מחזור 7 בליגת העל:: מכבי חיפה תקועה בתחתית, מ.ת"א וב"ש ניצחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏13/10/15.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גבאי זה החתמה של הרגע האחרון בגלל הפציעה של משען (שגם הוא לא כזה עילוי..)

כרגע ההרכב עוהד טוב ואין מקום לשינויים,אבל צריך לחשוב ברצינות איך לשלב את כל החלק ההתקפי הזה ביחד,זה פשוט בזבוז להשאיר אחד מהם על הספסל.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

משחק נהדר אתמול. כל כך קל, פשוט. אווקמה ומליקסון ריחפו על המגרש.

כל הכבוד לאוהדים שהגיעו למשחק למרות המצב, השחקנים נתנו להם תמורה גדולה.

3. עידן444 Member

אז מה מצב תסמונת ה"ממליכים ברגע והקוטלים בשניה"?
    נראה לי שיובנטוס קצת התקררה לגבי חמזה בארי.
    המניות של עדן שמיר עדיין בעליה.

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  4. Love Is Red Member

חמזה בארי שחקן טוב אבל עדיין צריך עוד להוכיח את עצמו בהמשך, יש לו כישרון אבל שקודם יעבוד קשה בשביל להשתמש בכישרון הזה.
    עדן שמיר נראה כמו הרועי קהת החדש של ק"ש, נראה מה יהיה בהמשך.
    כנ"ל לגביי מליקסון ו-וואקמה.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביתר ירושלים חשבה שהיא יכולה להתנהג כמו קבוצת צמרת ונוכחה לדעת שכרגע היא עוד לא שם. לתת להפועל באר שבע כמות כה גדולה של שטחים לרוץ בהם זה לוקסוס שאין לשום קבוצה בליגת העל. מי שרוצה להקשות על מאור מליקסון וטוני וואקמה, שינסה להאט אותם ויגרום להם לחשוב, כי בתחרות ריצה הם ברוב המקרים ינצחו.

yakar אוהב/ת את זה.
  6. Love Is Red Member

שני המשחקים היחידים שלא כבשנו בהם היו שהקבוצות שיחקו משחק נסוג ואחראי (מכבי תל אביב והפועל עכו).
    יש בזה משהו, המבחן שלנו יהיה מול קבוצות שישחקו מולנו משחק הגנתי מושלם כמו הפועל עכו.
    העניין הוא שרוב הליגה לא משחקים הגנתי, ככה שזה יהיה מעניין לראות איך הצמד וואקמה+מליקסון יראו בהמשך, ומה יקרה שבוזגלו יכנס לכושר.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם מול מכבי חיפה לא כבשנו.
    עם זאת, גם מול קריית שמונה אחרי שעלו מולנו ליתרון וגם מול רעננה אחרי שכבשו מולנו את השוויון היינו צריכים להתמודד עם קבוצה שמתגוננת מולנו ובסוף לא רק שהתגברנו על הבונקר אלא גם פירקנו את היריבה.

אני חושב שמה שטוב בקבוצה שלנו השנה זה שאפשר לגוון ולשחק עם ההרכב במשחקים השונים.
    אני למשל חושב שבמשחקים הגדולים אליניב חייב לפתוח כי הוא נותן ערך מוסף, מנהיגות וווינריות שאף אחד אחר לא יכול לתת וראינו את זה מול מכבי תל אביב כשנכנס כמחליף ושינה לנו את המשחק.
    במשחקים מול קבוצות שיתגוננו עמוק אפשר לחשוב על שלישיה של בוזגלו - מליקסון - טוני כשגם מליקסון וגם בוזגלו מסוגלים לשחק באמצע מאחורי החלוץ.
    ההגנה די סגורה אצלנו, גם הקישור ההגנתי, אבל בקישור ההתקפי וההתקפה הכל פתוח. אם בתחילת השנה כולם חשבו שסהר ובוזגלו הם באנקרים היום הדברים נראים אחרת ואין לי ספק שגם אם הם יהיו כשרים ב - 100% למשחק מול הפועל ת"א הם יפתחו בספסל.

8. yedidel Member

בית"ר בטדי הפך להיות המשחק הכי קל שלנו בשנים האחרונות. יכולת של קבוצת תחתית אבל תכנית משחק התקפית של מתמודדת לאליפות. הכי נוח

9. AmitHBS Member

במשחקים בהם לא הבקענו העונה לא עמדנו לדעתי מול בונקר ׳מושלם׳ כמו שאמרו פה, אלא מול מערך הגנתי מובהק סביר של עשרה שחקנים מאחורי כדור; הבעיה שלנו, ודרך אגב גם אתמול היה אפשר לראות את זה, זו ההתעקשות על צורת משחק מסודרת והחזקה בכדור אצל שחקני הקישור וההגנה. כשיטת משחק זה בסדר גמור וכשזה הולך טוב אז אנחנו מנצחים בהילוך ראשון כמו אתמול, אבל כנקלעים לפיגור או עולים מול קבוצה שבאה להתגונן מלכתכילה - יש לזנוח את מסירות הסרק ולהעז יותר, מה שלא ראינו מול עכו וחיפה ועל כך איבדנו נקודות.

זה המבחן הבא שלנו, כי מול קבוצות שיתנו לנו שטחים ומרחב דריבל ניקח את מירב הנקודות.

10. yakar Member

דווקא נגד מכבי תל אביב היה לנו די קל. שלטנו במגרש לחלוטין , הגענו לאזורים הנכונים עם הכדור, פשוט לא היינו חדים.
    נגד חיפה עם הבונקר שהם הציגו התקשנו , זה גם כתוצאה מהאדום שלדעתי דווקא עזר להם (אחרת היו משחקים פתוח)

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הבישול של מליקסון לברדה....ספיצ'לס. מדהים.

AmitHBS, Sir Alex Ferguson ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  12. Ajax Amsterdam Member

אף פעם לא היה לנו משחק כזה קל

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר שקראתי כאן בעבר שחלק מהכותבים טענו שצמד הזרים של בית״ר הופכים את האמצע שלה לטוב בליגה.
    ובכן, אתמול התאוריה הזאת עלתה למבחן כשהאמצע של בית״ר התמודד עם השלישיה חובאן - אוגו - ראדי שפשוט פירקו את הקישור של בית״ר לחתיכות.

מזכיר לכולם שגם במפגש מול מכבי השלישיה של באר שבע הראתה עליונות מוחלטת על האמצע של מכבי, אבל אז הטענה הייתה שהחסרון של איגיבור הוא גדול מידי.
    יהיה מעניין לראות אותנו מול מכבי עם איגיבור, אני עדין חושב שהשלישייה שלנו מייצרת את האמצע הטוב בליגה היום...

14. עידן444 Member

האמת שאני קורא את התגובות שלך והמסקנה היחידה שלי מהדברים שלך היא שאם ב״ש לא לוקחת אליפות העונה בפער דו סיפרתי אתה תהיה מאוד מאוכזב... לא מצאתי דבר אחד שלדעתך ב״ש לא הכי טובה בו.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מספיק איכות בספסל בכל הקשור לפן ההגנתי (חולית ההגנה והקישור האחורי), גם החלק ההתקפי למרות הכיבושים האחרונים עדין חסר חלוץ סקורר במקום ארבייטמן, ברק בכר הוא עדין חסר ניסיון יחסית, וגם סוארס, ביטון וגורש עוד צריכים להתייצב מבחינת יכולת. והכי חשוב, אין לנו את זהבי, למכבי יש, זה יכול להיות ההבדל גם השנה...