מחזור 7 בליגת העל:: מכבי חיפה תקועה בתחתית, מ.ת"א וב"ש ניצחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏13/10/15.

1. Landon Donovan Member

כלומר, השופטים שיקרו כדי שטב"ח יעמוד לדין. זה שופטים של גולדהאר?

2. Civil Anti Madridista

דמגוגיה עלובה? אני בסה"כ מצטט את השטויות שאתה רושם. בכל אופן אמשיך מהמשפט האחרון שסיימתי כי כבר ראיתי את ה"אורימור" מגיע
    מול רעננה טב"ח נמחק מהחשבון כי הפסדתם, בסופרקאפ מול ק"ש האדום הגבולי לגוטיירס כשבהתקפה הנגדית בן הרוש (אם אני לא טועה) מבצע עבירה זהה על מזרחי וגרינפלד מתעלם באלגנטיות כהכנה לקראת המופע שלו בדו קרב הפנדלים - אבל גם זה נמחק מהחשבון כי הפסדתם.

לסיום, זה דיון ילדותי ומטופש אבל מספיק ההתייפייפות הזו.

3. עידן444 Member

לדעתי בערך מדקה 50 שיחקנו במערך מוזר של 2-2-1-5 (5 זה מספר החלוצים, כן?)או משהו בסגנון כשאף שחקן לא יודע מה הוא אמור לעשות במגרש. בקיצור, אצלנו בקט רגל בשכונה המשחק נראה יותר מסודר... מיותר לציין שאם במחצית הראשונה עוד איימנו על השער, במחצית השניה זה כבר לא קרה... מעניין למה...

4. Ajax Amsterdam Member

הרשו לי להתייחס קצת למשחק המרכזי שיהיה בשני, אני שומע הרבה אנשים שמסמנים את בית"ר כפייבוריטים ואני לא מסכים עם זה(אני יודע שזה בטדי ושיש לנו נטייה לחרבש משחקים).
    אני חושב שאנחנו חייבים לנצח את המשחק הזה כי בית"ר לא יבואו להתבנקר וזה ישחק לטובתנו, ניצחנו אותם כבר העונה ואנשים מסוימים עדיין נוטים לזלזל בנו.
    אני ממש לא מזלזל בבית"ר אבל חובה לחזור עם 3 נקודות

5. Landon Donovan Member

התגובה שלי היתה חלק ממספר תגובות באותו דיון, והיא הופנתה ספציפית לטענה שכמעט כל שבוע אנחנו משיגים 3 נקודות בזכות השופט. לפחות בשתי הודעות אחרות בדיון הסכמתי לחלוטין עם כך שמדובר בטעות לטובתנו, ושזאת אחת משתי טעויות לטובתנו העונה*. או שתקרא את כל הדיון או שאל תגיב, חוצפן.

*בליגה, כמובן, מה הקשר של הסופר קאפ? עוד רגע נספור טעויות גם בגביע הטוטו...

נערך לאחרונה ב: ‏18/10/15
  6. עידן444 Member

אגב, לא שחכמון אחראי להפסד היום אבל אפשר להגיד שאם היתה אפשרות בווינר לשים הימור אחרי הגול של כ״ס שאוהד כהן ימשוך זמן עד הסוף, יקבל אזהרה בדקה 40 וצהוב בדקה 90 הייתי שם על ההימור הזה 5 משכורות מלאות.

7. Civil Anti Madridista

בליגה כמובן, ק"ש זאת קבוצה מקזחסטן ואת הסופרקאפ שפטו שופטים מזימבבואה

אני גם ממש שואל אותך איפה להגיב ובאיזה נוסח. יאללה תשחרר אותי.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כשכתבתי "למעט אחד" בהודעה הראשונה שלי לא טעיתי. כרגיל הודעות בוגרות (אולי תגוונו קצת עם המומחה לפסיכולוגיה? ואם כבר, אז תשנו כי אני חולם להיות אחד כזה) ובאופי שונה.

אחי, הקהל שלכם נרקיסיסט, במיוחד האולטראס. לעודד ב-4-0 לאחת הקבוצות החלשות בליגה ועוד בבית...זה לא חיובי, לא רואה שום דבר חיובי בזה. הקהל אמור לעשות זעזועים, לא רק לתמוך. המשחק היום דרש זעזוע קטן שיבהיר לכבירי שאי אפשר להמשיך עם באדיר כמאמן ועם כל הפארסה הזאת סביב פיטורי מדיונדו, שכבר חודש בחוץ ועדיין אין לו מחליף. אבל שוב, האולטראס מעל הכל, ובגלל זה ראינו ב-4-0 עידוד. אגב, גם הקהל של בית"ר אחד כזה, רק שאצלנו האהבה לקלל גם חזקה מאוד.

וכן, זו חרפה רצינית. הפעם האחרונה שקיבלתם 4-0 בבית הייתה 1994 וזה היה נגדנו. זה לדעתי גם הפסד הבית הגדול ביותר שלכם בתולדות המועדון.

9. Landon Donovan Member

את מי מעניין הסופרקאפ? שנספור גם טעויות בגביע הטוטו? בגביע?

ולא, אתה לא תתחמק בכזאת קלות. אתה עיוותת בכוונה הודעה שלי - ובחוצפתך המשכת לעוות אותה, גם אחרי שהערתי לך על כך. אין לי מושג אם יש חוק בפורום שאוסר על זה - ואם אין אז חבל - אבל בטוח אין חוק שאומר שאני צריך לקבל את זה בשקט.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במסגרת העבודה שלי אני חונך ילד מדהים בן 14.
    אנחנו עושים הרבה דברים ביחד, בעיקר חברתיים ומדי פעם מזדמן לנו לשחק אחד נגד השני בפיפא.
    כשהוא מנצח מידת הסבלנות והמיקוד שלו גבוהים, אבל אם הוא מפסיד כמה משחקים ברצף ואז כשמתחילים משחק חדש הוא סופג שער או כרטיס אדום לחובתו, הוא מתחיל בכוונה לעשות כל מיני שטויות: שם את הקיצוני בשער, משחק עם הבלם בחוד, משנה לשחקנים תפקודים, בוחר מערכים הזויים, מבזבז את כל החילופים מהר.

אז שלומי דורה וזה...

EO11, Nave, עידן444 ו-8 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  11. Civil Anti Madridista

וואו אתה פרנואיד משהו פחד. איך העזתי לעוות ולחבל בהודעה שלך אל תשאל, בסה"כ עניתי לך באותה רמת ציניות שהגבת לאורנפו.
    מהות הדיון עוסקת בטעויות שיפוט לא? יש הבדל בין המסגרות לבטח כשמדובר בצוות שיפוט ישראלי? ולשאלתך "את מי מעניין הסופרקאפ?!" - תבדוק את כמות האוהדים שהבאתם למשחק הזה, בכל זאת תואר מונח על השולחן ואני מניח שהגיעו כמה אלפים.

בשורה התחתונה יש כאן דפוס קבוע מצד אוהדי מכבי ת"א לבטל טעויות שיפוט נגדם אם הם לא מנצחים בסוף, ועכשיו קיבלנו את פיתוח השיטה שיש לעשות הפרדה ברמת השיפוט בין הליגה ובין הגביע כשאחד הנימוקים הם "מחוסר עניין".

אתה ממש חד מר בחור, נמשיך את הדיון המרתק הזה בנינו או שיש לך עוד כמה פנינים לשתף אותנו?

12. Landon Donovan Member

אתה מתפתל. אני הגבתי לאורנפו בציניות אבל לגופו של עניין - הוא טען שכמעט כל משחק אנחנו מנצחים בזכות השופט, בפועל היה אחד כזה. הוא טען שהשופטים בעד מכבי - בפועל, היו לטובתנו שתי טעויות בשבעה משחקים (יודע מה, 3 ב-10, נכליל גם את הסופרקאפ והטוטו, מה אכפת לי).

אתה, לעומת זאת, החלטת להפוך אותי לאיש קש. אתה כנראה חלק מ"דפוס קבוע" של אוהדי חיפה הזויים שעיוורים משנאה למכבי (רואה? גם אני יכול).

13. crazyblue9 Member

במהלך כל השבוע מכבי פ"ת דאגו לפמפם בתקשורת על הקהל שלהם
    סיפרו שהאיצטדיון יהיה מלא ( נו ברור )
    סיפרו שהם מקצים רק 6000 כרטיסים למכבי ת"א כי הם מתכוונים למלא את היציע המערבי ב5500 צופים
    והגדילו לעשות אתמול שטענו בדקה אחרי דקה באתר ערוץ הספורט שהם מכרו לא פחות מ8000 כרטיסים במכירה מוקדמת שמתוכם 3000 כרטיסים לקהל שלהם

אמרתי וואלה מעניין נלך , מחוץ לאיצטדיון היה המון צהוב אבל לא התרגשתי זה צפוי
    נכנסתי לתא VIP בחשש מסויים של מה יקרה שאסתכל למטה , בכל זאת זה לא דבר רגיל לראות את היציע מלא באוהדי מכבי פ"ת בדרך כלל הוא אפילו לא ב10% תפוסה
    נכנסתי ונקרעתי מצחוק חצי יציע היה צהוב
    החצי שהיה כחול היה רחוק מלהיות מלא
    אמרתי אני חייב לבדוק מספרים הלכתי לקבט של האיצטדיון לבדוק תפוסה
    1286 אוהדי מכבי פ"ת.

1286 אוהדים במשחק בין מקום ראשון לשני
    1286 אוהדים במשחק צמרת
    1286 אוהדים לקבוצה שפתחה את העונה עם 4 נצחונות רצופים

מכיוון שהיה לי ברור שמחר הם יספרו סיפורים על הקהל שהם הביאו ביקשתי מאוהד מכבי ת"א לצלם לי את היציע המערבי
    אעלה פה מחר את התמונות , אבל אני בטוח שיש פה אוהדי מכבי ת"א שיוכלו לאשר את מה שאני כותב שחצי מהיציע המערבי היה צהוב והיציע של מכבי פ"ת היה בערך ב70% תפוסה ( מכיל 1850 )

14. Civil Anti Madridista

אני עיוור משנאה למכבי? אלוהים אדירים, זה למה אמרתי לאורנפו מלכתחילה לא להיכנס לדיונים האלה כי זאת מלחמה בתחנות רוח.
    אחזור על עצמי בפעם האחרונה - אובייקטיביות מצד אוהדי מכבי לא נמצא כאן באייסוקר, אז תסיים עם מופע הליצנות שלך ואל תנתח אותי.
    אם עדיין יש לך בעיה עם נוסח הכתיבה או הדעות שלי אתה מוזמן לבכות להנהלה בהודעה פרטית או להעביר כאן איזה חוק סרק כמו שהתרעמת קודם.

שבוע טוב ומבורך.

15. Landon Donovan Member

אז אני מבין שרק לך מותר לזרוק הערות לא קשורות לאחרים ולייחס להם עמדות מומצאות?

אם את מעוות הודעות שלי אז אני אנתח אותך כמה שאני רוצה ואם יש לי בעיה עם נוסח הכתיבה או הדעות שלך אני אגיד לך את זה באופן ישיר: אתה דמגוג.
    לילה טוב.