מחזור 7 בליגת העל: מכבי חיפה ממשיכה לצנוח, הדרבי התל אביבי פוצץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏31/10/14.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שני הגולים הראשונים שלכם לא חוקיים אז איך לא הכריע?

2. oFiRzZz Member

שיפוט גרוע כן .. כי היה צריך להיות פנדל ואדום כבר במחצית הראשונה .

אני לא מתהלב בכלל מהמשחק הזה .. מחצית ראשונה שיחקנו זוועה .
    אני לא יודע מה חשב לעצמו מזרחי , אבל קאיודה לא שיחק חלוץ חוד במחצית הזו .
    במחצית השניה כששיחק חלוץ יחיד הוא כבר ספג פנדל וכבש שניים .
    זה מה שיש למכבי נתניה להציע - כדורי אמן של ערן לוי לסילון האנושי קאיודה .
    מקווה מאוד שלא ישחררו אותו לפני ינואר כי הוא הרבה מעל הליגה של מכבי נתניה.

אבו עביד ממשיך להרשים אותי והיום הוא קיבל סוג של סטנדינג אוביישן מהקהל .
    אני לא יודע מה טיב הקשר שלו עם נתניה כי הוא שחקן של טוברוק , אבל גדל פה
    חתיכת שחקן . הרבה זמן לא התלהבתי ככה משחקן בגיל נוער .. אולי מאז ימי חן עזרא .

שריקי .. למה הוא ממשיך לקבל קרדיט ? סבע , אור ברוך ואפילו ראול גרשומוב ראויים לפתוח
    לפניו ולפני רול ..

ההגנה עשתה פאדיחה בהתחלה אבל שוב , היא במגמת התייצבות וזה משמח .. רק מתי
    לעזאזל לא נספוג שער ? שבוע הבא אנחנו נגד האלופה בחוץ .. מפחיד .

ומילה על הקהל של פ"ת - כל הכבוד לבערך רבע מהאוהדים שהגיעו ונשארו עד אחרי שריקת הסיום ,
    עודדו את השחקנים וגרמו להם לצאת מחדרי ההלבשה . כשצריך לפרגן .. מפרגן :)

henry1 אוהב/ת את זה.
  3. עידן444 Member

במגרש לא ראיתי שום בעיה עם הגול השני. עוד מעט אראה תקציר ואולי אבין על מה אתה מדבר. ואם הייתם משחקים ב- 10 שחקנים מדקה 35 כמו שהיה אמור להיות כנראה שהמשחק הזה לא היה נגמר לכם יותר טוב...

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. henry1 Member

כן, היה שיפוט נוראי. נתניה קופחה בפנדל שאין ברור ממנו ואדום לבלם על הדרך, ואז פ"ת קופחה על פנדל שלא היה ואדום על הדרך. שיפוט מגעיל, אבל הצדק נעשה. ככה זה כשהשופטים שלנו פח. אני ממש לא מתגרש מהקיפוח כי ירדנו ליגה בזכות שיפוט גרוע, אז בואו לא נתחיל להתייפייף.

מחצית ראשונה זוועתית שלנו, כשפעם הראשונה העונה ייחלתי שערן לוי ירד לספסל או ינוח במשחק הבא. צריך לנער את הבחור ולהחזיר לו את המחויבות שהייתה לו. אבל מצד שני, הבנאדם שם פנדל בקור רוח (מי עוד בנתניה יכול לעמוד במצב כזה כשאנחנו בפיגור, פ"ת בעשרה שחקנים ולהכניע את השוער? לא עולה לי שחקן אחד בראש) ונתן בישול יפה לקאיודה. אז נניח שהורדנו אותו לספסל (והוא הרוויח זאת ביושר), את מי נשים במקומו?

היינו עדיפים על פ"ת החלשים לכל אורך המשחק. מלבד מתפרצות לא ראיתי מהם כלום והם לא קבוצה טובה מאיתנו. היה טוב לראות את קנדה על הקו ובמעט שהוא עלה ראינו מגן שיודע להתקיף וחבל שאנחנו מפספסים אותו. שיוסי יאמין בו ויתמוך בו ונרוויח אחלה מגן שיכול לעזור לנו בעיקר התקפית. הוא מתאים להרכב שבו אנחנו משחקים עם שלושה בלמים, כאשר אבו עביד חייב להיות בכל הרכב שיוסי מעלה. שוב משחק טוב של הבחור.

אם אחרי משחק כזה דיא סבע לא נכנס להרכב אז מתי? כמה כישרון יש לילד הזה וזעקנו זאת מתחילת העונה. במה, לעזאזל, רן רול עדיף? אין שום סיטואציה בעולם שרול יכול להיות עדיף על סבע. פשוט התעללות באוהדים, בסבע וכל מי שאוהב כדורגל.

בקשר לשאר השחקנים:

צלישר - מביך. שום כלום. 3 שנים תקוע במקום.

ויקי כחלון - שילמד מאבו עביד איך לוקחים הזדמנות בשתי ידיים, או רגליים במקרה הזה.

קאיודה - מזל שיש לו את המהירות שגורמת לנו לשכוח ממסירות הזויות, טכניקה לקויה ועוד. מצד שני, זאת הסיבה שהוא עדיין בארץ.

שריקי - חלש.

בן-שושן - פרווה.

בסה"כ 3 נקודות חשובות ביותר מול יריבה ישירה לתחתית ובהתחשב בכך שבשבוע הבא אנחנו נישאר עם אותם הנקודות, אז עשינו את מה שהיינו חייבים לעשות.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  5. עידן444 Member

ויקי כחלון היה בסד גמור. מבחינה הגנתית היה מצוין. התקפית אף פעם לא אהבתי את הרעיון שמגן משחק עם רגל הפוכה למרות שממה שהבנתי ויקי הצטיין בנוער דווקא כמגן שמאלי.
    אבו עביד, ואני כבר טוען זאת זמן רב בפורום באתר הרשמי שלנו שהוא הואליד באדיר הבא. צריך לשחק אך ורק כבלם, והמגן הימני שלנו חייב להיות עומרי קנדה. מזרחי הביא אותו- ועכשיו הוא גם חייב להאמין בו! אין לו סיבה שלא.
    ערן לוי סופג העונה המון השמצות והקנטות מהיציע. תתחילו להכניס את זה לראש- ערן לוי שחקן של מספרים, ואת זה הוא נתן, נותן ויתן. מעורב כמעט בכל השערים שלנו. זה מצריך מהקבוצה לא מעט הקרבות, אבל בסוף העונה המאמן יצטרך להחליט האם זה טוב לו או לא. נכון להיום, איך שהקבוצה נבנתה, אין לנו את הפרבילגיה לוותר על המספרים של ערן לוי. אני באופן אישי למרות כל החסרונות, פשוט מת עליו!

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  6. abcd Member

אם הכוונה לזה שהיה אופסייד בגול השני אז אני לא חושב אבל ראיתי את התקציר רק פעם אחת וחוץ מזה הגיע לנו פנדל עוד לפני שהכדור הגיע לבן שושן בכלל. כמו שאמרו פה כבר כמה פעמים, שיפוט מזעזע וזהו

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  7. Civil Anti Madridista

השיפוט היה זוועתי ללא קשר לפנדלים. יותר מדי פעמים הוא ביטל חוק יתרון באמצע מתפרצת, והביא את 2 הצדדים לעוף עליו.
    בנוגע לפנדלים נעשה סוג של קיזוז, אני נגד פנקסנות אבל הגיע לנתניה פנדל במחצית הראשונה והיא קיבלה אותו במחצית השנייה

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ראיתי את התקציר , לא כל כך בטוח שהיה מגיע לנתניה פנדל מחצית ראשונה , קאיודה מתחיל את הנפילה שלו עוד לפני שיש מגע והכדור בכלל ברח לו
    גבולי מאוד , בניגוד לפנדל שנשרק שזה הכי שקוף בעולם שאין שם שום דבר אפילו מגע בינהם אין
    בגול השני יש אופסייד.

היו המון נגיעות יד שלא נשרקו לשתי הצדדים והשיפוט היה גרוע מאוד לשתי הצדדים
    אבל בשורה התחתונה עד הפנדל נתניה שלטו שליטה אופטית בלבד בלי שהגיעו בכלל מצבים ואני לא בטוח שאנחנו מפסידים אם זה 11 על 11 בלי הפנדל
    במקום אוהדי נתניה הייתי מאוד חושש היום אמנם ניצחתם עם עזרה ענקית של השופט אבל אתם קבוצה חלשה מאוד שתצטרך לירוק דם בשביל להישאר בליגה
    ואנחנו פראיירים גדולים כי היינו צריכים לרדת למחצית ביתרון 2-0 ואפילו 3-0
    אם אסולין נוגח פנימה בדקה 45 לבד מול הרוש אז הכל היה אחרת

9. henry1 Member

לא ראיתי שום דבר מיוחד מויקי כחלון במשחק הזה ובכלל. אני ממש לא פוסל אותו (בניגוד לצלישר ועידו לוי) וצריך לתת לו את הזמן להשתפשף, אבל בינתיים לא מדובר בעילוי. כמובן שמקומו רק בצד ימין אחרת הוא לא אפקטיבי בכלל בהתקפה, אבל הוא צריך לבוא אחרי קנדה.

על ערן לוי אתה לא צריך לשכנע אותי. ערן לוי נותן את התפוקה וימשיך לתת את התפוקה והוא יראה עוד יותר טוב אם יהיה לו את קנדה על הקו. ההקנטות שערן לוי סופג הם כמעט לרוב לא במקום ונוצר איזשהו עליהום דווקא על השחקן שמשפיע יותר מכל על המשחק. לא שמעתי עליהום על קאיודה והטכניקה הבעייתית שלו, על המסירות שגורמות לך לתפוס את הראש ולשאול מה הוא עושה? אפילו צלישר נהיה פתאום שחקן "שממשיך במגמת שיפור" ולא חסרות עוד דוג'. רק ערן לוי הוא הבעיה שלנו...אבל לא יזיק לנער אותו קצת ולהכניס אותו לתלם. לא בגלל שהוא "לא מתאים לליגת העל" וכל מיני שטויות שאוהדים פולטים, אלא רק כדי להעיר אותו. זה לא יזיק.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ויקי כחלון, פרחה במרצדס ברחובות רמלה? לא לא לא!! ויקי כחלון - רררררונאלדו הבא !!!

11. oranfu Member

שיפוט גרוע אבל לא לטובת נתניה. הגיע לנתניה פנדל מחצית ראשונה, השופט כנראה שמע את זה במחצית ופשוט החזיר להם (ועל הדרך יצא אידיוט גדול כי זה היה כל כך לא פנדל מה שהוא שרק).
    לא היה נבדל בגול השני.
    מסתבר שהשופט הזה הוא באמת ההצגה הכי טובה בליגה (לך לעזאזל דני קורן!).

אני חושב שנתניה מאוד מודאגים בצדק. אם קאיודה נפצע לתקופה ממושכת הם יורדים ליגה. הם נראים רע מאוד.

12. Bilev Member

אם היה שיפוט טוב אז במחצית הראשונה היה פנדל
    במחצית השנייה היה אדום גם ככה כי טוקורה (שהיה לו כבר צהוב) היה מקבל צהוב שני על נגיעת היד (שהיתה נשרקת עם שופט נורמלי)
    אני (כאוהד נתניה) לא חושש, כי יש לפחות 5 קבוצות גרועות יותר מהקבוצה שלי (וזה רק מהמשחקים של נתניה מתחילת העונה ועד היום)... אבל אולי אני מגזים ודעתי "מושחתת" ולא אובייקטיבית (בדיוק כמו הודעותיך הקשורות במשחקי קבוצתך)

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. henry1 Member

קאיודה ממש לא מתחיל את הנפילה לפני ואם יש לך עוד איזשהו ספק תסתכל בהילוך חוזר האחרון.

14. Civil Anti Madridista

@crazyblue5 אתה סתם נכנס לקטנות
    במהלך שהוביל לשער השני דיא סבע הוכשל בתוך הרחבה, ובזמן הבעיטה של בן שושן קאיודה לא היה בנבדל.
    נתניה לדעתי קבוצה ששווה הרבה יותר מקרבות התחתית, אבל כל עוד יוסי מזרחי ימשיך לייבש על הספסל שחקנים כמו דיא סבע ואור ברוך לטובת גרוטאות כמו עמית בן שושן, עידן שריקי ורן רול הוא פשוט יורה לעצמו ברגל.

15. oFiRzZz Member

חבר , אובייקטיביות אף פעם לא הייתה הצד החזק שלך .
    נתניה הייתה חלשה וגם פתח תקווה שבלי עזרה מגביש לא הייתה שמה גול גם עוד 90 דקות .
    הדרך עוד ארוכה לשתי הקבוצות .