אין לי מושג מאיפה יש לדור את הביטחון שמכבי חיפה תזכה היום בניצחון קל בפ"ת? ממתי הביסה הקבוצה שלי העונה קבוצה בקלות? אם ההגנה שוב תפשל אנחנו עוד עלולים לחזור הביתה בכלל ללא נקודות.
הפועל פתח תקווה ללא דודו ביטון תשחק היום בדיוק כמו שהיא שיחקה בוסרמיל, כך שכולם יוכלו לראות מה ניסינו לפצח לפני שבוע. היא לא תעז ולא תתקוף מיוזמתה, גם לא תשלוט במרכז השדה. ההבדל הוא שלחיפה כן יש שחקנים יצירתיים, אומנם מלבד רפלאוב אף אחד לא בולט, אבל בניגוד אלינו יש להם מספיק שחקנים שיכולים ליצור את הטאץ' ההוא בכדור ולגלגל אותו פנימה, בנגיעה-שתיים מבלי להתאמץ אפילו. שער מהיר של חיפה גומר את הסיפור וסביר להניח יביא אחריו עוד ועוד שערים. ההגנה של חיפה אומנם מצחיקה, אבל ההתקפה של הפועל פ"ת בלי דודו ביטון מצחיקה עוד יותר.
זיו אדלר שופט מביך, מטר מהעיניים שלו, שורק על פנדל כשאי אפשר שלא לראות שמדובר בקפיצה, אני בשניה הראשונה צעקתי בטלוויזיה קום מתחזה...פשוט חרפה, זה מה שאלכס כמדומני אמר באיזשהו דיון נראה לי של השופ]טים שהשיפוט הוא מגמתי/פנקסנות/מוטה.
דווקא היו להפועל פ"ת של מצבים של 100 אחוז גול, ג'וניור ויזה בדקה הראשונה במקום ללכת שטוח לקצר נתן לו לזנק ולקחת בקלות. ועוד בעיטה אדירה אני לא יודע של מי שאמיר אדרי לקח.
אני לא ראיתי את המצבים שדיברת עלייהם, אני מניח שהם הגיעו לאחר איבוד כדור של הקישור/ההתקפה החיפאית. מהמעט שראיתי בסוף המחצית הראשונה, דווקא ההודעה שכתבתי התבררה כנכונה, חיפה שולטים ומנסים לפרוץ את הבונקר. זה עוד יכול להגיע, הכל תלוי ברפאלוב ובקטן.
אנחנו ניראים כמו קבוצה שרוצה אבל פשוט לא יכולה. יסלח לי קטן אבל כרגע הוא השחקן מהיותר חלשים שלנו במחצית הזאת. גם מבוקולי התאכזבתי מאוד, לא מזכיר בכלום את השחקן שכולנו זוכרים מבעבר, סילבה לדעתי טוב ממנו כרגע, ומקומו של הפורטוגלי צריך להיות בהרכב. אגב לגבי דבאשוילי יש לי בינתיים רק מילים רעות להגיד, העונה הוא לא מספיק חד, ואולי שווה לתת לחמד סוף סוף את ההזדמנות, לפעמים אני אומר לעצמי שיותר גרוע מזה לא יכול להיות.
משחק גרוע. אין לי בעיה אם הקוון החליט להתערב בנעשה כי אדלר כנראה לא מסוגל לבד לראות שלא היה פנדל. אם כבר נתן לגאורגי צהוב על התחזות אני מקווה שההתאחדות תיתן לשופט הזה אדום... מכבי חיפה צריכה להתעורר, אבל נראה לי שכולם במערכת ישנים. יעקב שחר מתעצבן? אחלה, הלוואי שיתרגז עוד. ה'כוכבים' על המגרש אולי כוכבים על רחבת הריקודים כשהם מבלים במועדונים עם הדוגמניות שלהם, אבל על המגרש אני לא רואה שום דבר שמצדיק את המשכורות שלהם. כמו שזה נראה כרגע דור יכול להתחיל לשמוח כי בעוד שבוע קבוצתו כנראה מנצחת בפעם השנייה ברציפות בקרית אליעזר...אני כרגע קונה ניצחון קטן ועלייה למקום הראשון בטבלה, אבל בינינו היכולת הזאת ממש לא משמחת אותי. נ.ב - מתי עוברים לשחק באיצטדיון החדש של פ"ת?
תקווה רבה שזה יקרה בתחילת העונה הבאה. מהדיווחים האחרונים (שהיו יחסית מזמן) ראינו אצטדיון עומד כמו שצריך שרק צריך לשפר את דרכי הגישה ולהתקין כיסאות, שזה באמת עניין פעוט יחסית לשאר הפרוייקט.