מחזור 8: בית"ר יוצאת עם נקודה מקרית אליעזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/11/07.

1. Number 8 Member

המשחק היום מסמל את כל הליגה שלנו. עברו כבר שמונה מחזורים, ואין משחק אחד שבית"ר הציגה כדורגל כמו שאלופה ראויה להציג וכמו שמצפים ממנה. לדוגמא נגד בני יהודה במחזור הראשון, השחקנים לא נתנו הופעה גדולה אך ניצחו בקלות בהפרש של שלוש שערים. בהמשך באה אשדוד, שבוע שעבר מכבי ת"א, והיום מכבי חיפה. בית"ר הציגה היום את המשחק הכי חלש שלה העונה, ואם גם ביכולת הזו לא מצליחים לנצח אותה, במיוחד שחיפה אירחה את המשחק והייתה יותר טובה מבית"ר, אף אחד לא יכול לקחת ממנה את האליפות, ואפילו לדגדג אותה.

זאת ליגת העל שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/11/07
  2. ReL Member

נראה מה יהיה בקופסא בנתניה.

3. Igi Member

מקווה בשבילכם שאת היעילות שהצגתם נגד חיפה תציגו גם נגד בית"ר, כי קשה מאד להתמודד מול קבוצה כל כך חזקה מנטאלית שבכל רגע שחקן כמו יצחקי/זנדברג/רומולו יכול לנצח לה משחק ברגע של גאונות(דבר שכמעט קרה היום).

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אני לא בטוח כ"כ שחיפה יותר טובה מאשר נתניה.

חלאס. יש עוד אלופות בעולם שלא מציגות יכולת טובה. כרגע היכולת הזאת מספיקה כדי להיות במקום הראשון. גם שמזרחי אימן אמרו היכולת חרא, כנ"ל ארדילס, אוחנה ועוד.
    מסכים על כך שזה המשחק הכי גרוע של בית"ר העונה, אבל נגד אשדוד בית"ר הציכה משחק טוב.

אני משוכנע עכשיו עוד יותר, שלאף קבוצה אין את היכולת להתמודד נגד בית"ר.

5. בית"רי מלידה Member

צודק בכל מילה.

אני נהנה מהמיקום של בית"ר, אבל סובל למראה המשחק שלה.

פה ושם הברקות אישיות, פה ושם כמה דקות רציפות של משחק טוב, אבל לא יותר מזה.

זה יספיק לאליפות? בקושי.

איכסה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

6. a.m Member

לפני המשחק לא העלתי על דעתי שאני אתאכזב מתיקו נגד ביתר, הייתי קונה בכיף תיקו, אבל אחרי שראיתי איך ביתר נראתה ואיך אנחנו נראנו אין לי מילה אחרת חוץ מפראיירים, היינו הרבה יותר טובים, תפסנו את ביתר במשחק החלש שלה ועדיין לא הצלחנו לנצח, חבל.
    לא יודע מה יהיה עם בוקולי, רק הורס לנו העונה, עשה שלושה פנדלים (כפ"ס, אשדוד, נתניה) ועוד החמיץ היום פנדל חשוב מאוד, אחר כך עוד בוכה שרוצים לשחרר אותו בינואר, כמו שזה נראה, בוקולי גמר את הסוס ואין מנוס מלשחרר אותו.

לגבי האוהדים של ביתר, מכוער, מבקשים לכבד אז מכבדים, את דעתי על רבין אני משאיר לעצמי, לא ראוי ועוד אחר כך עוד צועקים לנו שאנחנו חיזבאללה...

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין בלי הפסד עם המדים השחורים,אני חושב שזה הדבר היחיד שמעניין במשחק.

מה שכן זה משחק מעודד בשבילנו מבחינת היכולת.
    מסיללה,משומר,רוסו,קטן,קרוסה וקינן היו ביכולת טובה מאוד.

8. שגיא Guest

את המשחק לא ראיתי עקב הפסיכומטרי הארור, ועל תגובת אוהדי בית"ר למה שקדם למשחק אני גם אנסה למנוע ממני להגיב.

בכל אופן, בשורה התחתונה חיפה לא ניצחה. שוב לא ניצחה. ב0-0 שלמעשה טוב לבית"ר, שלא נתנה לחיפה להתקרב אליה ויכולה להיות רגועה. לא נותר לי אלא להצטרף לתהיות מדוע בוקולי הוא זה שבעט את הפנדל, משהו לא טוב עובר על גוסטבו מתחילת העונה, וחבל, פשוט חבל, כי את המשחק הזה חיפה הייתה צריכה לנצח ולהשתמש בו כמנוף לקראת המשך הליגה. כנראה שנמשיך לדרכך בין הפסדים לנצחונות מקריים.

9. a.m Member

זה יספיק להרבה יותר מאליפות, בטח כששאר הקבוצות הגדולות שבאמת יכולות לרוץ על אליפות נמצאות איפה שהן נמצאות, נתניה לרוץ חזק כמו ביתר במשך כל העונה לא יכולה כי היא לא בנויה חזק מספיק לרוץ מול סגל חזק כמו של ביתר.

10. Number 8 Member

אפרופו נתניה, אם הקבוצה באמת רוצה להאבק על מקום שני ומעבר לכך, היא הייתה חייבת לנצח את קריית שמונה, ולא לסחוט נקודה. משחקים כאלה חייבים לנצח.

חזרה לעניין, הכל יכול לקרות בנתניה. מצד אחד, כבר מספר קבוצות ראו שבית"ר לא שד כל כך נורא ומפחיד כפי שכולם תיארו אותה, אפשר לשחק כדורגל מולה ואפילו להיות יותר טובים, לדוגמאת מכבי חיפה היום, אך מצד שני, הקבוצה יכולה לתת משחק גדול ולהתפוצץ. אי אפשר לדעת בנוגע לכך.

נתניה התקווה האחרונה שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/11/07
  11. Ampelmann Member

סליחה?! ממתי יש צדק ברצח? מה קשורה דעתם הפוליטית לעובדה שרצח זה דבר פסול? איך אפשר להגיד שזה שרע להם, יהיה אשר יהיה הגורם, מצדיק לקיחת חיי אדם ולמה, אם יורשה לי לשאול, אתה מרשה לעצמך להצדיק אותם?! בשם מה אתה מצדיק רצח?

בין אם דרכו של רבין צודקת או מוטעית מבסיסה, לא זו הדרך ולא זה מה שהקהל שלהם (ואגב, צ'לסי, 2500 איש בקבוצה שמביאה למגרש 5000 איש זה לא "קומץ") צריך לתמוך בו. כעסת? תפגין נגד השמאל. אבל לשרוק לאדם מת? וגרוע בהרבה מזה, בעצם, לשרוק בעד רצח.
    אני נקרע בין הצורך למנוע את הדיון הזה מלהפוך לדיון פוליטיקה לבין הצורך שלא לשתוק כשאני יודע שבמדינה בה אני חי אנשים מצדיקים רצח ו-40% מהעם תומך בשחרור הרוצח לחופשי. לא שאכפת לי ממנו, אכפת מהעובדה שהתמיכה בו היא התרת דם הקורבן הבא ובעצם סלילת הדרך להתנקשות של מחר.
    תחשוב על זה, אם ילדים רוצחים ילדים בהתקפי זעם (כבר פעמיים השבוע) לא אני ולא אתה מוגנים...

מבחיל.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  12. JR-Riquelme Member

אמרתי תסכול!!!! תסכול!!! מה אין הבנה? לא אמרתי שיש צדק ברצח אמרתי שיש צדק בתסכול, במקום כל הזמן לברבר בוא נראה אותך חי במקום שהיה בו המון פיגועים, אני כבר עברתי את זה תאמין לי אני לא מאחל לאף אחד.

13. Igi Member

נתניה טובה מחיפה, בגלל האופי והתכלס שלה - לא מפסידה משחקים שהיא צריכה לנצח. התכוונתי שמבחינת כדורגל, פוטנציאל ואיכות סגלים(לדעתי), ראינו היום את המשחק בין 2 הקבוצות הטובות בליגה.

14. a.m Member

אתה צודק שזה מתסכל (אני לא אסתיר שאני ימני בדעותי) אבל אי אפשר להשתמש בזה כתירוץ, מה ביקשו? דקה אחת לכבד? אתה יודע מה? לא לכבד, דקה אחת של שקט, כי כמו שהוא עשה מהלכים שעד היום משלמים עליהם במחיר כבד, הוא גם תרם רבות לעצם קיומה של המדינה, היה לוחם גדול. מה גם שהרצח שלו הוא מוות לדמוקרטיה.

15. JR-Riquelme Member

תחזור אחורה ותראה מה כתבתי:

לא מצדיק את השריקות בוז אבל יש צדק בתסכול שלהם. כל כך קשה להאשים אנשים כאלה, אף אחד כאן לא יודע אם הם עברו פיגוע או משהו אז במקום לקרוא להם בבונים תכבדו גם אותם, שריקות בוז זה לא במקום מה שכן וזה מעשה מטומטם.