מחזור 8: בית"ר יוצאת עם נקודה מקרית אליעזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/11/07.

1. Emil Member

סוף סוף מכבי ת"א אוספת כמה נקודות יקרות, ונועצת שלישיה ברשת של בני יהודה. הרבה מזל היה במשחק הזה, שהתחבר לו יחד עם נחישות, לשם שינוי, וקבוצה די חלשה מנגד.

הדבר שהייתי לוקח מהמשחק הזה זה דווקא היכולת של יניב עזרן. אמנם, חלוץ, ולא כבש, אבל הוא נתן היום משחק טוב מאד, הרבה יותר טוב מהמשחקים הקודמים שלו. הכדורים שהוא שלח למרכז הוכיחו שכנראה עדיף להעמיד אותו באגף, כדורים חדים, חזקים, ומעל הכל - מאד מדוייקים. קמנאן ושבחון נהנו מבישולים, והיו עוד מספר הכנסות כדור מצויינות שלא הבשילו לכדי שער. אם השחקן הזה ימשיך במגמת השיפור שאנחנו רואים ביכולתו בשבועיים האחרונים, יש תקווה להתקפת מכבי ת"א.

מנגד, קמנאן, למרות הצמד, די הציק לי. כל האופסיידים המיותרים האלה, מכבי יכלה לכבוש עוד שלושה שערים אם היה מצליח לשמור על עצמו. אני מוכן לייחס את זה להתלהבות יתר, אבל כדאי שהוא יתחיל להסתכל מסביבו לפני שהוא רץ. ובכל זאת, סיומת טובה וקור רוח של יאניק הביאו לנו היום את הניצחון.

הקישור האחורי - שוב לא קיים. גזל אמנם שחקן סביר, אבל בהחלט לא דפנסיבי מוכשר. רמאליו פשוט חלש, לא עושה כלום. ועל צעירי מכבי באזור הזה של המגרש אני מעדיף לא להכביר במילים, פשוט תצפו שוב במהלך שכמעט העניק לזהובים את השער השני במתנה.

סה"כ אפשר לסכם ולהגיד שמכבי נראית הרבה יותר טוב, ועדיין לא מספיק טוב. אנחנו נבלה מתחת לקו האדום לפחות עוד שבוע, כשהמרחק הוא שני ניצחונות לפחות. הדרבי הולך להיות משחק מפתח, יהיה אש ותמרות עשן בבלומפילד ביום ראשון הבא...

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/07
  2. מכבי או מוות!!! Member

אוהד בני יהודה הגיב פה לפני כמה ימים ואמר שהוא יכול לשים את אמא שלו על זה שמכבי ינצחו את בני יהודה בבלומפילד מה לעשות בני יהודה יצרה לעצמה גימיק של קבוצת "אקמול" כל קבוצה שבמשבר ובאה ומשחקת נגדה מנצחת .
    כל הכבוד לנו,הראנו משחק עם אופי עם רוח לחימה ועם רצון לנצח .

3. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

המשחק הכי חשוב של בית"ר העונה יגיע מחר (יותר נכון היום). הפסד לא יהיה טוב, כי זה יתן לחיפה ונתניה הרגשה שאפפשר לעקוף את בית"ר. מחר צמד החלוצים ברק יצחקי את רומולו פותחים בהרכב ביחד מאז הניצחון על אשדוד במחזור ה-5, ונקווה שהם יעלו את מאזן הכיבושים שלהם בליגה. נקווה ששום יפתח עם עידן טל שמלפניו יהיה ברוכיאן. מחר ירוצו הרבה אקסים של הקבוצות, ובע"ה האקסים של חיפה הם אלה שינצחו.

4. Emil Member

החששות האלה על תחושת ה"מסוגלות" שנתניה וחיפה יקבלו במידה ובית"ר תחליט שהגיע הזמן למעוד לא מבוססים לחלוטין
    גם אם הם ירגישו מסוגלים ויקבלו מוטיבציה, זה הרי ברור שבמוקדם יותר מבמאוחר הם יפסידו איזה משחק טיפשי ושוב הפער יצמח

אני מניח שבית"ר תנצח, אבל גם אם היא תפסיד - סדרי עולם לא ישתנו, והליגה לא תפתח...

5. Don Joan Roman Member

אני עדיין לא יודע איך משהו לא סגור יכול להיפתח.

אנחנו רק במחזור השביעי-שמיני של הליגה, יש עוד 25-26 כאלה והדרך ארוכה ארוכה.

6. Emil Member

אני מבין שאתם כאוהדי בית"ר מעדיפים להנמיך ציפיות כלפי חוץ ולא להצהיר הצהרות, שעלולות להוציא אתכם טיפשים בטווח הארוך
    אבל בנינו...דחיל ראבקום...הליגה נגמרה לפני שהתחילה...
    זה נחמד ונורא מחמיא בטח לאוהדי נתניה וחיפה שאתה חושב שהם מסוגלים לגנוב לכם את האליפות, אבל אני פשוט לא רואה שמשהו כזה קורה.
    הדרך אמנם ארוכה, אבל כולנו יודעים מה נמצא בסופה. עצוב משהו, אבל כנראה נכון. אני מקווה שאני טועה :)

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לכסף, במידה שהוא מפוטר מהפועל כשהיא במקום האחרון בטבלה, אתה רואה קבוצה גדולה מציעה לו לבוא לאמן אותה בעתיד? זה יהיה כתם גדול מאוד במוניטין שלו וישלח אותו להמשיך בקבוצות נוסח מכבי פ"ת עוד כמה שנים טובות.

8. YANIROSH Member

סוף סוף ניצחון ליגה ראשון! ניצחון חשוב מאוד להמשך הדרך,אבל בואו לא נישכח שזה בסך-הכל הניצחון הראשון שלנו בליגה והדרך להיחלצות מהמצב שלנו ארוכה וקשה,בכל משחק אנחנו צריכים לעלות עם אותה מוטיבציה ונחישות שעלינו איתה היום,כל משחק הוא כמו גמר גביע עבורנו ושבוע הבא מצפה לנו משחק קשה מאוד[דרבי] מול הפועל ת"א.אסור לנו להיות יהירים ובטוחים בעצמנו בגלל ניצחון אחד! צריך להמשיך להילחם ולעבוד קשה ,ולכל אוהדי מכבי בבקשה בלי תגובות יהירות,ושחצניות המצב שלנו עדיין לא מזהיר ואני לא חושב שאנחנו הולכים לקרוע את הפועל ת"א.תנו לי 1-0 קטן ומשעמם לטובתנו ואני יהיה מבסוט עד השמיים.שבוע טוב!

9. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

זה ברור שבית"ר המועמדת מס' 1 לקחת את האליפות, ורוב הסיכויים שזאת תיהיה היא (בלי עין הרע), אבל היו דברים מעולם. הפער כרגע מנתניה הוא רק 2 נק' (היחידה שאני מאמין שיכולה לסכן את בית"ר זאת חיפה), ומחיפה הוא 10, במידה וחס וחלילה בית"ר מפסידה הפער רק 7. אבל מה שיכריע זה הסגל הטוב יותר של בית"ר.

10. Don Joan Roman Member

אני אף פעם לא מבין, לא אבין וגם לא רוצה להבין אנשים שמוותרים מראש, זה פשוט מעצבן, איפה הווינריות? איפה הלחימה? איפה האמונה העצמית? אז לבית"ר יש הכי הרבה כסף, ביג דיל, גם בכסף אפשר להתחרות ולתת פייט עם ניהול נכון ובחירת שחקנים טובה.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הוא אמנם נכשל כישלון חרוץ בהפועל, אבל במכבי פ"ת הוא הגיע למקום השני, מקום שלישי, גמר גביע, זכייה בגביע הטוטו, שלב הבתים בגביע אופ"א. לא מבין בכדורגל?

12. hai Member

ביתר לדעתי היום לא תנצח .. חיפה חייבים נקודות ונגד ביתר תמיד איכשהו הם מתעלים על עצמם. אני נוטה לכיוון התיקו

13. Chelsea_forever Member

תראה טכנית זה כן ביג דיל כי יש לה את השחקנים הטובים ביותר. ועם כל הכבוד במצב הנוכחי של הליגה אין אף אחת שתתקרב לבית"ר בשנה הקרובה לפחות, עם כל הכבוד לנתניה וחיפה. אין מה לעשות זה פשוט ככה. בלי קשר שאני אוהד בית"ר לצערי כאוהד כדורגל אין יותר מדי לראות במדינה.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בגדול אני דוגל בשיטה הזאת.

אבל במצב של הליגה זה יהיהי פאתטי להגיד שלקבוצה אחת יש סיכוי כלשהו להפתיע את בית"ר....

תראו איך מכבי והפועל נראות, נתניה לא מסוגלת לקחת אליפות, בטח לא קבוצה כמו סכנין, אז מה נשאר? רוני לוי ולהקתו? הם בת'אכלס הקבוצה היחידה שיכולה לאיים על בית"ר אבל הם כל כך לא יציבים, כל כך לא מרשימים שממש אי אפשר להגיד עליהם שהם מועמדים. הקטע אם בית"ר שגם הם ממש לא מרשימים, אבל שם יש לך 7 שחקנים ברמה אישית גבוהה שמשום דבר יבואו וישימו איזה גול כזה לא קשור וינצחו לבית"ר את המשחק, זה מה שקורה לרוב. ואת זה הכסף קונה אין מה לעשות.

15. אלי מתחן Member

את ברוכיאן, בן שושן ויצחקי הכסף לא קנה, העלות של בואטנג לא בטוח שיותר גבוהה משל 2 הברזילאים פלוס השחרור של דירסאו וסורמה תחת חוזה, רומולו לא עלה יותר מאף חלוץ זר שהגיע לחיפה, טוטו תמוז בהשוואה לסכומים המגוכחים שקבוצות בליגה הוציאו השנה על עזרן ואסולין נראה כמו מציאה ובסופו של דבר השחקנים היחידים שכסף הביא לבית"ר הם זנדברג ועידן טל, שבמקרה גם לחיפה הגיעו בזמנו רק בגלל כסף.