מחזור 8: בית"ר יוצאת עם נקודה מקרית אליעזר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/11/07.

1. Milevskiy Member

איי גוסטבו גוסטבו..מה יהיה?

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איזה אלופה עלובה יש לנו... זה בדיוק מסמל את הליגה שלנו, האלופה האפטתית והאומללה שיש לנו. ככה בדיוק הם נראים מתחילת העונה, שום טביעת יד של מאמן, שום תיכנון משחק, הכל מקרי, הכל איטי, הכל כל כך עלוב. חיפה משחקת טוב, רק השד יודע איך הם לא מובילים כבר 2-0 אבל חיפה משחקת טוב. בית"ר בעוד משחק גרוע, כמובן מחכים להברקה של יצחקי/זנדברג/בואטנג/רומולו/תמוז/מירוסביץ' שקרוב לוודאי תגיע ונראה כאן עוד ניצחון לא משכנע אבל זה כבר מתחיל לעבור כל גבול...

בית"ר... את קבוצה כל כך עלובה.

3. kfiros Member

אלו לא היו רק אוהדי בית"ר.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איך נותנים לשחקן ההכי גרוע שלנו מתחילת השנה לבעוט את הפנדל ההכי חשוב שלנו?
    רוסו, קטן, חסרים בועטים טובים?
    מחצית שעם חלוץ היינו מסיימים אותה בהפרש של שניים-שלושה שערים, מסתיימת ב 0:0. פנדל מוחמץ, מספר הזדמנויות שלא מנוצלות. דבר נוסף, אני מוטרד מהרגל של דוידוביץ, רואים שהוא פצוע. אי אפשר לחייב שחקן לקבל זריקה, אך הוא בקושי בועט.
    ומילה על אוהדי בית"ר: תתביישו. רק בגלל הדבר הזה הקבוצה הזו צריכה להפסיד היום, אם לא בגלל כדורגל נטו (שגם כאן התוצאה משקרת), אז בטח ובטח בגלל הטפשים האלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/11/07
  5. JR-Riquelme Member

לא מצדיק שריקות בוז אבל יש צדק בתסכול שלהם.

מבחינת המשחק - שליטה של חיפה אבל אין תאכלס, מצב אדיר של בוקולי וגם החטאת פנדל אבל בסה"כ לא מסכנת יותר מדי.

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  6. Dimitar Berbatov Member

התביישתי כששמעתי את שריקות הבוז של הבהמות האלה מהיציע מזרחי, פשוט התביישתי. קבוצה של ילדים, שחושבים שזה מגניב להיות "ימני קיצוני" - ובשבילם יגאל עמיר הוא המשיח.
    גועל נפש, זאת אחת הסיבות שבשנים האחרונות אני מתרחק מבית"ר ומהאהדה שלי אליה.
    תוסיפו לכך גם את מה שקרה לפני המשחק, והעובדה שזאת לא פעם ראשונה שזה קורה.
    אני מתבייש.

והמשחק? אין מה להגיד, משעמם.

JR-Riquelme, תסכול? תסכול על מה?
    השריקות האלו היו לפני שריקת הפתיחה, על מה יש להם להיות מתוסכלים? על זה שהם מוליכים את הליגה בהילוך שני?

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

איזה צדק? איזה צדק יש בשריקות בוז לעבר אדם מת? לא משנה ראש ממשלה, שלום, אוסלו-בן אדם מת!

8. beitar4ever Member

מצטער מאוד על המקרה הזה שקרה, אבל יש לי דבר להגיד הם שרקו בוז רק כשהכרוז הזכיר את יצחק רבין ז"ל, כניראה שהרבה מאוהדי בית"ר לא הלכו בדרכו הפוליטית ולא אהבו אותו אבל זה עדיין לא סיבה לשרוק בוז.

טוב לסיכום המחצית, מחצית גרועה של בית"ר אבל גם לא מחצית גדולה למכבי חיפה, אני חושב שבסה"כ חיפה שלטו במעט יותר בכדור בגלל שבית"ר איפשרו להם להניע את הכדור, ועוד סיבה לכך זה ההרכב החלש שפתח איתו שום, אני לא מבין מה הוא חושב לעצמו שהוא שם לי את זנדברג באגף ימין הרי הוא יודע שהוא שמאלי בד"כ , ולמה הוא עלה עם הרכב כה הגנתי ,עם שלושה קשרים דפנסיביים.
    בקיצור למחצית השנייה הייתי עושה שינוי אחד לפחות, כאשר הייתי מוציא את גל אלברמן ומכניס את עמית בן שושן כאשר הוא יעבור לאגף ימין וזנדברג יחזור לאגף שמאל.
    אני מקווה שיהיה טוב יאלה בית"ר!

ובקשר להתנפלות של כולם פה על בית"ר מה קרה אסור להם להציג יכולת רעה ,אסור להם פעם אחת להפסיד מה אתם מתנפלים עליהם הם סה"כ בני אדם, וגם להם מותר לטעות.

9. JR-Riquelme Member

לא אמרתי שיש צדק בשריקות בוז אמרתי שיש צדק בתסכול, בוא לא נשכח למה יש לערבים נשק, אבל זה דיון על כדורגל לא על פוליטיקה.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ואתה יודע מה אומרים?
    מי שלא כובשת...

בכל אופן כ"כ שקוף שביתר מנצחת.

ורוני לוי ממשיך לא להפתיע שהוא ממשיך לפתוח עם בוקולי, מתי הטמבל הזה יבין ששמות זה לא הכל בכדורגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אלו היו אוהדי בית"ר ששרקו בוז? היה נראה לי כמו אוהדי מכבי חייפה.

בקשר למשחק - משחק משעמם מצד שני הקבוצות. חיפה היתה במקצת יותר טובה מבית"ר, שהייתה חלשה מאוד, והגיעה אולי לשני מצבים. אחח איזה מזל שארבל הזה עשה נאחס לבוקולי שהחמיץ. ארבל וזוהר ממשיכים את הקו של הפרשנים והשדרים בארץ - לא מבינים כלום, אומרים דברים שגויים (קאלה עשה פנדל, לה היה עבירה של רוסו על יצחקי, ועוד כל מיני שטויות), אי אפשר לשמוע אותם כבר.

נקווה להשתפרות של בית"ר במחצית השניה, ולכניסה של ברוכיאן על חשבון עידן טל.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אז נניח ורבין היה ראש ממשלה לא טוב, נניח והוא עשה טעויות. הוא לא רצח אף אחד, הוא לא גנב שום דבר, כל חטאו היה בכך שהוא שמאלני והם ימנים. אבל נניח שהוא אכן ראש ממשלה גרוע, הוא מת! קצת כבוד למת!

13. WSM Member

אוהדי בית"ר שרקו!

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בנוגע לפנדל מי שעדיין לא הבין, אלברז משך בחולצה של בוקולי נדמה לי. אין זוויות צילום נוספות לכן ממה שראינו אי אפשר לראות בגלל שהקפיצה של קאלה מסתירה. אבל אני סומך על מאיר לוי שיודע למה הוא שרק, הלוואי שכל השופטים ינהגו כמוהו וישימו לב לדברים האלה.

וחדל עם הדיבורים על השריקות, דברו כדורגל.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הראו כרגע מזוית אחורית.
    אכן תפיסת חולצה של אלברז. אי אפשר לומר כי הוא לא הזהיר את השחקנים, כמעט בכל קרן ראינו אותו מתריע בפני תפיסות בחולצה.