מחזור 7 בליגת העל: מכבי ת"א מנצחת, תיקו למכבי חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏22/10/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שלא, שירים על השואה הרבה יותר נוראים. שריקת בוז לדקת דומייה ליצחק רבין היא דיעה אישית, אדם מסוים לצורך הדוגמא רואה ביצחק רבין בוגד, בתור מי שנתן לפלשתינאים שטחים ממדינת ישראל ורובים וכו' לעומת זאת אדם אחר יכול לחשוב שהוא אדם נאור שעשה רק טוב לישראל, זה עניין של גישה, וחוץ מזה אין חובה חוקית לקיים דקת דומיה, הרי בכל דקת דומייה כשמישהו נהרג בפיגוע אתה שומע מלא קריאות מוות לערבים אצל כל קבוצה, אז למה לא מענישים גם אותם?

סך הכל הזדמנות אחת לכל קבוצה...סמואל יבואה עם החמצה גדולה ונסטיה צ'ך עם בעיטה חופשית

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/10
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

משחק מהתחת, שום כלום, אמרתי שאני לא יראה, בסוף זה היה ברקע, וטוב שרק ברקע, שום דבר.

3. Raulito Madridista

תעודת עניות לקהל של בית"ר שרק 4000 אוהדים הטריחו את עצמם למשחק, אולי אם הייתה כמות כפולה אז הקבוצה הייתה יכולה לפתוח באטרף ואז לסכנין היו רועדות הרגליים. אבל עם איך שהקבוצה נראית אז אפשר להבין חלק מהאוהדים שלא רוצים את עוגמת הנפש הזאת.

מדהים כמה המשחק היה חלש, רק בדקה ה-85 היה שווה לקום מהכיסא כשיבואה, באיום היחיד הרציני במשחק, בעט חזק מתוך הרחבה ומאיר כהן היה מוכן. מלמיליאן לטעמי היה צריך להחליף את סטיבן כהן החלש ולא לוותר על בן-שושן. דאריו פרננדס הוסיף קצת למשחק אבל גם הוא בכושר לא טוב. ברוכיאן מאוד חלש וכמה זמן אפשר לתלות את יכולתו בתירוץ של הפציעה? שתי הקבוצות היו נוראיות בשליש האחרון של המגרש. סכנין יצאה יפה להתקפות אבל תמיד קבלת ההחלטות הייתה גרועה או שהבעיטה האחרונה הייתה דרדלה מסכנה. אחמד קאסום בלט בתחום. מישאלוב וגונזאלס עם כל-כך הרבה טעויות מביכות. המשחק הזה מעמיק את המשבר בבית"ר בסופו של דבר, היו לה את התנאים לדרוס לפחות בהתחשב בחולשת היריבה. סכנין, למעט עשר הדקות האחרונות בהן מאיר כהן עבד קצת יותר קשה - הציגה משחק טוב.

4. alon159 Member

קודם כל, מה זה שירים על השואה? כמו שאנחנו שרים "אומרים מכבי נאצים" (זה הסו קולד שירי שואה שאתם קוראים לזה), אתם שרים "הפועל גרמנים, תרדו כבר מהארץ, אתם לא יהודים".
    בכלל לא דיברתי איתך על דקת הדומייה, איך הגעת לזה?
    ואגב, שירי נאצה יש בכל הקבוצות בעולם. בכל הקבוצות בעולם שרים על האבא והאימא של שחקן היריבה המושבעת. אצל הפועל זה כביכול "שירי שואה" ואצל מכבי הנאורים זה "הפועל גרמנים". סבבה. אם אתה תוציא את שירי הנאצה (שהם לא על רקע גזעני) זה כבר לא יהיה כדורגל.
    זה שונה בתכלית מ-נהמות ושירים גזעניים.

5. Carlo Zampa Member

וואו... זה לגמרי היה המשחק הכי גרוע של בית"ר מבחינה התקפית שאני זוכר.

6. eran levy Member

כמו שהקבוצה נראית וכמו שהיריבה נראית צריכים להודות ל-4000 שבכל זאת הגיעו. זו היהת התחתית שבתחתית, בגלל משחקים כאלה יורד החשק מהליגה הזו. תת רמה.

7. אלי מתחן Member

היה הרבה יותר מ4000 צופים, והיה גם משחק זבל.
    מביש אותי לראות שחקנים כאלה משחקים כדורגל בקבוצה שאני אוהד.

8. אלי מתחן Member

מסכנים.
    תזכיר לי איזה עונש קיבלתם על רימון הלם לתוך המגרש כדי לפגוע בשחקן יריב?

9. Carlo Zampa Member

סגרו להם איזה 2 שורות לא?

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זה לא אותו דבר שאתה אומר "גרמני" ו-"נאצי" והשיר "שתהיה שואה למכבי" זה אותו הדבר כמו "מוות לערבים" שניהם עוסקים במוות לאוכלוסיה מסוימת...אז ועוד איך יש קשר בין אחד לשני.

הגעתי איתך לזה בגלל שאמרת שלא מעוגן בחוק שגרמני, נאצי ושואה הינם גזענות, ובאותה נשימה גם שריקת בוז בדקת דומייה אינה גזענות, בטח עבור מישהו שהוא לא ערבי...

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

4,000? אולי רק במזרחי, היה בסביבות 8 אלף(סכנין הביאו פחות מ-100).

לגבי המשחק? כלום ושום דבר, ראוי לציין רק את עידן טל שהצליח אפילו בסטנדרטים שלו לתת משחק גרוע, כמה איבודים ומסירות לא מדויקות, הרס אותנו.
    בחצי השני מישאלוב החזיק לנו את ההגנה, הרוש היה טוב היום, כל השאר לא ראוים לאיזכור.

והגעתי למסקנה שבית"ר לא יכולה לנצח משחקים שאלון יפת שופט, הכלב הזה שונא בית"ר ידוע, לא עשה טעות שהשפיעה על המשחק אבל פשוט נתן לגיטימציה לבונקר של סכנין ולביזבוזי הזמן, גם עצר את המשחק יותר מדי פעמים, שופט מאוס כמו הפרצוף שלו.

עריכה:

שריקות בוז וריקודים של סכנין במהלך ההימנון, כצפוי.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה משחק נוראי.

13. alexshw Member

שטויות, הבעיה בבית"ר ובונקר זה אף פעם לא תירוץ, מה גם שבית"ר הגיע למספיק מצבים.
    זה שהשחקנים לא בעטו כמו בני אדם זה משהו אחר.

14. Don Joan Roman Member

יש לנו קארמה רעה עם הבן זנונים הזה יפת.
    בכל הקשור למשחק, חבל על האצבעות שלי ולכן אני רק אומר: עידן טל תפרוש.

15. אלי מתחן Member

שכחתי משהו, גונזלס פשוט אפס. שום דבר שהגיע אליו לא נשאר ברגליים שלנו, במקרה הטוב הוא העיף את זה למאיר כהן במקרה הרע זה עבר אותו, אני לא יודע מי החליט להביא אותו אבל שמהר ישימו מישהו במקומו שלא קוראים לו תומר בן יוסף.