יודע מה נניח הפנדל על ברדה לא מוצדק וברדה עושה הצגה, נניח למה הפנדל על הובאן זה לא פנדל? בוא תלמד אותי דבר או שניים...
אני גם לא הייתי שורק את הפנדל על ברדה. כבר אמרתי בעבר- אם שורקים את הדברים האלה שישרקו לכולם. לא יתכן ששחקן של בית"ר תופס את הבלם של נתניה ברחבה ומזה מתעלמים ולב"ש שורקים כל תפיסה. בכל מקרה השער של עכו אתמול נכבש מנבדל, אז קשה להגיד שב"ש הרוויחה אתמול מהשיפוט.
ואורימור @orimor2212 אתה יכול לומר מה שבאלך אבל אם הפנדל הראשון שלנו מול רעננה לא פנדל גם שלכם מולנו לא פנדל ובתכל'ס זה אותה עבירה אחד לאחד, סוארס מפיל את זהבי עמבולה מפיל את הובאן, בתכל'ס אם אתה לא היית שורק על הפנדל של הובאן אין צורך לשרוק על הפנדל של זהבי ככה שהטענה שלכם שניצחנו משער בנבדל לא תקפה, ומכיוון שבכל מקרה החטאנו את הפנדל שנעשה על הובאן אז הכל מתאזן, שער אחד פחות לזהבי ולכם, שער אחד פחות לנו, כולם מאושרים... ולגביי הפנדל אתמול אם על ברדה לא הייתה עבירה אז היה נבדל 0-0 מול עכו, אותה תוצאה.
לא ראיתי את המשחק של ביתר מול נתניה, אבל נניח שאתה צודק והייתה אותה עבירה על שחקן של נתניה ולא שרקו, זה עושה את הפנדל של באר שבע פחות מוצדק? אני פשוט לא מבין את הלוגיקה מאחורי הדברים, תשפטו כל מקרה לגופו וקשה לי להאמין שאם אני אשאל אדם אובייקטיבי והוא יראה את החניקה של ברדה ואיך יובאנוביץ׳ מוריד אותו לרצפה הוא יגיד לי שלא היה פנדל. שבעה פנדלים בארבעה משחקים זה באמת לא שגרתי אבל תבחנו כל מקרה לגופו ותראו שלא רק שלא עשו איתנו חסד, היו שני פנדלים שהחמצנו שהיו צריכים לשרוק לבעיטה חוזרת בגלל שנכנסו שחקנים לרחבה, אבל אף אחד לא הזכיר את זה משום מה, ויש גם יותר חוצפנים כמו חרזי הסמרטוט שקיבל שער בנבדל ועוד מתלונן שהשיפוט היה מגמתי. ביקורת לא חסר על הקבוצה שלנו, גם אנחנו לא חוסכים אותה מהקבוצה שלנו, אל תתחילו לירות שטויות באוויר כדי להוסיף. נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
אני לא משליך, אני פשוט חושב שאין אחידות בנושא הזה של התפיסות ברחבה. זה תופס את זה, ההוא מחזיר לו, הרבה מאבקים, הם בכלל מאבקי מיקום. ככה אני מפרש את מה שקרה אתמול והתגובה המוגזמת של ברדה ממש לא עשתה עלי רושם. מבחינתי ברדה הוא דוגמה ומופת לשחקן כדורגל וקפטן ואני ממש לא מסכים ואפילו בז לזה שכינה אותו "מתחזה סידרתי" ו- "שחקן מלוכלך". אני אישית, באופן אובייקטיבי לחלוטין, לא הייתי שורק את הפנדל על ברדה אתמול, ותאמין לי שהדבר האחרון שרציתי אתמול זה שעכו תנצח. בטח לא אחרי שהם ניצחו באמצע השבוע את רעננה, שניצחה אתמול באשדוד, ואפילו סכנין ניצחה אתמול... אתה זה שלא אובייקטיבי כאן וזה בסדר. אתה מזכיר לי אותי. מודה שלפעמים קשה לי להיות אובייקטיבי במשחקים של קבוצה שאני אוהד.
למען האמת אני גם לא מבין את זה אבל על פי הטענה שלו הבועט הקבוע זה דובב גבאי ושאר הבועטים זה לפי אינסטינקט של אלישע (דבר דבילי לכל הדעות אבל שיהיה). עוד דבר שוב פעם לגביי הפנדלים האחרונים שקיבלנו, לא מדובר בתפיסות לגיטימיות תוך כדיי מאבק מיקום, מדובר בתפיסות של שחקן שמפילות אותו או עושות עליו תרגיל חנק @עידן444 ככה שזה לא איזה פנדל מהשמיים.
אני הכי אובייקטיבי שיש, כשאין עבירות אני לא מרגיש בושה או צורך לא להודות בכך, אבל אני חושב שכששחקן תופס עם שתי ידיים בתוך הרחבה שחקן יריב, חונק אותו פשוטו כמשמעו ומוריד אותו לרצפה אין מנוס מלשרוק לפנדל, ואם אני לא אובייקטיבי אז פאנל שער השבת שאמנם לא מורכב מהסנהדרין של הכדורגל הישראלי אבל עדיין יושבים שם מספיק אנשים החליט פה אחד שהיה כאן פנדל ברור ואין אפילו מקום לספק. מה שהיה אתמול לא היה מאבקים ברחבה ואפילו לא תפיסות קטנות שאפשר להבליג, יובאנוביץ׳ פשוט חונק ומוריד את ברדה לרצפה ואני צופה בתקציר שוב ושוב ולא מבין איך אפשר לא לשרוק על דבר כזה. נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
בזה אני מסכים. זה לא פנדל מופרך, ועובדה שאף אחד לא מדבר על זה כטעות. גם על הנבדל של עכו לא מדברים כי זה היה נבדל של חצי גוף ובאופן הוגן, כאשר רוצים שהספק ילך להתקפה, טעויות כאלה מתקבלות על הדעת ואין צורך לרדת על הקוון בגלל זה.
תראה לגביי הפנדל שלכם לא ראיתי אותו אבל אני נוטה להאמין שאם מדובר במשהו אמיתי ובאמת ובתמים הייתם צריכים לקבל פנדל זה טעות של השופט, יש דברים שבאמת הם על הגבול ואי אפשר לדעת אם לשרוק או לא, אבל למשל אני הייתי שורק על מה שקרה לברדה, ברדה אומנם נופל והוא סוחט עבירות מדופלם אבל לא עושה את זה תוך כדיי הצגות, הוא עושה את זה כי הוא באמת נתקל בעבירות, ובמקרה של אתמול לא מדובר במשיכה בחולצה אלא ממש דומה לתרגיל האבקות, והעניין הוא שקשה לדעת אם באמת ברדה חיפש את זה או שלא כי אין את זה מהזווית השנייה ועם השופט החליט לשרוק אז כנראה שברדה לא עשה את עצמו. וברדה הוא האחרון שישחק מלוכלך כל כך. ולגביי הפנדל מול מכבי חיפה על סוארס, מה שמיצ'ל עשה שם זה בושידו, הפיל אותו כאילו מדובר באיזה קטטה בבית ספר, תבין אם יש תפיסות הדדיות אז אני עוד יכול להבין חוסר שריקה, אבל ששחקן שמנסה להשיג מיקום ברחבה מופל בצורה ברוטאלית המינימום שצריך לקרות זה פנדל. למשל בפנדל ששרקו לנו מול מכבי פתח תקווה מראש אמרתי שלא מדובר בפנדל עוד לפניי ההילוך החוזר, כי זה היה נראה לי כמו יד שקרה לגוף ולא משהו מכוון. יותר מזה אני אגיד לך, שהיו עבירות שלדעתי לא היו צריכים לשרוק אני טענתי את זה ואמרתי את זה, אני אומנם אוהד את באר שבע אבל בכל הנוגע לשיפוט אני יודע מתיי לזהות ששיפוט הוא באמת חד צדדי. תראה בסוף המזל יגמר לנו ולא נקבל פנדלים כי הקובצות ילמדו לא לעשות עבירות, אבל אתה לא יכול להכחיש ש6 פנדלים מתוך ה7 הם פנדלים שכל שופט צריך לשרוק, והעניין הוא שמדובר במספר שופטים ולא בשופט אחד, גם מנשה משיח, גם דניאל בר נתן גם במשחק מול מכבי פתח תקווה.
יכול להיות שיש לי קצת רגישות יתר לפנדלים. אני לפעמים מרגיש במשחקים של נתניה שצריך להיות "רצח ודם" ברחבה כדי שישרקו לנו פנדל ולעומת זאת ירדנו ליגה לפני שנתיים בגלל פנדל דקה 94 כשכדור פוגע לשחקן בברך, פנדל שהכדור פוגע לשחקן ביד מטר מחוץ לרחבה(שניהם בעכו מול יריבה ישירה בתחתית), ו-2 הפסדי ליגה למכבי ת"א ועוד הפסד בגביע בגלל שהיד קלה על ההדק בשריקות לטובתם, וכשכדור פוגע בברור ביד של שחקן שלהם ברחבה(בניצחון שלהם עלינו בסיבוב הראשון כשעוד לא היה לנו בבית ושיחקנו בר"ג) אז לא שורקים... או בטדי תפיסה ברורה על צ'ראן ברחבה(שחקן פשוט תופס אותו ולא נותן לו להתרומם לנגיחה!!!) זה מעצבן. אתה מוזמן להיכנס ביוטיוב- "כל טעויות השיפוט נגד מכבי נתניה 2012/1013" ולשפוט בעצמך.
אני לא מאמין שפספסתי את המשחק נגד הפועל פ"ת בגלל הלימודים. שתי האחיות שלי כבר פותחות עליי פער של 3 משחקים ואנחנו רק במחזור ה-7. איך שלא נסובב את זה, מדובר במשחק שאנחנו חייבים לקחת אותו, בבית שלנו, מול הקהל שלנו. אם נרשה לעצמנו להפסיד נקודות במשחקים שכאלה, מהר מאוד נמצא את עצמנו עמוק בתחתית. תיקו או הפסד (שניהם הגיוניים ביכולת שאנחנו מציגים) וזו כנראה הולכת להיות עונה קשה.
חוץ מהפנדל נגד מכבי פ"ת הראשון ההזוי, כל שאר הפנדלים שניתנו לבאר שבע היו מוצדקים. זה ככה לסכם את דיון הפנדלים שהיו/לא היו שהתפתח פה. עודד גביש, אחד הפלופים הענקיים בכדורגל הישראלי ב-20 השנים האחרונות, זה לא חיזוק לנתניה, זה חתיכת חילוש, נתניה מועמדת חזקה להפסיד כל משחק שהוא על הדשא. הכי מבסוטה מהגול הזה של פ"ת זו מכבי חיפה כמה קהל במגרש?