מחזור 8 בליגת העל: הפועל ת"א מנצחת 2:3 את באר שבע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏29/10/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ייאמן עד כמה הליגה שלנו שווה באמת לתחת. מכבי חיפה עדיין ללא הפסד למרות שהיא משחקת כמו קבוצה מהליגה הלאומית. לך תדעו, יום טוב מול האדומים ואנחנו עוד ננצח...

מצטער, אבל קשה לי להתרגש ממה שקורה בנתיים העונה בליגה.

2. Green Lantern Member

מצטער,אבל *סמיילי מקיא*

סה"כ עוד ליקוק אופייני של חבורת הסמרטוטים,מזה אתה מתרגש?

מהמשחק הזה אני לוקח 2 דברים:

1.הריצת אמוק של קולאוטי לחדר ההלבשה
    2.ההתחזות של עידן וייצמן מדחיפה של יוסי דורה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

3. Number 8 Member

משחק חלש של מכבי, בעיקר של החלק הההתקפי שהיה פשוט ביזיון, נמאס מעטר שרק מנסה לחתוך לאמצע במקום לעשות משהו מועיל, בוזגלו נעלם היום וקולאוטי בכלל לא נגע בכדור... גם אלברמן די חלש, נראה שעדיין לא חזר לכושר, שירן ייני בכלל זוועה ורק ההגנה הייתה טובה, ניבאלדו היה תותח ונשאר תותח.

שטראובר עם הצלה פשוט ענקית, אחת הגדולות בשנים האחרונות, הוא הציל לנו שני גולים בטוחים אבל חוץ משתי הזדמנויות, הפועל חיפה לא עשתה הרבה... תיקו יחסית מוצדק, אולי עם נטייה קלה להפועל חיפה אבל לא יותר מזה, תחזרו לפרופורציות ותראו שוב את המשחק אם אתם צריכים, בעיקר שגיא כהן.

דור,
    שימשיכו ככה, מעניין לא את הביצים, זה רק מעיד על איזה קבוצה היא ואיפה המטרות שלה בדיוק, בדיוק כמו הפועל רמת גן, שניהם פאתטים ועלובים.

4. Fanatic Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

לדעתי המשחק החלש ביותר שלנו העונה.
    כל כך רצינו את המקום הראשון, אבל רוב השחקנים לא הגיעו היום למגרש.

מזרחי ונימני עשו טעות כשעלו עם ייני במקום סידיבה, או אפילו מלול. ייני שחקן די אפור עם פה ושם הברקות, אבל לא יותר מזה. וזה בעצם מה ששיבש לנו את המשחק מההתחלה ולכן ראינו יותר מידי כדורים ארוכים סתמיים.
    סבן תוקע לנו הרבה פעמים התקפות, לא תמיד באשמתו כי לפעמים הוא פשוט נשאר לבד באגף כשהקשרים בורחים לאמצע. אני לא בטוח שמלול נופל ממנו מבחינה הגנתית, צריך להתחיל לחשוב על מלול כמגן פותח במקומו.

יש מעידות, ואני מקווה שכבר במחזור הבא נראה שזה היה חד פעמי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/10
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, מה שפשוט מדהים אותי שהקבוצה שלך פשוט מתקשה להבקיע. מכבי חיפה שכולנו יודעים שלא בדיוק משכנעת הבקיעה בנתיים 13 שערי זכות. מכבי ת"א? רק 11!?! בשביל מועדון שלדעתי הוציאה סכום שיא בשביל שחקנים חדשים אני חושב שבנתיים מכבי ת"א היא האכזבה של הליגה.

הרשה לי להוסיף עוד כמה דברים לגבי ההתקפה. קולאוטי באמת נראה כאילו ימיו הגדולים מאחוריו. זה לא אותו חלוץ ששיחק במכבי חיפה. אלירן עטר? שחקן אנוכי שגם בבני יהודה שיחק כך. ודבר אחרון, בוזגלו בדרך לנבחרת והנה הוא שיחק חלש. מקרי? תגיד אתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. קטלוני Member

מה הקשר ליקוק?לא שמעת על המושג הקנטת היריב?חפש במילון באות ה' אחרי המילה הקמה.

נכון מטרות של הפועל חיפה הם לא אליפות או אירופה,אבל מה נאמר על מטרות של מנג'ר שלא רוצה לדבר על קבוצות אחרות אבל חייב לומר שהפועל ת"א הפסידה בקיריית אליעזר בלי שנשאל בנושא?

7. Fanatic Member

קולאוטי מעבר לשיא, זה נכון, אבל אנחנו רק במחזור ה-8, וזה מוקדם מידי לקטול אותו. קולאוטי שחקן ששווה להאמין בו, כי ברגע שהוא מקבל ביטחון והחלודה תרד קצת אני מאמין שיצא לו לתת הרבה שערים ביחס לליגה החלשה שלנו.

בוזגלו טוב כשכל הקבוצה טובה. היום כולם היו גרועים, ככה גם בוזגלו. אם הוא היה עשוי אחרת הוא היה באירופה מזמן.

עטר זה שחקן שכמה כשרון יש לו, ככה הראש בעייתי. שוב פעם, זה שחקן שאם הוא לא היה בעייתי באופי, הוא כבר מזמן לא היה פה. ולמרות כל זה, עטר שחקן מאוד מסוכן, והוא הוכיח את זה כבר עד עכשיו. שלא נדבר על היכולת האישית המצוינת שלו.

אנחנו רק במחזור ה-8, לדעתי זה קצת מצחיק לקבוע שאנחנו המאכזבים עד עכשיו, כמו שאני לא אגיד שמכבי חיפה היא הקבוצה המאכזבת.

קטלוני, יש להקניט קבוצה יריבה ויש לשיר שירים לטובת יריבה אחרת.
    איך שלא תהפוך את זה, זה נשמע ונראה פתטי.

8. קטלוני Member

לשיר לזכות קבוצה נגד יריבתה העירונית זה הקנטה נטו.זה לא שאנחנו שרים את זה בכל משחק.

9. alexshw Member

מכבי ת"א קבוצה משעממת בדיוק כמונו, רק בתקציב פי 3 יותר גדול.

10. Don Joan Roman Member

וגם עם סגל שחקנים הרבה יותר חדש.
    מכבי תל אביב צריכה זמן ושקט יותר מכל דבר אחר ועם השחקנים שיש להם הם לאט לאט ישתפרו, מה שכן אני גם הייתי ממליץ למנות מאמן זר או את רוני לוי במקום יוסי מזרחי ואבי נימני.

11. alexshw Member

גם אצלינו מלא שינויים, בטח כשיש הרבה פצועים ובמיוחד בהגנה.

12. Don Joan Roman Member

לא כמו מכבי.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מה שאמרתי על מכבי חיפה - אני לוקח בחזרה! מכבי חיפה מביכה? מכבי ת"א מגעילה 120 מיליון שקל בלי חצי מצב לשער, בא לי להקיא, 4000 אוהדים נסעו אחריהם ובשביל מה רבאק!!!!!
    קבוצה זבל! מאמנים זבל! שחקנים זבל!...איך אומר הקוף? זה בובל!!! ההבדל בינינו לחיפה זה לא שהם מנצחים אלא הם מנסים לפחות אבל זה הרמה שלהם אנחנו פשוט יש לנו שחקנים שלא רוצים ולא מעניין אותם...זבל אחד אחד
    בוזגלו? היה הכי גרוע על המגרש יחד עם הטריו סבן קולאוטי ועטר האגואיסט הזה! מה בוזגלו? רק דור מלול היחידי שב8 המחזורים האלה נראה כמו שצריך יחד עם שטראובר...מה הקשר ניבאלדו הבן אדם לא שיחק 3 חודשים...באמת מזל שיש את שטראובר הצדיק בסדום הזה......מדוניאנין עושה טובה שהוא על הדשא סעמק בשביל זה השקענו 2 מיליון יורו בשחקן הזה? בשביל שיעשה שביתה איטלקית על המגרש...קולאוטי 600 אלף יורו נטו בשביל מה? שייתנו לאבידוק לשחק מקסימום נקבל את אותה תפוקה אבל נגיד ניחא!!! שירן ייני לא צריך לעלות על האוטובוס בהסעה למשחק עזוב על הדשא...זיו, שטראובר ניבאלדו ופאביצביץ היחידים ששהראו רצון וגם איתם כמעט אכלנו 3! איך 4000 פראיירים עשו את כל הדרך לקרית אליעזר וואלה לא יודע? מזוכיסטים זה מה שאנחנו!

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתגובהת הם קיבלו "אמא שלכם זונה" "תתקנו את המים" "איך זה להתרחץ עם מינרלים?"

15. Green Lantern Member

מה הקשר ליקוק?לא שמעת על המושג הקנטת היריב?חפש במילון באות ה' אחרי המילה הקמה.

[/quote]
    נכון.
    כשאתה קבוצה חסרת שאיפות הדבר היחידי שנשאר לך,שאפילו יותר גדול מאהבה לקבוצה שלך,הוא השמחה לאיד והשנאה ליריבה העירונית שלא סופרת אותך ביום - יום שהוא לא בשבוע של הדרבי.
    כאילו שזאת פעם ראשונה שאתם מנסים להתחבב על הקהל של הפועל תל אביב,בעונה שעברה אחרי ההפסד שלכם בבלומפילד ואפילו הלכתם לפורום שדים ופתחתם נושא "הייתם יותר טובים!איזה קהל יש לכם!הנציגה היחידה באירופה!רק תקחו אליפות,אוהבים אתכם!"

לק,לק,לק.
    אוהדי הפועל חיפה כבר ממזמן איבדו את הכבוד העצמי שלהם,ספק אם היה להם.

בגלל זה אל תתפלא כמה פתאטים אתם נראים בעיני מי שהוא לא אוהד הפועל ת"א.