מחזור 7 בליגת העל:: מכבי חיפה תקועה בתחתית, מ.ת"א וב"ש ניצחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏13/10/15.

1. DRORIKO Member

יוקאנוביץ' עד עכשיו לא הפיל אותי מהכסא מצטער. נגד פלזן הוא ניצל שאננות מטופשת של הצ'כים ונגד באזל הוא היה על תקן האנדרדוג שעושה בונקר ומנסה לגנוב שערים. שלא תבין לא נכון, הוא שיחק אותה בענק,אבל אני מחכה לראות מכבי מרשימה גם בתור קבוצה שבאה כפיבוריטית. עד עכשיו בעיקר שיחק אצלה המזל. את באר שבע היא ניצחה למרות שהבאר שבעים היו עדיפים, ואת פ"ת הם ניצחו בזכות גרינפלד מצטער.
    אגב זה מצחיק כי לפי טור מקיף של אורי קופר הצד החזק של יוקא זה בליגה בעוד דווקא בנוק אאוט הוא חלש. כנראה שהעונה באופן מוזר הוא הולך כנגד הדי אן איי שלו.

2. סמואל אטו Member

מה הקשר?
    זה שיש לו עין לשחקנים( או לפחות עין ליועצים) זה משהו נפרד לחלוטין מכל שאר הדברים שבהם הוא גרוע, כמו: בחירת מאמן, בניית סגל, הכנה מקדימה, תנאים, בנייה קדימה.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה יודע שאתה לא באמת יכול להשוות בין מאמנים עם הפרשי שנות אימון כאלו נכון?

חוצמזה, בן שמעון מצליח רק במקומות ללא לחץ, נכשל במקומות עם לחץ, בכר כרגע במבחן הלחוץ הראשון שלו, גם שאם כבר יש ספק, הולך עם בכר.

אבל שוב, בכר עדיין חסר ניסיון ומוקדם להתחיל עם השוואות, כמו שהוא פרץ לתודעה כך הוא יכול להיעלם, חובת ההוכחה עליו.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא העלה קבוצה לפרמיירליג בליגה הכי קשה בעולם אולי.

5. DRORIKO Member

קבוצה חלשה אבל לא נחותה ברמתה מרוב הליגה. לא רואה הבדל ברמה בין ביתר לסכנין או הפועל או רעננה. בסופו של דבר אלה הקבוצות שהיא צריכה לאסוף נגדם נקודות כדי להתמודד על אליפות, הרי בדיוק על זה היא נפלה בעונה שעברה. על זה ועל מאזן החוץ שהעונה עד עכשיו נראה לא רע.

6. South Boy Member

אני לא יודע מה אתכם אבל אותי המשחק הזה הדאיג, כל קבוצת צמרת צריכה לסיים משחק כזה עם חמישייה לפחות, אחוז ניצול המצבים שלנו היה מזעזע היום ובוודאי שלא נזכה לקבל כדורים על מגש כמו היום משום קבוצה אחרת בליגה.
    לא צריך הרבה כדי להביס את בית"ר, קבוצה פשוט מחרידה עם כמות איבודים כזאת שאני לא זוכר שאי פעם ראיתי מיריבה של באר שבע, אין להם מושג קלוש מה לעשות עם הכדור ואני רק חושב מה מחכה להם בבלומפילד ועוברת בי צמרמורת.
    אנחנו לעומת זאת חייבים לשחק יותר כמו המחצית הראשונה ולא ללכת אחורה כשיש לנו יתרון מבטיח, עם קצת יותר ריכוז הייתה כאן תוצאה שהיינו זוכרים הרבה זמן.
    ליבי עם אוהדי בית"ר, איזה קבוצה עלובה יש להם.

7. Civil Anti Madridista

החמצות מזעזעות של גורדנה סמוך לסיום, צריך ממש להתאמץ בשביל להחמיץ ברשלנות כזאת

8. DRORIKO Member

לא עוקב אחרי הליגה הזאת,אני מדבר על העונה. לפחות בליגה מכבי לא הרשימה אותי במיוחד.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הקטע עם בן שמעון זה מיתוס מטורף. במכבי לא באמת נתנו לו לעבוד והוא לא באמת נכשל (היה לו סגל לא מספיק טוב), בהפועל הוא בנה קבוצה מאומנת ששיחקה נהדר בשלב מסוים וגם לא באמת היה צריך לצפות ליותר.
    ברק בכר עוד צריך להוכיח את עצמו.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בגדול אני מסכים איתך שבית"ר לא קבוצה טובה יותר מהקבוצות שציינת אבל הצורת משחק שלה, בטח בטדי, שונה מהן.
    רעננה היא קבוצה שמסתגרת עם כמעט כל שחקני ההגנה ויוצאת למתפרצות. בית"ר ממש לא כזאת. ראינו שהגול השני הגיע בגלל ממתפרצת שבאר שבע היא זאת שעשתה אותה. רעננה היא רק דוגמא, אבל רוב קבוצות התחתית מתגוננות נגד הגדולות. זה סוג אחר של משחק עבור הקבוצה העדיפה.
    צורת המשחק של בית"ר דווקא הרבה יותר נוחה.

11. סמואל אטו Member

לחץ? נו באמת.
    בהפועל ומכבי לא נתנו לו לעבוד.
    בב״ש נותנים אפילו לאלישע שנה יותר מדי.

12. AmitHBS Member

הצורת משחק שלנו כאילו נבנתה על יריבות כמו קריית שמונה, בית״ר וכו׳, שהתותחים הכבדים מקדימה מקבלים כאלה שטחים דראפיץ׳ צריך להגיד תודה שזה רק 3-1.

חוץ מזה, באר שבע עם משחק שהוא בעיקר מליקסון ונוואקמה, כשכל שאר הקבוצה בהילוך ראשון מניעה כדור בצורה טובה ובעיקר נמנעת מטעויות (חוץ מהגול שספגנו - שאננות לשמה). בסך הכל רביעיית ההגנה נתנה משחק טוב שזה מעודד בעיקר מכיוון סוארס וצדק, ובקישור אוגו נראה כמו הגרזן האולטימטיבי לצד הובאן, שסחב קצת שחיקה מהנבחרת וראדי שממשיך לשחק יעיל.

13. DRORIKO Member

ועדיין ב"ש שמה לרעננה 3 גולים

14. סמואל אטו Member

היא לא הרשימה עם אף מאמן בשלב הזה של העונה.

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

בב"ש אין את הלחץ שיש במועדונים הגדולים, אבל עדיין יש שם קהל שיודע לעשות למאמן את המוות אם צריך. גם יש את העניין של התקשורת. אם אתה מאמן את סכנין אז לתקשורת לא אכפת ממך ואני בספק כמה אנשים יודעים איך קוראים למאמן שלה. כשאתה מאמן קבוצה עם שאיפות לאליפות התקשורת תשב עליך חזק.
    לזה תוסיף את כל האגואים שברק צריך לנהל.