מחזור 7 בליגת העל:: מכבי חיפה תקועה בתחתית, מ.ת"א וב"ש ניצחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏13/10/15.

1. סמואל אטו Member

חמוד, את ההתנשאות שלך תשמור לעצמך.
    מי שאוכל את הלוקשים של פרימו ואיינשטיין על ״נכשל תחת לחץ״ לא צריך להטיף מוסר לאחרים.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני אוהב שאנשים מתנשאים בוכים שמשתמשים מולם בנשק של עצמם. פעם הבאה שתחליט להתנשא תחשוב על ההשלכות.

3. סמואל אטו Member

תודה על העצה.

לירן אוהב/ת את זה.
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נחזור רגע לנושאים עינייניים- לאוהבי ההשוואות: לא באמת אפשר להשוות את בכר עם מאמן יותר מנוסה שכבר מאמן כמעט עשור. אין לבכר מספיק קילומטרז' ובשר להיתלות בו. בטח ש-100 אחוז מהקריירה שלו בכר אימן בקבוצה שהיה צריך לקבל OK מהבעלים על כל פיפס שרצה לבצע מבחינה מקצועית וכנראה גם קיבל החלטות מלמעלה.
    הקבוצה נראית טוב תחת בכר, הקבוצה נראית שונה תחת בכר, העונה עוד צעירה ויש עוד הרבה רגעי מבחן בדרך.

5. DRORIKO Member

היהירות והטפשות של דראפיץ' עלו לקבוצה ביוקר. 2 הגולים הראשונים זה גולים של יהירות. הראשון זה לשים על נוואקמה את גבאי באחד על אחד שזה הפקרות, והשני זה לתת לנוואקמה שטחים למתפרצת שזאת הפקרות גדולה יותר. ואם אתה כבר משחק פתוח אז שלפחות ההתקפה שלך תיראה כמו התקפה. 2 מסירות הם לא הצליחו לחבר כמו שצריך. ככה זה כשיש "מח כדורגל" בקודקוד שמפטר 2 מאמנים מצויינים בשביל להביא איזה ליצן עם מבטא מצחיק.

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/15
  6. hbs7 Member

בלי בוזגלו, אחרי פגרה, משחק חוץ ועדיין לא כוחות.
    אצל אלישע די היה באחד הגורמים הללו כדי לסבך אותנו לגמרי.
    בכר עושה עבודה טובה ולאט לאט בונה את הקבוצה שרצינו לראות.

צדק וסוארז סוף סוף במשחק טוב ביחד בלי שטויות, דודזאדה נהדר, אוגו מעולה, מליקסון&טוני עושים מה שבא להם.
    ברדה עושה מה שחלוץ אמור לעשות כבר משחק שני רצוף.

המשימה כרגע היא לשפר את משחק ההגנה, ואם צדק וסוארז ייראו כמו היום זה יקרה במהרה.
    בוזגלו ושהר ישתלבו כבר במשחק הבא אני מאמין לתוך קבוצה רצה, עם ביטחון שקיבלה צורה. יקל על החזרה שלהם.

יכול מאוד להיות שיהיה שווה לבכר לנסות הרכב עם מליקסון ע"ח ראדי יחד עם בוזגלו וטוני במשחקים מסויימים.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ורמוט לפני מליקסון, בן הרוש לפני דוידזאדה, אין ספק שרק שיקולים מקצועים הנחו את גוטמן בשני משחקים האחרונים של הקמפיין.

במחשבה שנייה, קיבלנו היום מליקסון ודוידזאדה רעננים אז תודה גוטמן :)

yakar ו-לירן אוהבים את זה.
  8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק ענק של ב"ש כמה פוטנציאל יש לבכר בסגל ! מקווה שהשנה תרוצו עם מכבי עד הסוף.

9. DRORIKO Member

את כל הדברים שציינת הזכרתי בעצמי בהודעה אחרת פה. טביב הוא מנג'ר גרוע, זאת היתה הנקודה שלי.

10. Turgi Guest

אנשים קוראים פה לדורה להתפטר ואז שמים טבלה אלטרנטיבית שבה נתניה ארבע נקודות מאליפות.

11. Raulito Madridista

ביציע העיתונות משה פרימו אמר שטביב התקשר לדראפיץ' במחצית, אולי שלח איזו הערה טקטית או דרש לבצע חילוף כלשהו. נשמע מעניין. נכון שבית"ר לא בליגה של באר-שבע ובכל-זאת עם התנופה של שני נצחונות רצופים ותמיכה מהקהל - היה צריך לצפות ליותר ולא למשחק הגנה מביש כזה, בית"ר הייתה יכולה לספוג חמישייה.

בשני המשחקים האחרונים באר-שבע כבשה 8 שערים ומשהו השתחרר שם התקפית וזה מצוין, כרגע היא בהחלט נראית מס' 2 בליגה. מליקסון בלט כמובן, אבל מהלך כמו זה שעשה בגול השלישי - לא רואים אפילו בשכונה, ממש בגידה במשחק הגנה מצד בית"ר שרצה קדימה, חשבה כנראה שהיא קבוצה גדולה אחרי שני משחקים. לבית"ר אין מאמן שיודע לנהל משחק, לכוון, 'להרגיע' ולשנות מומנטום לא רק בעזרת חילוף. חזרה לגודלה הטבעי, בקיצור. אני אוהב גם את הקלאסה של נאווקמה שברור שהוא השחקן האחרון בהיררכיה מבחינה התקפית ועדיין נראה נהדר. חכם, כובש, מעורב.
    בחזרה לבאר-שבע: בוזגלו יצטרך להרוויח מחדש את המקום שלו בינתיים וטוב עבור באר-שבע שהתלות שלה במאור פחתה - לשם הסיבה הזו התכנסו שם בקיץ ובנו סגל עמוק. מצחיק אותי שהפרשנים אומרים שמאור ומאור לא יכולים ביחד, שמליקסון ובוזגלו צריכים שני כדורים. אריאן רובן ופראנק ריברי שיתפו פעולה יפה מאוד במדי באיירן מינכן תוך שתי דקות, אז מי אלה מליקסון ובוזגלו. בכר יצטרך למצוא את השיטה שטובה להם - אולי חילופי מקומות תכופים, למשל. שניהם שחקנים די נוחים באופיים גם.

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כרגע זה פחות רלוונטי כי לבוזגלו אין מקום בהרכב. במשחקים הקשים יותר חייבים לשחק במערך הזה ולא לוותר על קשר אמצע. כאשר עולים במערך הזה נוואקמה ומליקסון חייבים להמשיך באגפים. בוזגלו צריך להרוויח את מקומו בהרכב, הוא בהחלט יכול לעשות את זה, אף אחד לא מבטל אותו וכמובן שיש רוטציות. בשורה התחתונה- אם מחר יוצאים למלחמה על החיים ועל המוות, וכולם כשירים- אני עולה עם אותו הרכב שעלה אתמול, פרט ל-2 שינויים. בן ביטון במקום מתן אוחיון, ושהר במקום ברדה.

13. עידן444 Member

קודם כל אני לא יודע למה אתה קורא לי ׳אנשים׳.
    מעבר לזה המצב בטבלה הוא ממש לא הטענה העיקרית כלפי דורה. אמנם לפחות בצמרת הטבלה התחילה להתייצב באופן די דומה לעונה שעברה אבל די ברור שמי שמייחס לטבלה בשלב הזה יותר מידי חשיבות כאשר הבדל בין צמרת לתחתית הוא 4-5 נקודות- אידיוט!

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  14. קשר שמאלי Member

מי שמבין כדורגל לא מחתים את לירוי צעירי
    צעירי הוא אחד מחמשת השחקנים הגרועים בליגה.
    מוזר גם שהוא החתים את אלעד גבאי
    משען יותר טוב ממנו וירוחם לא נופל ממנו

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/15
  15. alexshw Member

זה לא עלה לו כלום.