מה זה השטויות האלה שאתם מכלילים את כל אוהדי בית"ר? עלובי נפש שכמותכם. אני אוהד בית"ר ואני מודה שיש לנו הרבה אוהדים פרחחים וחסרי השכלה, אבל איך אתם יכולים להגיד שאלו כל אוהדי בית"ר כשחצי מדינה היא אוהדת בית"ר? אז לפי דבריכם חצי מדינה אוהבת את יגאל עמיר ושמחה שהוא רצח את רבין... היו במשחק בערך 2000 אוהדי בית"ר ואולי רק חצי מהם שרקו בוז (1000אוהדים לטיפשים שביניכם), אז איך בדיוק 1000 נערים בני 16 מייצגים חלק גדול מהמדינה? הנערים הללו בכלל לא מתייחסים לשריקות האלו ברצינות, אני מתכוון, שבקרב האוהדים של בית"ר, נהיה מגניב להגיד "שאני ימני קיצוני", בעוד שהם לא באמת יודעים מה זה אומר ואין להם שום דעה פוליטית. בקיצור, אתם אוהדי חיפה "היקרים", מרוב התסכול שלכם, מחפשים הזדמנות ליפול על כל אוהדי בית"ר בגלל 1000~ נערים פחות או יותר. לגבי זה שאתם אומרים שבית"ר מציגה תמיד יכולת חלשה, בית"ר משחקת את הכדורגל הכי פחות גרוע בארץ, מבקיע הכי הרבה שערים, לכן מגיע לה להיות במקום הראשון, מכבי חיפה מציגה יכולת הרבה יותר חלשה במשחקיה (ושאני לא אדבר על נתניה). לטעמי, המשחק אתמול היה שקול וניטרלי לחלוטין, שתי הקבוצות שחקו גרוע, בקושי הניעו את הכדור וגם כשהניעו, אז הניעו אותו לאט. דרך אגב, על מה אתם מדברים כשאתם אומרים שלבית"ר יש הרבה מזל בזה שבוקולי לא הכניס את הפנדל? כשבית"ר לא הכניסה שני פנדלים לא אמרתם שאין לה מזל נכון? חבר'ה, תעשו טובה ותהיו קצת אובייקטיביים. גם למכבי חיפה, להפועל ומכבי תל-אביב יש אוהדים מגעילים בקהל, רק שאצל בית"ר המינון הוא הרבה יותר גדול, אבל מפה ועד להגיד שאוהדי בית"ר (חלק גדול מהמדינה) הוא בעד יגאל עמיר, זה שמים וארץ.
את העיתונאי במעריב אין לנו לאיפה לזרוק (אם לבן הרצל הכוונה) כי זו מדינה חופשית למרות שאם זה היה תלוי בי הוא כבר היה חלק מההיסטוריה של הפורום הזה. ולהעיף אותם מהפורום אני יכול בלחיצות כפתורים, מהמגרש זה קצת קשה לי חחח בגלל זה כשאמרתי בדק בית התכוונתי לאנשים שכל המשחק יושבים על לאפות,באגטים וסנדוויצ'ים במקום לעבוד.
סתם שאלה.... קבלו ציטוט: "אומרים מכבי נאצים, שרמוטות מזדיינים" עזבו מי אומר, ולמה. עובדתית- לקרוא למישהו נאצי- פשע במדינת ישראל. לשרוק שריקות בוז- לא פשע.
קודם כל, לא הבנתי מה שאלת בדיוק? תפסיקו להסתכל על אחרים. לאוהדי הפועל אין שום קשר לאלה ששרקו ביום ראשון. דבר שני- יופי, תהיה חכם בלילה. מבחינתכם שום דבר הוא לא פשע. ועכשיו ברצינות, בדבריך המדוייקים - אם זה לא פשע, בעצם אוהדי בית"ר ירושלים לא עשו שום דבר פסול. לשרוק בוז באמצע איזכור לרה"מ שנרצח על מניעים פוליטיים ולהלל רוצחים זה כלל לא פשע, נכון? העיקר שאותם השורקים ימשיכו לשיר לאבינו שבשמיים ולהלל את מפרי הדברה השישית("אל תרצח")... צבועים. המארגנים אשמים שהם הזכירו את האוהד והשחקן של הקבוצה ובאותה הזדמנות הזכירו את יום היזכרון לרה"מ, ההתאחדות אשמה שהיא בעד הענש, התקשורת אשמה שהיא מנפחת(למרות שבזה אני דווקא מסכים)... רק אותם אוהדי בית"ר התמימים ששרקו והיללו את הרוצח כלל לא אשמים, מכיוון שהם בעצם לא ביצעו שום פשע(אולי כי מן הסתם הם כבר מזמן המציאו לעצמם הגדרות חדשות לגבי פשיעה במדינה שלנו).
חצי מדינה אוהדת ביתר?! יש לביתר בערך חצי מיליון אוהדים שזה קצת פחות מחצי. וחצי מדינה ימינית קיצונית?! זה למה אולמרט בשילטון
רוב אוכלסיית המדינה היא שמאלנית, לא ימנית קיצונית, ממש לא. ולא חצי מדינה אוהדת בית"ר, בהחלט לא. בעבר, בית"ר ירושלים הייתה הקבוצה השניה של כל אוהד כדורגל (חוץ מאשר התלאביביות והפועל ירושלים), כיום? חצי מאוהדי הבית"רים מתביישים מהיותם אוהדי בית"ר ירושלים. כיום כל אוהדי הכדורגל, אבל כולם, שונאיי בית"ר.
שורש הבעיה הוא החינוך בארץ ישראל. החינוך פה רקוב,וכתוצאה מהחינוך הרקוב אנחנו "מתברכים" באירועים סטייל האירוע של אתמול. הכל מתחיל בחינוך, חינוך חרא = מדינה חרא.