מחזור 8: בית"ר יוצאת עם נקודה מקרית אליעזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/11/07.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא איך להעניש על דבר כ זה. מה מועדון הכדורגל של בית"ר, ש"שלום עכשיו" כל כך רוצים להגיש נגדו תלונה, אשם? מה גאידמאק\ארזי\אלוהים יודע מי יכולים לעשות בנושא? הורדת נקודות, כלומר פגיעה מקצועית בבית"ר אינה הוגנת. קנס הוא העונש הטבעי, רק שצריך גם שגאידמאק\ארזי\אלוהים יודע מי יתחילו לטפל באוהדים באופן פנימי.

ועכשיו קצת פילוסופיה לרגע, האם זה בכלל בר ענישה מבחינה דמוקרטית?

2. Chelsea_forever Member

אבי לוזון יו"ר ההתאחדות הגרוע ביותר בתולדות המדינה.

רפי רשף שאל אותו איך להעניש את בית"ר אז הוא אמר שהוא מצפה מבית"ר שהם יוציאו את כל מי ששרק בוז. הוא הבהיר ללוזון שזה כמה אלפים ואז הוא אמר שזה לא מעניין אותו ושבית"ר יודעים טוב מאוד מי, ושאפשר גם להוציא את כל האיצטדיון מבחינתו. הוא אמר גם ש"זה לא תלוי בו" (עלק) אבל אם כן הם היו מקבלים משחקים ללא קהל ורדיוסים שילמדו איך להתנהג.

3. JR-Riquelme Member

בקיצור לסיכום:
    אני חושב שזה היה תרגיל מסריח, תראו איך כמה שריקות בוז הפכו לנושא היום כשיש רצח בקרית שמונה, התקשורת היא ביזיון.

4. תומר22 Member

כשהקהל של "הקבוצה של המדינה" מעודד רוצח שפל ושורק בוז בזמן דקת דומייה של נרצח (ולא משנה מיהו ומהו), זה בעצם מתן לגיטימציה לכל רוצח באשר הוא. רצח בקריית שמונה הוא רק בבואה של החיים שלנו פה בישראל וסימפטום של ההתנהגות הברברית - בדיוק כמו שריקות הבוז אמש. התקשורת חייבת להמשיך ולעסוק בזה עד שיפול האסימון לאחרון האינפנטילים.

צריך להעניש את הקהל ולא את ארקדי גאידמק. וגם, מה זה עוד מאה אלף שקל קנס בשבילו? כמה זה כבר ישנה? צריך לסגור את טדי לכמה מחזורים ולא לתת לאוהדים לראות את הקבוצה (השחקנים יסתדרו גם בלעדיהם) - עונש קולקטיבי הוא הפתרון, גם אם מדובר ב"קומץ". ואם זה לא תופס בהתאחדות, אז שיחשבו על איזה עונש יצירתי: לגבות מאוהדי בית"ר פי 3 עבור כרטיס לכל משחק, כשההכנסות הנוספות יתחלקו בין מרכז רבין והמשפחות השכולות בישראל במקום להיכנסב לקופת המועדון. סתם רעיון.

5. Becks Member

דעתי על המשחק שהיה אתמול בקרית-אליעזר:

כאשר קראתי היום בבוקר בעיתון ספורט על המשחק שהיה אתמול פשוט חטפתי עצבים בזה שאני לא מבין למה ישאר באים בטענות נגד מכבי חיפה שלא ניצחו את המשחק ולא מביאים מחמאות על משחק מצוין ועל שליטה ברוב המשחק, התקשורת צריכה להבין ששיחקנו נגד בית"ר ירושלים ולא נגד עוד קבוצה בליגה.
    דבר שמאוד היה חסר במכבי חיפה זה שחקן שיבקיע אבל אין לי טענות על זה שלא ניצחנו כי כבר לפני המשחק התוצאה לא הייתה כול-כך משנה לי כי פשוט רציתי לראות את מכבי חיפה שולטת במשחק וזה מה שהם עשו, אז בתוכי אני מרגיש שהקבוצה שלי ניצחה ואני מאוד גאה בשחקנים.

לגבי השיפוט אני חייב להגיד שהיה שיפוט מצוין וזה נדיר בשבילי לראות את זה בארץ.

לגבי אוהדי בית"ר, זה פשוט בושה מה שאוהדי בית"ר עשו אתמול ואסור לשתוק. חייבים לטפל באוהדים האלה כי זה באמת חצה כול גבול.

6. דניאל א. Member

לגבי אוהדי בית"ר, העניין הוא שזה לא קומץ. ולא ממש הזכירו את זה בתקשורת אבל הם שרו גם:"תודה לך יגאל עמיר".
    אוי אוהדי בית"ר, חיות הייתם וחיות תישארו לעולם ועד כנראה.

7. בית"רי מלידה Member

מישה!!!!!!!

איפה אתה, כבר בתרדמת חורף במאורת הדובים בשמורת דנאלי?

לעניין:

קראתי את כתב התביעה של ההתאחדות. הם רוצים רדיוס או קנס אבל לא הורדת נקודות.

8. Don Joan Roman Member

הם יכולים למצוץ ההתאחדות הזאת.
    לא רדיוס ולא קנס כספי, אני לא אשם שכמה מטומטמים שרקו בוז בדקת דומייה, מצידי שיפסיקו את הליגה לחודש ויעברו בית בית של אוהד שמוכר למשטרה בתור אוהד מתפרע ויתנו לו צו הרחקה מהמגרשים לכל החיים אם הוא ילד ואם מבוגר שיזרקו אותו לחודש ימים לצינוק, ככה הם ילמדו.

9. בית"רי מלידה Member

חודש בכלא לזבלים האלה לא יזיז להם - הם כבר "ישבו" יותר.

הרחקה זה הכי טוב.

שאוהדים יכנסו רק עם כרטיס חכם, ככה יהיה פיקוח.

10. Don Joan Roman Member

גם טוב, אבל רק לא רדיוס, כמו שאמרתי, אני שלימתי ממיטב כספי כדי לעשות מנויי למשחקיה של בית"ר ירושלים, אני משלם ממיטב כספי כדי לנסוע לכל מקום בארץ ולתמוך האהבה ובהנאה שלי ואני לא אשם שיש פרחחים חסרי בושה ששורקים בוז בדקת דומיה (ומבחינתי זה לא משנה אם זה רבין או סתם אחד, זה לכבד את המת וזה דבר ממאוד חשוב) ומעודדים גזענות ואני לא צריך לשלם על החטאים שלהם.
    שיעשו פה בדק בית וימגרו את זה ואז יחזירו את הליגה מחדש ולא יגרמו לי להרגיש שסתם זרקתי כסף.

11. beitar4ever Member

תשמעו בחיים לא יהיה פיתרון לדבר הזה כי כאן לא רק אנחנו אשמים אלא גם התקשורת שכבר הדביקה עלינו סטיגמה שלא תעבור לפי דעתי לעולם.

12. colorpencils Member

אני אוסיף בתור בנאדם אובייקטיבי שהוא די צודק. רוב אוהדי בית"ר (ויצא לי להכיר הרבה מאוד כאלה) הם די מתורבתים באופן כללי.
    הבעיה היא שיש תמיד את הגוש הזה שהוא לא. והבעיה העוד יותר גדולה שרוב האוהדים במגרשי הכדורגל של בית"ר מושפעים מכל מה שהוא בוחר לעשות.

13. אלי מתחן Member

לפי הפרטים שלך היית בן שלוש כשזה קרה, איך בדיוק גיבשת לעצמך דעה פוליטית?

14. בית"רי מלידה Member

אני כבר ניסיתי, עכשיו תורך.

אולי בתור התחלה תנסה להעיף מפורום מסוים גזענים, וכל מיני עיתונאים ממעריב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אחרי שתצליח, אם תצליח, תנסה גם להעיף אותם מהיציע.

בהצלחה ( ואני לא ציני, אני מדבר בשיא הרצינות ).

15. keane Member

לפי מה שהבנתי, מאיר לוי לא ציין בדו"ח המשחק שלו את שריקות הבוז של אוהדי בית"ר. לכן ההתאחדות לא יכולה לעשות שום דבר.