מחזור 7 בליגת העל: מכבי חיפה ממשיכה לצנוח, הדרבי התל אביבי פוצץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏31/10/14.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

חלשה חלשה אבל הרוש לקח לאסולין בעיטה חופשית מהחיבור כמה דקות אחרי ה1-0
    ואסולין דקה 45 מ5 מטר לבד נגח לשמיים
    למחצית היינו צריכים לרדת ב2-0 וחבל שהיינו פראיירים
    מצבים שלכם אני באמת לא זוכר עד הפנדל וגם אחריו ( להוציא את גולים )

אם אנחנו כל כך חלשים ואתם צריכים שאנחנו נהיה ב10 שחקנים כדי לכבוש אז זה אומר הרבה עליכם

2. עידן444 Member

אני אכן דואג, אבל גם אם אני אוהד שלכם, של סכנין, של הפועל חיפה, של הפועל עכו, של מכבי פ"ת, של רעננה, ואולי אפילו של אשדוד בית"ר והפועל ת"א שחשבתי שיהיו "קבוצות בטן"- אני הייתי דואג. בעצם כל הליגה חוץ מ- 3 קבוצות...
    עשינו כל טעות אפשרית בקיץ, אחרי תחילת העונה יוסי מזרחי עשה המון פעולות של פאניקה ובגלל זה יש לו היום 5 בלמים שנאבקים על שני מקומות, 2 מגינים ימניים, 3 מגינים שמאליים, חמישה קשרים אחוריים שנאבקים על שני מקומות, עוד איזה 6 שחקני התקפה שנאבקים על 2 מקומות(רובם בינויים), ושני באנקרים ערן לוי וקאיודה שכל אחד והחסרונות שלו.
    אידיאלי??? ממש לא... ראו היום במגרש שיש לנו תקציב פי 2 מלכם? גם לא...
    לגבי המשחק היום, שוב ההגנה שלנו סיפקה שער הזוי במתנה, עשיתם עוד כמה מתפרצות. אבל החל מקצת לפני הפנדל(הברור על קאיודה!!! פנדל שהכי קל לשופט לשרוק!) הרגשתי שהגול שלנו הוא עניין של זמן, לעומת משחקים כמו נגד הפועל חיפה וק"ש שבקושי התקרבו לשער שלהן.
    השיטה של המאמן שלכם די מהפכנית(5-2-3), ואני מבין שבמשחקים קודמים הייתם טובים. האם זה אידיאלי לשחק ככה? לא יודע... בהצלחה בהמשך. תמשיכו להנות מהקבוצה שלכם. אני קיבלתי את הרושם שיצאתם ממקום של- אין לנו מה להפסיד, לא מצפים מאיתנו לכלום, נשחק משוחרר. נעשה דברים יפים. יכול לצאת מזה רק טוב. אם אלה היו שחקני נוער שלכם גם הייתי אומר שיש לכם עתיד מזהיר! חבל שרוב שחקני המפתח לא שלכם... בעיה לא קטנה ואמרתי שגם אם תסיימו 10 מקומות לפנינו, אני לא מקנא בכם.

3. עידן444 Member

תרענן את הזיכרון. אם הבעיטה של אסולין נכנסת זה עוד שער שלהרוש אסור לספוג, ועוד לפני המחצית היו כמה מצבים של שחקנים להוציא רוחב שמאחד מהם ערן לוי היה חייב לכבוש! היו עוד כמה שלא הגיעו ליעד בגלל רשלנות של שחקנים שנכנסים לרחבה ומוסרים לבלמים שלכם.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. henry1 Member

ערן לוי החמצה גדולה מ- 7 מטרים וסרגי הבלם החמצה עוד יותר גדולה מקו השער מקרן של ערן לוי.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אוהד הפועל פ"ת תמיד מודאג
    אנחנו עם תקציב מנימום וסגל הכי צעיר בליגה אין לנו מטרות מעבר להישארות
    אתם עם תקציב גבוה וסגל שעל הנייר צריך להיות הרבה יותר גבוה אבל למרות זאת לא שווים כלום

6. oFiRzZz Member

אני לא מבין , זה תחרות הפועל פתח תקווה נגד מכבי נתניה ?
    אין לנו שאיפות אחרות חוץ מהלשאר ליגה . נקודה .

kufsa אוהב/ת את זה.
  7. Bilev Member

מצד אחד אתה אומר שאין מטרות והישארות ומצד שני בשרשור ההימורים לגבי העונה הזו (שרשור שלצערי נמחק) אתה מיקמת את קבוצתך בצמרת.. אם אני לא טועה בין 4 ל-6
    אם אנחנו לא שווים כלום ובכל זאת שווים יותר מחצי ליגה אז באמת הליגה פח השנה..

kufsa ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  8. עידן444 Member

אנחנו קבוצה מאוד לחוצה שהתחילה את הליגה בצורה קטסטרופלית... קיוויתי שהשער של שריקי דקה 96 מול סכנין יהיה נקודת מפנה, ובינתיים זה נראה ככה...
    אם השער של שריקי נגד סכנין לא נכנס, אין לי ספק שאנחנו גם מפסידים בטדי, ואולי מגיעים למשחק היום בלי מאמן או בלי חלק מהשחקנים...
    נתניה שווה יותר נקודות ממה שהיא לקחה עד כה. התגובה שלך אחרי המשחק שלכם מול הפועל ת"א היתה זהה לתגובה שלי אחרי המשחק מולם. לא הגיע לנו להפסיד להם. נגד מכבי פ"ת היינו צריכים לשים 6 וטעויות הזויות של הרוש ושל ההגנה הביאו את המשחק ל 4-4. נגד ק"ש זה היה משחק של תיקו. נגד הפועל חיפה יד לנו נקודה ביד מול 10 שקנים- שימו גול ותביאו 3- פתאום גול בצד שני שבא לך להרוג מישהו... זה מה יש...

9. abcd Member

http://oi59.tinypic.com/2vvuxpv.Xxx

קרייזי מבין את התסכול שלך(חוויתי אותו עד דקה 58) אבל כמו שאתה רואה לא היה שום אופסייד ובכל מקרה הגיע לנו פנדל בתחילת המהלך.
    בסופו של דבר, לא שרקו לנו פנדל ובמהלך שקיבלנו פנדל מתנה הגיע לטוקורה אדום.
    אז כן הטעות הקריטית במשחק היתה לטובתנו אבל ממש לא היה שיפוט פרו נתניה.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  10. kufsa Member

מנכ״ל הפועל פתח תקווה טוען עכשיו שהוא שמע את גרינפלד אומר לאנשי נתניה ״אני אחזיר לכם במחצית השניה״. נו באמת.
    עריכה: אני באמת מקווה שהוא מדבר מעצבים ושלא נאמרו הדברים, אבל קצת אובייקטיביות. מה עם הפנדל ואדום שלא נשרקו במחצית הראשונה והיד הברורה לפני הפנדל שצריכה לזכות את השחקן באדום.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה 5 קבוצות? מבחינתי הפועל חיפה והפועל עכו הכי חלשות בליגה ואחרי זה יש הרבה קבוצות שקשה לדרג אותן, וגם בין הקבוצות האלה להפועל יש את ורמוט ו6000 מנויים, להפועל פתח תקווה יש הרבה כישרון בהתקפה ובכללי אחלה סגל, לסכנין גם יש התקפה מהירה שתקח הרבה נקודות, לרעננה יש את נאווקמה ועוד זרים טובים לידו ובסוף יוצא שדווקא לכם אין יתרון על קבוצות אחרות.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הסתכלתי על התגובות פה וחשבתי שבמחצית הראשונה היה פנדל כזה רציני שאין מצב ששום שופט שורק על זה..תגידו, אתם אמיתיים? איזה פנדל ברור על קאיודה? יש ספק גדול ואני אפילו עם גרינפלד כי ראיתי את קאיודה מוסיף לא מעט לנפילה.

crazyblue5 אוהב/ת את זה.
  13. עידן444 Member

האמת שמהיום אני ממש סקרן לראות מה יש לך להגיד על כל פנדל שנשרק... נשמע לי מרתק... תגיד אתה אמיתי? אם זה לא פנדל לא היה פנדל אחד מתחילת העונה ששווה שריקה...

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם התגובה שלי, ושל כל אחד אחר כאן, לא באה לך טוב בעין, אתה לא חייב להגיב. הפורום נועד להבעת דעות ולא לכולם תהיה דעה דומה לשלך, מבטיח לך.

15. South Boy Member

קאיודה אמנם סוחט את הפנדל, אבל הייתה הכשלה ברורה מאחורה וזה פנדל במאה אחוז לדעתי.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

oFiRzZz אוהב/ת את זה.