מחזור 8 בליגת העל: הפסד ראשון למכבי ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/10/13.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ליברפול ב-09/10 ולאציו באותה עונה עשו את זה כדי שמי שיזכו באליפות יהיו צ'לסי ואינטר. למעשה, אם אני יחפש, כמעט כל קבוצה על הפלאנטה שיש לה יריבה מרה, עשתה את זה. זה לא הופך את זה לספורטיבי, אבל זה הופך את זה למובן. מבטיח לך שאם תעמדו בסיטואציה הזאת באיזושהי שנה, שחקני הפועל לא בדיוק "יתאמצו" בלשון המעטה, וכל אוהד הפועל שמכבד את עצמו יגיד לשחקנים תפסידו בכוונה, זה לגיטימי.

2. South Boy Member

מה מצאתי ולא ידעתי?

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1463052_541409479271478_1625931636_n.Xxx

מסתבר שהטלויזיה גם טועה לפעמים וזווית הצילום שיקרה, רק חסר שתגידו שאופירע ערכה את זה כי היא שונאת מכבי!111
    יש לכם עוד תלונות/טענות/מענות, או שאולי תמחאו כפיים לשם שינוי?

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/13
  3. Telkiyski Member

גם מובן לבזבז זמן. מה גם שהוסיפו להם פאקין 8 דקות.

אם כל עוד סיבת חוסר הספורטיביות "מובנת" (כמו שתיארת את השרוכים 2.0 שלהם), אז שלא יבכו על בזבוזי זמן.

אה, ובשני המקרים שציינת (ליברפול ולאציו) לא הייתה פתיחת רגליים כ"כ בוטה ושקופה כמו פה. אל תשווה בכלל.

זה בערך כמו שמראדונה יגיד אחרי משחק של הקבוצה שלו שהגיע לו פנדל שלא נשרק.

4. EuropeGuy Member

South Boy
    ישבתי אתמול כמה דקות על תוכנת "צייר" פשוטה וניסיתי לאמוד קוים מקבילים עפ"י קו המחצית (שהיה היחיד שהיה אפשר לראות, שאר הפסים בלתי נראים) כדי לראות אם היה נבדל, אני שמח לראות את התמונה שהעלת, אבל מאיפה היא והאם היא ממוחשבת? כי הגעתי לתוצאות דומות אבל אי אפשר לסמוך על קוים מקבילים של עין אנושית.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונתעלם מהעובדה ש-9 שנים לפני משחק השרוכים, קניתם משחק.
    מחזור סיום של 89/90. הפועל זקוקה לניצחון בן 6 שערים בשביל לעלות לליגה הלאומית (אז על) על אחת, שמכרה משחקים על ימין ועל שמאל, רמת עמידר, ובמקביל לתוצאת תיקו של היריבה. הפלא ופלא, זה גם קרה...אז לפני שאתה בא לדבר שוב, על אחרים, תזכור שהקבוצה שלך קנתה, הרבה קודם לכן.

6. South Boy Member

מוואן (ואל תקשר את רמת התוכן של האתר לתמונה הזאת).
    כשאני חזרתי הביתה וצפיתי בתקציר הראו את השער של ברדה מזווית שבה מאנה לא נראה בתמונה בכלל אז הייתי בטוח שזה נבדל, הם בסך הכול לקחו תמונה מזווית שבה רואים חלק רחב יותר של המגרש ומאנה מופיע בה.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

בתאבון עומר!

8. EuropeGuy Member

הנה תמונה ששמרתי מתוך פעולה פשוטה מתוכנת "צייר" שעשיתי אתמול לאחר משחק,
    אגב לא מבין למה נטען שהיה קשה למצוא את מאנה בסביבה, התמונה הזו נלקחה מהתקציר הרגיל:
    http://www.fastup.co.il/images/91977208.Xxx

הדבר שבלט לי לעין היה שהקו שמחבר בין שני החלקים הבולטים של ברדה ומאנה נטה קצת יותר שמאלה, מהקו של המחצית. שזה אומר במילים פשוטות שברדה קרוב יותר לקו המחצית ממאנה.
    אדיר, פשוט אדיר. כל כלי התקשורת אתמול צעקו "נבדל ברור" ולשמחתי הם פשוט סמכו על זוית צדדית מטעה. לא סמכתי על עצמי כי בכל זאת הקו ששירטטתי היה בעין אנושית.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא מאמין שאתם לא שמים לב שגם בוואן וגם מה שבחור אירופי הביא לא מדויק בעליל.
    היה נבדל. מספיק כבר.

10. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

מה לא מדויק בעליל?

11. EuropeGuy Member

מה שהבאתי לא מדוייק מסיבה אחת, מתחתי קו בין שני חלקי הגוף הקדמיים, ולא בין כף רגל לכף רגל (בהשוואה לקו המחצית שהוא על הריצפה). הביקורת שלי היא על צעקות "נבדל ברור" ו- "נבדל של חצי מטר" שהסתמכו על זווית צדדית. מה שרואים בפועל זה קו אחד. הייתי בטוח שהקביעות הנחרצות לנבדל היו על סמך זוית צילום שלא פורסמה, אך מסתבר שלא, זה מה שעלוב כאן. לכן גם אמרתי "אדיר", כי אני פשוט אוהב שהתקשורת מתגלה לפעמים בחובבנותה מבלי לבדוק. אולי זה יגרום להם לטרוח לקנות עוד מצלמות סוף סוף.

ואם כבר, על סמך מה אתה חושב שהיה נבדל? הכי מצחיק, מראים בוואן פסים עם קו אחד וברקע משמיעים את נוימן אומר "זה נבדל ברור!" ארבל עונה לו: "שמע הקון עומד בקו אחד", נוימן עונה לו: "מה תשמע? מה? אז הקון גם צריך להשאיר את הדגל באיגוד השופטים! זה נבדל ברור! הוא הטעה את השופט בר-נתן, יש פה נבדל של חצי מטר!" קטע קומי.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הסרטוטים של וואן לא ממש מדויקים מתארית. ראיתי במקום אחר סרטוט קצת יותר הגיוני שהצביע על נבדל.
    בהתחלה נראה היה שהיה נבדל גדול, אבל בפועל זה נבדל של בערך חצי מטר - אבל עדיין נבדל.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מדהים לראות איך קבוצת אמצע טבלה בבונדסליגה מפסידה לקבוצת ליגה ישראלית ומתבכיינת על נבדלים וכו'.

מגיע לכם עוד 3 הפסדים כאלה על כך שהרמתם את האף כאילו אתם הקבוצה הכי גדולה שהייתה פה בהיסטוריה.

14. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

15. EuropeGuy Member

אורימור,

נכנסתי עכשיו לפורום שלכם, ראיתי את השרטוט המדובר.
    אין לי מושג איך החלטת שהוא יותר מדויק מתארית. יש שם שני טעויות:
    1. הקו המחבר בין מאנה לברדה עובר בין הרגל של מאנה לחזה של ברדה, מה שהופך את הקו ללא רלוונטי ולא מדויק בעליל. (כאמור, קו המחצית הוא על הקרקע, אי אפשר להקביל שני קווים בין קרקע לחלק גוף עליון)

2. אותו אוהד ששירטט את הקו סמך על העין האנושית שלו, כשחשב שהקו שלו מייצג קו מקביל לקו המחצית. אי אפשר לעולם להיות מדויק על ידי עין אנושית.