הוא הפסיד כי הוא יושב בחוץ ופוגע לעצמו בקריירה. זה שהקבוצה העיפה אותו זה לגיטימי. הבעיה שלא הביאו חלוצים ראויים. עמאשה עם רגליים גמורות, מסוגל להבקיע בעיקר מפנדלים.
הוא צדק. עמאשה הימר שנתקפל ונשחרר אותו חינם. לא התקפלנו, עמאשה מבלה ביציע. הוא לא פחות גרוע מהחלוצים שיש לנו.
זקוקה נואשות לחלוץ כמוהו? הכוונה לחלוץ שלא מסוגל להבקיע אלא אם כן זה פנדל, איבד את הפיזיות שהיתה לו ובכלל נפצע כל הזמן? כן, בהחלט זקוקים לו נואשות. מעניין שאוהדי כל שאר הקבוצות אומרים לנו כמה עמאשה טוב, אבל אנחנו שראינו אותו כל שבוע חושבים שהוא גרוע. גם אף קבוצה אחרת לא ממש חשבה ששווה לשלם כסף עבור "חלוץ כמוהו". ואם הוא אוהב כדורגל ורוצה לשחק כדורגל, הוא הפסיד.
כבש בפנדלים. היו לו גם איזה שלושה שערים מול שער ריק או משהו כזה. אני מניח שאבוחצירא יצליח להגיע ל-3, אולי אפילו 5 שערים העונה.
אתם מגזימים, עמאשה היה לא רע בעונה שעברה וגם זכור לי שהוא בישל לא מעט, אבל אין לי מספרים. אבל זה לא רלוונטי, בנאדו לא רצה אותו בקבוצה וכל עוד בנאדו מאמן עמאשה לא יחזור.
מדובר ב-5-6 שנים. זה שלקחנו שתי אליפויות כמו שאמרתי לא מסנוור אותי. דווקא תקציב הקבוצה לפחות לפי התקשורת בהחלט מספיק בשביל לבנות קבוצה שתתחרה עם מכבי ת"א על האליפות. הבעיה שמתנהלים איתו בצורה ביזיונית, אין שום סקאוטינג בקבוצה, מביאים רכש כושל קיץ אחר קיץ מלבד פגיעות טובות בודדות שאני יכולה לספור על יד אחת בכל השנים הללו. היו צריכים להפטר מכל החלוצים מלבד דווקא זה שוותרו עליו (עמאשה) ולא הייתה שום בעיה להביא חלוץ בכיר יחד עם גוזלן בסגל. הזחיחות הזו ש"מה שיש כרגע יספיק" בלתי נסבלת. היה ברור מראש שאנחנו הולכים לעוד עונה של כשלון, שבטח מתישהו בשלהי ינואר הקבוצה תתעורר ותתן כמה נצחונות שלא ישנו כבר שום דבר. קשה אבל צריך להתרגל לעובדה שאנחנו ממזמן לא קבוצת צמרת (מקום 4 מבחינתי עבור מכבי חיפה שאני הכרתי זה לא צמרת).
ככל שמכבי חיפה תעמוד במקום, והפועל ת"א, לא באמת תגיע לידי אוליגרך שיתחיל לזרוק 100 מיליון שקל ולקבל תוצאות הפער בין מכבי ת"א לשאר הקבוצות יגדל ויהיה קשה לסגור אותו, בטח אם מכבי תעשה את מה שאף קבוצה לא עשתה מעולם שזה להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות ולקחת אליפות באותה עונה, וגולדהר ימשיך להשקיע כספים. למעשה בשניה שזה יקרה, נהירת הילדים שהלכה צפונה ומכבי חיפה תחזור למרכז, בין אם זה באוהדים ובין אם זה בשחקני כדורגל צעירים, ולמעשה, הפער יהיה כמעט בלתי אפשרי לסגירה, משמע יהיה כמו בליגות במזרח אירופה, שבהן קבוצה לוקחת 5, 6, 7 אליפויות ואז עושה הנחה וקבוצה אחרת גונבת ושוב סרייה. יעקב שחר קופא על השמרים ובכלל לא שם לב שהשליטה בכדורגל מזמן כבר לא אצלו ביד, ולמעשה היא כבר בחצי הדרך לתל אביב. האיצטדיון בחיפה לא רק שלא יושיע את מכבי חיפה, הוא עשוי להכניס אותה לסחרחורת וטירוף של רדיפה אחרי מכבי בלי כלים, וכשאתה עושה את זה שנה אחרי שנה, הייאוש נהיה נוח יותר, ארון התארים מעלה אבק, וככה קורה שקבוצה לא לוקחת אליפות 10 שנים. המשחק היום הוא משחק שונה מזה של תחילת ואמצע שנות ה-2000 המוקדמות, הכסף מליגת האלופות גדול יותר, המשכורות גדולות יותר, התיאבון של הקהל גדל וכמובן הדרך לליגת האלופות יחסית נוחה. מספיק 2 עליות רצופות לליגת האלופות, בלי להוציא נקודה וקבוצה מכניסה קרוב ל-130 מיליון שקל, וזה בלי נקודות שיכולות להוסיף עוד כמה מיליוני יורו. תוסיפו לזה את המנויים שהם סולד אאוט, טלוויזיה, ספונסרים שזורמים בקלות, תקציבים, מכירת שחקנים, ותקבלו מצב שקבוצה יכולה להכניס בשנתיים קרוב ל-200 מיליון שקל, שהם הכל חוץ מהכיס של הבעלים. ההשתלטות במקרה הזה היא הרבה יותר קלה, ובמקרה כזה לבעלים ממש לא יהיה בעיה לשחרר עוד כמה מיליונים, וקליבר השחקנים שיגיע יהיה בהתאם.
זו עיקר הביקורת על שחר. במקום לנצל את העלייה שלנו לליגת האלופות, לחזק את המועדון ברכש (ולא שטרכמן ודוטרה) ולהעפיל פעמיים- שלוש רצוף לאלופות וליצור פער משמעותי בינינו לבין היריבות, הוא החליט שלא בא לו. אמרנו את זה עוד בזמן אמת, חלקנו ראינו את זה קורה. השיטה החדשה של פלאטיני (שהיא גרועה לדעתי) נותנת הזדמנות גדולה מאוד לאלופה הישראלית להעפיל לאלופות. אנחנו לא השתמשנו בזה כפלטפורמה לשדרוג המועדון. להפועל היה בעלים מושחת אז גם הם לא עשו את זה. אני חושש שמכבי ת"א לא תעשה את הטעות הזאת.
תחשבו מה הפועל "טביב" ת"א עשתה עם העליה לליגת האלופות. בקיץ 2010 הפועל עלתה לליגת האלופות ובהמשך אותה עונה מכרה את שכטר, ורמוט, דה סילבה, זהבי בעוד משהו כמו 4-5 מליון יורו. והיום כולם יודעים מה המצב של הקבוצה. אז אוהדי חיפה, לפחות היענקלה שלכם הוא לא אלי טביב.
ורשמתי את זה (בעלים מושחת..). אגב, אנחנו מכרנו גם את הכוכבים שלנו בסוף כל עונה וזה עם שחר. אני לא רוצה בעלים חדש, אני לא בא בטענות על הכסף שמושקע. אבל ההתנהלות פשוט מטומטמת בשנים האחרונות.
לסגור את הכדורגל הישראלי מהיום הליגה הסתיימה העונה הסתיימה יש אלופה יש יורדת אחת רק מעניין מי היורדת השניה. מכבי ת"א כדורגל נהפכת אט אט אם כבר לא נהפכה למכבי ת"א כדורס יענקלה שחר תתפטר תמכור תעוף ממכבי חיפה,הרסת את הכדורגל הישראלי. לבטל את שאר מחזורי הליגה עד סוף העונה להביא מהיום את הצלחת למכבי ת"א
מכבי תל אביב כדורגל לא הפכה עדיין לשום דבר חורץ גורלות, היא פשוט היחידה שמשחקת כדורגל נורמלי נכון לשלב זה. גם ההתקפה שלה רחוקה מלהיות איזשהו משהו שלא נראה כאן מעולם. עומרי אלטמן על שלל המחמאות שגרף עדיין לא קנה אותי. לדעתי הוא איטי מדי, שזה בסדר להתמודדויות בליגה אבל לשאיפות עתידיות רחוק מלהספיק. הוא צריך עוד שנה שנתיים כדי להשיג עוצמות, כרגע דור מיכה רמה אחת מעליו. מאנה עשה פעולה יפה בהתקפה אבל בהגנה הציג איטיות, עד כדי כך שבאחד המהלכים ייני קלט שהוא לא מסוגל לרוץ אחרי השחקן שהתקיף על האגף שלו ועזב את צד ימין בשביל לחפות. זה היה נראה כאילו מאנה רץ על הליכון ריצה במקום. היה לו קשה להתקדם. ועוד דבר על הדרישה למצויינות של סוזה מזהבי. שאפו. זו בדיוק אחת הדוגמאות לכך שפרשן חושב שאם ערן זהבי נראה טוב לטעמו, אסור לדרוש בשום פנים ואופן שיתן יותר. מזל שסוזה חושב אחרת. סכנין בינתיים לא נראית רע לדעתי ברמת הטכניקה, במילים אחרות היא לא מכוערת לצפיה כמו קבוצות אחרות שיצא לי לצפות בהן. השחקנים שם מתנהלים עם הכדור ברמה סבירה פלוס ורואים שמרקו בלבול מנסה לייצר בקבוצה הזו כדורגל, ומגיעות לו על כך מילים טובות, אבל סף הריכוז בקבוצה הזו נמוך מאוד, הם יכולים רגע אחד להניע את הכדור יפה בבלומפילד, ורגע לאחר מכן לדמיין דמיונות ולאבד כדור 20 מטר מהשער. אני מציע לאוהדי מכבי תל אביב לרדת קצת מהגל השחצני שאופף את חלקם בשבועות האחרונים כשהם רואים את מכבי חיפה למטה, ולחזור לגישה הצנועה של ניקוי האווירה החפיפניקית המתנשאת. זה יעשה להם רק טוב.