מחזור 7 בליגת העל: מכבי חיפה מדלגת גם מעל בית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Oct 23, 2009.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הם שרו? (אוהדי הפועל)

Last edited: Oct 26, 2009
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שרו .
    תלו שלט "סופו של גנב תלייה"

לפעמים אין להם מעצור בגועל

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הבנתי שרו גם: מוני פנאן מת למה שמעון מזרחי לא?

ואני שואל: מי יחקור את הסתת הרצח הזאת?

והעונש?

דינג דינג דינג, תשובה ב-100 נקודות: אף אחד.

ואם זה היה אוהדי בית"ר? 7 משחקי רדיוס בלי קהל.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק ורק עכשיו התעדכנתי בתוצאה וחייבים להתרשם, הפועל ת"א בזמן האחרון בכושר התקפי מצוין, לפעמים זה נכנס ולפעמים לא אבל זה לא משנה את העובדה שאין שום התקפה שכרגע מתחרה בחלק הקדמי של הפועל עם שכטר-ורמוט-ווצ'יצ'ביץ' שיבואה בכלל לא בתקופה טובה.
    שבוע הבא דרבי ועושה רושם שגם שם הפועל לא תפסיק ואני מקווה שלא נראה ניצחון אדום חד-צדדי במיוחד, כי כמו שכתבתי אחרי ההפסד של הפועל למכבי חיפה, יש לשחקני הפועל ת"א מחויבות גדולה שהם עולים לדרבי(וגם למשחקים נגד בית"ר) ובמיוחד בבלומפילד לעיני הקהל האדום.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"ר מחר במשחק העונה הראשון והאחרון מבחינתה. הפסד ושום יכול לתכנן את העונה הבאה. ניצחון? והם יכולים לצאת לדרך חדשה.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסד יעשה רע בעיקר מבחינה מוראלית, צריך לזכור שאחרי המשחק הזה עדיין יהיו עוד 69 נקודות בקופה וגם את קיזוז הנקודות ופלייאוף, לא הכל גמור גם בפער של 10 נקודות לצערנו בגלל השיטה של לוזון.
    אבל המשחק מחר הוא בעיקר בשביל הכבוד וגם כמובן לנסות להתקרב עוד למכבי חיפה ולשפר את המיקום שלנו בצמרת.

חבל מאוד שבן-שושן כנראה לא יפתח, עמית הוא בדיוק שחקן בשביל משחקים כאלו שצריך להילחם ולתת מעצמך 200%, ויסה לעומת זאת הוא בעיקר אוהב לעשות את העקבים המיותרים שלו ופחות עוזר במשחק ההגנה, לא מחזיק ממנו הרבה בעיקר בגלל שהוא לא מספיק תכליתי.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל גם אני וגם אתה יודעים שאם בית"ר תפסיד מחר, ה-10 הפרש הללו, לא יצטמקו פתאום ל-4/5 נקודות, יותר סביר שזה יגדל..כך שכן, אם בית"ר מפסידה מחר, זה גמור. אם היא תנצח? היא תקבל מנה מוראלית עצומה!! הלוואי והם ינצחו זה יהיה טוב לליגה.

8. FelaKaT Member

מעניין מה יותר חמור מבחינה ערכית, השלט הזה, או לשיר מוחמד מת ו/או לשרוק בוז בדקת דומיה.

העיקר שהם הקהל הנאור.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו הצביעות שלכם זה פשוט לא יאמן.
    כי השירים על אבא של נאתכו ורובי שפירא זה ממש מקסים נכון? זה בסדר, רק כשהפועל הקבוצה עם הגב מההתאחדות שהתקשורת תומכת בה עושה משהו כזה אז זה איום ונורא.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עד היום לא שמעתי שיר אחד על אבא של נאתכו...היו קללות מהיציע אבל שיר? מעולם לא שמעתי...ואני יושב בגוש קרוב לעשור. כל הזמן אתם אומרים את זה ואין לי מושג מאיפה אתם מפליצים את השטות הזאת.

שחם, במקום להגיד איזו צביעות וכו' אתה צריך להתבייש בקהל שלך, עצם זה שזו התגובה שלך, כנראה שאתה מסכים עם השלט והשירים, שיהיה לך לבריאות.

אם זה היה אוהדי בית"ר - כבר היום היה דיון בהתאחדות על הורדת נקודות, גם אני וגם אתה יודעים את זה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד ככה, כולם איבדו שליטה על מה שקורה ביציע. הנה היום ניסו להצית את הקופות בקריית אליעזר, במקום היו כתובות "שתישרפו". אז מאד קל להגיד מי היו אלה ,אבל אני לא אעשה את זה. ההתאחדות ויותר חשוב הכנסת צריכה להתחיל לעשות משהו לפני שיקרה אסון. ומה זה אסון? רצח. מחר חס וחלילה זה יקרה ואז יגידו אוי ואבוי.

אני חושב שגם ראשי הקבוצות צריכים להתחיל לנסור את לשונם. כולם, אבל כולם צריכים קצת יותר לחשוב על מה שהם אומרים. כולם יודעים פה מצויין על מה אני מדבר. הכתובת על הקיר!!!

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי, להזכירך כמעט היה כבר רצח...בגלל מי? נכון! אוהדי הפועל ת"א!

שרצו לזרוק על היציע של מכבי פצצת תאורה, אבל בטעות זרקו על היציע שלהם ופגעו בראש של אוהד שלהם...האוהד הזה במזל חי היום...

אוהדים מתורבתים, נאורים, מס' 1 בליגה...בלה בלה בלה...להקיא עליכם.

אגב שמתם לב למשהו מדהים? ההצתה של הקופות בקרית אליעזר זכתה לכתבה (בצדק כמובן) השלט של אוהדי הפועל והשירים? בקושי שורה בספורט 5, אם בכלל! הפנים האמיתיות של התקשורת הישראלית.

===========

לנושא עצמו ברור שחייבים לעשות משהו אבל כל עוד המערכת השופטת לא שמה אנשים בכלא לשנה, שנתיים ושלוש, אז למה שזה ישתנה?

כשהמשטרה לא מתחילה לעשות מעצרים כשיציע שלם שר שירים כאלו או לחליפין השופט מפסיק את המשחק עד שכל היציע מפונה החוצה זמן מוקצב ואם זה לא קורה אז הוא שורק לסיום ויש הפסד טכני לאותה קבוצה, אז זה לא יקרה!

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

העדפתי שלא להתייחס למה שקרה אתמול עם אוהדי הפועל ת"א אבל אחרי שאני רואה את שי כאן מפרסם את מה שקרה בק. אליעזר די חייבים להגיב לאותם אנשים שמתעוררים רק שמדובר באוהדי קבוצה מסויימת.
    שמדובר באוהדי בית"ר קל מאוד לכולם להיות דרמטיים ולדרוש טיפול ישיר אבל אתמול שמפרסים שלט "סופו של גנב תלייה" כאשר בני משפחת פנאן לא סיימו את השבעה אז לא כל-כך נורא וגם בעיתון זה מפורסם בריבוע קטן ולא בולט לעין.
    מזל שיש עוד שבוע דרבי ועומר במצב רוח המתאים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק הצביעות והשקר שאוהדי מכבי חיים בה. עומר, אל תתכחש לפחות, בפורומים שלכם אוהדים מודים שיש שירים כאלה והם מלאים בשירים על אבא של נאתכו(להתחיל להביא לפה?) ולא, אני לא רואה בעיה בשלט הזה כי אני לא חיבבתי את מוני פנאן בלשון המעטה אף פעם, והשלט הזה בטח לא מזלזל בו או במשפחה שלו, זה לא שהיה כתוב בו קללות או משהו ומה שנכון נכון. הרבה יותר מפריע לי השיר(אפילו מוני, התאבד כבר, שמעון מזרחי עד מתי) מאשר השורה הזאת.

לא קיבל התייחסות בתקשורת? בידיעות הוא זכה לכתבה קטנה מיוחדת, לא היה אתר ספורט שלא הקצין את זה, בספורט 5 נערך סקר על כמה זה מגעיל, תעשה לי טובה. מצד שני, על חילול דקת הדומיה של אוהדי חיפה במשחק נגד מכבי אתמול לא ראיתי אפילו מילה הכי קטנה, כשהם שרו מספר שירים גרועים בהרבה משלנו.

ד"א, עכשיו אני מבין שקרוב לשלט היה עוד שלט שכתוב בו "פושעי אוסישקין לדין" ואז היה את אותו השלט שהתקשורת חוגגת עליו. אני לא ראיתי את המשחק כי הייתי בחתונה, אבל זה מה שהבנתי שהייתה הכוונה(פושעי אוסישקין לדין, פושע סופו תלייה).

ד"א 2, כשאמרתי שירים על נאתכו ועל רובי שפירא וכו' לא התכוונתי בהכרח לאוהדי מכבי כמו שעומר הציג את זה.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחם לא ראיתי שום סקר, אם זה ירד כל-כך מהר זה אומר משהו.

ואם מישהו רצה לראות עוד הוכחה לכך שלא סופרים ממש את בית"ר לקראת היום בערב אז תראו את תכנית המחזור עם דני לקקני, בפינה שבה איווניר מסביר מה 2 הקבוצות צריכות לעשות כדי לנצח דני לקקני עם עוד משפט חכם: "עזוב את מכבי חיפה כי מחר(היום) היא צריכה פשוט להיות מכבי חיפה והיא תנצח"...
    בONE כתבו שמכבי חיפה היא המבחן הראשון של בית"ר למרות שכבר שיחקנו 2 משחקים קשים מול בני יהודה והפועל ת"א ומכבי חיפה היא זאת ששיחקה נגד 4 עולות.
    הם גם כתבו ששמעון גרשון כבר מכין תירוצים להפסד.
    זה הזמן של שום לתלות את זה בחדר הלבשה ולהעלות את המוטיבציה של השחקנים, לבוא קטנים ולצאת גדולים.