מחזור 8 בליגת העל: הפועל ת"א מנצחת 2:3 את באר שבע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏29/10/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג מאיפה יש לדור את הביטחון שמכבי חיפה תזכה היום בניצחון קל בפ"ת? ממתי הביסה הקבוצה שלי העונה קבוצה בקלות? אם ההגנה שוב תפשל אנחנו עוד עלולים לחזור הביתה בכלל ללא נקודות.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא בגלל הסיבה הזאת היא לא תדרוס. היא תדרוס מהסיבה הפשוטה: הפועל פ"ת זה כלום ושום דבר.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הפועל פתח תקווה ללא דודו ביטון תשחק היום בדיוק כמו שהיא שיחקה בוסרמיל, כך שכולם יוכלו לראות מה ניסינו לפצח לפני שבוע. היא לא תעז ולא תתקוף מיוזמתה, גם לא תשלוט במרכז השדה.

ההבדל הוא שלחיפה כן יש שחקנים יצירתיים, אומנם מלבד רפלאוב אף אחד לא בולט, אבל בניגוד אלינו יש להם מספיק שחקנים שיכולים ליצור את הטאץ' ההוא בכדור ולגלגל אותו פנימה, בנגיעה-שתיים מבלי להתאמץ אפילו.

שער מהיר של חיפה גומר את הסיפור וסביר להניח יביא אחריו עוד ועוד שערים. ההגנה של חיפה אומנם מצחיקה, אבל ההתקפה של הפועל פ"ת בלי דודו ביטון מצחיקה עוד יותר.

4. Don Joan Roman Member

כל המשחק הזה יסתכם בזמן שייקח למכבי חיפה לכבוש גול, ברגע שיהיה אחד יבואו עוד שניים לפחות אחריו.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

6 דקות זה נראה כמו בדרך לשחיטה כשרה...

אגב זה אני או שכל השחקנים על המגרש באו לריב היום?

6. Don Joan Roman Member

או שאולי הם לא רוצים לשחק בלי קהל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

7. Muurad Member

לא הבנתי, אז למה דודו ביטון לא משחק היום?

8. Don Joan Roman Member

כי יש בעיות בין טוברוק להפועל פ"ת.
    לפי איך שזה קורה בד"כ היום הוא לא ישחק ובשבוע הבא הוא יכבוש שער.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זיו אדלר שופט מביך, מטר מהעיניים שלו, שורק על פנדל כשאי אפשר שלא לראות שמדובר בקפיצה, אני בשניה הראשונה צעקתי בטלוויזיה קום מתחזה...פשוט חרפה, זה מה שאלכס כמדומני אמר באיזשהו דיון נראה לי של השופ]טים שהשיפוט הוא מגמתי/פנקסנות/מוטה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא היו להפועל פ"ת של מצבים של 100 אחוז גול, ג'וניור ויזה בדקה הראשונה במקום ללכת שטוח לקצר נתן לו לזנק ולקחת בקלות. ועוד בעיטה אדירה אני לא יודע של מי שאמיר אדרי לקח.

11. alexshw Member

שורה תחתונה השופט יצא צודק כשביטל את ההחלטתו.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני לא ראיתי את המצבים שדיברת עלייהם, אני מניח שהם הגיעו לאחר איבוד כדור של הקישור/ההתקפה החיפאית. מהמעט שראיתי בסוף המחצית הראשונה, דווקא ההודעה שכתבתי התבררה כנכונה, חיפה שולטים ומנסים לפרוץ את הבונקר. זה עוד יכול להגיע, הכל תלוי ברפאלוב ובקטן.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אנחנו ניראים כמו קבוצה שרוצה אבל פשוט לא יכולה.
    יסלח לי קטן אבל כרגע הוא השחקן מהיותר חלשים שלנו במחצית הזאת. גם מבוקולי התאכזבתי מאוד, לא מזכיר בכלום את השחקן שכולנו זוכרים מבעבר, סילבה לדעתי טוב ממנו כרגע, ומקומו של הפורטוגלי צריך להיות בהרכב.
    אגב לגבי דבאשוילי יש לי בינתיים רק מילים רעות להגיד, העונה הוא לא מספיק חד, ואולי שווה לתת לחמד סוף סוף את ההזדמנות, לפעמים אני אומר לעצמי שיותר גרוע מזה לא יכול להיות.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק גרוע. אין לי בעיה אם הקוון החליט להתערב בנעשה כי אדלר כנראה לא מסוגל לבד לראות שלא היה פנדל. אם כבר נתן לגאורגי צהוב על התחזות אני מקווה שההתאחדות תיתן לשופט הזה אדום...

מכבי חיפה צריכה להתעורר, אבל נראה לי שכולם במערכת ישנים. יעקב שחר מתעצבן? אחלה, הלוואי שיתרגז עוד. ה'כוכבים' על המגרש אולי כוכבים על רחבת הריקודים כשהם מבלים במועדונים עם הדוגמניות שלהם, אבל על המגרש אני לא רואה שום דבר שמצדיק את המשכורות שלהם.

כמו שזה נראה כרגע דור יכול להתחיל לשמוח כי בעוד שבוע קבוצתו כנראה מנצחת בפעם השנייה ברציפות בקרית אליעזר...אני כרגע קונה ניצחון קטן ועלייה למקום הראשון בטבלה, אבל בינינו היכולת הזאת ממש לא משמחת אותי.

נ.ב - מתי עוברים לשחק באיצטדיון החדש של פ"ת?

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תקווה רבה שזה יקרה בתחילת העונה הבאה. מהדיווחים האחרונים (שהיו יחסית מזמן) ראינו אצטדיון עומד כמו שצריך שרק צריך לשפר את דרכי הגישה ולהתקין כיסאות, שזה באמת עניין פעוט יחסית לשאר הפרוייקט.