מחזור 7 בליגת העל: מכבי חיפה ממשיכה לצנוח, הדרבי התל אביבי פוצץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏31/10/14.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

היה גליץ׳ מפגר, אני מסכים, אבל נראה שקאיודה נותן קפיצה מוגזמת ומנסה לסחוט את הפנדל.

2. עידן444 Member

אה, נכון... מה שהוא היה צריך זה להישאר עם הרגל על הקרקע כדי שהוא יגמור לו את הרגל...
    זה פנדלים שלא צריך לראות הילוך חוזר כדי לשרוק. לא לשרוק לזה זה להתחכם, ולהכשיל את עצמך! ישבתי ביציע בצד הרחוק וזה היה ברור משם. גם שמעתי את התגובה של נימני בתקציר. גם הוא לא היה צריך הילוך חוזר... כמו שהוא גם לא היה צריך הילוך חוזר לראות מה שגם אני וכל אחד אחר ראה באיצטדיון- שהפנדל שנשרק לא היה ולא נברא.
    כנראה שגרינפלד חשב כמוך, ואני מאחל לו שישב קצת בבית... השיפוט שלו אתמול היה זוועתי!
    אבל בזכות הפנקסנות(שהפכה אותו לעוד יותר חלש), הוא לא הכריע אותו- זו כנראה החשיבה הטבעית של שופט כשהוא "מתחשבן"... הרצון לא להשפיע על התוצאה...
    הפורום אכן נועד כדי לתת לכולם להביע את דעתם, אבל גם כדי לדון ולהתווכח, כל אחד מנקודת מבטו. סליחה אם התגובה שלי היתה מעט מזלזלת...

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ישבור לו את הרגל... בוא נגזים עוד. זה לא גליץ׳ מסוכן כמו שהוא מטומטם, וזה שנמני אמר שראה פנדל אז בטח זה באמת פנדל, כאילו נוימן לא היה מוטה לטובת בית״ר. אתם סתם מגזימים עם התיאור של העבירה, זה פנדל אבל אני יכול להבין את מי שלא שורק.

הפנדל של נתניה הזוי, והשיפוט היה גרוע גם אם אני נגד הזרם שהפנדל על קאיודה היה כזה ברור. גרינפלד חייב לשבת בבית.

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

חחחחח אוהדי נתניה פה זה משהו מיוחד חמולה שקופצת על כל מי שאומר מילה לא לדעתם

5. עידן444 Member

לפחות פה אנחנו מאוחדים...
    אתה צריך לראות מה הולך בפורום באתר הרישמי שלנו :)

oFiRzZz ו-Bilev אוהבים את זה.
  6. Love Is Red Member

אוהדי נתניה פה הם דווקא בין האנשים היותר חביבים פה לדעתי האישית, בעצם רוב האנשים פה חביבים, אתם צריכים לראות איזה ויכוחים והקנטות יש בפורום מסוים של אוהדי הפועל באר שבע, אתם תחשבו שאנחנו אוהדים שתי קבוצות שונות, בכלל כיף פה באייסוקר רוב האנשים (חוץ מאחד שאני לא אזכיר את שמו) הם אחלה.

7. עידן444 Member

ככה אני בדיוק מרגיש לגבי הפורום שלנו... חחחחח...
    כנראה שזה קורה בכל הקבוצות...
    זה מראה שאפילו אם תשים חבורה של יהודים שהם באותו צד הם יצליחו לריב בלי הפסקה... מדהים!

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  8. Civil Anti Madridista

שמעתי את זה ביציע העיתונות. המנכ"ל של פ"ת דיבר בטח מתוך אמוציות של אחרי המשחק, והוא גם מסתכן פה בתביעה.
    לחלק הראשון שאנשי נתניה עפו על השופט עוד אפשר להאמין, אבל שגרינפלד יענה להם כמו שמנכ"ל פ"ת טוען אני לא קונה את זה.
    הוא צריך להיות ממש מטומטם כדי לעשות כזה דבר.

9. Raulito Madridista

המשחק אתמול מבחינתי היה win-win situation - נתניה קבוצה חביבה וגם הפועל פ"ת. הניצחון של נתניה חשוב מאוד, הקבוצה במצב מנטאלי שברירי וגם אם הייתה עזרה של השופט(ולא הייתה, גרינפלד פשוט גרוע) - זה לא אמור לעניין אותה. נתניה נראית הרבה יותר טוב ובעיקר מהירה עם דיא סבע וקאיודה(בארץ שחקן שיש לו מהירות - זה מספיק). אם עומרי קנדה יקבל ביטחון ויציג את היכולת שהוא יודע - נתניה תקבל עוד כלי התקפי. ומצד שני ראינו אתמול את גביש בהופעת בכורה איומה ואת בן-שושן לא מצליח לתת גול משני מטר. לגבי הפועל פ"ת - לא ראיתי את המשחק המלא אז קשה לשפוט, אבל אולי הבעייה שלה הייתה שמתחילת העונה היא יודעת רק לשחק התקפי ופתוח. זו הצהרה של ביטחון אבל גם טמטום. בעשרה שחקנים צריך לשחק קצת יותר חכם ובטח לא יתכן שנתניה תצא למתפרצות. אני מחכה לשער שדה מערן לוי.

10. Raulito Madridista

היו ימים. הדרבי הכי מרגש איי-פעם. בערב דרבי, לכאורה המשחק הכי חגיגי בכדורגל- ואני עם פרצוף תשעה באב.
    אין לי שום ציפיות מהמשחק הזה והמטרה היא חד משמעית לא להתבזות. תשחקו על הכבוד של המועדון הזה, באמא שלכם. גם לקלישאה 'לדרבי חוקים משלו' יש יכולת מוגבלת. בחיים לא היינו כל-כך אנדרדוג וה-5:0 הארור מ-1970 מרחף באוויר.
    לא רואה טעם לדבר על שום דבר מקצועי, ההבדלים בין הקבוצות הם של שמיים וארץ. זגורי חייב להוריד עומס מורמוט, ובכלל הייתי פותח עם רמזי ספורי. אם מכבי תהיה חלשה - יש את דני עמוס וליאור לוי ושות' שיוכלו לעזור לה.
    אני מקווה לפחות שאם על הדשא נובס(לאו דווקא מבחינת תוצאה למרות שהכל נלקח בחשבון) - לפחות האוהדים של הפועל יתנו הצגה וירעידו את בלומפילד. לפחות ביציעים אוהדי מכבי לא ינצחו.

איך הולך השיר הזה?
    'לפעמים יש אכזבות והפסדים - אבל קבוצה לא מחליפים.
    'הפועל את בשבילי מעל הכל ובלעדייך - לא יכול'.

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/5.Xxx http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/5.Xxx http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/5.Xxx

רק בשבילך הפועל כתבנו שיר, תתנו את הנשמה אנחנו נרים ת'עיר.
    רציתי להגיד לך שאני אותך אוהב - שאת נמצאת אצלי עמוק בלב...

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא הגבתי על זה עד עכשיו כי לא רציתי להגיב על משהו שאני לא יודע
    אני יודע בוודאות שאנשי נתניה התנפלו על רביעיית השופטים בירידה לחדר ההלבשהו היו שם המון צעקות ולחץ
    דיברתי עם יורם עינב והוא עומד על זה שהשופט הבטיח לנתניה שהוא יחזיר להם , הבנאדם חשוף לתביעת דיבה גדולה והוא צריך להיות מפגר מאוד להמשיך עם סיפור כזה אם הוא לא נכון .
    אבל ברור שגם אם הדברים נאמרו שום דבר לא ייצא מזה , כי איגוד השופטים גם ככה משקר לציבור ומביים השעייה של השופט לשבועיים שגם ככה הוא לא היה אמור לשפוט בהם .

12. yros1 Member

כל דבר שנגמר בפחות מ-2 הפרש למכבי ת"א יכול בצדק להחשב תוצאה חלשה וגרועה עבורם.
    הם עולים מול הקוסמות של ברקוביץ', וקוסמות כידוע, היא אחיזת עיניים.

אגב אם הייתי אוהד הפועל תל אביב, כבר הייתי מעדיף את מוני הראל (שהביא כסף) על ברקוביץ' (שמביא תירוצים)
    לא חושב שהייתי יכול להישאר אוהד של קבוצה שנותנת לברקוביץ' להיות מנג'ר אצלה.

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

להישאר אוהד ? אתה אוהד סמל או בנאדם ?
    כאילו אהדת קבוצה זאת תוכנית כבקשתך

David De Gea ו-Civil אוהבים את זה.
  14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוצאה מאוד משקרת.
    קרית שמונה פתחה בסערה ברבע שעה הראשונה, פעמיים משקוף, 2 הדיפות של קליימן והצלה של דסה מהקו. לאחר מכן המשחק יותר התאזן אבל לא בגלל שבית"ר השתפרה אלא כי ק"ש נרגעה, סופסוף מאז המחזור הראשון ראינו קסם מלידור כהן עם בישול גדול, ממן שוב ידע לדחוף את הרגל ולתת את השער החשוב, נקודות בקרית-שמונה זה משהו שלא הרבה קבוצות יוציאו אבל בית"ר צריכה להשתפר מאוד במחצית השניה כדי לשמור על היתרון.

15. Civil Anti Madridista

ק"ש פתחה עם בליץ בדקות הראשונות ואם לא מבקיעים זו התוצאה. ברק בכר עם 4 חלוצים על המגרש, בית"ר לא קיימת התקפית

ההרכבים לדרבי
    הפועל ת"א: עמוס, אל היג'א, איקינדה, פלאח, ליאור לוי, אבוטבול, סאשה, אוחיון, ורמוט, זגורי וגוזלן.
    מכבי ת"א: חואן פאבלו, ייני, גרסיה, טיבי, בן הרוש, אלברמן, מיטרוביץ', איגייבור, זהבי, בן חיים ופריצה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/14