מחזור 8 בליגת העל: הפועל ת"א מנצחת 2:3 את באר שבע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏29/10/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב שהרסו את ה'אורווה', אבל למה הקבוצות בפ"ת לא נשארו עדיין לשחק ב'אורווה'? למה מיהרו לעזוב אם האיצטדיון עוד לא מוכן?

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נו..מדינת ישראל.

יובל נעים דרש מההנהלה לעבור לאצטדיון וינטר, אבל יש שתי בעיות שמונעות את זה ממנו:
    1. בינואר האצטדיון צפוי להיסגר בגלל ליקויי בטיחות.
    2. בהתאחדות אצטדיון 'הברפלד' רשום כאצטדיון המישני של הקבוצה.

יכול להיות שהם יעברו לארח בהברפלד, את זה צריך לסגור עם האנשים בראשון לציון. אין ספק שאצטדיון רמת גן כאצטדיון הביתי של הפועל פתח תקווה זה מכה אנושה לקהל, נראה מה יהיה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פה בדיוק הבעיה, הוא שרק לפנדל, למזלו של הכדורגל ההוגן ממתחזים, היה שם קוון!! מה שהרגיז זה שזיו אדלר היה מטר מהאירוע ושרק לפנדל.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

החברה שהיתה בבעלות האיצטדיון דרשה בצדק על פי החוזה שהאיצטדיון יעבור אליה (מאיר שמיר כמובן) כי האיצטדיון בפ"ת היה אמור להיות מוכן לשנה הנוכחית בפתיחתה.

עברתי לפני 3 שבועות ליד האיצטדיון של פ"ת, היציעים גמורים...

איזה גול פאתטי, גל כהן בלם ליצן לא יודע לשמור על בול עץ.

עצוב שזו היריבה שמכבי חיפה צריכה להתמודד איתה, 2 התלאביביות יכולות להיות רגועות. חיפה לא תאיים על איש, גם עם חיזוק בינואר כמו שזה נראה בחודשיים הראשונים של פתיחת הליגה.

אני באמת מקווה שבסיום העונה + משחק הישרדות ניפטר מהפועל רמת גן, בני סכנין והפועל פ"ת...

בתקווה שנקבל את כפ"ס, ראשון לציון ונס ציונה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/10
  5. alon159 Member

פ"ת הקבוצה המביכה בליגה.

6. alexshw Member

אנחנו בלוף ענק.
    ביכולת כזו אני אפילו לא מתאר לעצמי איזה צינור נקבל מהפועל במחזור הבא.
    בושה. די לגניבת דעת.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מכבי חיפה מובילה את הטבלה זה אומר עד כמה השאר גרועים. עומר, בצורה הזאת אין לשתי התל אביביות הבכירות מה לחשוש, אבל גם אתה יודע שהליגה לא מוכרעת בקרבות הישירות. עד שנגיע לפלייאוף הנקודות העיקריות צריכות להגיע מהקבוצות הקטנות, ומה לעשות מכבי חיפה עושה את זה לא פחות טוב משתי התל אביביות.

ברור שאם נמשיך כך המצב בכי רע, אבל אולי עם הפצועים הקבוצה תראה יותר טוב. אין לי כרגע על משהו אחר לבסס את התקווה שלי. במהלך השידור אמרו ששחר אמר שהזרים לא משדרגים את הקבוצה. הרשה לי להחזיר לנשיא הקבוצה שהישראלים אפילו לא מדגדגים את אותם הזרים. אין שום ישראלי בקבוצה שמתקרב לרמה של מסיללה. העיקר למכור/לשחרר את ארבייטמן, כיאל, וקינן מבלי לחזק את הקבוצה.

נורא מוזר שהקבוצה שלי מוליכה את הטבלה, אבל בקושי יש בי שמחה אמיתית.

8. שגיא Guest

טוב, 1-0 קטן. כמה נקודות:

1. מקום ראשון, איכשהו.

2. מקום שני, זה המקום אליו נשוב מחר.

3. שלוש נקודות, בכל זאת.

4. וברצינות עכשיו. משחק חלש, עוד אחד בסדרת המשחקים החלשים מפתיחת העונה. אמנם רק חוסר מזל מנע מהמשחק הזה להיות הרבה יותר קל, נוכח קורה של רפאלוב ומשקוף של אזולאי. אלו היו חמש הדקות הטובות במשחק.

5. ההגנה. למרות שלא ספגנו, זה נבע אך ורק ממזל. ההגנה המשיכה לעשות הרבה כאבי ראש. אייל משומר פתח לראשונה העונה בהרכב ולא ממש הראה שהוא נלחם עליו. משחק די פושר שלו. ממשיך גם הפאניקה ההגנתית שלו, גם אם לא באה לידי ביטוי בטעויות קריטיות, מדובר על הדברים הקטעים, כמו הרחקה מיותרת לחוץ, או פס לא בכיוון כשאפשר להוציא מתפרצת. אדרי מנע כמה שערים.

6. יניב קטן. חלש מאוד. אלישע לוי תולה בו יותר מידי תקוות. במחצית הראשונה הוא עוד איכשהו ניסה. בשניה כבר נעלם ומדקה 60 עמד על המגרש. כשבוקולי יצא, מי שהועבר למרכז היה רפאלוב, אמנם בגלל שלקטן לא היה כח לרוץ, גם הוא היה תקוע שם, יחד עם רפאלוב וקולמה שיצרו פקק. היה צריך לצאת כבר בדקה ה60 ולא בדקה ה77.

7. שלומי אזולאי. לא עשה הרבה, אבל אני אוהב את התנועה שלו והטכניקה שלו עם הכדור. כל הזמן מחפש להתפנות, מחפש שטחים פנויים, וגם השער רשום על שמו עם בישול יפה. עם קצת יותר מזל הכדור שלו שפגע במשקוף היה נכנס, ועם קצת יותר ריכוז היה יכול לנצל בישול של דבלשווילי על מנת לכבוש בעצמו.

8. אדריאן סילבה. אלישע לוי די מתעלל בו לטעמי. גם אם עדיין לא הפגין יכולת גבוהה, אלישע ממשיך לדחוק אותו לקצה הספסל. לא מדובר בשחקן שעשה טעויות קריטיות (כמו, למשל, שחקני ההגנה) ודווקא בהחלט אפשר לראות שיש לו פוטנציאל, הבעיה שלדעתי כבר איבדנו אותו. לא הגיוני שלמרות ששלושה שחקני קישור פצועים והוא עדיין רק המחליף השני. החילוף שלו היה צריך להיות הראשון.

9. סנטיהו סולליך. שחקן. קצת מפוזר לעיתים, קצת לא מדוייק. אבל טכניקה גבוהה מאוד. היום הספיק פעמיים להשחיל לשחקנים בין הרגליים (אני יודע שזה לא נשמע טוב), אבל עדיין לא מספיק חד, עדיין מרוכז יותר מידי בכדור ולעיתים גם לא מדוייק מספיק. עם עבודה נכונה, יכול להתפתח פה אחלה שחקן אגף.

האופטימיות היחידה שאני יכול לשאוב, זה התקווה שאולי עוד איכשהו כן נצליח להראות כמו קבוצה בשבועות הקרובים, ככה שהספק הנקודות ביחס לאיך שהקבוצה נראית כרגע, הוא בהחלט גבוה.

9. Green Lantern Member

העצוב הוא שאני אפילו לא מתעצבן/מופתע מהעליבות והשיעמום שחוזרת שבוע אחר שבוע.
    מכבי חיפה מודל 2010/11 גורמת לאוהדים שלה לרצות כדורים נגד דיכאון.

אבל מה כל זה משנה,העיקר המקום הראשון,לא?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

10. Raulito Madridista

לא הייתי ממהר להצהיר שחיפה תפסיד להפועל בקריירה כי מאזן האימים שלנו שם ידוע לכל.
    הבעייה של מכבי חיפה היא שכל הנצחונות שלה העונה היו בדרך הזאת - חיפה לא הרשימה באף משחק ולא הייתה מספיק דומיננטית. מילא כשהיריבה היא מכבי בבלומפילד או אפילו בית"ר שהייתה בכושר טוב - אבל לשחק בינוני מאוד נגד הפועל פ"ת ובני-סכנין זה מקור דאגה לקראת ההמשך. מצד שני תיהיו הוגנים - חיפה שיחקה בלי שלושה שחקני קישור משמעותיים והיריבה התגוננה ואף קבוצה בארץ העונה לא הצליחה לפצח בונקרים בקלות אלא אם כן כבשה שער מהיר. השאלה אם חיפה תשפר את רמת הכדורגל שלה באיזשהו שלב או שתמשיך לגרד נצחונות בשיניים וזה יעצר מתישהו. מקום ראשון, ולא משנה איך - זו בהחלט נחמה, מה גם שחיפה לא ספגה היום לראשונה מאז המחזור השני כמדומני. אגב, סולליך בהחלט נראה שחקן טוב, מנצל את מכת הפציעות בחיפה כדי לגרום לאלישע לחומר למחשבה לקראת ההמשך.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/10
  11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

+1

בושה שאוסף השחקנים האלה ממוקמים במקום השני בטבלה לאחר שמונה מחזורים, ליגה פח.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו אמר פה משהו על זה שהפועל פ"ת מביכה, יותר מזה, מכבי חיפה קבוצה מביכה.

13. Don Joan Roman Member

דור לא לספוג מול קבוצה כמו הפועל פ"ת שמשחקת בלי הכובש המוביל שלה(אפשר לומר בעצם שהוא היחידי) זה לא כזה שוס ובטח שלא מנחם את אוהדי מכבי חיפה, האופטימיות היחידה שלהם יכולה להישאב מהעובדה שיחש להם אל מעט שחקנים פצועים.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה גולסה כאשר היה כשיר סיפק את הסחורה? חוץ מאיזה גול בריבאונד מול בית"ר מה הוא עשה? איפה הוא ואיפה לאציו...
    למה יניב קטן היה טוב היום?
    היחידי שמתחילת העונה מראה ניצוצות והוא בין הפצועים - עידן ורד.
    מכבי חיפה לא טובה מתחילת העונה נקודה! אין מה לדוש בזה יותר מדי.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא טובה, אבל בלי הפסדים ומקום ראשון/שני בליגה. אז אפשר להתלונן עד מחר, אבל במבחן התוצאה הם עומדים.