האמת שכן אבל לדעתי אם יש קבוצה שאסור לשדר אותה זה קרית שמונה, בטח נוכח העובדה שלמגרש של 5,500 עד למשחק האחרון לא הגיעו יותר מ-2000 וקצת...במשחק האחרון היו 2,800 כשהיציע החדש היה רבע מלא באוהדי קרית שמונה...אם זה בטלוויזיה אנשים יעדיפו לראות בטלוויזיה, זו לא קבוצה גדולה סטייל מכבי/הפועל/חיפה/בית"ר שגם אם המשחק בטלוויזיה הכמות תהיה תמיד כמות גבוהה ביחסית לשאר קבוצות הליגה.
אני לא חושב שזה מה שישנה כל כך לכיס של שירצקי. ממילא אין כאן תרבות ספורט ואי אפשר לבנות על הכנסות מקהל.
לכיס של שירצקי זה לא משנה וזה גם לא ישנה בטח נוכח העובדה שמחיר מנוי זה 20 שקלים. אבל לא שאני אומר שאסור לשדר אותם כי לא מגיע להם, אני טוען שאסור לשדר אותם בשביל שכל השבוע הם ימלאו את המגרש עד כדי כך שבעתיד גם כשירצו לשדר אותם ויגיע להם, גם אז האיצטדיון יהיה ברובו מלא. בשביל לבנות את אותה התרבות ששירצקי מנסה... --- 35 דקות קשות לצפיה, אני לא חושב שהיתה בעיטה לשער...לא ציפיתי למשחק כזה...
זה שביט"ר לא נענשת אף פעם על הדברים האלה שהם שרו פה עכשיו זה אחד הדברים המגעילים והדוחים שיש בכדורגל שלנו ובמדינה בכלל. רבע "נהימה" כלפי שחקן שחור של הכח, למרות שגם שחקן ישראלי של הכח קיבל את אותם "נהימות"= רדיוס במשחק עונה. שירי "אני שונא את כל הערבים", "מוחמד מת" וכו'= שום כלום.
אלון, בוא לא נהיה יפי נפש...אם על כל קריאות השואה ושיאי הנאצה על פנאן, מזרחי, נמני, אובארוב ושות' הפועל לא מקבלת רדיוס בלי קהל, אין סיבה שבית"ר תקבל... מה שכן, אני מתנצל בשם הקבוצות בפני כל אוהד שהגיע למשחק העלוב הזה, ללא ספק הגרוע ביותר העונה, צריכים לתת להם החזר על הכרטיס...רק בעיטה אמיתית אחת לשער, וגם היא היתה של נסטיה צ'ך בבעיטה חופשית.
אין סעיף על שירי נאצה כמו השירים על פנאן, מזרחי, נימני וכו' (למרות שהשירים האלה לא כאלה פופלאריים ביציעי הפועל כמו שאתם אוהבים לעשות מהם) לעומת זאת יש סעיף על גזענות וכמו שכבר הענישו את הפועל על גזענות, צריך להעניש (בענק) גם את ביט"ר. אבל לא עושים את זה. אגב, איזה עונש בדיוק אתם קיבלתם על שירים כמו השיר על אבא של נאתכו?
את אותו עונש שאתם קיבלתם - שום כלום. אגב יש סעיף כנגד שריקת בוז בדקת דומייה ליצחק רבין? כי גם לזה אין, ולא מדובר בגזענות, ועדיין הם קיבלו עונש רדיוס.... אז אל תגיד לי יש או אין...כשרוצים לחפש את אוהדי בית"ר הכי קל לעשות את זה, בפועל אוהדי הפועל לצורך הדוגמא, עושים את שירי הנאצה באותה כמות, בכל משחק...בדרך כלל לקראת סופו (זה לא משנה באמת בנסיבות)
ערוץ 1 רצה רייטינג בגלל סיכוי לבאלגן וקיבל משחק שרק יכול להזיק לרייטינג להמשך העונה. אז טעיתי בגדול בהערכות, חשבתי שבית"ר תבוא עם התלהבות מול הקבוצה במקום האחרון ובבית. בפועל בזיון. ועדיין, זה לא שהגנת סכנין הייתה כל כך גדולה. בית"ר הגיעה למצבים והייתה חייבת לנצח גם במשחק נוראי שכזה.