מחזור 8 בליגת העל: הפועל ת"א מנצחת 2:3 את באר שבע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏29/10/10.

1. nerya5890 Member

עומר- ב-96 מכבי ת"א ניצחה את הפועל חיפה 1:0 משער של ויקטור מורוז. לא 4:0

2. Igi Member

"וזייתוני מרחוק, איזה כדור ואיזה שערררר!!!"

"זייתוני, מנסה עוד 1 עכשיו ברגל שמאל...והכדור נכנססס 2-1 זייתוני לא יאומן!"

איך אני זוכר את הצעקות האלה כאילו היו אתמול... עונה נוסטלגית רצח.
    קבוצה מעולה הייתה לסרדינים בזמנו עם גרייב שבזמנו היה מגן שמאלי מספר 1 בארץ, זיתוני בשיאו, רוסו,אוליינוב, מילנקו, לירון בסיס וניסים עם תפוקה לא רעה, אוואט עם עונה נדירה

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/10
  3. alexshw Member

אלו היו נראה לי השערים היחידים של זייתוני בקריירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    זה כמו שקולמה ישים צמד במשחק.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכוונתי שנת 94/95. בבלומפילד.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב הידעתם שהקבוצה שסבלה הכי הרבה ממשחקים בלי קהל העונה היא הפועל פ"ת? והאבסורד הוא שהיא לא אשמה באף אחד מהם...
    מכבי ת"א - בלי קהל
    בית"ר י-ם במחזור הקרוב - בלי קהל

6. alexshw Member

זה לא בגלל העונשים, אלא בגלל שהבית שלה העונה הוא איצטדיון ר"ג. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Don Joan Roman Member

עומר אני לא בדיוק חושב שהם סובלים, זה טוב יותר עבורם, כי עם קהל מכבי דורסת אותם 4:0, את בית"ר הם ינצחו בכל מקרה חח

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בית"ר תפסיד להפועל פ"ת אני לא רוצה לחשוב מה יקרה שם...למזלה של בית"ר גם אם היא תפסיד עד סיום הוענה - יש קיזוז אז זה ימחק.

אגב ראיתי עכשיו "שער השבת" - רן בן שמעון, תעשה משהו בן אדם! אתה שוקל 150!!!!! אתה רוצה שיקרה לך משהו? לא להאמין שעד 2004 הבן אדם הזה היה שחקן כדורגל ששקל בקושי 90!

9. alexshw Member

גם אני הייתי בהלם. מיום ליום הוא מתנפח.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני זוכר שהם ניצחו אותנו 3:1, כשאת השער השלישי כבש גרייב כשנשארו שני שחקנים מול דוידוביץ. אגב, שכחת גם את מינטואן אלין(נראה לי שככה קוראים לו) שהיה שחקן לא רע בכלל..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/11/10
  11. alexshw Member

הקבוצה שניצחה אותנו 3:1 בדרבי, הייתה די שונה. אוליאנוב וגרייב שחזר כן היו ומינטואן.
    אבל את הרומני הביא גיא לוי.

12. Igi Member

הייתה גם כמובן היד המפורסמת של טלקר בדרבי המעפן ההוא באותה עונה... נגמר 1-0

13. Raulito Madridista

בלי מים במגרש האימונים כשהשחקנים שובתים(ובצדק) את האימון המסכם - ככה יואב כץ רוצה לנצח את מכבי ת"א? משימה קשה מאוד בטח כאשר הקבוצה שלו בלי ניצחון כבר ארבעה מחזורים והיא משחקת פשוט רע. אין שום קשר בין המשחק בשנה שעברה לבין המשחק הערב. מכבי לא תגיע הפעם עם שאננות וברור שהשנה היא קבוצה טובה יותר. עם כל הכישרון שיש לה בחלק הקידמי, מכבי לא צריכה לתת הצגה כדי לנצח. מכבי מריחה אפשרות להשיג את המקום הראשון והיא לא תיתן לזה לחמוק ממנה. משחר ליגה ראשון העונה לניבאלדו מה שעוד יותר משדרג את ההגנה של מכבי שנכון להיום היא טובה בליגה. השיטה שעבדה להפועל חיפה מול הפועל, גם בגלל ההרכב החסר מן הסתם - לא תעבוד הערב. אם המשחק היום לא ישודר כפי שכתוב ב-ONE זה יהיה מצחיק.

14. אלי מתחן Member

מכבי נראית כמו קבוצה טיפוסית של יוסי מזרחי, המאמן שלמרות שטוען תמיד שהוא מקופח עושה רושם שיש לו מזל כמו של אברם גרנט, תמיד נופל על איזה קבוצה של משקיע ומקבל תקציב בלתי מוגבל.

15. Raulito Madridista

"מכבי שלום, מכבי שלום, איך זה לראות דאבל אדום?" - לא, זה לא הקהל של הפועל ת"א, אלא הקהל של הפועל חיפה. הייתה לי צמרמורת כששמעתי את זה לקראת סיום המחצית הראשונה. גם זה, גם השיר במשחק הפתיחה - 'רצו צלחת, קיבלו בתחת, האליפות של הפועל', גם התיקו שהם סחטו בדרבי במחזור ה-30 וגם העובדה שריחמו עליינו בגדול במחזור הפתיחה - אתם מבינים למה אני מחבב את הקבוצה הזאת? הפועל חיפה היא כמו 'הגורו' שלנו.

גל אראל השחקן מספר אחד במחצית הראשונה. רץ ללא הפסקה, מפעיל לחץ על מוליכי הכדור של מכבי ומחלץ כדורים, וגם אחראי לשתי ההתקפות המצויינות של הפועל חיפה שלטעמי הייתה טובה יותר. הקבוצה של שירזי עוד עלולה לשלם ביוקר על ההחמצה של ממן משום שלמכבי יש כישרון עצום בהתקפה, מה גם שהמצלמות התמקדו בספסל ושימו לב מי נמצא שם - מלול, אבידור, ראנגלוב, ישראלביץ'. הייתי רוצה לראות את המארחת שולחת יותר שחקנים קדימה, אראל לבד לא יספיק. המחצית הראשונה הייתה מאוד בינונית אבל לדעתי החצי השני יהיה הרבה יותר טוב, יותר אקשן בשתי הרחבות. וכל-הכבוד לספורט 5 שלקחו על עצמם את שידור המשחק וגם הביאו באיכות HD.