איזה כדורגל בדיוק אתה יכול לשחק עם ברוכיאן? טמבל מי שהחליט לעשות בעיות לערן לוי, פשוט טמבל. לא רואה ממטר את כל ההרכב של בית"ר גם אם הוא מחליט לגדל עוד 2 סנטרים.
ערן לוי? הוא עשה בעיות לנו לא אנחנו לו, והוא לא שחקן כזה גדול כמו שעשיתם ממנו, זה שהוא בועט מכל מצב לשער לא אומר שהוא כזה תותח, אז כן אם הוא היה משחק אצלנו זה היה בסדר והייתי מרוצה אבל זה לא שהוא היה משנה את התמונה מקצה לקצה, לוי הוא סה"כ שחקן בינוני עם בעיטה טובה, אם היה משחק אצלנו תוך שלושה משחקים אנשים היו צועקים עליו שהוא אגואיסט ועצלן, סטיבן כהן שחקן הרבה יותר שלם ממנו שיכול להועיל לנו הרבה יותר. ולר אני במקומך גם לא רואה חבל על הלב ובשאר הדברים שלך אני סמכים, אורי צריך להמשיך אבל לעשות חריש עמוק מאוד בהרכב שלנו. בנוגע לברוכיאן, אני חושב ואני גם ממליץ לכל האוהדים פשוט לא לדבר עליו יותר מדיי לא בשבחו ולא ברעתו, אבירם נמצא בתקופה גרועה מאוד כמו כל הקבוצה אבל אני מאמין ובטוח שהוא ייצא מזה וגם הקבוצה, אם יהיה שקט ואם אורי יבין שהוא צריך לתת לדם הצעיר את חולצת ההרכב זה יבוא מתישהו, בכלל אחריי שהפסדנו שלושה משחקים רצופים באו 2 משחקים טובים שנראה ששינו משהו ושיחררו את פקק חוסר המזל והיכולת ופתאום מאז שחזרנו מהפגרה של הנבחרת חזרנו שוב לסורנו, לקבוצה יש סף שבירה נמוך מאוד וזו בעיה קשה.
במשך כמה שנים טובות עקבתי אחרי קריירת האימון של אורי מלמיליאן, מהרגע הראשון שהוא הגיע לבית"ר ירושלים ידעתי שזה הולך למקרה בעייתי, האמת שגם אני לא האמנתי שזה יגיע ל5 נקודות מתוך 24, ועם תבוסות לקבוצות כמו אשדוד ונתניה. ראיתי את העבודה שלו בהכח, את העונה הזוועתית שהוא עשה עם הכח בליגת העל, את הקבוצה המגעילה שהוא העמיד שם, באשקלון הוא הצליח קצת להפתיע אבל אסור לשכוח שעד המחזור ה-31, הקבוצה הזאת לא ראתה צמרת. בעייני הוא אחד המאמנים החלשים ביותר בשתי הליגות הראשונות, ואחד המעורכים על כלום יותר מכולם. היא שחקן גדול, מאמן גרוע. כמה הבדל כבר יש מבית"ר של היום לעומת בית"ר של העונה שעברה? רק בקבוצה המביכה שהוא בנה, משה בן לולו? ליאור ראובן? גונזאלס? הוא לא הפנים שהוא מאמן קבוצה כמו בית"ר ירושלים?
זה לא שבית"ר בעונה שעברה הייתה להיט כן? בעונה שעברה היינו לא פחות גרועים אלא שבעונה שעברה היה שחקן אחד שכבר לא איתנו: ברק יצחקי שמו. שהרבה אוהדים של בית"ר ידעו לזלזל בו, להעליב אותו ולפלל שהוא יעזוב כבר את "טדי" ורק עכשיו מבינים עד כמה הוא היה חשוב. בנוסף עידן טל התבגר בשנה ונהיה יותר גרוע, גרשון שהיה בלם סולידי הוחלף בנכה גונזאלס, הרוש לא מזכיר במאום את השוער האדיר מאשתקד והאמת שעם כמה שצחקנו על פאולו דה לה האסה הוא עדיין שחקן שהיה עוזר לנו השנה.. ועדיין לא אבדה תקוותנו ואני מאמין בסגל הזה שיש בבית"ר ירושלים וגם באורי מלמיליאן, אני שוב רק מבקש מאורי לעשות חריש עמוק בהרכב ולתת לילדים שלנו צ'אנסה אמיתית של שניים-שלושה משחקים בהרכב ולשים לב לפרטים תוך כדי המשחק ואני בטוח שיהיה בסדר. עד המוות גם אם זה כואב.
איציק אל תשלה את עצמך, אורי לא האמין בצעירים שלנו משחתם אז למה אתה רוצה שעכשיו זה יקרה. אני מתחילת הקיץ אמרתי שאני מוכן לקבל עונה בינונית ואפילו בתחתית אם נראה שחקני בית צעירים מקבלים הזדמנות, ומלמיליאן ניסה להביא להזכירך את אלירן סיימון, נאור פסר, מור דהאן, מור גולן, רביד גזל וערן לוי והצליח להחתים בינוניים כמו איילי, ראובן, גונזאלס ובן-לולו, ואם אתה שואל אותי גם על יבואה היה אפשר לוותר בטח שיש לך את חן עזריאל שהוא חלוץ סופר מוכשר שיכול לפתוח בכל קבוצה בליגה, אני מחכה כבר שיבוא המאמן וישים אותו חלוץ מרכזי, אפילו שלמה שרף הטמבל צועק כבר שבועות ביציע העיתונות שעזריאל צריך לפתוח בחוד והוא יביא גם קבלות. מבחינתי ההרכב האידיאלי שצריך להתחיל להריץ: שוער- הרוש מגן ימני- דסה בלמים- בראשי וקוזוקין מגן שמאלי- אלבארס קשרים- אייבינדר, פרננדס, חדד/ריקן, כהן/ברוכיאן חלוצים- עזריאל ובן-שושן/עדן מלכה
אורי לא האמין בהם בהתחלה כי הוא חשב שהם לא מספיק בנויים להתמודד, הוא רואה שגם הותיקים לא בוניים להתמוד דואני מאמין שהוא יבין את זה וכבר מול הפועל פ"ת נראה הרכב הרבה יותר צעיר, אנרגטי ורוצה משראינו עד כה, בנוגע ליבואה, הוא ממש לא הבעיה, מה הוא יכול לעשות מול ארבעה שחקני הגנה? אין לו מי שיצטרף אליו וזאת אחת הבעיות שלנו. בנוגע להרכב שלך אני יכול להסכים עם כמעט כל הקביעות מלבד אחת: אלבארז כמגן שמאלי, אלבארז צריך לרדת לספסל ולעבוד על עצמו ועל הכושר שלו כי הוא נראה גרוע לא פחות מהכריסטיאן השני.
ואוו. לזה באמת שלא ציפיתי. האמנתי שאנחנו יכולים לנצח, כי סך הכל אני חושב שאנחנו יכולים לנצח כל קבוצה בליגה ובכל מגרש בזכות החלק הקדמי הטוב שלנו, אבל לא חשבתי שמול קבוצה כל כך קשוחה נבקיע 4 שערים. לא הייתי במשחק וחברים סיפרו לי שהייתה אוירה מטורפת של 500 יהלומים. חבל שלא היה לי איך להגיע ואני מקווה מאוד שמול הפועל עכו אני אוכל להגיע. עומר - דווקא השנה ישנה נוכחות יפה של האוהדים שלנו. מול הפועל תל אביב והפועל חיפה היציע היה מלא ואם המחירים לא היו גבוהים מול ביתר ירושלים, אז גם במשחק הזה היציעים היו מלאים. סך הכל אני מרוצה מאוד מהקהל שלנו, שברמת העידוד השתדרג מאוד בשנה האחרונה.
ערן לוי - לפחות יש בו משהו טוב. סטיבן כהן השחקן הכי פשוט שראיתי אי פעם, אף פעם לא יעשה משהו מיוחד, תמיד צפוי, תמיד בינוני(במקרה הטוב). אם כולם ערימה של זבלונים, לפחות שמישהו ידע לעשות משהו! את המשחק אתמול אני בטוח שערן לוי מכניע במחצית הראשונה כבר עם בומבה. ושוב אני אומר - אנחנו הולכים לעונת אמצע טבלה, אנחנו לא מאיימים על כלום, לפחות שיהיה משהו מיוחד בקבוצה, וערן לוי הוא אחד השחקנים המיוחדים בארץ. ברוכיאן - זה שאתה בתקופה רעה לא אומר שאתה לא מסוגל להילחם. רק הוא נכנס וכבר ספגנו שערים, ההתקפה שלנו נראיתה חרא. פצוע? אל תשחק. השחקן הזה נראה כאילו הוא בעונת פרישה, זה מעציב אותי שאני חושב על השחקן שניצח את ויסלה והקפיץ את טדי לשמיים. תפסיקו להגן עליו בכל דבר, קצת ביקורת תתנו עליו, זה כבר מגוחך. עד מתי תשמרו עליו? מלמיליאן - יש כל כך הרבה דברים להגיד עליו, אבל אין לי כוח להיכנס לזה לעומק... חלוץ אחד, גונזאלס, אלי דסה, ניהול המשחק... הכי הכעיס אותי שהוא הוציא את שי חדד שהיה מהפחות גרועים רק בגלל שהוא צעיר.
החמאתי לקהלים של מכבי פ"ת ועכו, אך שכחתי את נתניה. לפי התמונות, לפחות, היתה נוכחות מכובדת ביציע של הנתנייתים, שעשו את הדרך הארוכה עד לאשקלון. http://images.one.co.il/Images/Packages/13871/557_372/IMG_6480.Xxx שאפו.
חסר להם שלא, הקבוצה שלהם מצליחה, יש להם הרבה שחקני בית, בקיצור, כל הסיבות שהקהל של נתניה יחזור להעמיס את היציעים, בכל המגרשים.
התוצאות של מכבי חיפה לאחרונה פחות טובות ודווקא בגלל זה היא תדרוס הערב את פ"ת. כל סימן לשאננות ייעלם ומה גם שחיפה מריחה כבר את משחק העונה נגד הפועל ת"א אצלה בבית ביום שני הבא. חיפה תחסר שחקנים רבים כמו גולסה, גאדיר, ורד, עותמאן, אבל רפאלוב בכושר טוב מאוד וגם חזרתו של קטן להרכב תוסיף קרוב לוודאי. הספסול של דודו ביטון הוא פשוט מטופש, גם איתו הסיכויים של פ"ת מאוד נמוכים, אז בלי השחקן שכבש את כל השערים שלה העונה, היא לבטח תשחק כמו פח. נעים יעמיד היום 11 שוטרים בהגנה והאמת שאפשר להבין אותו. רק משחק כביר של אסוס והגנה נקייה מטעויות, תוכל אולי להביא נקודה לפ"ת. בקיצור - חיפה תשתלט על המקום הראשון. שלוש נקודות נוספות על המשחקים שהיו: * הפועל עכו אכן שינתה את הסגנון שלה ודווקא מול מוליכת הטבלה אמש היא שיחקה עם שני בלמים בלבד. יש לה כישרון לא רע בהתקפה ובינתיים המאמן אלי כהן מוביל את הקבוצה לתוצאות יפות. * שמעתי ששחקנים בסכנין התלוננו על כך שלירן כהן ויניב לוזון לא משחקים. זה קצת מצחיק, אבל בהחלט נכון. מדובר בשני קשרי ליגה סבירים ולא ראיתי שלסכנין יש תותחים אחרים שבגללם השניים שציינתי מחממים את הספסל במקרה הטוב. * בני-יהודה שיחקה אתמול בשכונה וזה כבר הריח טוב מלכתכילה. הגול של אבו-זייד הזכיר קצת את הקבוצה מהשנה שעברה - מהלך קבוצתי יפה.