משחק כדורגל נהדר שרואים כמה פעמים בעונה בליגה שלנו. חיפה הוכיחה היום שהיא לא מקום ראשון בזכות ההגרלה הקלה ופשוט פירקה את בית"ר. גאדיר פשוט מצויין דבאלשווילי ממשיך עם יכולת הכיבוש קטן ענק, כיאל מנהל את המשחק בצורה מצויינת וניר עם 2 הצלות גדולות במיוחד השניה נגד תמוז. ארבטיימן היה צריך לגמור עם צמד, ורפאלוב גם היה בסדר גמור
חיפה ניצחו בצדק ,איש המשחק מבחינתי עדיין אריאל הרוש ,למרות שגם קטן בקלות יכול להיות איש המשחק וגם דוידוביץ. חיפה יכולה לצאת מעודדת מהמשחק הזה ,אבל חיפה חייבת לעבוד על ניצול מצבים ,חיפה היית יכולה לגמור את המשחק בתבוסה של לפחות 6-1 לטובתה. ביתר לעומת זאת צריכים להגיד תודה שלא קיבלו אדום היום ,בית"ר באה לכסח היום ,לשבור רגליים ,קוזוקין שנפצע נפצע לא בגלל חיפה ,אלא תנועה לא נכונה ,נאחל לו החלמה מהירה. מה שכן הליגה צריכה להגיד תודה ללוזון ,כי אם לא החלוקה בחצי מותר להגיד שהליגה יחסית היית מסתיימת היום 7 נקודות הפרש ולא נראה שמישהו יכול לעצור את חיפה העונה. קבוצה אדירה יש בחיפה. ברק יצחקי הרס לעצמו את הקריירה אם ההחלטות שלו בקריירה ,יעשו בשכל בבית"ר אם יזרקו את יצחקי ,הוא לא כמו שהוא היה. מכבי ת"א ,הפועל ת"א ,בית"ר י-ם תשלחו זר ורדים ללוזון.
דבאלשווילי פשוט חלוץ גדול, לדעתי חלוץ השפיץ הכי טוב בליגה. לא רק שהוא מגיע להרבה מצבים, גם שהוא מקבל כדור מחוץ לרחבה רואים שיש לו טכניקה והוא לא בול עץ, יש לו טכניקה מצוינת ושליטה בכדור. הבעיה שהוא עדיין נראה לא ממש משוחרר כי אם הוא שם את כל המצבים הבטוחים שהיו לו העונה הוא לוקח כבר עכשיו את נעל הזהב באירופה. מה שמצחיק זה שלוזון בכלל עשה את השיטה הזאת בגלל בית"ר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
היה צפוי שהקצב יירד משמעותית בחצי השני, אבל בסה"כ היה משחק מהנה עם תוצאה לא צודקת. חיפה הייתה הרבה יותר טובה גם במחצית השנייה, למרות שהיא יצרה פחות מצבי הבקעה על אף שהגיעה ליתרון של יותר שחקני התקפה לעומת שחקני הגנה של בית"ר, וזה קרה בגלל עייפות וליקוי במסירה האחרונה. דבאלשווילי בסוף ניצח את המשחק ומי יזכור את כל ההחמצות שלו. ואי-אפשר שלא להחמיא לקטן שהתחיל את המהלך עם מסירה נהדרת, ולדעתי דווקא בחצי השני שהיה פחות טוב, הוא היה יותר פעיל. ארבייטמן החמיץ היום בצורה מזעזעת אחרי מסירה של ראפלוב שכן הוסיף משהו למשחק של חיפה וניצל את הדלילות ההגנתית, וזה הזכיר את 'שלומי הישן'. התאכזבתי מאוד מהמחצית השנייה של בית"ר. פרט למצב של תמוז, היא לא יצרה שום דבר. בית"ר לא הייתה עם מספיק אמונה וגם הפקירה את ההגנה. בית"ר לא חטפה אף כדור בחצי הזה בלי פאול. לא חשבתי שהקבוצה תרים ידיים מוקדם כל-כך. היא בקושי החזיקה בכדור. התוצאה הייתה יכולה להיות שונה לגמריי, כמו למשל מה שקרה לבית"ר אשתקד בבלומפילד בסיבוב השני. יצחקי כבר שנה שלמה לא מסוגל לנצח משחק גדול וגם היום הוא היה חלש מאוד. עידן ורד לעומתו היה בסדר גמור. אגב, השער שספגה בית"ר מראה מה החיסרון בכך שאתה שם כמגנים שני שחקנים שהם יותר התקפיים במקור - הם לא יודעים לצאת לנבדל בזמן. חיפה ממשיכה בריצה המטורפת ובינתיים קשה לראות שמשהו יעצור אותה. היא ניצחה במגרש הכי ביתי בארץ אשתקד(בלומפילד) וגם את בית"ר. הפער שלה גדול וזה לוקסוס אדיר. השחקנים חוזרים מאירופה כל פעם בשיא הנחישות והחדות וכל הכבוד לחיפה על כך. השלה הבא מבחינתה זה לגרד נקודות גם בצ'מפיונס. מבחינת בית"ר - פער של עשר נקודות זה הרבה, אבל יש עוד המון זמן. ההפסד מתקבל על הדעת אבל לא צורת המשחק.
איגור הרשה לי לתקן אותך, לא באנו לשבור רגליים אבל העובדה שאין אמצע מגרש נורמלי(עד מתי עידן טל!?!) והעמידה על המגרש חובבנית נוצרים חורים גדולים שגוררים עבירות, לשבור רגליים זה לא הסטייל שלנו אף פעם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx שמח שיש עוד אנשים שיודעים להסתכל קצת מעבר להחמצות, מדובר פה בחלוץ אירופאי ברמה טובה מאוד, יודע לשחק כפייבוט, טכניקה לא רעה בכלל לחלוץ, וגם משחק ראש מעולה. עור צריך לציין זה בירם כיאל שהפתיע אותי מאוד היום, הוא משתפר ממשחק למשחק, למרות שהוא חייב לשפר כמה דברים דבר אחד בולט- הבעיטה שלו. בוקלי היה בסדר, אבל אין לו מקום בהרכב. אלישע גאון כדורגל.
מה שקורה בנתיים פשוט מדהים אותי. הקבוצה הזאת למעשה לא ממש התחזקה, אבל החבר'ה רעבים מתמיד. כאילו משחקים אני זוכר לפני עונה רק בתום הליגה נגד הפועל ת"א. יניב קטן פשוט חזר לימיו הגדולים, אני אומר את זה עכשיו שוב כי רק לפני כחצי שנה ירדתי עליו כמעט מדי משחק. זה היניב קטן שאני רוצה לראות, זה השחקן שיכול ככה לחזור לאירופה. חוץ ממנו נהנתי כמו תמיד ממסיללה, וגם מכיאל וקולמה. טשיירה נראה היום חיוור מתמיד ואם ליענק'לה שחר יש קצת כסף אז הוא מצרף את דין מורי לקבוצה... מכבי חיפה הראתה היום למה היא לא מבקיעה בליגת האלופות. גם שם היא מגיעה להזדמנויות, אבל היא פשוט מבזבזת הזדמנויות בצורה נוראית. אם היינו שליש מההזדמנויות האלו מנצלות... אדם אל תקרא את הדברים הבאים שלי כי שמעון גרשון פשוט חמור. אחרי הערב כדאי שישתוק וביחד עם בנאדו אולי יפרוש מפעילות. מרכז ההגנה של מכבי חיפה איטית, אבל זו של בית"ר? ראיתי את בני יהודה בטדי למעשה עושה את אותו דבר להגנה הירושלמית, אבל פחדנות זהובה אולי עלתה לה בהפסד. היום מכבי חיפה עשתה למעשה מה שהיא רצתה ואם אגייאר ראה את זה הייתי מהר מאד מחליף את כל ההגנה. אדם, אתה באמת ובתמים עדיין מאמין שריקן ועזריאלי שווים למגינים של מכבי חיפה והפועל ת"א? היום קיבלת הוכחה ברורה למה לא הסכמתי עם הטענה הזאת. חוץ מהשער המאד חכם של ורד בית"ר לא עשתה דבר. אפשר לצפות משחקנים כמו יצחקי, בן שושן ואחרים לקצת יותר פעולות חיוביות. אריק בנאדו, שמעון גרשון ועידן טל כבר לא יהפכו את בית"ר לאלופים. אז זהו, לוזון דואג לליגה טובה ואני מבסוט מהקבוצה שלי. רק אנא חבר'ה תתחילו לנצל את ההזדמנויות שלכם כי אז האוהדים יכולים לחגוג לפני הדקה המאה ועשרים... (יפת ליצן ועשה היום הכל הפוך)
אוקי פשוט עיצבן אותי שבגלל שיפת ניהל פנקסאות לא סיימתם את המשחק ב8 שחקנים. בנאדו גם יד ברחבה במצב של 1-1 וגם העברה שהוא קיבל עליה צהוב היה חייב לקבל אדום. אבי ריקן היה צריך להיות מורחק ללא צל של ספק. ועידן טל על התגובה שלו והעברה גם. אבל למי אכפת העיקר חיפה ניצחו ובצדק ,אז ככה שאין טעם לדון בזה ולפתח דיון. רק השאלה שלי לחמה בן שושן לא פתח ,ואני לא מקבל סדרת חינוך כמו שנאמר בשידור...
מסיללה הוא שחקן הרכב לגיטמי בקבוצה כמו: אתלטיקו מדריד\אברטון\פיורנטינה. אין לי מושג מה הוא עושה פה עוד.
מסכים איתך אדם, בסה"כ לא ראיתי עבירות קשות במיוחד. שחקני בית"ר פשוט היו אובדי עיצות לנוכח משחקה של היריבה ולכן ביצעו עבירות לפעמים קשות, אבל לא ברוטליות. בכל מקרה כשרואים את חוסר האונים של בנאדו וגרשון (הפעולה של ארבייטמן הזכירה לי את מה שיניב אברג'יל פעם עשה לאיגור קוזנצוב בשנות התשעים באותו האיצטדיון) זה לדעתי בשבילך אדם מייאש ומתסכל.
שיפוט פשוט מביש. אם ככה נראה השופט הבכיר שלנו שמייצג אותנו מידי כמה שבועות באירופה זה פשוט ביזיון. בנוגע למשחק עצמו, חיפה שטפה את המגרש החל מהדקה ה - 20 והיה צריך להיגמר לפחות 2-6 לירוקים.
אין לי כוח לתגובה ארוכה ומפורטת, אבל אני חושב שהיום הטענה שלי שקולמה וכיאל זה מרכז המגרש הכי טוב בארץ קיבלה חיזוק רציני. שליטה טוטאלית באמצע שהיתה המפתח העיקרי לשליטה שלנו במגרש. נשבע לכם שלא ידעתי שקובי מויאל משחק עד שהוא הוחלף, וגם עידן טל בקושי הורגש. משחק עצום של הצמד המושמץ (אלוהים יודע איך) הזה.
גרשון לא חמור אבל הוא צריך לידו בלם מהיר כמו...תומר בן-יוסף, אם תומר היה משחק עם לצד גרשון אני מאמין שהיה טוב יותר. וגרשון לא חמור, אחד השחקנים הנחמדים וההוגנים. משומר היום היה כהרגלו חלש מאוד גם טישיירה היה גרוע, אם לא מסיללה הנפלא וקינן היציב אני לא בטוח שההגנה שלכם כזאת גדולה. עזריאל היום היה כל-כך פחות טוב ממשומר? לא. ואף פעם לא טענתי שריקן טוב יותר ממסיללה ובטח בכושרו הנוכחי של הדרום-אפריקאי.
מסכים לגמרי.. ועוד מדקה 70 ראו שהוא רץ בריצה קלה פשוט! והגיע לכל כדור בקו פשוט מדהים, וגם הוא השתפר מבחינת ההגנה, אחד הזרים הכי גדולים שנחתו פה בלי ספק.
נכון מאד, המגן שיחק בקיץ מצויין בטורניר הביניבשתי ולדעתי יעזוב אחרי העונה הזאת את הקבוצה. אני מאד מאד מקווה ששחר לא ישחרר אותו בחורף אלא אם יש לנו מחליף רציני על הכוונת. בלי מסיללה קטן ייצטרך באמת לעשות עוד יותר עבודה. אגב כדאי מאד לראות איך גאדיר יתפתח כי הבחור הזה עושה צעדי קפיצה אדירים קדימה. ביחד עם שכטר אלא השחקנים הצעירים שמראים על התקדמות הכי גדולה בנתיים, אההה, שכחתי את גולסה...מבחינתי השלישייה הזאת ביחד עם קטן, ידין, כיאל ואחרים צריכים להוות את הגרעין לנבחרת ישראל החדשה, אבל עזבו זה ויכוח אחר.