מחזור 7 בליגת העל: מכבי חיפה מדלגת גם מעל בית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏23/10/09.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

טבעי שתהיה לנו תקופה לא טובה, ירידת המתח תבוא מתישהו, לא נהיה בלתי מנוצחים לנצח.
    אך זה מצוין שאנו פותחים פער של 7 נק' כבר מהמחזור השביעי, אמנם השיטה הבזויה של לוזון מצמצת את זה רק ל4 אך עדיין אנו צריכים להמשיך באותה מגמה ולאסוף כמה שיותר נקודות.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה לוח המשחקים שלנו עד למכבי ת"א:

הפועל חיפה (ב)
    מכבי נתניה (ח)
    הפועל עכו (ב)
    מ.ס. אשדוד (ח)
    הפועל רעננה (ב)
    אחי נצרת (ח)
    הפועל ר"ג (ב)

ואז מגיעים 2 משחקי חוץ בבלומפילד מול התל-אביביות הגדולות, חובה לקחת 18-21 נק' מהמשחקים הקרובים בשביל לשפר עמדות לקראת הסיבוב השני, אנחנו כרגע רק במקום השישי ולליגה האירופאית מגיעים דרך מקומות 2-3, יהיה לנו מאבק קשה עם בני יהודה ומכבי ת"א על הכרטיס לאירופה ואסור כמו בעונה שעברה לאבד נקודות בשלבים מוקדמים.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נראה שיצחק שום לא כל כך סופר את הפועל חיפה.
    יש לה חלק התקפי מאוד מסוכן, ירו בלו ובן בסט יכולים לעשות המון צרות להגנה האיטית של בית"ר, לא מבין למה הוא אומר שזה משחק קל על הנייר. שוב, אני חושב שבית"ר תנצח בסיכום 90 דק' אך להפועל חיפה יש בהחלט מה להציע, זו לא קבוצת תחתית שתבוא להתגונן, בית"ר צריכים להיזהר.

אגב, כיאל הותקף ע"י כמה אוהדים חוליגנים של בית"ר. גועל נפש, שיעשו לזה סוף ויכניסו את העבריינים החלאות האלה לכלא, הוא ברוך השם חי אך זה יכל להגמר בצורה אחרת. די לחוליגניזם!

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבוי לנו אם נמעד בבית מול הפועל חיפה, עם כל הכבוד לקבוצה של שלומי דורה בשביל קבוצה עם שאיפות למקומות 2-3(אליפות זה לא ריאלי כרגע) אסור להפסיד נקודות בבית מול עולה חדשה.
    וראיתי את בן-בסט, תאמין לי הוא איטי יותר מבנאדו לא צריך לחשוש ממנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/10/09
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"ר מנצחת בבית את הפועל חיפה. לדעתי בית"ר תוכל אפילו לנצח את כל המשחקים שאדם מביא, אבל העניין הוא שגם מכבי חיפה יכולה להמשיך לנצח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

סתם, לדעתי מכבי חיפה, הפועל ת"א ובית"ר ירושלים יתמודדו בסופו של דבר על האליפות. כרגע הקבוצה שלי פתחה מבערים, אבל כמה משחקים עוד נותרו לנו עד סוף הליגה? איזה 25? אפילו בלי הטמטום של לוזון הפער של מכבי חיפה לא מבטיח לקבוצה שלי דבר!!!

נ.ב - תמיד נחמד לקרוא שתוקפים שחקני יריבה, אחחח, איזו הנאה...
    אין לי מושג למה המשטרה לא היתה במקום, אבל טוב לדעת שהתקרית הזו בסה"כ הסתיימה במעט נזק לרכוש. כמו ש-EFC אומר אולי לא הגיע הזמן לעשות משהו בנידון? קודם ניסיון של הסתה, עכשיו האירוע הזה. דבר ראשון אני מציע שהרכבים של כל השחקנים, המאמנים וראשי הקבוצה יהיו בשטח סטירילי. איפה נשמע דבר שכזה שמישהו של בית"ר יכול להגיע לרכבו של שחקן מכבי חיפה? על זה אני רוצה לשמוע את נציגי המשטרה.

לי כאוהד אייאקס אין שום אפשרות להגיע אחרי המשחק לרכבי שחקני פיינורד כי אני קודם כל צריך להשאר באיצטדיון. ברגע שמותר לי לצאת אני ישירות מגיע לרציף של הרכבת וכך חוזר בחזרה לאמסטרדם. כך אוהדי החוץ לא יכולים להגיע למקומות שאין בהם מה לחפש!!!

טוב שיעשו בארץ שלפחות יעשו שטח סטרילי לאנשים המגיע להם לחזור לביתם בשקט מבלי שכמה חמומי מח צריכים להכנס לעיתון.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/09
  6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלה לא אוהדי בית"ר שתקפו את כיאל, מדובר רק בקומץ אלים שלא מייצג את רוב הקהל... אעלק...

הזבל של המדינה

בירם :aaa8:

אגב אוהדי בית"ר אריאל הרוש משחק ברמה הזו לאורך כל העונה? לא יצא לי לראות את בית"ר מספיק העונה אבל שמעתי שגם מול בני יהודה הוא נתן תצוגה דומה לזו של היום.

7. riquelme1 Member

שונא את האימרות של שום.

שנשאל האם מכבי חיפה טובה יותר הוא היסס ואמר כרגע הם יותר טובים, כרגע שום, כרגע?

ועוד אמר בשחצנו תהידוע שלו, כשאני היתי שם גם אני עשיתי הישגים כאלה, כל הזמן הוא מנסה לפאר את עצמו שחמצן מגעיל.

8. מכביחיפהזהבדם Member

שום מאמן עלוב.
    אני לא מבין איך יש כאלה שמחזיקים ממנו.

9. אלי מתחן Member

גם בני יהודה שלטו נגד בית"ר ככה, זה פשוט שום לא מסוגל להעיף את עידן טל שמצליח להיות גרוע באותה מידה גם בהגנה וגם בהתקפה. מה שנקרא קשר 50-50.
    אולי נמאס לי כל שבוע להגיד אותו דבר, אבל היום היחידים ששיחקו היו ריקן, ורד והרוש. היחידים שמראים יכולת סבירה מתחילת העונה. יכול להיות שזה אמור לעודד אותי ששלושתם עוד צעירים וכבר סוחבים את הקבוצה, אבל היום הקבוצה שלי נראתה כמו זבל מהלך.

שומיל'ה מראה שהתבוסה בקרקוב לא היה איזה משהו מיוחד, המאמן הזה פשוט לא יודע מה הוא עושה. לא הגיוני שעידן טל מתחילת העונה השחקן הכי גרוע בארץ, ועדיין לא הוחלף אפילו במשחק אחד. אחוזי הדיוק שלו במסירות שווה בערך לאחוז של שאקיל אוניל מ3 נקודות, ואני בכלל לא מגזים.
    נמשיך להגנה, היום בנאדו נתן כנראה את אחד המשחקים הגרועים בקריירה, הגול של גאדיר היה 100% אשמת שני הבלמים שרצו על דבאשווילי והשאירו את ריקן לבד להתמודד מול שחקן שמהיר ממנו בלי כדור.
    הקישור שלנו היום ביזה את המונח. אם נגד בני יהודה כל המשחק התבסס על כדורים ארוכים, היום מי שניהל את המשחק היה טוטו תמוז, שחקן עם ראיית משחק כמו של צנון, לא פלא שהנעת כדור ולחץ הם דברים שלא ראינו מהקבוצה כבר מי יודע כמה זמן. איכשהו חיפה היו ביתרון מספרי בכל מקום במגרש, כאילו שיחקנו עם כמה שחקנים פחות. כמובן שורד יוצא מן הכלל, השחקן הזה עשה לבית"ר את כל משחק ההתקפה, בלעדיו כנראה שזה היה עצוב ביותר.
    ונמשיך להתקפה ולביזיון הגדול ביותר שקוראים לו ברק יצחקי, איפה השחקן האהוב שלנו שמסוגל בכל משחק להברקה מכריעה, מה שראיתי ממנו בעיקר היה לחטוף כדורים לשחקנים שלנו רק בשביל לאבד מול 3 ירוקים, איפה ראיית המשחק? איפה הטכניקה? איפה הדיוק? כנראה שאנחנו הולכים להפסיד עליו הרבה מאוד כסף השנה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בא לי להקיא מההתנהגות של אוהדי בית"ר בסיום המשחק, קומץ הלה פמילייה, לא מונה כמה בודדים אלא כמה מאות, וצריך לעשות לזה סוף אחת ולתמיד. לצערי לא יקרה כלום גם הפעם, גם אם יעצרו אנשים אף אחד מהם לא יועמד לדין ולא יישב כמה שנים בכלא. די נשבר כבר מהאלימות הזאת בין אם היא מילולית או פיזית.

בקשר למשחק: ניצחון סופר צודק למכבי חיפה, באמת שהתוצאה המשקפת היתה 2:6. 7 הפרש בשלב כזה, באמת קשה לי לראות מי עוצר את הקטר החיפאי, בטח לא נתניה במחזור הבא ואשדוד במשחק החוץ שאחריו...איך קטן ושחר אמרו? זה באמת תלוי רק במכבי חיפה...בדרך לתואר אחד הקלים שהיו במדינה...

11. Al3x Member

אני דווקא יותר מפחד מהמשחק נגד נתניה אפילו שזה בקריה, כי תמיד היה לנו בשנים האחרונות את הנאחס הזה נגד נתניה שמצליחים לשים את הגול המגעיל הזה מכלום, אבל 2 דברים מעודדים אותי, הראשון שכטר כבר לא נמצא שם והשני זה שנתניה של השנה קב' גרועה וגם עטר לא יעזור להם.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה יש לפחד בדיוק? זה המשחק הכי טוב שחיפה יכולה לקבל לפני יובה בבית.

בוא נתחיל מהעובדה שבפעמים האחרונות ששיחקתם מול נתניה על הספסל עמד טקטיקן מעולה בדמות מתיאוס. דבר שני עטר מאמן לא רע בכלל אבל! וזה אבל גדול!

אל תשכח שכשנתניה שיחקה נגד חיפה בשנים האחרונות, היו להם שחקנים, היתה להם הגנה, והיתה להם התקפה. לירן שטראובר, קלמי בכושר טוב, לואיס מרין, דדי בן דיין. שכטר בהתקפה היה, שלו מנשה ועוד פה ושם זרים נוספים שתרמו...

היום מה יש בנתניה? אתה יודע להגיד לי? כי אני לא יודע להגיד. הגנה - מי בשער? אתה יודע מי זה? אני לא, ובטח שלא התרשמתי ממנו מול ב"ש. הגנה? תעשה לי טובה, קלמי סבן כבר מזמן לא אותו מגן, במרכז ההגנה ביבאן פרנסמן לא משחק, מי צמד הבלמים? סטפן אופיי? שבינתיים נראה כמו בדיחה? ומי החליף את בן דיין בתפקיד המגן השני? אני לא יודע.

התקפה, יש כזה דבר בנתניה ועם כל הכבוד לאחמד סבע. איתי שכטר? טאזאמטה? מאוקוצ'ה אתה מפחד, הו נראה לך מסוגל לשים גול? יודע מה? נניח שהיא תשים גול, אתה באמת מאמין שהיא מסוגלת, עם הילדים השברירים שלה, לעמוד בפרץ שמכבי חיפה תפעיל עליה, וגם אם היא תבקיע גול או לא, היא תפעיל.

בשורה התחתונה מכבי חיפה פייבוריטית, חייבת להביס את נתניה ולהיות עם 8 מ-8, כל דבר אחר, באמת שכל דבר אחר, אפילו ניצחון זעום בדקה 90 או אם נלך קיצון הצידה, הפסד או תיקו, ואני באמת חושב שזה יהיה ההפתעה הכי גדולה שהיתה בעונה הזאת, ויודע מה? כנראה שגם תהיה.

יניב קטן, גאדיר, דאבלשווילי למרות ההחמצות, כיאל, קולמה, כל הקישור וההתקפה, נראים נהדר, נ-ה-ד-ר. אתה יכול להגיד שלשחקני נתניה יש את אותו ביטחון שיש לשחקני מכבי חיפה? אני אומר לך עכשיו שלא, וכן זה מאוד משפיע, מאוד.

13. Al3x Member

שים לב שזה מה שאמרתי גם בדיוק חיפה אמורה לנצח, אבל נתניה בשנים האחרונות היא קב' שהתקשנו נגדה ובגלל זה אמרתי שטוב ששכטר לא שם ועוד כמה שחקנים שעזבו.

"והשני זה שנתניה של השנה קב' גרועה וגם עטר לא יעזור להם."

ואני בעצמי יודע שנתניה קב' גרועה העונה, ואין סיבה שנאבד דווקא מולם נק' ראשונות העונה

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכל זאת צריך להפריד בין נתניה של עטר לבין נתניה של עזריה,נתניה של עזריה היא קבוצה שלא הייתה מדגדגת אותנו,נתניה של עטר היא קבוצה שביום לא טוב שלנו יכולה לעקוץ.

15. המבין Member

אני לא זוכר הרבה זמן ששיחקנו כל כך טוב מול בית"ר, והיגענו לכל כך הרבה מצבים. משהו שפוט לא יכולתי לסבול (ואני לא סובל מתחילת העונה) זה את השידור של ערוץ 1, שבמשחק אתמול זה הגיע למצב שאני וחברים שלי פשוט הנמכנו עד הסוף והתחלנו להריץ דחקות על שחקני בית"ר, פשוט כי נמאס לשמוע את דני נויימן.