מחזור 8 בליגת העל: הפסד ראשון למכבי ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Oct 31, 2013.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא לא לא. האחריות לנושא הזה הם אך ורק על שחקני היריבה. שלא יוציאו כדור לחוץ, ימשיכו לשחק, פעם אחת, פעם שניה, פעם שלישית, ואתה תראה את גל אראל לא מעז להתחזות כמו איזה ליצן או כל שחקן אחר מסיים 90 דקות בלי להגיד: "עבדתי על 11 אלף איש במגרש ועוד שופט".

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מול רעננה הפועל המשיכו לשחק והשחקנים שלהם התחילו לתפוס את הראש אחרי כל מאבק באוויר והשופט עצר את המשחק, לא יצא מזה כלום. הפיתרון הוא הוראה לשופטים לקרוא לאלונקה ולא לתת לשחקן לחזור 3 דקות, תאמין לי שזה ייגמר מהר מאוד ואם לא תפדל, הקבוצה היריבה תרוויח כמה דקות מול 10 שחקנים.

3. Civil Anti Madridista

מסכים איתך לחלוטין שהתלונות כאן בארץ על לו"ז משחקים עמוס של פעמיים בשבוע אסור שיאמר במחוזותינו
    אבל ההתאחדות מתוקף תפקידה הייתה יכולה לבוא לקראת מכבי ת"א ולהקדים את המשחק שלה לשבת. למה הטלוויזיה צריכה לנהל כאן את הכדורגל?
    אגב, הפריע לי מאוד המשטח בוסרמיל שפשוט צריך לחלוף מהעולם. פשוט לא ראוי

Last edited: Nov 4, 2013
  4. oranfu Member

יש הסכמי שידור, ההתאחדות לא יכולה לעשות מה שבא לה. באו לקראתם עם יום מנוחה נוסף שבוע הבא.
    שלא יגידו שאף קבוצה באירופה לא נדרשת לשחק בהפרשים כאלה כי זה פשוט לא נכון.

5. אלי מתחן Member

חייב להגיד שהאיכות של מכבי מתבטאת בשערים שהיא כבשה, כל אחד מהם מלאכת מחשבת.

6. Telkiyski Member

אני לא מבין.
    סבבה, ב"ש בזבזה זמן.

מה עם ה8 דקות תוספת זמן?

הפועל לא קיבלה תוספת זמן ארוכה כזו מהשופט לא מול סכנין ולא מול רעננה.

ולגבי התופעה בכללותה, ככה זה היה וככה זה יישאר.אין כמו השחקן שרוצה אלונקה ולפתע קם אחרי שבזבז 1:52 דק'.

7. yedidel Member

איזה כיף שמכבי מתלוננים שבזבזנו זמן... נו באמת.
    תוספת זמן הזויה של 7.5 דקות בלי שום הצדקה. עם כל הכבוד בכל משחק ליגה בארץ יש הרבה יותר נפילות ממה שהיה היום.
    מזכיר לאוהדי מכבי שהם קיבלו שני שערים מתנה. בכלל, שאנחנו ב3 שבועות סופגים 4 שערים מהחלקות/איבודי כדור מטומטמים זה לא מתקבל על הדעת.

ולמי אכפת, ניצחון אדיר, של המון אופי, המון ברדה, גבאי שכל עונה מוצא לו איזה רגע להתחפש לחלוץ אמיתי, ולדעתי השחקן הכי חשוב בקישור העונה - סיראז' נאסר שהיום הראה שהוא בהחלט בליגה של הגדולים.

נ.ב. חבל שההנהלה שלנו מסרה ככה בקלות עוד שער לאוהדי מכבי. אין ספק שהיינו ממלאים את שער 9, היה סולד אאוט היום בבוקר.

Last edited: Nov 4, 2013
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני יכול להגיד שעד כה מתוך כל הקבוצות שבזבזו זמן מולנו בצורה מאוד בוטה באף אחד מהמשחקים לא ראיתי תוספת זמן של 6 דקות, בטח שלא בנוסף אליה עוד דקה וחצי. אז אולי הקבוצה הדרומית בזבזה 10 דקות ומכבי קיבלו 8, אבל בכל יתר המשחקים הקבוצות היריבות מבזבזות כמות דומה והיריבה מקבלת בין 3 ל 4 דקות תוספת זמן.

בלי קשר גם אם הייתי אוהד מכבי, הפסדתם פעם ראשונה העונה. לא קרה כלום. אז תיקחו אליפות במחזור 25 ולא 20. אם תמשיכו לכבוש בבלומפילד ולפרק שם קבוצות תוך 10 דקות אני לא רואה מי תצליח בכלל להתקרב אליכם.

Last edited: Nov 5, 2013
  9. South Boy Member

נבדל היה ואפילו נבדל עצום, להגיד שלא היה נבדל זה חוסר אובייקטיביות משווע, אבל זה קרה לנו וזה קרה וגם יקרה לכולם, לא פעם מכבי קיבלו מתנות פעם אתה נהנה מזה ופעם אתה סובל מז, ואולי גם תסתכלו על עצמכם ותגידו תודה לאראל וסוארז, כי בלעדיהם לא היה אםילו סיבה לדבר על נבדל או לא.
    חוץ מזה, לא הייתה שום טעות שיפוט של בר נתן, ואם הייתה אז רק תוספת הזמן המגוחכת. פנדל לא היה ולא נברא לא על בן חיים ובטח שלא על דאבור, ואם היה לי ספק כי בכל זאת זה וסרמיל אחרי צפייה בתקציר אין שום ספק שלא היה פנדל.
    ולגבי הטענות הלעוסות והמצומות מהאצבע על הבזבוזים, לא נמאס לכם? מובילים על הקבוצה הטובה בכמה דרגות מהשאר בליגה לעיני איצטדיון מלא, רק רוצים שהזמן יעבור, זה לא שבזבזנו זמן מהדקה הראשונה משל היינו רמת השרון או רעננה. ובכלל, עברנו על איזה חוק? לגיטימי לגמרי בטח כשזאת היריבה שלך, אם מכבי רואה את עצמה כמה רמות מעל הליגה וכמועמדת הודאית לאליפות, חלק מהדברים שהיא צריכה לדעת זה לפצח גם שיטות כאלה שקרוב לודאי שהיא תיתקל בהם גם בהמשך, ואם עדיין בלקסיקון שלה קיימים התירוצים האלה אז כנראה שעל הליגה הזאת היא גדולה אבל בחוץ אין לה מה למכור, לא שמעתי מבאירן מינכן או ריאל מדריד תירוצים כאלו, והם נתקלים בבזבוזים וצפיפות לאורך משחקים שלמים.
    בכיינים הייתם ובכיינים נשארתם, תנו לחגוג ואיך שרתם לנו לפני המשחק? תשתחוו יא בני זונות!

10. zivmay Member

בוא נסכם אותך ב3 מילים - אתה בנאדם בדיחה.

למרות שבעטם הרבה לשער, שני מצבים ממשים היו לכם כל המשחק- זהבי ומרגוליס.
    בקשר לגולים שלנו, שכדור משפשף יד של שחקן הוא לא תורם לשינוי שלו, במיוחד שהכדור פגע בצד הנגדי לסיבוב של הכדור.
    הגול אולי היה בנבדל, אבל חאלה מהלך ואחלה של שער. והגול השלישי היה תענוג אחד גדול.
    לברדה היה כמה מצבים, שאחד מהם הוא היה חייב להכניס אחרי מהלך כדורגל גדול.
    לנאסר, למרות משחק מצויין היו לו כמה פריצות באגף שבהן הוא היה לבד לגמרי! שבמזל (לכם) לא נגמר בגול.

ואתה דיברת על השערים שלנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx כבר שכחת איך נכבשו השערים שלכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מתוך 7.5 הדקות שנוספו, שוחקו בערך 3, ואתם יודעים את זה. והתוספת הייתה לגמרי במקום, כי בעשר הדקות שבין הדקה ה-80 ל-90 שיחקו בערך 3 דקות, ואתם יודעים את זה.
    זה שבמשחקים אחרים לא הוסיפו ככה דקות, זה לא הופך את זה לבסדר.

ואגב, באשר לנבדל - הקוון שלא הניף את הדגל היה עאבד אלעוברה. אלעוברה הוא אדם שמכבי צריכה להתלונן עליו בהתאחדות. בד"כ הוא קוון בסדר, אבל במשחקים של מכבי תמיד היא מקופחת על ידו.
    הוא פסל שער חוקי שנה שעברה באשדוד בטענת נבדל, ואח"כ אישר שער של פטי מנבדל של מטר וחצי. מכבי הפסידה.
    הוא פסל בעבר שער חוקי לחלוטין של ישראלביץ' בטענת נבדל לא הגיונית - הבחור היה מאחורי קו ההגנה באופן ברור.
    הוא פעם סימן פנדל נגד מכבי... כשהוא היה בכלל הקוון בצד השני של המגרש והשופטים בצד של המקרה לא סימנו לכך.
    הוא פסל גול חוקי של מכבי בדרבי בגביע לפני כמה שנים.
    ולא חסרים עוד מקרים. זה קצת מוזר שדווקא מול מכבי הוא שוגה פעם אחר פעם.

ואגב, לאלה שטוענים שלא היה פנדל על בן חיים - במהלך המשחק היה מקרה בו עשו קלוז-אפ על בר נתן וזהבי שהתלונן אליו אחרי שלא נשרק פנדל על דאבור. קריאת שפתיים פשוטה הראתה שזהבי אמר שהיו פנדלים, ובר נתן השיב "שם היה, פה לא" כשהוא מצביע למיקום בו הייתה ההכשלה על בן חיים. כנראה העירו לו במחצית.
    אחפש את הקטע כשיעלו מחר את המשחק המלא ליוטיוב.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

במשחק העלייה היה רק קהל של קבוצה אחת, שיש 2 קהלים מורידים מהכמות כדי למנוע חיכוכים ושיהיה קצת שטח ריק ביציעים.

ניצחון גדול, מדהים שבישלנו למכבי 2 גולים, אפילו 2 גולים עצמיים אפשר לומר, ויצאנו מנצחים, לא פעם ראשונה שיש לקבוצה את האופי, אבל מספיק כבר עם הפיגורים האלו, נמאס.
    הניצחון הזה היה רשום עלינו,אם מכבי לא מנצחת למרות 2 מתנות.. אז זה מכתוב.. לחימה גדולה זה מה שבעיקר הביא לניצחון.
    בנוגע לקהלים, כל פעם אני נדהם מההבדלים העצומים בין הקהל של הפועל תל אביב לזה של מכבי, אחרי השלישי הקהל של מכבי לא זז דקות ארוכות.. פאקינג משחק ראשון שהם בדרך להפסד.. איפה הם ואיפה הפועל מבחינת איכות.

מבחינת כדורגל אין לי מה להוסיף יותר מדי, מכבי איכותיים יותר וזה היה בולט, לא הברקנו, לא שיחקנו מדהים, אבל ידענו לנצל את המצבים, קיבלנו גול מנבדל, ידענו למזער את המצבים של מכבי. העיקר הנקודות.

מאוד לא אהבתי את הבזבוזי זמן, אבל שהשופט הוסיף 6 דקות.. ואז עוד 2.. שמחתי לראות שממשיכים לבזבז, זמן, שבני יהודה, רמת השרון ואשדוד מבזבזות נגדנו זמן, השופט מוסיף 4 דקות, פה לא היה שום הצדקה, אבל זו מכבי.. אז קל לתת תוספת אסטרונומית.. נו טוב, העיקר שיש להם סיבה לבכות, יאללה קישטה. תהנו מהאליפות שבדרך, אנחנו נסתפק במקום 3-4, העיקר ששוב אכלתם פה 3, רק צריך להתאמן שלא נחטוף בבלומפילד שוב 5 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. zivmay Member

לכל אוהדי מכבי.
    אני ממש לא חושב שאנחנו יותר טובים ממכם. אבל זה מה שנקרא יהירות.
    סוזה בדעה שהוא אל צריך להתאים את עצמו ליריבות בארץ, אבל הוא היה צריך להבין שהוא היה צריך להתקיף אחרת מול המתרצפות המצויינות של נאסר ברדה בוזגלו וגבאי.
    כי אם הוא היה רואה משחק אחד הוא היה מבין שזה הדבר הדי יחידי אבל הכי מסוכן בבאר שבע.
    דווקא במשחק עומד אנחנו לא מבריקים בכלל. אז שאתה מגיע בראש יהיר מה שמאפיין גם את אוהדי מכבי ( על סמך מה? עונה וחצי?) אתה מקבל בראש.

14. South Boy Member

אתה מתכוון כנראה שטפו לו את המוח במחצית, אני (ואני חושב שכל מי שיש לו הבנה בסיסית במשחק) ראיתי שליחת רגל לכדור, שאחריה טל בן חיים שלא ידוע כרובי פאולר של ליגת העל (וזה בלשון המעטה) בחר פשוט ליפול כמו ילד ואת האמת הייתי רוצה שברדה דובב יעשו אותו הדבר ואולי יצליחו לסחוט פנדל, אבל זה לא עבד לו.
    ד?א אם אני לא טועה אלעוברה פסל לנו שנה שעברה שני שערים חוקיים נגד אשדוד בוסרמיל, ואם אתם חושבים שהוא מתנכל אליכם אז כדאי שתראה את מקבץ המשחקים של באר שבע שמשיח שפט ואתה תהיה בטוח שמישהו שולח לו מעטפות הביתה, זאת רמת השיפוט בישראל (ומה כבר אפשר לצפות שזאת עבודה צדדית ולא דרך חיים כמו באנגליה למשל) וכולם נפגעים מזה, אם לא היום אז שבוע הבא.
    לסיכום, נבדל של ברדה, לא היה שום פנדל, תוספת זמן מגוחכת, ותודה לך באר שבע.

15. yakar Member

עומר, השחצנות והיהירות שלך ממש מפגרת.
    הייתי מבין אם לא היית קורה לזה משחק עונה מכיון של מחזור 8, אבל רק בגלל שזה נגד הפועל באר שבע זה לא משחק עונה?

מי אתה שתגיד את זה בכלל? ומה אתה עושה ממכבי כדורגל מכבי כדורסל? שכחתם שעד השנה האחרונה לא זכיתם באליפות 10 שנים?

אנחנו מתלהבים מניצחון מולכם כמו כל ניצחון מול קבוצה שנמצאת ברגע נתון במקום הראשון, (דרך אגב לגבי החגיגות בסוף, ככה זה בכל ניצחון בזמן האחרון, הקהל אוהב לחגוג עם השחקנים. מה רע?)

לגבי המשחק, אנחנו הבקענו אולי מנבדל ומטעות בהגנה
    אבל שני הגולים שלכם היו ממש מטעות של שחקן שלנו, שהכדור בכלל נמצא ברגליים שלנו. בגול הראשון אראל מסר לדאבור כדור מול שוער
    בגול השני סוארז שהיה לבד עם הכדור בלי לחץ עליו, החליק ואז מכבי חיפה את הכדור ברחבה ויצרה את הגולש.

לגבי בזבוז הזמן, אני מסכים שזה לא היה נראה הכי יפה, וגם אני לא אוהב את זה, אבל זה היה לגיטימי ולא מוגזם
    זה היה רק בעשר דקות האחרונות. ואחרי העברות הזמן שחווינו מקבוצות אחרות, מה שאנחנו עשינו לכם היה מאוד זניח ( ולא זכור לי שקיבלנו פעם 6 דקות תוספת זמן)
    נגד פרנקפורט דקה 85 אתם מובילים 1-0, לא תבזבזו זמן? תשחקו מהר ולא תנסו למשוך את המשחק?

לגבי המשטח בוסרמיל, באמת היום היה במצב גרוע.
    אבל יש סיבה לכך, עוד לא ביצענו שיזרוע חורף.
    וצדקו שעוד לא ביצעו, עכשיו יש פגרה של שבועיים עד המשחק הבא בוסרמיל, וזה מספיק זמן לשזרוע בלי להפסיד משחקים.