הנה, ידעתי! וידוקה, השטפשות הגיעה גם אלייך כנראה..... אני בכלל לא דיברתי על המשחק עצמו, אלא על השטויות שהוא אמר....
*וידוקה, אם מחזירים היום את תחרות החתימות, אני מצביע לחתימה שעשית לקופיפי. החתימה הכי מצחיקה אי פעם. אוהדי חיפה, אני נגעל מהצביעות שלכם. אני מוכן לשים 100 שקל, שאם הייתם מנצחים, לא משנה באיזה תוצאה, הייתם יורדים על וידוקה ולירן עד סוף הימים. בית"ר ניצחה, או יותר נכון הביסה, או יותר נכון השפילה אותכם, ואתם מנסים למזער את ההישג האדיר הזה, שקבוצה כמו בית"ר י-ם ניצחה אתכם, ועוד 4-0. ואתם, "מה אתם כ"כ מתלהבים". אמנם הדרך שבה לירן אמר את מה שהוא אמר היא לא בדיוק אחת הדרכים הרצינוית שיש, אבל אני בטוח שאם אתם הייתם מנצחים את בית"ר 4-0, הייתם מתבטאים בצורה הזאת*100. ולכל האוהדים של חיפה שיכנסו רק מחר: יא חבורת פחדנים, אין לכם אומץ להיכנס לפה, כי אתם יודעים שתושפלו. פחדנים.
מה הבעיה? כל מה שהיה לכם זה הזדמנות אחת או שניים לעומת אינספור של בית"ר. אוואט הנבלה זה גם לא שטויות הבן אדם כמעט גרם לזוהר להפסיק לנשום.
ניצן, אתה לא מכיר אותי, ככה שאין לך בכלל זכות, ולו הקטנה ביותר, לשפוט אותי! שמור את התיאוריות שלך לעצמך! ווידוקה, תפסיק כבר להתעסק בקטנות.....יאללה, חשבתי שעוד איתך אפשר לדבר ברצינות.... עזבו, זה כנראה מקרה אבוד המשתמשים פה....
לעזאזל שמישהו יסביר לי!! מה אתם רוצים שאנחנו נגיד? הובסנו היום בצורה משפילה מה אתם מצפים מאיתנו להגיד? לעבור לאהוד את בית"ר? מה לא בסדר בנו היום?
הנה אחד חכם. לא אמרתי את זה בצורה רצינית כי אני אוהב לצחוק לכם בפרצוף. וכמו שניצן אמר גם אוהדי חיפה(חוץ מקלייברט הבוגר והמשכיל) היו עושים אותו דבר. ואילן הוא פחדן מסריח, הדרך היחידה שלו להתחמק היא להעלם מהפורום לתמיד. כי את המשחק הזה לא נשכח. אז שבו בשקט 4-0!!!!!!!!!! איך שקוביקה השפיל את בנאדו בשער הראשון. כבר מההתחלה הגענו להזדמנויות וככה כל המשחק. אימפריה!!!
א. קלייברט, עכשיו אני מבין על מה אתה מדבר. לירן, הגיע לנו 7-0, 8-0, אבל 25-0? מה שתית היום? ב. ניצן, מה כל כך מצחיק בחתימה שעשיתי? שתף אותי בבקשה... ג. 4-0!!!! אני לא מסוגל להפסיק להגיד את זה - 4-0!!!!!!!
כאוס, הבעיה איתך שאחרי המשחק אתה וחנוכה מתחכמים ונותנים הודעות של "בית"ר קבוצה מספר 1 עכשיו" "צודק" "נכון". זה להפסיד בכבוד? תראו את קוף ירוק! תלמדו ממנו!
לא שופט אותך. תביא לי מקום אחד שבו הזכרתי את השם פטריק קלייברט. זה מה שכתבתי: איפה בדיוק כתוב פה פטריק קלייברט?
שתיתי מים ופטל. ואם לא ראית בהתחלה רשמתי שהגיע לנו 10-0 ואחרי זה רשמתי 8-0, שניהם משקפים יותר טוב מ 4-0. 20-0 רשמתי כי קלייברט עיצבן אותי, אבל לא התכוונתי. רק על תגידו ש: 1. חיפה הייתה שווה שער 2. יעקב שחר לא מושחת 3. לא היה צריך להיות פנדל
אני נותן לכם להנות מהנצחון!!! איזה עוד שמחה יש? אני מסכים עם דבריך אומר ששחר משחד שופטים ומבקרים מה עוד אתה צריך? מה יש לי לומר אחרי הפסד 4-0? אין תירוצים