מחזור 8 בליגת העל: ושוב, תל אביב אדומה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏30/10/09.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מצד אחד השופטים הם בסך הכל בני אדם, כמוני וכמוך, אך זה לא אומר שהם חסינים מעונש.
    והטענה שבוחבוט שפט טוב עד לפני המשחק הזה מאוד מגוחכת, כנראה שלא ראית משחקים שבהם הוא שפט כי אני שם כסף שבכל משחק, ללא יוצא מן הכלל, היתה לו לפחות טעות אחת, אבל הוא יכול לישון בשקט כי ימשיכו להעסיק אותו, גועל נפש של שופט.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נאחס הפוך? לא מאמין באמונות תפלות...זה אף פעם לא עובד.

יש תאכלס, ובתאכלס, הקבוצה שמגיעה בשנים האחרונות לדרבי כשהיא בנויה יותר טוב והיא במומנטום יותר טוב, מנצחת. לצערי זו הפועל. ביום שלמכבי תהיה קבוצה אמיתית בכל חלקי המגרש, היא תנצח את הדרבי, ובניגוד להפועל ת"א, כשהיא תנצח, זה לא יגמר ב-1:0, זה יגמר באותה תוצאה של הדרבי הגדול של 91/2, דרבי הילדים של גרנט, 0:4.

הפועל, אומנם בצדק ניצחה, כשהיא בבירור קבוצה יותר טובה ממכבי, אבל היא לעולם לא תהיה מכבי, מבחינה של דריסה. מספיק היה לראות את הפחד של גוטמן כשהוא הוציא את שכטר ב-10 הדקות האחרונות בשביל להתגונן, במכבי בחיים לא היית רואה דבר כזה...

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/09
  3. yedidel Member

אז יפטרו אותו ואת חכמון ואת מנשה משיח ואשר כהן ולא יודע מי עוד, אז מי ישפוט?

אלה השופטים שלך וזה חלק מהמשחק. דרך אגב, הלוואי שהיכולת של השחקנים תהיה חצי מהיכולת של השופטים.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם היכולת של השחקנים תהיה דומה לזו של השופטים אז אפשר לסגור את הכדורגל בישראל.
    הבעיה שאנשים מושפעים יותר מדי מהתקשורת, יש לא מעט שחקנים מוכשרים שמשחקים בליגת העל, זה שנתפסים לשחקנים העצלנים, כביכול, והפחות טובים, זה לא מעיד על הכלל.
    הכדורגל שלנו אולי לא התקדם לשום מקום, אם כבר אז רק חזר אחורה, אך צומח לנו דור מוכשר מאוד של שחקנים והזלזול הזה ממש לא מובן לי.
    אני בסך הכל לא מתכוון לקטול את כל השופטים ולנקות מאשמה את השחקנים הישראלים, אני בעצמי מסכים עם הטענה שהשיפוט הגרוע קיים בכל ליגה בעולם, רק אצלנו בוכים יותר.
    מה לעשות, זו עובדה שהעם הישראלי הוא עם בכיין, לא צריך להתכחש לזה, זו חלק מהמנטליות הנחותה שלנו ממדינות אחרות, כנראה שאתה בעצמך שופט במציאות ומרגיש צורך להגן על אותם אנשי מקצוע כמוך, אחרת אני לא מבין למה אתה לטובתם, לא שאני אומר שאתה צריך לשחוט אותם ולהתחיל לקטול אחד אחד, אבל אין שום סיבה להוציא אותם בסדר בסיפור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/11/09
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל כשהדור המוכשר ייקח אותנו למונדיאל או ליורו ובלי חסדים של פלאטיני, נדבר עליו גדולות.

עם כל הכבוד, קבוצת כדורגל עם ישראלים + זרים, זה לא משהו להתגאות בו, בטח לא עבור מדינה שלמה.

מבחינתי לפחות, אני יהיה גאה בכדורגל הישראלי כשאני יראה את נבחרת ישראל מגיעה לטורניר גדול וזה לא משנה מה תעשה בו או שאני יראה קבוצה ישראלית, כחול לבן נטו, מגיעה להישג תאכלס. בלי זרים ושאר ירקות.

בינתיים - הדור הזה, עדיין לא עשה כלום.

6. henry1 Member

לא היה מגיע אדום לאוקוצ'ה. כמו שמבקשים שיקול דעת מבוחבוט לגבי הצהוב השני של מגן הפועל חיפה, כך עשה השופט במקרה של אוקצ'ה.
    אני יכול לציין גם את אוזלת היד של השופט בצהובים כלפיכם, ואם הוא היה קשה איתכם מהתחלה כמו שאיתנו, אולי הייתם נשארים עם עשרה שחקנים.

במשחק הזה לא היה שום דבר חריג מלבד השערים בנבדל. אל תחפשו להיות מקופחים היכן שאתם לא.

7. yedidel Member

לא מחפשים להיות מקופחים, ואם יש משהו שאהבתי אצל עזורי זה שהוא לא התייחס לשיפוט בכלל. אני רק יכול לדמיין אם זה היה גוטמן באותו מצב כמה הוא היה מתמרמר על זה. בגלל זה גם הפועל ת"א עוד רחוקה מחיפה, כי המאמן שלה עסוק בלהתנגח בשופטים, כאילו מכבי חיפה לא היתה שתי דרגות מעל הקבוצה שלו באותו משחק.

אבל לגופו של עניין, אין פה שיקול דעת של צהוב שני בכלל, היה מרפק בפנים ללא כדור וזה מחייב אדום ישיר גם אם לא היה לו צהוב קודם.התעסק בשיפוט?

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תעשה לי טובה, אם זה פנדל אז גם לנו מגיע פנדל על העבירה כיביכול של ראלדס על שכטר.

9. George Best Member

זה בחיים לא פנדל.
    למה, כי עמית הורסקי ודני נוימן צרחו "פנדל"?!

הפועל ביום בינוני במקרה הטוב מנצחת עוד דרבי.
    אני חושש שהניצחון הבא שלנו בדרבי יגיע באמצע המאה הנוכחית.
    הם מגיעים עם הרבה יותר ביטחון, ואתמול עליונות אווירית הספיקה לניצחון קל.

לשתי הקבוצות היו המון קרנות וכדורים חופשיים מסוכנים להגבהות, הפועל בכל פעם הייתה קרובה לכיבוש (שער, הצלה מהקו של שטראובר, עוד שני כדורים שחלפו ליד העמוד), מנגד אף שחקן של מכבי לא הצליח להגיע ראשון לכדור בתוך הרחבה של הפועל.

השחקנים של הפועל עומדים נכון יותר על המגרש, יודעים איך ומתי לתקוף, המשחק עובר דרך בעל הבית נאתכו ולא מעט דרך ורמוט (איזו התקדמות מרשימה עשה הבחור בשנה האחרונה), אצל מכבי אין בעל בית וזה כ"כ בולט לעין.

הפועל קבוצה יותר טוב ב-2 רמות, לפחות, גם אם אתמול היא הייתה רחוקה משיאה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/09
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי כמה דקות של המשחק בבאר שבע ולשמחתי ראיתי את השער שהבקיעו באר שבע. מבחינתי שער חוקי למהדרין ושחקני אשדוד לא מכירים את החוקה...השופט הוא האיש שצריך לשרוק לעבירה, אם הוא לא שרק אז ממשיכים לשחק. העובדה היתה שהשחקן שלכאורה נפצע משום מה ממשיך לשחק. פיפ"א דוגלת ב'פייר פליי', אבל ממתי שחקנים הוגנים?

חבל שמקרים כאלה לא קורים יותר בעיקר בגלל כל בזבוזי הזמן והרמאויות של רב השחקנים. אולי ככה אנשים יבינו שעדיף לשחק כדורגל ולא ליפול כמו בלרינה. אגב, העבירה בוצעה בחצי של באר שבע, אני ראיתי מספר נכבד של שחקני אשדוד מעיפים בידיים במקום לשחק כדורגל. אולי כדאי להסביר להם את החוקה?

לאלה שאולי יגידו עכשיו, "אבל אם זה היה קורה למכבי חיפה אז דעתך היתה שונה". לא, דעתי לא היתה שונה כי נמאס לי מכל הרמאויות ובזבוזי הזמן. אני רואה מספיק ענפי ספורט אחרים בשביל לדעת שתשעים אחוז מהעבירות לדעתי בכלל נפילות. לעומת ענפי ספורט אחרים שחקני כדורגל בעיניי באמת 'בלרינות'.

11. zivmay Member

שער חוקי למהדרין. בפאול בכלל לא היה פאול, אם תשימו לב גלישה נקייה של אייל שן.
    מספר דברים, 442 זה הרכב מצויין לנו, מספיק עם כל ההרכבים המוזרים הזה של אסולין בצד ימים, השחקנים לא מבינים את זה. הכי פשוט הכי טוב. סוף סוף ההגנה עמדה טוב, גם מול 10 שחקנים בהתקפה של אשדוד. חבל לשא גמרנו את המשחק מוקדם מדי, אסולין וקדוסי פשוט רשלנות בהחמצות שלהם.

ד"א משה אוחריון היה חייב לקבל אדום , בכניסה המכוערת על יוסי אופיר.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/09
  12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

וואו, אז קאלה עצר פנדל, כל שחקני באר שבע והצוות המקצועי קופצים על השוער הקרואטי כאילו הוא מינימום עצר להם פנדל בגמר גביע המדינה והביא לקבוצה את הגביע, אני לא אומר שלא צריך לשמוח אבל שלא ייצאו מפרופורציות.

לאשדוד לא הגיע להפסיד את המשחק הזה, תיקו היה משקף יותר, מקרייב כל כך אנמי וחלש שזה פשוט עצוב, זה לא אותו שחקן שחצי ליגה חיזרה אחריו לפני עונה, פשוט לא.
    מ.ס אשדוד זו קבוצה עם המון פוטנציאל, מה שמונע ממנה לעשות את קפיצת המדרגה זה הבן אדם על הקווים, מאמן כל כך מוגבל שלא מביא שום ערך מוסף לקבוצה המוכשרת הזו, חבל מבחינתם.

13. Love Is Red Member

בהחלט אפשר לומר שקאלה היה איש המשחק של באר שבע.

שוער שלפעמים נדמה שהוא ישראלי יותר מזר ולפעמים נראה יותר טוב מדודו אוואט.

אגב אני מקווה שבאר שבע תמשיך לנצח גם בשבוע הבא כדיי להתבסס בטבלה לכיוון הצמרת ולא לכיוון של התחתית או משהו כזה.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

וואו וואו אחד המשחקים.

אנחנו שיחקנו על הפנים, פשוט על הפנים. העפנו כדורים לעבר אסולין הדרדס כמו במחזורים הראשונים, למה 1-5-4 למה?! חסר לעזורי שהוא עושה את אותה טעות נגד נצרת!
    אשדוד שיחקו טוב ולא הגיע להם להפסיד. השער היה פייר פליי, אבל הפנדל..אוי הפנדל..אוי קאלה.

וכן-כולם קפצו עליו כי הוא נתן 3 נקודות כל כך חשובות לקבוצה. אז מה אם לא הגיעו לנו? למה לנתניה כן הגיע בשבוע שעבר נקודה? ככה זה כדורגל וגם משחקים כאלה צריך לנצח. אשדוד אמרו שהגול לא היה חוקי? קיבלו הזדמנות לתקן אותה בפנדל. החמיצו? אכלו אותה. או כמו שאומרים: אלוהים אדום

כבר בשבת הקרובה משחק לא קל נגד נצרת, שאני מחזיק מהם. אמנם הם לא הוכיחו ת'עצמם נגד קבוצות מעל הלבל שלהם-אבל זה לא שאנחנו משחקים ממש טוב. חבל, היו לקבוצה משחקים טובים, אפילו אם זה רק מחציות, שפאקינג הם שיחקו טוב. ופתאום מגיע המשחק הזה-וחושך! לקדוסולין, רביבו ומליקסון היו לא מעט הזדמנויות לגמור את המשחק בעזרת המהירות שלהם במתפרצות. וזה לא קרה. וביום אחר, במחזור אחר, זה כן היה קורה!

אילוז היה תותח היום. מוריירה רע, אופיר רע, שן רע. פרגל עם פנדל כל כך מיותר..אבל..למי אכפת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/09
  15. קטלוני Member

ההבדל הוא שכשאתה מרחיק שחקן אתה משנה את כל מהלך המשחק אז אי אפשר לצאת מנקודת הנחה כזו.