מחזור 8 בליגת העל: באר שבע ומכבי חיפה נפרדות בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏13/10/11.

1. Ice Cream חסה

זה שלא מיישמים חוקים זה משהו אחר...
    כשיש מקהלה של אוהדים ששרים שירי שואה/ שירים גזעניים אין מנוס מענישה קולקטיבית.

2. Don Joan Roman Member

חפרתם פה במוח דיונים שלמים על זה שבית"ר היא קבוצה גזענית ואיך יכול להיות שלא משחקים בה ערבים אבל אני אתן סיפור אחד על קבוצה בשם בני לוד ועל בלם בשם מתן בראשי, אותו מתן בראשי בן 19 בלבד באותם ימים סיים את גיל הנוער לאחר שלקח דאבל עם קבוצת בית"ר ירושלים, באותם ימים הקבוצה של בית"ר הייתה עמוסת כוכבים והוחלט שמתן בראשי הצעיר יושאל, בראש הקבוצות המעוניינות עמדו אז הפועל כפ"ס, מכבי הרצליה ובני לוד, בראשי החליט ללכת לבני לוד בגלל שאימן שם מישל דיין, דמות וסמל של הפועל ירושלים ואיש כדורגל מוערך בביצה הירושלמית, בראשי התמים(שנאבק לא פעם ולא פעמיים בגילויי גזענות) חשב שהוא יזכה שם ל"בית חם" מה שנקרא אבל מה שהוא קיבל שם בפועל זה התעללות בשלבים, בהתחלה לא דיברו איתי ולו מילה אחת, לאחר 2 אימונים הכריחו אותו להתלבש לאימון בחוץ בעמידה לבדו, כשראו שזה לא עזור התחילו שחקנים ערבים לקלל את מתן בראשי קראו לו "יהודי בן זונה" ועוד שלל קללות, בראשי פנה למאמן מישל דיין שעשה אסיפה קבוצתית והזהיר את השחקנים שבפעם הבאה שמישהו יעשה דבר כזה הוא יסולק מהקבוצה, פה נגמר העניין? לא ולא, השחקנים הערבים התאחדו ביחד והמשיכו לקלל את בראשי כשהשיא היה במשחק אימון מול עוד קבוצה מהמגזר הפועל תל אביב, כשמתן בראשי נכנס בדקה 45, אף אחד לא מסר לו, המשיכו לקלל אותו והשיא היה שבסיום המשחק אחד מהנבלות בבני לוד נעל אותו בכוונה בחדר ההלבשה, אחריי שהוא יצא מחדר ההלבשה ויצא לביתו ונרגע קצת מתן התקשר למישל דיין ואמר לו שהוא מוותר על ההזדמנות והוא לא רוצה לשחק בבני לוד משום שהוא מרגיש לא רצוי, אחד השחקנים ששיחקו איתו בבני לוד אמר אז לתקשורת: "השחקנים פה כמו חמולה וברגע שהם הבינו ששחקן מבית"ר בא להיבחן הם החליטו שהוא יסולק בבושת פנים".

אז בבקשה מכם תפסיקו לצייר תמונות לא נכונות כי הסיפור הזה מוכיח שגם שחקנים של בית"ר לא רצויים בקבוצות ערביות.

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/11
  3. Ice Cream חסה

שמעתי על הסיפור הזה מפה, שזה האתר היחיד שסיקר את זה, וגם פה זה כובס עם הסיפורים של סתם "הרגיש לא רצוי" ו"רחשו סביבו את המילים יהודי ובית"ר". לא ברמה של הזוועות שאתה מספר.

אני לא מיתמם ויודע שבבית"ר כזה מצב יכול לקרות גם (אם כי אף אחד מהשחקנים אצלנו לא טיפש ויעשה כזה מהלך שימשוך אש נוראית מהתקשורת, אנחנו לא בני לוד ולא מתעללים פה ביהודי, אלא בערבי), אבל שחקן ערבי לא ירגיש בנוח בבית"ר ובגלל זה ויסאם קבהא אומר שהשחקנים הערבים גם לא ששים לבוא לבית"ר. כך שזרקו את הסטטיסטיקה (הלא משמעותית) של שחקנים ערבים בבית"ר לפח ו-ותרו על העניין הזה.

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שחקן ערבי לא יכול לשחק בבית"ר ושחקן יהודי לא יכול לשחק בקבוצה של המגזר ( כן בני לוד קבוצה ערבית למרות שהיא נמצאת בלוד )

כמו שאני לא רואה שחקן מבית"ר עובר לסכנין בשקט.

אז חלאס, לא צריך ערבי בבית"ר ולא צריך יהודים בקבוצות ערביות
    מספיק עם ההתעסקות בזה
    זה נראה כאילו אנשים בכוח מנסים לשדך שחקנים לקבוצות בשביל ליצור סיפורים.

גם בראשי מפגר שהוא הלך לשם.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לגבי הסיפור, לא מפתיע כשמדובר בקבוצה של אבו סובחי.

6. alexshw Member

מעניין מהיכן הגיע אסולין לבית"ר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ליאור אסולין לא ערבי למרות שהוא ממש נראה כזה

8. Don Joan Roman Member

או, בדיוק זאת הדעה שלי, מסכים איתך במאה אחוז.

9. alexshw Member

אבל הגיע מקבוצה ערבית ודי פרח בה.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הכוונה הייתה לשחקן ערבי מסכנין שיעבור לבית"ר
    ושחקן יהודי שיעבור מבית"ר לסכנין

11. Mr Mahamid Member

אני מסכים אתך, אבל תוריד את המילה "יהודי" ושים במקומה "בית"ר" כי יש הרבה מאוד שחקנים יהודיים בקבוצות הערביות שהם כמעט הסמל שלהם, וההפך הוא נכון..במכבי חיפה היה כיאל, ועכשיו עמאשה. בנתניה יש את אחמד סבע, בהפועל יש את באדיר וטועמה (שני הסמלים הכי וותיקים והכי אהובים לקהל).. ולמרות שאני לא בטוח בסיפור של בני לוד ומתן בראשי אבל יכול להיות ואני לא מופתע, קבוצה ששונאת ערבים ומקללת אותם כמעט כל משחק. אפילו שאין ערבים בקבוצה היריבה גם מקללים! מה הם יחבקו אותו?

בשורה התחתונה, עד עכשיו (מקווה מאוד שזה ישתנה) לא צריכים לשקר על עצמנו, שחקן בית של בית"ר לא יגיע לקבוצה ערבית, ושחקן ערבי מכל קבוצה ערבית לא יגיע לבית"ר..

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/11
  12. Mr Mahamid Member

אני אמרתי שיכול להיות (יש לנו תקשורת שעושה מדברים קטנים בלאגאן אינסופי), וזאת לא אומרת שאני בעד התייחסות זו! כי יכול להיות שהוא לא אשם בכל מני גזענות נגד הערבים..
    אם אחד משחקני בית"ר מגיע למכבי א.א.פחם למשל, אני אחד האוהדים שאגיד לו ברוך הבא, שיהיה לך בהצלחה, וכל עוד הוא נאמן לקבוצה אני (ויש הרבה כמוני), מעודדים אותו ומתייחסים לו כמו שחקן ביתי לנו...

13. Ice Cream חסה

איך אתה קורא לאלירן חודדה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. סטפן שאלוי Member

ובינתיים, "הנהלת בית"ר" ( אין שמות? מתחבאים תחת הגדרות שלא קיימות? ), משחררת הודעות מטופשות לתיקשורת, לפיה הם עושים מאמץ שהמאבטחים בדוחא ביציע בו יישבו 400 אוהדי בית"ר יהיו רק יהודים.

מה קורנבלוף לא יעשה כדי להסית ולחמם וכאילו לדאוג ללה-פמיליה, העיקר שהם לא ייצאו נגדו בגלל כשלונותיו, פתאום הוא נהיה יותר גזען מהלה-פמיליה עצמה.

אולי גם לאכלס את יציעי דוחא ביהודים בלבד, ולהטיל עוצר בסכנין? אולי גם לבקש מלוסון שישלח רק שופטים יהודים?

אין גבול לגועל-נפש בהתנהלות של "הנהלת-בית"ר": אפסים, מושחתים, גזענים, וצבועים.

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/11
  15. Don Joan Roman Member

לא, עדיף שיהיו ערבים ויכוח את ה אוהדים ויעשו להם בכוונה תנועות מגונות בכל מהלך של סכנין.