מחזור 8 בליגת העל: באר שבע ומכבי חיפה נפרדות בתיקו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Oct 13, 2011.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

השמועות הם שאספניול מתכוונת לרכוש את טוטו תמוז (התפנה מקום בקצה הספסל אחרי העזיבה של סהר לצרפת). חבל שאי אפשר להעביר שחקנים כבר עכשיו ונצטרך לחכות עד ינואר. היה תענוג אם המחזור הנוכחי היה המחזור האחרון שבו תמוז משחק בליגה הישראלית.

2. Don Joan Roman Member

הלוואי שייקחו אותו את השוהה הבלתי חוקי הזה, השחקן הכי מגעיל בכדורגל הישראלי ביי פאר.

3. Mr Mahamid Member

בבני סכנין מתכוננים למשחק נגד בית"ר בשני הבא, הם מביאים 320 שוטר ו-160 אנשי בטחון..
    לא משנה באיזה מצב שתי הקבוצות, ולא משנה מתי, ואיך ולמה.. תמיד המפגש בין השתי הקבוצות האלה מעניין הכי הרבה.. זה כמו קלאסיקו ישראלי..

שיהיה משחק מעניין ללא קללות וכל מיני אלימות

4. Don Joan Roman Member

קלאסיקו ישראלי? רחוק מזה שנות אור, מה שכן זה מייצג יופי את הסכסוך הישראלי-חבלני ונותן אחלה רייטינג ועבודה לעיתונאים
    קלאסיקו זה הדרבי הת"א, חיפה נגד מכבי, בית"ר נגד הפועל, הפועל נגד חיפה, חיפה נגד בית"ר, בית"ר נגד מכבי, אלו משחקים שאפשר לתאר כ"קלאסיים", לא משחק בין בית"ר לסכנין שכל היריבות בניהם התחילה לפניי כמה? שבע שנים? אנחנו שונאים את סכנין אבל לא בגלל שהיא קבוצה גדולה אלא בגלל שהיא הסניף של מה שאני וחלק מאוהדי בית"ר לא רוצים לראות בארץ שלנו.

אני אסתפק בזה שלא יביאו דגלי חמאס וג'יהאד למשחק, שאני אהיה במגרש 90 דקות ולא 60, שהשופט לא יפחד מאווירת הטרור שצפויה לו שם (ורק מי שהוא אוהד בית"ר והיה בסכנין יודע על איזו אווירת טרור אני מדבר) וישפוט הוגן והכי חשוב: שבאמת לא יהיו נפגעי למרות שהסיכוי שזה יקרה שואף לאפס, ככה זה כשאתה מסתובב עם פצצות תאורה וחזיזים כאילו היו גרעינים ואף אחד לא אומר לך מילה כי הסדרנים הם בעצם אנשי הכפר.

נ.ב אני גם מודע לעונש שאנחנו הולכים לקבל לאחר המשחק שיהיה לבטח חמור פי כמה מהסניף של החמאס בישראל על כתובות הנאצה נגד אבי כהן והיהודים.

Last edited: Oct 18, 2011
  5. yakov_y YNWA

כל מילה בסלע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

מחר אני הולך לקנות מנוי למכבי נתניה, לניר נחום יש השפעה גדולה מאוד על הבחירה שלי לקנות מנוי.

6. Mr Mahamid Member

למרות שחבל לענות לגזעני כמוך, אבל אני מבטיח לך שיש המון אוהדי בית"ר שאין להם את הגזענות הזו!

ברור שיש לך נטייה פוליטית בתגובה שלך!

סניף חמאס בישראל? חמודי זאת קבוצת כדורגל ומשחקת כדורגל! אה הבנתי אתה לא מכיר את הכדורגל!
    ואם אתה לא רוצה את הערבים בארץ, אתה יכול או להתאבד או לצאת מארץ הזו כי הערבים נשארים בו..ונישארים לשחק כדורגל (אותו כדורגל שאתה לא מכיר)...

את דגלי חמאס לא יביאו! אבל בטח יביאו את דגלי פלסטין למרות שאני נגד הדבר הזה במשחקי כדורגל! וגם אתם (החלק הגזעני שלכם) יכולים להביא כל מיני דגלים וזה לא יעניין אותם בכלל!

שיהיה משחק מעניין לכל אלה שמכירים הכדורגל הנקי, ושיסלחו לי אוהדי בית"ר המכירים אותו והנמצאים בו..

7. Don Joan Roman Member

אם ערבים כערבים אין לי בעיה, יש לי אפילו עובדים ערבים ואני מכבד אותם מאוד כשם שהם מכבדים אותי, יש לי בעיה עם מי שמניף דגלי ג'יהאד וחמאס שהם ארגוני טרור גרידא.

אתה בטוח? לפניי שנתיים אני הסתובבתי עם דגל ישראל ושניי אנשיי הכפר לקחו לי אותו ושרפו אותו.

8. Mr Mahamid Member

אוקי אם אחד או שניים מביאים דגלי חמאס זה לא אומר שכל הקהל כך! גם אם שני אנשים שרפו לך את הדגל גם זה לא אומר משהו..

הדבר השתנה ממה שהיה לפני שנתיים או שלושה..

אגב, גם בסכנין, אום אל פאחם, טייבה.. וכל הכפרים הערביים יש אורחים, עובדים, וכו'.. שהם יהודים ויש יחס הדדי טוב! אבל מי שתוקף אותם בטח הם יתקפו אותו..

9. Don Joan Roman Member

טוב לדעת שלהביא דגל ישראל למשחק כדורגל נחשב כתקיפה.

והלוואי שזה היה אחד או שניים, בכל משחק שלנו בסכנין יש לפחות 700-800 דגלי חמאס ביציעים, זה שלא מצלמים זה דבר אחר, בנוגע לשריפה של הדגל, זה רק הדבר הסימבולי, כדי להבין מה זאת האווירה בכפר הזה כשבית"ר מגיעה צריך להצטרף אלינו למסע לסכנין, מבטיח ל98 אחוז מכם ירעדו הביצים כמו שלנו רעדו בפעם הראשונה(ומי שמכחיש משקר), עכשיו כבר פחות מתרגשים מזה כי זה נוהל שבשגרה.

10. Mr Mahamid Member

לא התכוונתי לדגל ישראל במשחקי כדורגל! התכוונתי לכל מיני קללות נגד הערבים! לרמת גזענות מוזרה.. לפני כמה חודשים צפיתי בסרטון שיש אוהדים בוגרים מלמדים ילדים קטנים איך לקלל את הערבים! וגם לפני שסכנין תעלה לליגת העל אפילו הייתם מקללים את הערבים בכל משחק ושונאים אותם! בית"ר ירושלים המועדון האחיד שאף שחקן ערבי שיחק בו...

החלק הגדול שלכם לא שונא את סכנין! אלא שונא את הערבים.. וזה שדוחף את כמה אנשים בודדים מהקהל של סכנין לעשות את הדברים שאתה אומר...

ולמרות הכל, אני מאמין שבשני יתנהל משחק כדורגל! העידן של הגזענות המיותרת נגמר..

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. Ice Cream חסה

תקרא את זה. במשך 65 שנה (לפני הלה פאדיחה) זה פשוט לא הסתדר.
    ותעשה טובה, באף קבוצה בליגה הפלסטינית לא שיחק עד היום שום יהודי, זו לא גזענות? בכל מחלקות הנוער של בני סכנין לא משחק ולא יהודי אחד? זו לא גזענות? ברור שלא. זה עובדה קיימת וככה זה יצא.

כמו שלך יש טענות נגד האוהדים ששרים נגד הערבים (למרות שאני שומע כל הזמן את סכנין שרים כהנא מת נגד בית"ר...), גם לאוהדים האלה יש טענות על מכירת הכרטיסים בחורשות, האוטובוס שעובר דרך הפרדסים, זה שנותנים להיכנס רק רבע שעה מהפתיחה ולצאת רבע שעה לסיום. יחס גורר יחס.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בונא יא דפקט יצא לי להיות בכמה משחקי סכנין-בית"ר בדוחא... למה לדעתך זה קורה רק נגד בית"ר?!?

למה אוהדי חיפה אחרי המשחק אוכלים במסעדות חופשי לפני/אחרי המשחק עם אוהדי סכנין? למה אוהדי פ"ת אחרי המשחק חופשי מסתובבים בעיר ואוכלים שולחן לידי שווארמה ובכיף צוחקים על הטעויות של מכבי נגד עכו? למה אוהדי הפועל מוזמנים לאכול מתוקים לפני המשחק?

יחס גורר יחס?!? קצת תפתח את הראש האטום שלך ותבין מה קורה, בית"ר הפכה לאויב של כל ערבי שאוהב כדורגל וגרמה לזה בעצמה להיות דבר כל כך טעון ושלא יקוו לקבל יחס טוב (סכנין זה כלום לעומת מה שמצפה להם באום אל פאחם/יפו/טייבה ששם בכלל יגרום לאוהדי בית"ר להרגיש בסכנין כאילו הם בגן של שושנים) אל תחנך את הילדים שלך לצעוק מוחמד מת/מוות לערבים ולא לקבל את מה שמגיע לך אחרי זה...

13. Ice Cream חסה

זה העניין: יחס גורר יחס גורר יחס. אף אחד לא יודע מי התחיל, אבל אף אחד לא מוכן להפסיק עם זה אחת לתמיד. ובכל זאת נראה לי שמי שנפגע פה יותר זה אוהדי בית"ר. בגלל קריאות גזעניות צריך להעביר אותם במנהרות תת קרקעיות כדי שייכנסו ל-10 דקות בלי שום דבר שיש עליו את אחד מסמליה של ישראל?

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד מפתיע אותי כי כל משחק ראיתי דגלי ישראל, אפילו הכנסתם פעם דגל פריסה גדול של ישראל בגודל של חצי יציע אם אני לא טועה...זה לא מסמל את ישראל? ומה זה שייך בכלל? לא ראיתי שוטרים עוצרים אוהד שמניף דגל ישראל/ברזיל/קולומביה/בולגריה אבל דגל פלסטין כן...ככה שגם פה יש את הקטע המטופש הזה, וכשמניפים דגל פריסה של כהנא (שזה אחת המפלגות הכי גזעניות שכולם יודעים מה מטרתה ומה מסמל הדגל הזה) אז זה גם בשביל להתגרות וכל הדברים האלה שאתם מתלוננים עליהם... תפסיקו להוציא את עצמכם הנאורים המקסימים מברכי הפנים שבמקרה בטדי נשברו שמשות של מכוניות ועשו לינצ'ים על עובדים אצלכם במגרש... אתם לא כאלה "נאורים" ומקסימים כמו שאתה חושב תאמין לי

15. אלי מתחן Member

אני לא חושב שיש איזשהי התמודדות בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי שיצרה יותר משחקים של 0-0 מאשר בית"ר נגד סכנין.