מחזור 7 בליגת העל:: מכבי חיפה תקועה בתחתית, מ.ת"א וב"ש ניצחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏13/10/15.

1. DRORIKO Member

נראה כמה קסמים הוא יכול לעשות אצלכם בלי ערן לוי וקאוידה

2. oFiRzZz Member

גם למזרחי היה את ערן לוי וקאיודה .... ו ?

3. DRORIKO Member

רוני שיפר דברים מסויימים בנתניה. ועדיין האקס פקטור שלה היו הכדורים הארוכים של ערן לקאיודה. את זה לא רוני המציא אלא יוסי מזרחי. זה לא שאני עכשיו מנסה לעשות ממזרחי מאמן טוב, אבל בלי הצמד הזה לא רואה את נתניה דורסת את הפליאוף התחתון ורוני לוי הוא לא קוסם,ומי כמו אלה שראו אותו בקיץ בתור המשיח של חיפה מבינים את זה עכשיו(ואני חלילה לא אחד מאלה שקראו להביא אותו)

אגב אם הקריטריון שלך הוא שרוני שיפר את הקבוצה עונה שעברה אז שלומי דורה עונה שעברה שיפר את הקבוצה שלו בצורה הרבה יותר ניכרת משרוני שיפר את נתניה. וזה כאמור המאמן שאתה רוצה לפטר בשביל רוני.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/15
  4. Turgi Guest

רוני לוי לנתניה? מי יחזור לחיפה? אלישע או בנאדו?

5. alexshw Member

WellNeverDie ו-AmitHBS אוהבים את זה.
  6. oFiRzZz Member

תשמע , ראיתי בעונה שעברה את כל המשחקים של נתניה , אולי מלבד 1-2 שלא יכלתי להגיע ולא היה שידור .
    ההבדלים בין נתניה של מזרחי לנתניה של רוני לוי זה שמיים וארץ ויעידו כל האוהדים פה .
    ההבדל בין אסופה של שחקנים שרצים אחרי כדור לבין קבוצת כדורגל , עד כדי כך . אפילו קאיודה אמר שבחצי
    שנה הזאת תחת רוני לוי הוא התקדם הכי הרבה . את העבודה של רוני לוי ראיתי ב*נתניה* בעונה שעברה.
    עכו ונתניה זה שני מועדונים נפרדים .. אני לא אומר שדורה מאמן מחורבן , אבל באמת שלא ראיתי ממנו כלום העונה ,
    כלום . סחטיין על מה שעשה עם עכו , אבל גם בנין בן דודו האהוב הציל את הפועל חיפה , הגיע לנתניה והוריד אותנו ליגה.
    לא תודה , מעדיף לסיים את הרומן עכשיו לפני שנמצא אותנו שוב בליגה השנייה .

7. DRORIKO Member

בנין לא הציל שום דבר,חיפה נשארה גרועה גם איתו,אם אני לא טועה אחוזי ההצלחה שלו היו פחות או יותר כמו של עטר

אני לא אומר שדורה לא צריך ללכת,אבל אם אתה חושב שרוני הוא המושיע אתה חי בסרט,בדיוק כמו אלה שראו בו מושיע בחיפה. בלי ערן וקאיודה אין לכם יותר מדי מה למכור.
    לאור מצבכם הכלכלי תחשבו טוב לפני שאתם נכנסים להרפתקאה כלכלית כמו רוני לוי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/15
  8. oFiRzZz Member

מה ? אני מדבר על בנין של לפני עונת הירידה שלנו לא על עונה שעברה . עטר אימן בכלל בתחילת העונה הזאת במכבי חיפה וסיים אצלנו .
    אין לנו מה למכור אז אתה אומר תסתפקו במאמן הבינוני שלכם , תראו את הספינה שוקעת בדרך הבטוחה לליגה הלאומית ותשבו בחיבוק ידיים?
    באמת לא מצליח להבין את ההודעה הזאת . דורה נכשל . איתו אנחנו יורדים ליגה . זה בדיוק מה שאמרתי על בנין בעונת הירידה וירדנו .
    לא רוצה להגיע למחזור 30 ולהגיד "מה היה קורה אם הוא היה הולך במחזור 10 .." כמו אז .
    מה גם שאני תופס מרוני לוי . אתה לא . זכותך . אני ראיתי את העבודה שלו בעונה שעברה , אתה פחות . זה לא רק ערן לוי וקאיודה .
    כל משחק ההגנה שלנו השתפר מקצה לקצה . שכחת שחטפנו רביעיה בבית מפאקינג חיפה של סטויאנוביץ' . היינו בקרשים
    ורוני לוי השאיר אותנו בליגה .

* אני לא באמת חושב שרוני לוי ימצא את עצמו בנתניה העונה , סתם הייתי רוצה שזה יקרה .

עידן444 אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

קודם כל לא בטוח שהייתם יורדים גם עם מזרחי. אשדוד פ"ת והפועל חיפה היו לא פחות גרועות ממכם. אבל כן, השתפרתם תחת רוני. יכול להיות שהוא ישפר אתכם ויכול להיות שלא, מישהו האמין ששלומי דורה שאתה כל כך בז לו(לא אמרתי שלא בצדק) יעשה עם עכו כזאת ריצה מטורפת? אבל אל תעשה מרוני כזה גדול. הוא לא עשה בנתניה מה ששייע לא עשה בכמה קבוצות. רבאק הוא אפילו לא עשה מה שאלי כהן עשה בסכנין עונה שעברה! ה(חצי) עונה ההיא היתה הבלחה.ושוב,אתה לא יכול לנתק מזה את החלק של ערן וקאיודה שכבר לא בקבוצה. רוני לוי הוא אחד המאמנים הכי גרועים בליגה(ואוי כמה שהתחרות הזאת קשה). אם לא הקשרים שלו והעבר שלו כשחקן הוא היה מאמן היום במקסימום את הפועל עפולה.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל פעם שחושבים שאי אפשר להיות יותר גרוע מזה אנחנו מגלים שיאים חדשים עונה אחרי עונה.
    זה לא רק ההפסדים, זה היכולת זה פשוט חוסר מאמץ וחוסר השקעה על המגרש. רוני לוי חסר אונים הוא ניסה כבר הכול וראוים שהוא מיואש כבר.
    יענקלה חייב להרים את הכפפה לקחת צעד אחורה למנות צוות ניהול זר,שיתחיל כבר בינואר את המהפכה בסגל.
    זאת המכבי חיפה הכי מביכה שראיתי בחי.

11. Turgi Guest

ראיתי עכשיו את המשחק של מכבי בפתח תקווה.
    עזבו רגע את המשחק עצמו, מה שהכי צרם לעין זה שאתה שומע את שריקת הסיום והמצלמה מתמקדת באבי לוזון יורד לחדרי ההלבשה.
    ואז ימשיכו להקים פה ועדות ולשאול למה הכדורגל חרא.
    הכדורגל חרא כי הוא שייך ומנוהל ליותר מדי עסקנים כמו הלוזונים ושחר.

David De Gea ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  12. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מקזז דבר, איפה ניסיתי להצטדק ולנהל פנקס שמראה תאריך ושעה על שריקה לא נכונה נגד מכבי?
    טעויות קורות, אין מה לעשות, אתה רוצה לתפוס את בניסיון הצטדקות? שיהיה לך לבריאות אני אפילו לא ינסה לתת לך קונטרה כי זה לא שווה את זה.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה כל ההווי סביב הכדורגל פה. רואים את זה בצורה מוחלטת בשידורים - מלא קלוזאפים לספסל, למאמן אחרי שריקות, לאנשים ביציע, לקהל יותר משצריך, אפילו קלוזאפים לשופט. בישראל השידור חותך הכי הרבה פעמים מהמגרש לדברים אחרים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. קשר שמאלי Member

שטויות. מכבי פ''ת עם תקציב כמו שלכם כל שנה לוקחים אליפות ומצליחים באירופה

15. alexshw Member

אבל הכדורגל ישאר דפוק פה בין היתר בגללם. לא רק בגללם.

שחר גם עסקן וגם חסר מושג מוחלט בכדורגל.