לא חוקי).

טוב (ואולי בדיעבד חבל) שהיה שם את אותו מאבטח שסידר לי כרטיס ב-40...

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

משה , יש לוזריות ויש ספורטיביות.
    שתי שחקני אשדוד פינו לאסולין את הדרך שיוציא את הכדור החוצה הוא העדיף דווקא לרוץ כמה צעדים לחלוף על פניהם ולתת רוחב למליקסון.

נכון שזה מגעיל שיש הצגות כל פעם שגורמות לעצור את המשחק אבל במקרה הזה ראו בבירור את הכניסה מאחור ועובדה השחשקן הפצוע הוחלף גם.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

השקט והביטחון שעצירת הפנדל הזה נותנת לב"ש כשהם יוצאים לשבוע שלם שבו הם מנצחים ולא סופגים שער, זה שווה חיבוקים עד השעה הזאת של הלילה, בהתחשב באיך שההגנה של הקבוצה הזאת נראית. אם לא קאלה אני אומר לך כבר עכשיו שהם מקום אחרון בליגה.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אין ספק שזה נותן הרבה אוויר למועדון ויש מצבים, כמו אמש, שכנראה לא היה אפשרי לשמור על איפוק, שמחות זה חלק מהכדורגל ולא ציפיתי שהם יחזרו לחדר הלבשה עם הפנים לכיוון הקרקע, אך אני חושב שהחגיגות היו תאטרליות מדי, הכל בעיני המתבונן.

אגב, ברצוני להתייחס לבלומשטיין, עדיין מוקדם מדי לשפוט את יכולתיו המקצועיות, למרות שלא הותיר רושם חיובי עד כה, למען האמת אני לא מקנא בו, אחרי כל איבוד כדור עם הלחץ של הקהל זה מצב מאוד לא פשוט, בטח כשאתה בן 19.
    בהחלט יכול להיות שבעקבות שהותו של בלומשטיין בקבוצת המילואים של גלזגו ריינג'רס, זה העלה את רף הציפיות כאשר בא לבירת הנגב, אני עדיין חושב שמוקדם לקבוע לגביו וצריך לתת לו עוד מספר הזדמנויות, לכו תדעו אולי הוא עוד יפתיע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/11/09
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין לי מה לומר על המשחק יותר מדי כי לצערי לא יכולתי לנכוח בו.
    זה שאתמול לא ספגנו לא אומר שהנה הבעיות בהגנה הסתדרו... כי מהתקציר שראיתי רק המון מזל ואלוהים אחד דאגו שהשער שלנו נשאר נקי, עדיין הקבוצה היריבה מגיעה מולנו למצבים בקצב, ובפעם הבאה כבר לא יהיה לנו המזל הזה, אבל כנראה שזה גם משהו.

לא רוצה להגיב על הגול, לא ראיתי את התיקול לא יודע מה הלך שם, אבל ה-3 נקודות האלה חשובות לנו כמו אוויר לנשימה, הקבוצה לא נראית טוב, אין את האיכויות הדרושות, לצערי מה שחשוב העונה יהיה פשוט לקחת נקודות, ולפחות את זה עשינו אתמול.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. אוהד כפר סבא יצר איתנו קשר לאחרונה וזה מה שהוא כתב לנו:
    "שלום לכם
    אינני אוהד את באר-שבע. שמעתי את ההתבטאויות של יוסי מזרחי בעניין השער, וזה ממש הרתיח אותי.
    לפני מספר שנים, הפועל כפר-סבא שיחקה נגד אשדוד, כל שתי דקות שחקן של אשדוד נפל על הרצפה ושחקני כפר-סבא הוציאו את הכדור כדי לאפשר טיפול בשחקני אשדוד. היה ברור שרוב הנפילות הן התחזויות, אולם שחקני כפר-סבא נהגו בהגינות.
    בשלב כלשהו, נפגע שחקן של כפר-סבא, שחקני כפר-סבא עצרו את המשחק לשניה כי ציפו ששחקני אשדוד יוצאו את הכדור. אשדוד ניצלה את המצב, יצאה למתפרצת והבקיעה גול
    למי שרוצה לצפות באירוע ייכנס ללינק, זה קורה בערך ב 1:40 http://switch5.castup.net/Customers/Ynet/V...D1%26CatID%3D55
    "
    הראל, הכדור היה ברגלים של שחקני באר שבע בהתקפה מתפרצת. שחקני אשדוד לא צריכים להיות במשוואה והם חייבים להמשיך לשחק כל עוד השופט לא שרק.
    אני מאוד בעד ספורטיביות אבל מצד 2 הצדדים. לא יתכן שבמחצית הראשונה אני ספרתי לפחות 2 מקרים של התקפות מתפרצות מסוכנות שנעצרו על ידי נפילות של שחקני אשדוד לאחר שאיבדו כדורים.

2. בקשר לבלומינשטיין. לא שרקתי לבחור בוז ואני גם לא אשרוק. אני דווקא כן חושב שלבחור יש כישרון אבל אני לא הייתי נותן לו לשחק אפילו דקה אחת עד לסיום העונה.
    למה? כי לבחור יש את חוזה השחקן שלו ביד ואפשרות להשתחרר בינואר ובקיץ כמובן מהקבוצה אם ירצה.

אם לתת לשחקנים צעירים להתגלח על הזקן שלנו אז הראשון בתור חייב להיות יוסי אלקיים שהוא שחקן בית סופר מוכשר ולאחר מכן סיזאר נאסר שהוא שחקן צעיר שהובא בקיץ מכפר קנא ובאר שבע קנתה את כרטיס השחקן שלו.
    לתת לבלומינשטיין הצעיר את הדקות על חשבון 2 שחקנים צעירים שיהיו כאן בעתיד זה החלטה שערוריתית שרק מאמן חלש כמו גיא עזורי יכול לקבל.
    בכל מקום אחר לא היו מביאים את בלומנשטיין בלי התחייבות מסוימת מצידו למספר שנים (זאת אגב הייתה הסיבה שמכבי פ"ת שיחררה את הבחור).

13. Igi Member

קצת באיחור(בכ"ז צבא), אבל הדרבי היה אחד ממשחקי הכדורגל המשעממים והגרועים שראיתי השנה. הפועל ניצחה בצדק והייתה צריכה לנצח בתוצאה יותר גדולה. לא שזה חידש למישהו, אבל ראו שהם ברמה מעל היריבה שלהם.
    אני לא מבין מה שבחון עושה בהרכב של מכבי ת"א, הוא קצת מזכיר לי גרסה של רפאלוב בחיפה. שחקן שכולם חושבים שיש לו כישרון מטורף ושהוא לא קיבל/מקבל את הקרדיט להראות אותו, כשבפועל הוא מקבל את כל הקרדיט ופשוט לא יציב ולא מנצל את ההזדמנויות שלו. אפילו שלא הייתי אוהד של הצהובים, התעצבנתי כמעט מכל פעולה שלו, הרס להם את המשחק. כשיברויאן נכנס מכבי ת"א עוד נראתה קצת יותר כמו קבוצת כדורגל מבחינה התקפית. לדעתי הם צריכים לפתוח עם שני החלוצים שלהם מלכתחילה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/09
  14. Number 8 Member

בקיצור - same old maccabi... אין לי כוח להרחיב יותר מזה.

עד הדרבי הבא.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה