מחזור 7 בליגת העל:: מכבי חיפה תקועה בתחתית, מ.ת"א וב"ש ניצחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏13/10/15.

1. oranfu Member

איך זה יכול להיות יותר גרוע מעכשיו? בניון זה שהכי פחות מתפקד. נופלים לו מצבים טובים לרגליים (או לראש) והוא מחמיץ הכל. יותר גרוע מזה לא יכול להיות. ריאן יהיה פחות טוב? ביטון? זנטי? חד משמעית לא.

למה אני אומר חד משמעית? כי לא יכול להיות יותר גרוע משחקן שלא מבצע שום פעולה חיובית על הדשא שבוע אחר שבוע וגם פחות כשיר פיזית מכולם.

קשר שמאלי ו-Bluekipper אוהבים את זה.
  2. DRORIKO Member

דקה 85 הוא נזכר להוציא את בניון.....

3. קשר שמאלי Member

אני מעדיף שנשחק עם 10 שחקנים ולא עם בניון
    אנשים לא מבינים כמה השחקן הזה מזיק.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Civil Anti Madridista

היינו עדים היום לאחד מרגעי השיא בקריירה הארוכה של אייל משומר.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגנה לא רעה בכלל? שני שערים, עוד לפחות שתי הצלות טובות של סטויקוביץ׳, מה טוב בזה? קריית שמונה הוציאה תיקו מול מכבי בלי כמעט איומים על השער ובעיקר בזכות ההגנה שלה, מולנו הם כבשו שער מבעיטה מהצד מחוץ לרחבה שגם עוד עשר פעמים לא נכנסת וחוץ מזה לא עשו כלום, להיות שווים שני שערים פלוס מול קריית שמונה מלמד שלחיפה יש בעיה בהגנה. וכבר אמרתי מה דעתי בעניין, הכל מתחיל בהגנה, כששם אין ביטחון, אז כל הקבוצה בלחץ...

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@oranfu
    אני בדיעה שבניון צריך להעיף, אבל אתה לא יכול לצפות ששחקני נוער ימשכו עכשיו את העגלה. אנחנו בבעיה קשה ביותר, אני לא צופה להרבה שינוי במחזורים הקרובים. אנחנו נאבק בתחתית ויהי מה.

7. DRORIKO Member

ההגנה של חיפה הרבה פחות גרועה מההתקפה שלנו, כבר היה לנו ויכוח על זה, עם נתונים סטטיסטים והכל.
    על כל אופן אתה בעצמך אמרת בסוף. הכל מתחיל בהגנה,בטח כשאתה קבוצה כמו קריית שמונה שהיא לא הכי כשרונית בעולם,וזה מה שאיזי דוגל בו כל השנים:משחק טקטי,סבלני ויעיל, וזה מה שמביא אותו לצמרת שנה אחרי שנה.
    ומולכם הם היו גרועים,אבל זה היה במחזור הראשון של העונה אל תשכח,הקבוצה התלכדה מאז

8. oranfu Member

לא מצפה מהם לכלום חוץ מלא להיות יותר גרועים מבניון, ואי אפשר להיות יותר גרועים, פיזית.

אני בהחלט לא יכול לצפות ממה שהוביל אותנו למצב הזה להוציא אותנו ממנו.

לא מצפה מהם גם להוציא אותנו מהבוץ. מצפה מאוברניאק, ואליינטה, סטויקוביץ', עטר ועזרא (עם כל הביקורת, הוא מסוגל לעשות את הפעולה הזניחה הזאת שנקראת גול) להוציא אותנו ומשחקנים צעירים לעזור להם (לא להפריע כמו חלק מהנוכחים).

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, מדהים אותי ששחקנים כמו שכטר ובניון עדין מקבלים דקות בקבוצה עם השאיפות של מכבי חיפה. לא ברור שהם כבר לא מתאימים לרמות האלה? דקה 75, פלט עם כדור גדול לבניון, כדור מהסוג שמשנה משחק, אפילו כדור שמשנה עונה אם חיפה עולה ליתרון, ומה בניון מייצר מזה? פס לשער שאלקיים מרחיק לקרן.
    לא יודע אם הצעירים זה הפיתרון, אבל חלקם בוודאי צריכים לקבל את הצ'אנס וגם אם לא צעירים אין שחקנים עם קצת קילומטראז שיכולים לקבל את הדקות במקום שחקנים כמו שכטר ובניון?

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. קשר שמאלי Member

שיהיה לעכו בהצלחה בשבת

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק, קריית שמונה גם לקחה אליפות בזכות ההגנה שהיא הבסיס שלה כבר הרבה מאוד שנים. וזה כולל את הקישור האחורי עם בראון המעולה (שגם זכה להתעלמות מגוטמן בגלל שמשחק בקבוצה עם שם פחות גדול).

אני חושב שקריית שמונה פחות חזקה מהשנתיים הקודמות אבל מרגיש שהליגה עדין חלשה ולכן היא עדין יכולה לסיים במקום השלישי אולי אפילו שני אם באר שבע ובכר לא יתחברו...

12. Civil Anti Madridista

אחרי כמה מאמנים הקסקט יבין שהוא צריך לזוז הצידה?

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

יבין רק כשתהיה פגיעה חמורה בתדמיתו. היא זו שהייתה לו תמיד חשובה יותר מהקבוצה.
    הוא פשוט איש עסקים גרוע. ברמה הזו. זקן אידיוט.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Civil
    לדעתי זו יכולה להיות שאלת מפתח לשבועות הקרובים. לי מאד ברור שאני לא הולך להתפשר בקיץ הבא, אני רוצה ששחר יעזוב. נ-ק-ו-ד-ה. האיש בנה אימפריה, אבל אנחנו העונה באמת יכולים לרדת ליגה. אני באמת רוצה לראות מה יקרה אם המצב הזה ימשיך. בסה"כ אנחנו חיים עדיין באוקטובר, אליפות כבר לא ניקח, אבל כמה סבלנות יש עוד לקהל הנפלא שלנו? הדרך לליגה השנייה עוד ארוכה, אבל בצורה הזאת אנחנו באמת נהיה מועמדים לירידה. ארבע אדומים בשבע משחקים, זה אומר הכל, לא? רק שני שערי זכות כשהראשון עוד היה בפנדל.

מכבי חיפה כמועדון זקוקה נואשות לבעלים חדשים, לרוח חדשה. לצפות ששחר יחזיר אותנו לצמרת זה לא הגיוני. אני לא מאמין לניסים...בכל מקרה אני קורא עכשיו שרוני לוי אומר: "אבין אם במועדון יחליטו שאני צריך ללכת." את האמת שהמאמן צריך ללכת, אבל הוא לא לבד, הרשימה ארוכה. היא מתחילה בשחר, בניון ומסתיים בפרימדונות כמו שכטר.

המועדון חולה, חולה מאד.

15. oFiRzZz Member

חותם מעכשיו מחזור הבא הפסדים לחיפה ולנתניה (עכו יריבה לתחתית ואנחנו נסתבך עוד יותר במקום האחרון)
    בשביל שרוני לוי יעשה את הדרך לנתניה .