מחזור 8: בית"ר יוצאת עם נקודה מקרית אליעזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/11/07.

1. Ampelmann Member

טוב, חברים, בואו נחזור לכדורגל.
    בלי הודעות בעד ונגד מעתה.

2. colorpencils Member

מכבי חיפה שיחקה הרבה יותר טוב מבית"ר. היו לה הרבה יותר הנעות כדור על המגרש והרבה יותר הזדמנויות והיא שיחקה טוב מול קבוצה שנחשבת "בלתי מנוצחת"
    לבית"ר פשוט יש יותר מידי מזל. והרבה קבוצות בליגה שמשחקות חלש.

3. f.c gal Member

שוב..לבית"ר יש מזל

בוקולי החטיא פנדל...זה לא רק המזל שלהם זה גם הטימטום שבוקולי בועט פנדל!!!! מה הבעיה בפאוליניו? שחקן עם ניסיון שראינו את הבעיטה שלו מול מכבי ת"א,או יניב קטן? דווקא בוקולי בתקופה המסריחה הזאת שלו...??!

איך שלטנו במשחק...פייי...

ותגידו מה עשו בסוף לעידן טל לא ראיתי שעשו לו משו

4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זה פשוט לא יאמן איזה במה התקשורת להם וגם שנה הבאה זה יחזור על עצמו כי ככה המח של הילדים האלה פועל. שיפסיקו לסקר אלימות ברמה כזאת גבוהה וינסו יותר למנוע אותה.
    חבל שהתקשורת נזכרת שמדובר באוהדי ביתר, בושה שבמדינת ישראל יהודים מזכירים בשיר את המילה "שואה", נאצי" וכו' והתקשורת אפילו לא פעם אחת מגנה את זה. או ששרים "שימו את ירושלים בירדן" (אלפי חילים נפצעו ונהרגו כדי לשמור על העיר הזאת)...תנסו להסיק מסקנות לבד ממה שאני רוצה להגיד.
    בבונים ? אם בבונים זה לא גזענות אז אני לא יודע מה כן. בבונים זה האממ אממ אממ אמא של הגזענות.

אני חס וחלילה לא מצדיק את ההתנהגות, אבל - יש גבול...

בנוגע למשחק -

משחק לא טוב של בית"ר, אבל גם לא כזה אדיר של חיפה כמו שכולם עושים את זה.
    אולי חיפה הגיעו לקצת יותר מצבים ושלטו יותר בכדור, אך גם בית"ר הגיעו ל3-4 מצבים לא רעים בכלל שיכלו להיגמר בגול, פחות או יותר כמו חיפה.

שבוע טוב לכולם וכמה שפחות אלימות.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  5. Don Joan Roman Member

הקטע עם רבין היה בזיוני אבל עדיף לא להזכיר את זה כדי לא לתת במה ולגיטימציה לאותם פרחחים שלא יודעים לכבד אדם מת.

בנושא הכדורגל: תגובה טובה על המשחק אני מקווה לתת מחר לאחר שאראה אותו בשידור חוזר אבל בגגדול המשחק היה חלש מאוד מבחינת 2 הקבוצות.

ויצחקי, אוי אוי יצחקי....

לא יותר מלמכבי חיפה, תן לברק יצחקי עוד עשר מצבים כמו המצב שהיה לו בדקה 85 ואת כולם הוא כובש גם אם תעיר אותו ב6 בבוקר עם דלי מים אחריי שחזר ממסיבה ב3, עד עכשיו אני לא מבין איך הוא החמיץ את המצב הזה.

בקשר לשופט: אני לא אוהב לדבר על שופטים יותר מדיי אני רק רוצה לציין דבר אחד שמפריע לי: הוספת 2 דקות, למה מתוכם משחקים רק דקה אחת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/11/07
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

התיקו משרת את שתי הקבוצות. בית"ר ירושלים שמרה על הפער שהיה לה על מכבי נתניה ושמרה את מכבי חיפה רחוקה מהצמרת. מכבי חיפה ממילא לא תרד ליגה או תיקח אליפות, אז חבל סתם לטפח את הבלוף.

אני לא יודע אם ראיתי במשחק את שתי הקבוצות הטובות בליגה, אך ראיתי את שתי הקבוצות שיחד מסוגלות לייצר את המשחק הטוב בליגה.

7. Riki Member

לכל ''האוהדים'' של בית''ר כביכול שבאו אתמול לקריית אליעזר, אתם בושה, נגעלתי ממכם ברמות היסטריות. כל כך היה לכם קשה לתת כבוד לילד שקיפח את חיו בדקה אחת של שקט ? הקריאות בוז באמת היו נחוצות ? אתם חרפה ואתם בושה לכל גרעין האוהדים ולא משנה של איזה מועדון, אתם סתם ילדים קטנים ומועוותים שלא יודעים מזה להיות אוהד ושלא נדבר על להיות בן אדם, וזה מופנה לכל מי ששרק אתמול בוז. חיות.

בסך הכול אני ישקר במידה ואני יגיד שלא יצאתי מבואסת, חיפה הייתה טובה יותר, חיפה גרמה לבית''ר להיות אנמים.מלחמה וכל כך אנרגיה עוד לא ראיתי העונה, כל אלה שמנסים לשחק אותה שבית''ר עשתה את שלה, אז זהו, שלא. בקושי שיחקתם, אנחנו אולי לפרקים ירדנו והצלחתם להשחיל בעיטה שתיים, אבל המשחק אתמול כמו כל האווירה באצטדיון הייתה חיפה בלבד. הינו שווים יותר, פשוט היה תענוג.
    מסיללה וג'ובאני היו מבחינתי הלב והנשמה של המשחק אתמול, משחק מרהיב ש לשניהם.
    בוקולי חייב להתאפס על עצמו, ועם רוני לוי לא יקלוט בזמן הקרוב שרנאטו עגלה ובושה של שחקן שמן ואדיש וחסר מוטיבציה שלא דפק ריצה אחת נורמאלית במשחק, אז הוא יותר דביל ממה שחשבתי.
    בקיצר, כיאל למרות המשחק האגרסי בהתחלה היה מצוין, אפק צריך להתעורר וזהו לבנתיים...

8. beitar4ever Member

אז אתה מבין מה קורה רק כשבית"ר עושים משהו שרים משהו לא יפה ,או שורקים בוז התקשורת מתעוררת זה כבר סטיגמה מגעילה שהדביקו על אוהדי בית"ר, שאוהדי מכבי והפועל רבים ושרים שירים על השואה אף אחד לא מדבר כלום מה השש מיליון יהודים שנרצחו בשואה לא היו בני אדם, מה הם שונים מרבין, אז כדאי שכל אוהדי הקבוצות יתחילו להרגיע כי גם לכם לא חסר.

אוהדי בית"ר לא שרקו בוז לילד הם כיבדו דווקא את שמו שהזכירו אותו, אוהדי בית"ר שרקו בוז שהזכירו את שמו של יצחק רבין ז"ל, המעשה שעשו ממש לא יפה זו האמת, בוא נגיד לכם כך גם אני לא אהבתי את רבין כשהיה רה"מ ולא אהבתי את דרכו הפוליטית, אבת כשבן אדם מת חייב לכבדו.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  9. Chelsea_forever Member

יודעים לדחוף את כל השיט הזה לכל אירוע ספורטיבי. אני בתור אוהד בית"ר מתבייש, ידעתי שרוב הקהל שלנו (שהולך ברובו למגרשים) בבונים, אבל לא ברמות כאלה. אבל כמובן, סטיגמה זאת סטיגמה ואם יש איכשהו מקרה להדביק על אוהדי בית"ר אז יאללה. דבר שני גם לאוהדי הקבוצות השניות הפועל לא חסר, וכשהפועל שרים על הסגל של מכבי ואומרים על כל אחד נאצי ועל נמני אחושרמוטה נאצי, על זה לא מדברים? ועל עוד שירים של קבוצות אחרות? עשו לי טובה. אני אמנם ימני, אבל רק בקטע של הערבים. אני מאוד מכבד את רבין ואני חושב שצריך להרוג את יגאל עמיר ולפחות שישאר בכלא עד סוף ימי חיו, ובכלל צריך לכבד כל בנאדם.

10. beitar4ever Member

אתם יודעים עכשיו אני שומע שגם ביציע ג' היו מלא אוהדי חיפה שהצטרפו לשריקות הבוז של אוהדי בית"ר, אז לפני שכולם באים ומתנפלים על אוהדי בית"ר שיסתכלו גם לצד השני שלא חסר לו בכלל.

11. שגיא Guest

בית"ר תעמוד לדין עקב הקריאות הללו. נחכה ונראה מה חושבים על זה בהתאחדות.

12. a.m Member

אם שרקו ואני מאמין שהיו כאלה שכן (לידי היה מטומטם שמחא לאוהדים שלכם כפיים) אלו היו בודדים מטומטמים ובטח לא יציע שלם שנגרר אחריהם.

ובנוגע לעונש, מאיר לוי "לא שמע" את הקריאות ולא ציין בדוח ככה שלפי החוק אי אפשר להעניש אותם למרות שהחוק הזה נראה לי גמיש, כי כמו שהענישו את אניימה למרות שזה לא צויין בדוח ככה נראה לי שיענישו את ביתר.

13. Raulito Madridista

אבירם, התיקו לא משרת את מכבי חיפה, בכלל לא, היו לה שלושה מצבים לגול והיא לא ניצלה אותם, בכל מקרה, היא נשארת במרחק עצום מהצמרת ובואו נניח שהיא הייתה מנצחת, אז הפער במקום להיות עשר הוא היה שבע נקודות, זה כבר יותר טוב, מה גם שחיפה נשארת תקועה כרגע במקום השישי וניצחון יכל להקפיץ אותה למקום החמישי. חיפה רחוקה 5 נקודות בינתיים ממקום המוליך לאופ"א והעונה שלה לא נגמרה, גם אם האליפות רחוקה היא רוצה לגמור את העונה במקום שני או שלישי.
    התיקו שירת את מכבי נתניה שאני בספק אם יש לה מה למכור, הקבוצה לא מספיק יצירתית, לא משחקת את הכדורגל היפה מלפני שנתיים שדווקא אז הייתה קבוצת תחתית, עם מסודי ועבדול-ראזאק. מה שכן, מעניין אם יהיו לה תשובות להתקפה של בית"ר ירושלים כי אני מחזיק מנתניה כהגנה הטובה בליגה.

מילובאן 23 מירוסביץ', זה שהיכולת שלכם מספיקה למקום הראשון זה ברור, אבל האם זה סותר את העובדה שאתם לא נראים כמו קבוצה אלופה? שבית"ר עשתה אתמול במשחק שתי התקפות? שפרט למשחק נגד אשדוד לא הרשימה במיוחד? - לא.

Boateng, לחיפה יש פחות מזל מבית"ר גם במשחק הזה וגם במשך כל העונה. למה לבית"ר היה מזל אתמול? כי עם הפנדל היה נכנס לא בטוח שבית"ר היו חוזרים למשחק בכלל, הם נראו כמו כלום, חיפה היייתה במומנטום, בוקולי החמיץ עוד פעמיים ואני לא ראיתי גם סיבה לפסילת השער של קינן, בנאדו סתם נפל. ההחמצות של חיפה קדמו להחטאות של בית"ר ירושלים, אם הפנדל היה נכנס לוי היה עושה חילוף הגנתי וסוגר את המשחק עוד יותר במקום לעלות את רפאלוב הוא היה מעלה אולי את חרזי ומעבה את ההגנה.

14. בית"רי מלידה Member

בית"ר תחטוף עונש כבד.

חבל שהקבוצה תסבול בגלל כמה דפוקים, שהם גזענים, אנאלפאבתים, מסוממים, שיכורים, עבריינים , ומה לא.

אותם שורקי בוז ומוחאי כפיים לרוצח, הם אותה אוכלוסיה שבסופו של דבר משתוללת במועדונים ובאה לשם עם סכינים.

איכסה!

15. TariboWest Member

אם הפנדל היה נכנס ורוני לוי היה מתחיל בונקר, היינו מקבלים שלישייה.
    בוקולי לקח הימור עם הפנדל - אם היה מבקיע, אולי היה חוזר לו הביטחון. לא הבקיע - לא נורא. פאוליניו וכיאל היו חלשים (טוב שאיציק זוהר האפס לא דיבר 90 דקות על הבעיטה שהוא החטיא). קטן היה טוב מאוד, מסיללה ורוסו מצוינים. רפאלוב איכזב כשנכנס ולא עשה כלום, כבר שנה וחצי הוא תקוע, לא עשה שום התקדמות.